Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.1.2009 21:42:21
|
|
|
|
arabela*
|
hvala vsem za ponujene točke,že imam
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.1.2009 21:45:37
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo:
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.1.2009 21:51:45
|
|
|
|
anchy82
|
Najprej podatki za seznamček: 10.9.2008 - 3520g in 54cm 10.10.2008 - 3900g in 55cm 11.11.2008 - 4800g in 58cm 11.12.2008 - 5300g in 62cm 22.1.2009 - Mene pa nekaj zanima...moja Vita ima ful suho kožo na ličkih. S čim naj bi jo namazala? Danes sem kupla kremico od Bubchen - balzam z ognjičem za zelo suho in zahtevno kožo otrok. Upam, da ji bo kaj pomagala! Drugače smo pa zdravi , je že pravi razgrajaček, pa dobrovoljček ta naša mala Grem dalje likat...groza papa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.1.2009 21:53:08
|
|
|
|
arabela*
|
iiiiiiiiiiii,kaka sladka je bubika do kdaj pa se to približno kopa notri? Me kar mika..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.1.2009 21:59:06
|
|
|
|
*bubi*
|
Eh, ni to tak fajn kot je videt. sedi po turško not, ko najde oporo, pa se začne ven odrivat. Jaz danes nisem mogla verjet, ampak bubika se mi je vstala not! Iz sedečega je nakak tak nogice uspela dobit, da se je prav dvignila. Sem gledala sicer ene filmčke, ko so se kar veliki otroci not kopali (so sami not zlezli ), ampak ko je večji, težje zraven prideš, da bi ga pošteno umil. Pa glavico je težje umivat. Jaz bom zdaj to uporabljala, da jo zvečer na hitro v vodo namočim. Samo je problem, če ji glavico spustim, ker vodo pije
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.1.2009 22:04:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ampak ko je večji, težje zraven prideš, da bi ga pošteno umil. Pa glavico je težje umivat. saj res,ja...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.1.2009 22:04:38
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Samo je problem, če ji glavico spustim, ker vodo pije Iiiiiiii, kaka lubika je tvoja bubika v temle čebričku . Lovro tud, če le more, srkne vodo iz banje. Po žlički in flaški ga pa komaj prepričam, da kaj spije. Me je prej pobruhal s čajem od rame do stegna.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.1.2009 22:06:40
|
|
|
|
arabela*
|
jaz jo tak težko v tisti mali banjici kopam.Ona neverjetno uživa v vodi,jo tud vsak dan kopamo,razen,ko je prehlajena.....in bi tako rada brcala,ampak v tisti mali banji ne more...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.1.2009 22:09:56
|
|
|
|
*bubi*
|
no, v čebričku bi še težje
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.1.2009 22:17:24
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz jo tak težko v tisti mali banjici kopam.Ona neverjetno uživa v vodi,jo tud vsak dan kopamo,razen,ko je prehlajena.....in bi tako rada brcala,ampak v tisti mali banji ne more... Jaz bom Lovra čim prej dala v ta veliko banjo, ker je v mali že čisto utesnjen pa rad bi se igral... Sem si že fliperja nabavla Za brcat mogoče res ni najboljši, je pa fajn, da se lahko sam igra pa še moj križ bo neznansko hvaležen, če ne bom vsak dan v pol sklonjenem položaju.
< Sporočilo je popravil meta21 -- 10.1.2009 22:18:16 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.1.2009 22:21:47
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, meta, to je super zadeva. Pri bubiju smo ga uporabljali že od polnega 5. meseca naprej. Edini problem vidim v tem, da moraš v banjo natočit zelo veliko vode, da ne zebe.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.1.2009 22:23:45
|
|
|
|
RAČKAPK
|
vsem korenjakom in korenjakinji ki danes praznujejo ČESTITKE
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.1.2009 22:23:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Katera je imela probleme s pomanjševanjem slikice za avatar? Sem danes pogruntala, da je datoteka dosti manjša, če iz .jpg spremenim v .gif. Ker sem vedno nastavila na 73x73 pikslov, pa je še vedno bilo okoli 50kb (RR pa dovoli 20kb).
