Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:02:59
|
|
|
|
*Tiana*
|
Jest grem pa mal pod kosilnico dat svoje telo, ker se gremo jutri kopat...potem se vam pa pridružim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:11:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Madonca donc je pa večerno mrtvilo al kako?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:12:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Naša Manca je pa še kar pokonc. Noče ne AM, noče ne spat, ne vemkva je to za en . Upam, da se ni namenila atija čakat, ker drgač bom pop*** nad obema
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:12:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Jest grem pa mal pod kosilnico dat svoje telo, ker se gremo jutri kopat...potem se vam pa pridružim. kosilnico, ta je dobra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:13:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Zvita Hej mamice! Srečno novo leto vsem, vašim/našim malčkom pa predvsem zdravja. Sm nova na tem forumu in sem zasledila, da je tu pogovor o majskih hroščkih, sama mam pa tut enga majčka pa sem se odločila, da se vam priključim Dobrodošla zvita. Napiši še kaj o sebi in tvojem majčku. Je ali ni, to je zdaj vprašanje. Sej verjetn veš kaj mislm. Ja zaenkrat mislim, da je OK. Sem gledala mal"preverjeno" po avtarju detektiv Itak, take stavri mi ne uidejo. Sicer bomo pa videli, če jih bo sploh še potrebno uporabiti drgač bomo pa kakšen kokosov štrudel si privoščile
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:14:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Gal panča zadnjo rundico, jaz pa piham od jeze , ker je šel dragi na eno pijačo!!!!! moj pa z bratrancem na nočno smuko. me prav zanima kadj se bo domov priguncal. pa če bo ponoči kaj godernjal, kadar se bo manca zbudila bom pa samo . jutri ga bom pa 6.30 ven iz postelje vrgla pa naj manco zrihta in smučarsko opremo nej zrihta da greva na dopoldansko smuko. pa da mi ne bo slučajno kej jamral, da je zmatran, ker ga bom cel dopoldan gonila gor in dol po progi ko zmaja če mi samo pisne kej Madonca, tebe se je pa za oreng bat, joke sm mislna de sm sam jst stroga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:14:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: kasso dobro jutro ****, Varja sedi v stolčku, ko jo hranim...seveda stalno mota z glavo, roke si tlači v usta....a vseeno vztrajam in mi uspe SS, daj povej mi, kako je na Starem Vrhu, če ne greš smučat, a je kak lokal, bar, trgovina tam zraven? Se da sankat? Menda se da priti tudi z avtom na vrh vlečnice. Glede Starega Vrha je takole: zdej ko je sneg, se čisto do vrha ne da priti. Se da pa priti do Grebljice (tam je parkirišče za smučarje, ki pridejo iz Poljanske doline). No če tam pustiš avto, amaš peš do vrha cca.10-15minut hoje. Na vrhu je velika koča-brunarica, kjer ti nudijo hrano in pijačo. Druagče je pa tudi na Grebljici ena mala brunarica, kjer se da kaj kupit za pojest in popit, vendar pa ni toliko izbire kot na vrhu. Sankat se da, samo mislim, da ni kao uradnega sankališča. Vendar se zelo veliko družin sanka pravno od vrha koče do Grebljice, čeprav za družine z malimi otroki je bolj primerno za sankati pri tekočem traku (takoj pod parkiriščem na Grebljici). Evo ti dam kar link Starega Vrha pa si lahko pogledaš. Midva z mojim bova najbrž šla jutri na dopoldansko smuko, če bo moja mami lahko malo popazila na Manco Evo še link: KLIK OJ, kaj ti veš na kateri progi pridejo tekme? Ker jaz ne poznam tega starega vrha ..menda bo kjer je vlečnica. Se pravi da moramo priti po drugi poti iz smeri ŠL POljan Javorje? Malo napni oči jutri, če boš videla dve frajli na sankah Ojla! Tekme so običajno na Grebljici, to je iz smeri Poljanske doline. Greš preko Poljan-Javorje-Stari Vrh. A ti boš tudi gor? Pol se pa mogoče kej vidmo. Če boš mela čas poklič, ti bom na ZS pustila mojo številko gsm-a Moj MR M tudi a je to dobro al slabo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:18:41
|
|
|
|
barbaw
|
A ste pripravljene?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:20:27
|
|
|
|
barbaw
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:22:00
|
|
|
|
sesil
|
evo mene smo se z anejo še malo igrale, ker ni bla za zaspat. no, sej še zdej ne spi, se tatko trudi z njo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:22:39
|
|
|
|
jana81
|
