|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
10.1.2009 18:33:00   
dojenč
tudi, jaz se strinjam, z vsemi, ki zelijo zaključiti kregarijo,mislim, da smo se žacele družiti preko foruma, iz istega razloga, ker smo postale mamice,prvič ali drugič ali tretjič, to nima veze,lepo je da tiste ki nimamo dovolj izkušenj, z otroki, ki se od njih očimo itak celo življenje, ni prav da napadate tiste, ki pač postavljajo mal bolj čudne vprašanja, pač ne odgovoriš, pa je to to.zadnjič ko me je ena( ne vem ktera napadla zaradi albert keksa, tak mimo grede, moj otrok še je živ, sem se zelo nelagodno počutila, ene imate slabe izkušnje, druge dobre, zato se mi ne zdi prav da ena drugo napadamo(le v primeru, če bi otroka pustila samega doma celi dan)
če katera zastavi čudno vprašanje ga zagotovo zato ker je v dilemi, in mislim da smo tu zato, da si povemo, pomagamo in svetujemo.
ko smo ble nosece je bilo prav prijetno, zdaj pa je ena bolj pametna od druge, in po resnici povedano, nimam več takšnega veselja do RR, kot sem ga imela prej, vem da boste rekle nekatere, naj se izpišem,ali naj grem dol, ampak v vasi družbi je res lepo.

TAKODA ZAKLJUČIMO S TEMI OTROČARIJAMI, ČE PA NE MORAMO PA SE VIDIMO NA TRENJIHuser posted image
(BOM PA NA rr ODPRLA TEMO TRENJA)
RADA VAS IMAM, PA BODITE STRPNE.

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
10.1.2009 18:50:20   
andrejaboris
HOj.

Naš Enej pa je dans taka sitka. Celi dan je že na rokah.  MI bo križ ven vrglo.user posted image user posted image KOmaj čakam, da začnem s terapijami. Upam, da bojo res kaj pomagale. Pravzaprav so vsi moji pubeci dans tečni od najmanšega do največjega in posledično sem še jaz. je pa tutuser posted image na vidiku! Bljeak!

Kaj res ni nobene ki ma dans čas za čveke?

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
10.1.2009 18:53:39   
gajka
Pri nas imamo pa žnudra za izvoz - različnih trdot in barv... user posted image Rabi kdo? user posted image Bio proizvodnja, 3 aktivni proizvajalci ( user posted image , user posted image in user posted image )... Pošljem po hitri pošti, plačilo po povzetju. user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
10.1.2009 18:54:57   
ozziebo
Sayuri, lepo te je spet brat.user posted image

Tinka, ful lepo lepa frizura.

Tejkaz, revčki pozdravite se.user posted image user posted image

Punce, dost kreganja, vse mi ful polepšate danuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
10.1.2009 18:55:16   
gajka
ab - a jaz ne veljam? user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
10.1.2009 18:56:01   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Pri nas imamo pa žnudra za izvoz - različnih trdot in barv... user posted image Rabi kdo? user posted image Bio proizvodnja, 3 aktivni proizvajalci ( user posted image , user posted image in user posted image )... Pošljem po hitri pošti, plačilo po povzetju. user posted image

Ga imamo samo dost user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
10.1.2009 18:57:27   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

HOj.

Naš Enej pa je dans taka sitka. Celi dan je že na rokah.  MI bo križ ven vrglo.user posted image user posted image KOmaj čakam, da začnem s terapijami. Upam, da bojo res kaj pomagale. Pravzaprav so vsi moji pubeci dans tečni od najmanšega do največjega in posledično sem še jaz. je pa tutuser posted image na vidiku! Bljeak!

Kaj res ni nobene ki ma dans čas za čveke?

Enako, tamala HB že spi, Davida bom zdaj šel spat, user posted image  pa prihaja s smučanja.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
10.1.2009 18:58:44   
erta

malo nostalgije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.shrani.si/f/3n/Ko/3mnC7D3z/s6008929.jpg

wiii , a je še katero zamikalo da bi bila spet noseča user posted image ,  jaz sem se par dni nazaj dobila kako razmišljam, da bi bilo fajn prec roditi še enega user posted image , kaj sem nora a ne user posted image
In zdej imam še eno vprašanje, vem da se boste zdej nekatere nasmejale, drugim se bo sigurno dvignu pritisk user posted image ampak mene zanima in ne vem odgovora :
JAz ne vem ali sem dobila menuser posted image ali je to še čišča od operacije, ampak imam pač krvavitve, in vprašanje, ali lahko zanosimo preden dobimo spet user posted image user posted image sem slišala da jo nekatere niso dobile še par mesecev po porodu, vmes pa so zanosile user posted image

Nasmeh je brezplačno sredstvo za izboljšanje videza.

