Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.1.2009 22:33:06
|
|
|
|
morango
|
Jaz sem bla pa danes zvečer prvič po dolgem času na enem predavanju. Me je vprašal, če ga jaz resno mislim samga pustit s tamalo. Saj čez dan že gre, zvečer pa res še nisem šla. In sta prestala ognjeni krst, jaz pa tud. Sicer sem po dveh urah tam že imela vse mogoče scenarije o groznem trpljenju tamale, onemoglem hlipanju in podobno. Ko sem prišla, pa sama tišina. Je spala v njegovem naročju ves cajt, kar me ni blo. Zgleda, da moram večkrat kam it.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.1.2009 22:34:46
|
|
|
|
leda
|
Jaz sem bla pa danes zvečer prvič po dolgem času na enem predavanju. evo jaz sem bila včeraj po dolgem času na otvoritvi razstave. sicer sem bla hujša kot pepelka; mal pred enajsto sem zginla domov, ker naše spalne navade so nikakve. ampak je pa ful pasalo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.1.2009 22:35:31
|
|
|
|
morango
|
Lepo se mejte, grem tud počas v deželo sanj. Nočko vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.1.2009 22:50:24
|
|
|
|
meta21
|
Lena in Morango Nam tudi danes kaže, da bomo imeli noč po starem. Revček mali je včeraj tiščal in tiščal pa ni šlo, danes je bil pa vsako rundo pokakan. So vsi moji napori (kapljice, čaj, masaža, svečka) obrodili sadove-vsi naenkrat . Ati je tudi prestal nego, čeprav je rekel, da mu lahko naslednjič za rd kar mobitel kupim . Podatki za MTY: 1: 58, 4750 2: 61, 5800 3: 64, 6600 4,5: SP 28.1
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.1.2009 22:55:09
|
|
|
|
meta21
|
Že zjutraj sem nekaj omenjala... Zanima me če ima katera enega od teh dveh stolčkov oz. ga namerava kupit. Glede na to, da se lahko predela v navaden stolček in mizico, se mi zdi poceni. Mnenja in izkušnje prosim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.1.2009 22:56:07
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa sem se zdaj navečerjala. Sem jedla opečene kruhke,pa maslo,njamiiiiiii
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.1.2009 22:57:31
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem se zdaj navečerjala. Sem jedla opečene kruhke,pa maslo,njamiiiiiii Men tud nekaj kruli...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.1.2009 22:59:33
|
|
|
|
arabela*
|
meta21,lep stolček,vendar meni osebno prevelik. Je pa res,če imaš prostor,je fajn.Naša prva je v tem stolčku za hranjenje full rada bila,nonstop,celo ko ni jedla Meni tisti leseni niso preveč praktični,ko nimajo oblazinjene podloge.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.1.2009 23:00:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Men tud nekaj kruli... ma jaz ni šans,da zaspim,če sem lačna,ne gre in ne gre
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.1.2009 23:02:15
|
|
|
|
arabela*
|
kolk pa stane stolček
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.1.2009 23:02:44
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meta21,lep stolček,vendar meni osebno prevelik. Je pa res,če imaš prostor,je fajn.Naša prva je v tem stolčku za hranjenje full rada bila,nonstop,celo ko ni jedla Meni tisti leseni niso preveč praktični,ko nimajo oblazinjene podloge. Mah meni ni pretirano lep, ravno zato ker je ogromen ampak se mi zdi praktičen. Pa še naslonjalo gre v več položajev, da lahko že zdaj notri sedi. Stane pa eden okoli 130, drugi pa 150 eur v pikapolonici. Uni trip-trap pa se meni zdijo primerni za kasnej, da lahko sedijo pri mizi z ostalimi člani družine.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.1.2009 23:04:33
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Men tud nekaj kruli... ma jaz ni šans,da zaspim,če sem lačna,ne gre in ne gre Sem si prinesla domače orehe k računalniku in klešče pa jih malo trem. Tak manj pojem, ko se moram še malo matrat zraven
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.1.2009 23:06:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sem si prinesla domače orehe k računalniku in klešče pa jih malo trem. Tak manj pojem, ko se moram še malo matrat zraven pametno