čer čer naš Nejc tud že spi od 20.45, ampak že imamo prvi alarm, je šel lubi k njemu.. jst ne vem kaj je to, ampak VEDNO je po pol ure al pa po eni uri alarm, jok , dobi čaj in spi naprej.. a ima še atera ta problem?? barbaw še ne, grem še pod tuš, pol pa pridem, moj bi sicer rad da gledava en film dokumentarni, sam me glih ne zanima najbolj.Traja pa 2x po 2 ,5 ure.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:22:40
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ste pripravljene? joža požen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:22:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil evo mene smo se z anejo še malo igrale, ker ni bla za zaspat. no, sej še zdej ne spi, se tatko trudi z njo. jaz imam oba porihtana in čakam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:24:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 čer čer naš Nejc tud že spi od 20.45, ampak že imamo prvi alarm, je šel lubi k njemu.. jst ne vem kaj je to, ampak VEDNO je po pol ure al pa po eni uri alarm, jok , dobi čaj in spi naprej.. a ima še atera ta problem?? barbaw še ne, grem še pod tuš, pol pa pridem, moj bi sicer rad da gledava en film dokumentarni, sam me glih ne zanima najbolj.Traja pa 2x po 2 ,5 ure. Smo imeli pri Jaku ta problem, je pa minil nekje okrog 9. ali 10. meseca. se ne spomnim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:25:47
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 čer čer naš Nejc tud že spi od 20.45, ampak že imamo prvi alarm, je šel lubi k njemu.. jst ne vem kaj je to, ampak VEDNO je po pol ure al pa po eni uri alarm, jok , dobi čaj in spi naprej.. a ima še atera ta problem?? barbaw še ne, grem še pod tuš, pol pa pridem, moj bi sicer rad da gledava en film dokumentarni, sam me glih ne zanima najbolj.Traja pa 2x po 2 ,5 ure. jana, naša začne tudi čavkat po določenem času. včasih je to pol ure, včasih 1 ura, včasih 2. prvič ponavadi zadostuje duda, naslednjič, tudi če dobi čaj, zahteva še joško, drugače ne zaspi. pol pa raje kot da sem pokonci še 2 uri sredi noči, raje ji uturim zizo in spimo dalje. upam da se odnavadi, ker drugače bo kriza.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:28:45
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Jest grem pa mal pod kosilnico dat svoje telo, ker se gremo jutri kopat...potem se vam pa pridružim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:29:19
|
|
|
|
barbaw
|
Sesil a sva same na straži?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:31:28
|
|
|
|
Estrella*
|
Ne sem še jaz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:32:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ste pripravljene? smo kapitan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:32:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ne sem še jaz Sem že razmišljala, da ti pošljem SMS, pa nisem hotela bit tečna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:32:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ste pripravljene? smo kapitan
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:33:57
|
|
|
|
jana81
|
sesil eno sekundo za mano si prej post prlepla evo mene, ready steady
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:34:03
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: jana81 čer čer naš Nejc tud že spi od 20.45, ampak že imamo prvi alarm, je šel lubi k njemu.. jst ne vem kaj je to, ampak VEDNO je po pol ure al pa po eni uri alarm, jok , dobi čaj in spi naprej.. a ima še atera ta problem?? barbaw še ne, grem še pod tuš, pol pa pridem, moj bi sicer rad da gledava en film dokumentarni, sam me glih ne zanima najbolj.Traja pa 2x po 2 ,5 ure. jana, naša začne tudi čavkat po določenem času. včasih je to pol ure, včasih 1 ura, včasih 2. prvič ponavadi zadostuje duda, naslednjič, tudi če dobi čaj, zahteva še joško, drugače ne zaspi. pol pa raje kot da sem pokonci še 2 uri sredi noči, raje ji uturim zizo in spimo dalje. upam da se odnavadi, ker drugače bo kriza. sej pol spi naprej, samo more čaj dobit, dude ne mara, včasih je pa dovolj če ga samo nazaj na bok obrnem, ko se na vse 4 postavi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:34:43
|
|
|
|
barbaw
|
Da ne bo katera
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:34:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ne sem še jaz pa še jaz samo bom še pod tuš skočila
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?