Neposredna povezava do sporočila: 1858
10.1.2009 18:59:15   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

Ga imamo samo dost user posted image

Kaj se hvališ? Naš je kvalitetnejši! user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
10.1.2009 19:04:20   
gajka
wiii , a je še katero zamikalo da bi bila spet noseča user posted image ,  jaz sem se par dni nazaj dobila kako razmišljam, da bi bilo fajn prec roditi še enega user posted image , kaj sem nora a ne user posted image

Pol nas je kar malo več noric tule gor... user posted image Jaz malo pogrešam brce, pa kolcanje, pa malo napetosti ob UZjih... Sem se ravno popoldan gledala v kopalnici v ogledalu, pa imam še vedno eno tako povešeno vrečo tam, kjer je bil trebuh - kot da sem na pol poti nosečnosti, samo da je takrat bil trebuh bolj kompakten, zdaj pa ena sama žalost... user posted image

In zdej imam še eno vprašanje, vem da se boste zdej nekatere nasmejale, drugim se bo sigurno dvignu pritisk user posted image ampak mene zanima in ne vem odgovora :
JAz ne vem ali sem dobila menuser posted image ali je to še čišča od operacije, ampak imam pač krvavitve, in vprašanje, ali lahko zanosimo preden dobimo spet user posted image user posted image sem slišala da jo nekatere niso dobile še par mesecev po porodu, vmes pa so zanosile user posted image

Mene user posted image še ni obiskala. Drugače pa lahko zanosiš, predno dobiš M. Ker najprej je vedno ovulacija, šele potem M. Torej, če zanosiš, tudi M (magari ta prve) sploh ni.

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
10.1.2009 19:04:55   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: erta

IZVIRNO SPOROČILO: majči22

Erta glede krajšega delovnega časa:
V službi se moraš dogovorit koliko ur na dan boš delala (lahko 4,5,6,7). Ko se v službi dogovoriš greš na csd kjer izpolniš obrazec za uveljavljane KDČ-ja. Tvoj delodajalec ti izplača plačo za toliko ur kolikor boš delala, pa zavarovanje tudi.
Za preostale ure, ki ti manjkajo do polnega časa si zavarovana preko csd-ja. Plačila za te ure ne dobiš. Aja pa še to, da je za te ure zavarovanje od minimalne plače.
Če se ti splča moraš presoditi sama, glede na to koliko sedaj dobiš in koliko bi dobila s tem krajšim delovnim časom. Seveda si pa več domauser posted image . Če ti ni problem v denarju potem se splača.

Pravico imaš do tretjega leta starosti otroka. Če imaš dva otroka  je pa do 6 let najmlajšega.

Na tem linku najdeš info:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/krajsiDelovniCas.asp

Upam, da sem ti kaj pomagala.

Pravzaprav  nisem vprašanja zastavila tako kot bi mogla, namreč zelo pomembno pri tem je da, sem jaz zaposlena pri možu k pač ima s.p. in bi se seveda brez problemov zmenila za kdč, istočasno je to za firmo dobro, kajti ne bo nam treba plačati teh prispekov , pol sem si jaz nekako tako zamislila da bi to naredila: prijavila bi se na socialni da bom delala samo te 4 ure, oni bi mi plačali vse te prispevke, mož pa bi mi izplačeval polno plačo user posted image mislite da bi me pogruntali, oz kaj mislite ali bi mi še vedno plačevali glede na to da bi imela sorazmerno dost visoko plačo / delovni čas user posted image
sem klicala računovodkinjo pa je rekla da mi o tem ne zna nič povedati user posted image in da nima časa se pozanimati ker so že začeli z bilancami user posted image a da grem na socialno s temi vprašanji, veste da nebi bilo pametno user posted image

Brez problema lahko to narediš. Smo imeli na csd en tak primer pa ni panike, saj je vseeno koliko plače ti dobiš in csd to ne briga. Ne razumem pa kaj bo s tem firma od tvojega moža na boljšem, saj bo davek tako in tako moral oddvajati od tvoje izplačane plače. Če boš imela isto kot sedaj nevem v čem je prednost za fermo.
Aja še to. Csd plača prispevke samo od razlike do polnega časa. V tvojem primeru za 4 ure. Za ostale 4 ure pa tvoj mož.