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.1.2009 23:07:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Stane pa eden okoli 130, drugi pa 150 eur v pikapolonici. ni drag
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.1.2009 23:18:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
Nam tudi danes kaže, da bomo imeli noč po starem. Revček mali je včeraj tiščal in tiščal pa ni šlo, Od kar Lari dodajam Neolatte, lepo kaka vsak dan.... prej pa vsakih 5 dni...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.1.2009 23:19:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
Glede na to, da se lahko predela v navaden stolček in mizico, se mi zdi poceni. Mnenja in izkušnje prosim Ta spodnji je meni bolj všeč... to je pa tudi vse, kar ti vem povedat.... Koliko pa stane?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.1.2009 23:21:41
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Glede na to, da se lahko predela v navaden stolček in mizico, se mi zdi poceni. Mnenja in izkušnje prosim Ta spodnji je meni bolj všeč... to je pa tudi vse, kar ti vem povedat.... Koliko pa stane? 130 eur
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.1.2009 23:28:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish babe - prosim pomoč.... kak si slike shranim v ....moj-album.com, pa kak tiste komentarje pod sliko napišem..... NIsem že dolgo bla na tej strani.... in se ne spomnem uporabniškega imena, niti gesla... sem vsesort probavala, da bi ti lahko pomagala.... ma na novo se pa ne bom registrirala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.1.2009 23:29:24
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Nam tudi danes kaže, da bomo imeli noč po starem. Revček mali je včeraj tiščal in tiščal pa ni šlo, Od kar Lari dodajam Neolatte, lepo kaka vsak dan.... prej pa vsakih 5 dni... Saj Lovro je po aptamilu skoz kakal 1-2x na dan ampak ful poliva in odkar se je začel obračat na trebušček (nič ga ne zadrži na hrbtu več) je to ratalo grozno, ker mu vsakih par minut prileti iz ust-eno uro po obroku mleko, pol skuta na koncu pa voda. Zato sem mu ta teden postopoma začela dajat aptamil AR in ga je tolk zaprlo, da sem mu s palčko pomagala, ko je kakal. Kakec je že skoraj potisnil ven pa mu je zmanjkalo moči in je šlo spet vse notri. Že pred tem mu je pa kar precej krvi priteklo iz ritke. Grozno-sem ga tolk stiskala k sebi in se mu opravičevala . Tako grozno je jokal, ko je pritiskal, revček . Zdaj bom po nasvetu patronažne dala samo 2 obroka od 6-takrat ko je bolj aktiven
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.1.2009 23:29:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma jst sem ful zadovoljna s tem, ki sem ga včeraj kupla....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.1.2009 23:30:40
|
|
|
|
meta21
|
Grem pod tuš pa spat, ker me je ful zazeblo pri računalniku. Nočko!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.1.2009 23:31:18
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma jst sem ful zadovoljna s tem, ki sem ga včeraj kupla....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 9.1.2009 23:32:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
Tako grozno je jokal, ko je pritiskal, revček . Zdaj bom po nasvetu patronažne dala samo 2 obroka od 6-takrat ko je bolj aktiven Ma bogi otrok, no,.... Vidiš, Lara je pa na hrbtu vedno polivala... na trebuščku pa skoraj nikoli....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.1.2009 7:14:02
|
|
|
|
pf
|
Jutro. Našo spet luna matra. Sva dvakrat jedle, pa desetkrat dudico iskale, sem čisto . MTY pohvale, da imaš tako voljo s seznamom. Podatki za našo Lano so: 1. mesec 4000 g - 53 cm 2. mesec 4595 g - 57 cm 3. mesec 5350 g - 60 cm 4. mesec 6100 g - 63 cm - naslednji SP 10.3.2009 Meta meni je drugače tudi spodnji bolj všeč, ampak so res malo okorni. Tudi jaz lahko naredim iz PP pappa diner stolček (pride skoraj do tal) in iz jedilne mizice (mizico za risanje), samo ni mogoče tak fejst okoren stolček. Drugače je pa lep.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 10.1.2009 8:23:19
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro . Ja,zgleda da res luna,naša se je celo noč prebujala ......
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?