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.1.2009 22:25:15
|
|
|
|
RAČKAPK
|
BUBI tvoja bubika je pa res cartik v tem čebričku
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.1.2009 22:26:37
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Katera je imela probleme s pomanjševanjem slikice za avatar? Sem danes pogruntala, da je datoteka dosti manjša, če iz .jpg spremenim v .gif. Ker sem vedno nastavila na 73x73 pikslov, pa je še vedno bilo okoli 50kb (RR pa dovoli 20kb). jst mam te probleme k NIČ ne znam tko da sem še fiši prosila pa tut ni šlo upam, da nisem jst kriva da ji internet zdej ne dela
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.1.2009 22:26:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Lara, če boš vzela 60x120, ti priporočam nakup prek Recinkota. Posteljica je od lip Poljčane pa nikjer ni tolk poceni (80 eur). Mi jo mamo in je fajn. vem, vem... sem jo že gledala.... ma mislim, da se bom vseeno odločla za večjo... škoda ki je nima on... Hvala.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.1.2009 22:28:46
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ja, meta, to je super zadeva. Pri bubiju smo ga uporabljali že od polnega 5. meseca naprej. Edini problem vidim v tem, da moraš v banjo natočit zelo veliko vode, da ne zebe. Ja, meni se tud zdi, da je tisto malo premalo kar piše v navodilih. Sicer res segreješ kopalnico ampak vseeno. Bomo pa več pene nardili, da bomo vodo šparali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.1.2009 22:29:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Lara, pri treh letih so otroci res že veliki.... in spadajo v veliko posteljo Drugače pa imaš še vmesne variante v Ikei, ki so prav lušne No, malo je odvisno tudi od prostora. Če ti tistih 10 oz. 20 cm nič ne pomeni, pač kupi večjo. Mi nismo imeli placa in smo morali manjšo vzet, zdaj pa valjda ne mislim nove kupovat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.1.2009 22:30:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mene pa nekaj zanima...moja Vita ima ful suho kožo na ličkih. Anchy... Lari je ful ribodermin pomagal... pa če na mokro kožo namažeš bo še boljše...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.1.2009 22:31:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
Hihihi.... Bubika...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.1.2009 22:32:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ja, meta, to je super zadeva. Pri bubiju smo ga uporabljali že od polnega 5. meseca naprej. Edini problem vidim v tem, da moraš v banjo natočit zelo veliko vode, da ne zebe. Ja, meni se tud zdi, da je tisto malo premalo kar piše v navodilih. Sicer res segreješ kopalnico ampak vseeno. Bomo pa več pene nardili, da bomo vodo šparali Jaz bi natočila vsaj toliko, kot je stolček visok. In če imaš veliko banjo (recimo kako kotno) je to ogrooooomno vode. OK, 1x tedensko že, vsak dan pa ne gre.... Res je, tudi če je ful topla kopalnica, ni prijetno, da pol telesa ven gleda
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.1.2009 22:33:56
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK jst mam te probleme k NIČ ne znam tko da sem še fiši prosila pa tut ni šlo upam, da nisem jst kriva da ji internet zdej ne dela lahko jaz probam. Mail imaš na ZS
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.1.2009 22:34:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
az bom Lovra čim prej dala v ta veliko banjo, Ma kaj boš vsak večer polnila banjo z vodo? Meni je to prevelika potrata vode...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.1.2009 22:35:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Hvala za komplimente Ja, cuker je ta moja bubika, tako kot vsi septembrčki
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.1.2009 22:37:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
No, malo je odvisno tudi od prostora. Če ti tistih 10 oz. 20 cm nič ne pomeni, TAm, kjer bo 70x140 bo potem mogla bit tudi 90x200... ma katera Dormeo Memory? Je OK?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
šampon in ostalopiuleali kupujete lsno kozmetiko pri frizerju?da (
8%)
ne (
83%)
šampone (
4%)
lake,utrjevalce (
2%)
balzame (
1%)
maske (
2%)
Število vseh glasov: 439Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!