< Sporočilo je popravil majči22 -- 10.1.2009 19:08:06 >

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
10.1.2009 19:05:11   
anita goitan
punce sam na hitro,
imamo Deuterjev KC3 in je zakonuser posted image user posted image user posted image
fotke  pridejo

sayuri
helou

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
10.1.2009 19:07:16   
gajka
imamo Deuterjev KC3 in je zakonuser posted image user posted image user posted image

A pol se splača tega nabavit? A to boš objavila fotke, kako že z Zojo v novem ruzaku čez naše vrle vršace v celcu šibate? user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
10.1.2009 19:09:29   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

punce sam na hitro,
fotke  pridejo

sayuri
helou

Pa čim prejuser posted image , ker me res zanima kako zgleda. Tudi mi bomo počasi kupili nekaj podobnega.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
10.1.2009 19:10:22   
andrejaboris
ab - a jaz ne veljam?

ja valda nisn vidla da si goruser posted image user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
10.1.2009 19:19:02   
gajka

ab - a jaz ne veljam?

Ma, jaz sem kot bog - vse vidim, vse slišim, pa vendar me nihče ne vidi... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1866
10.1.2009 19:23:27   
andrejaboris

ab - a jaz ne veljam?

Ma, jaz sem kot bog - vse vidim, vse slišim, pa vendar me nihče ne vidi... user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Faca si!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
10.1.2009 19:30:21   
tinka14
katja, hvala!

majči, super si tole razložla! še za mene, čeprav sem že enkrat spraševala!

Če pa že greve je pa fajn da je čez dežno prekrivalo, da ne vdihuje mrzlega zraka.

kaj to za vse velja, al sam, če so bolani??? mi2 sva vsak dan zuni, brez prevlek in vsega. pa še niti enkrat ni bil bolan. no, pol sva že lahko...user posted image

ozziebo, hvala!

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

punce sam na hitro,
imamo Deuterjev KC3 in je zakon
fotke  pridejo

anita, krasno, čimprej sprobat in poročat, da še ostale nabavimo obvezno opremo!!

Naš Enej pa je dans taka sitka. Celi dan je že na rokah.  MI bo križ ven vrglo. KOmaj čakam, da začnem s terapijami. Upam, da bojo res kaj pomagale. Pravzaprav so vsi moji pubeci dans tečni od najmanšega do največjega in posledično sem še jaz. je pa tut na vidiku! Bljeak!

upam, da je za vse kriva luna (glih je reklama luna luna čisto zame...) in da se tudi moj poboljša!

JAz se res opravičujem, ampak naj mi prosim ena še enkrat magar pošlje ZS kaj točno moram narediti da slika ima predogled, ker enkrat mi rata drugič ne, pa se mi zdi da vedno isto vse obkljukam

ok, je že gajka nazorno napisala!
takole pa mora zgledati, tist okenček mora bit z zeleno obkljukan:

user posted image

uau, pa še wordov dokument znam zdej dat sem gor. simple velik bolj kot pasulj!

< Sporočilo je popravil tinka14 -- 10.1.2009 19:31:02 >

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
10.1.2009 19:31:03   
erta

Brez problema lahko to narediš. Smo imeli na csd en tak primer pa ni panike, saj je vseeno koliko plače ti dobiš in csd to ne briga. Ne razumem pa kaj bo s tem firma od tvojega moža na boljšem, saj bo davek tako in tako moral oddvajati od tvoje izplačane plače. Če boš imela isto kot sedaj nevem v čem je prednost za fermo.
Aja še to. Csd plača prispevke samo od razlike do polnega časa. V tvojem primeru za 4 ure. Za ostale 4 ure pa tvoj mož.

Dobro za firmo sem mislila da je to da bi nam pač ostal tisti denar user posted image sej mi nikoli ekonomija ni šla user posted image user posted image

Mi je pa par minut nazaj prijateljica prinesla zloženko s socialne "Zavarovanje za starševsko varstvo"  in ta zadnja 18.  tema je "Pravica do plačila prispevkov za socialno varnost zaradi starševstva" in tukaj piše:
" Vlagatelju delodajalec zagotavlja pravico do plače po dejanski delovni  obveznost (ok to mi je jasno , dobim toliko kolikor bom delala in RS ne bo dala za razliko do polnega urnika - to sem ukapirala user posted image ), RS pa mu zagotavlja plačilo prispevkov za socialno varnost do polne delovne obveznosti. (opaa to mi je zdej tukaj pomembno - ali je to zdej novina, ali tiskarska napaka v zloženki?, kaj misliš). RS plačuje prispevke zavarovanca in delodajalca (user posted image ) za obevezno pokojninsko in invalidsko zavarovanje, zavarovanje za primer bolezni in poškodbe izven dela, za pravice do zdravstvenih storitev, plačila potnih stroškov, pogrebnine in posmrtnino."

No to sem prepisala iz zgoraj omenjenje zloženke, ki jo je izdalo Ministr. za delo, družino in socialne zadeve, je pa bilo tiskano aprila 2008. Na netu pa še nisem nič najdla o tem user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
10.1.2009 19:31:40   
gajka
Na, pa glih zdej morm it - sem danes dežurni kopalec. Pa ne tist, ki sam po vodi čofota, ampak tist, ki male ritke kopa. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1870
10.1.2009 19:35:33   
erta

user posted image

user posted image Hvala in tebi in gajki,  ja super, zdej si bom to shranila in bom imela na pc, bom pa kasneje naložila še kakšno sliko po tem receptu, al pa bom raje počakala da še vi daste vaše, ker da nas ne bo preveč v enemu dnevu user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
10.1.2009 19:42:13   
erta

Pol nas je kar malo več noric tule gor... user posted image Jaz malo pogrešam brce, pa kolcanje, pa malo napetosti ob UZjih... Sem se ravno popoldan gledala v kopalnici v ogledalu, pa imam še vedno eno tako povešeno vrečo tam, kjer je bil trebuh - kot da sem na pol poti nosečnosti, samo da je takrat bil trebuh bolj kompakten, zdaj pa ena sama žalost... user posted image

No, no glih te brce in UZ so tisto kar tudi jaz najbolj pogrešam , upam pa da se ti bo odvečna koža na trebuhu čimprej skrčila do želene mere, sicer pa naj bo tam še do naslednje nosečnosti, ker potem sigurno ne boš/bomo dobile novih strij user posted image

Mene user posted image še ni obiskala. Drugače pa lahko zanosiš, predno dobiš M. Ker najprej je vedno ovulacija, šele potem M. Torej, če zanosiš, tudi M (magari ta prve) sploh ni. Uhhh to je ta fora potem user posted image   gajka hvala za odgovore user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
10.1.2009 19:45:50   
tinka14

user posted image

user posted image Hvala in tebi in gajki,  ja super, zdej si bom to shranila in bom imela na pc, bom pa kasneje naložila še kakšno sliko po tem receptu, al pa bom raje počakala da še vi daste vaše, ker da nas ne bo preveč v enemu dnevu user posted image

ti kr dej slikce, jih ni nikoli preveč!!

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
10.1.2009 20:06:23   
tejkaz
ooo, tinkica is back. Sem te jaz tudi pogrešala, veš. Vsem si tako kratke poste pisala, ko nisi imela časa. Pa sayuri se je tudi vrnila. Superca. Torej smo v ponedeljek v polni zasedbi.

Eva je šla spat s 40,5 vročine. Dežurni P v Kr ZD (dr.Ješe) je rekla, naj je ne vozim, ker je polna čakalnica malčkov z gripo. Pa jo hladim, pa svečke dajem. Zdaj je zaspala, zdajle grem pa počekirat kako je, pod tuš in spat. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
10.1.2009 20:06:52   
K_a_t_j_a
erta tudi jaz pogrešam user posted image ! Sem zadnjič šla kar slikice z UZ-ja gledat, pa nuhalne, pa slike mojega bušija... Sam bolnco bi izbrisala iz spomina. user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?