Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:52:57
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 prej ste ble neki navdušene nad brino ampak tole z Brininim postavljanjen na noge in stanjem ni vedno tako zabavno kako jo dati spat? po parih sekundah se postavi in v temi stoji in se drži za posteljico in ne joče kaj naj nardim?? če jo pustim, se bojim, da pade, ker ne zna glih dol it sama 3x sem jo šla polagat dol v posteljico - sem prisluškovala s hodnika, pa jo slišala čebljat na koncu jo je šel moj po rokah nosit v temi, da se je umirila - upam, da je zaspala Jaz bi jo pustila. A zna past na rit ko stoji? Ponavadi imajo otroci gravitacijo na rit. Meni Maja na rit pade. Če pa bo kaj bo pa zajokala. Če boš hodila noter brezveze in jo boste po rokah nosili se bo samo razvadila. a veš, kako gre dol? čez čas se neha držat za obe roki in potem se zarotira okoli tiste ene, s katero se drži in potem nekako tako nazaj pade
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:53:12
|
|
|
|
jana81
|
grem gledat brez sledu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:55:06
|
|
|
|
tana7
|
mene je pa moj zvleku pred posnete Friendse
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:55:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 prej ste ble neki navdušene nad brino ampak tole z Brininim postavljanjen na noge in stanjem ni vedno tako zabavno kako jo dati spat? po parih sekundah se postavi in v temi stoji in se drži za posteljico in ne joče kaj naj nardim?? če jo pustim, se bojim, da pade, ker ne zna glih dol it sama 3x sem jo šla polagat dol v posteljico - sem prisluškovala s hodnika, pa jo slišala čebljat na koncu jo je šel moj po rokah nosit v temi, da se je umirila - upam, da je zaspala Jaz bi jo pustila. A zna past na rit ko stoji? Ponavadi imajo otroci gravitacijo na rit. Meni Maja na rit pade. Če pa bo kaj bo pa zajokala. Če boš hodila noter brezveze in jo boste po rokah nosili se bo samo razvadila. a veš, kako gre dol? čez čas se neha držat za obe roki in potem se zarotira okoli tiste ene, s katero se drži in potem nekako tako nazaj pade Če te je tako strah kupi peno, ki bo segala od jogija do roba postelje in ga zašij v kako staro posteljnino ali pa blago. Našiješe gor vrvice in jo bo varovalo pred udarci.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:55:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Nocoj pa zgleda da bo dolgčasssssssssssssssssssssssssss
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 9.1.2009 21:56:10 >
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:56:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 grem gledat brez sledu še vedno mi ni jasno sliko kakšnih zob?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:56:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nocoj pa zhleda da bo dolgčasssssssssssssssssssssssssss aha
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:56:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 grem gledat brez sledu še vedno mi ni jasno sliko kakšnih zob? meni tudi ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:57:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nocoj pa zhleda da bo dolgčasssssssssssssssssssssssssss aha a maš kako fajn sliko kakšnega dedca se jih bo kuj še enih 5 prikazalo izza ovinka
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:57:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 grem gledat brez sledu še vedno mi ni jasno sliko kakšnih zob? meni tudi ne sem že mislna da sam men ni nč jasn, pa nisem hotla nč rečt, da ne bom blond izpadla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:58:08
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 grem gledat brez sledu še vedno mi ni jasno sliko kakšnih zob? ..tm je bla slika kako so zobje razporejeni v ustih pri otrocih..ne znam ti povedat, pa poimenovani so bili.. mah nema veze
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:58:44
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 prej ste ble neki navdušene nad brino ampak tole z Brininim postavljanjen na noge in stanjem ni vedno tako zabavno kako jo dati spat? po parih sekundah se postavi in v temi stoji in se drži za posteljico in ne joče kaj naj nardim?? če jo pustim, se bojim, da pade, ker ne zna glih dol it sama 3x sem jo šla polagat dol v posteljico - sem prisluškovala s hodnika, pa jo slišala čebljat na koncu jo je šel moj po rokah nosit v temi, da se je umirila - upam, da je zaspala Jaz bi jo pustila. A zna past na rit ko stoji? Ponavadi imajo otroci gravitacijo na rit. Meni Maja na rit pade. Če pa bo kaj bo pa zajokala. Če boš hodila noter brezveze in jo boste po rokah nosili se bo samo razvadila. a veš, kako gre dol? čez čas se neha držat za obe roki in potem se zarotira okoli tiste ene, s katero se drži in potem nekako tako nazaj pade Če te je tako strah kupi peno, ki bo segala od jogija do roba postelje in ga zašij v kako staro posteljnino ali pa blago. Našiješe gor vrvice in jo bo varovalo pred udarci. doba ideja , sam če b to delovalo v postlii, glede na to da se pvigujejo tako da se opreimejo rešetk-moj pomoje faše živčni zlom, ampak treba bi blo probat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:59:29
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 grem gledat brez sledu še vedno mi ni jasno sliko kakšnih zob? meni tudi ne sem že mislna da sam men ni nč jasn, pa nisem hotla nč rečt, da ne bom blond izpadla eh sej zdej pa jst zgledam blond ej ravn so povedal na Komni je blo rekordnih -49 stopinj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:59:47
|
|
|
|
barbaw
|
A bo vredu?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:01:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A bo vredu? ma da človeka mine, da bi še kdaj kakega dedca pogledal, kaj šele kaj več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:01:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 grem gledat brez sledu še vedno mi ni jasno sliko kakšnih zob? meni tudi ne sem že mislna da sam men ni nč jasn, pa nisem hotla nč rečt, da ne bom blond izpadla eh sej zdej pa jst zgledam blond ej ravn so povedal na Komni je blo rekordnih -49 stopinj glede blond barve se ne sekirej sem slišala kak mraz je naokoli ja groza, jz čakam poletje
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 9.1.2009 22:02:17 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:01:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A bo vredu? ma da človeka mine, da bi še kdaj kakega dedca pogledal, kaj šele kaj več Ne morejo bit dame mišice.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:01:58
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A bo vredu? dej nehi , ker bom zapustila rr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:01:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 grem gledat brez sledu še vedno mi ni jasno sliko kakšnih zob? meni tudi ne sem že mislna da sam men ni nč jasn, pa nisem hotla nč rečt, da ne bom blond izpadla eh sej zdej pa jst zgledam blond ej ravn so povedal na Komni je blo rekordnih -49 stopinj Sem videla ja. To pa je ziiiimmmmmmaaaaa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:01:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 prej ste ble neki navdušene nad brino ampak tole z Brininim postavljanjen na noge in stanjem ni vedno tako zabavno kako jo dati spat? po parih sekundah se postavi in v temi stoji in se drži za posteljico in ne joče kaj naj nardim?? če jo pustim, se bojim, da pade, ker ne zna glih dol it sama 3x sem jo šla polagat dol v posteljico - sem prisluškovala s hodnika, pa jo slišala čebljat na koncu jo je šel moj po rokah nosit v temi, da se je umirila - upam, da je zaspala Jaz bi jo pustila. A zna past na rit ko stoji? Ponavadi imajo otroci gravitacijo na rit. Meni Maja na rit pade. Če pa bo kaj bo pa zajokala. Če boš hodila noter brezveze in jo boste po rokah nosili se bo samo razvadila. a veš, kako gre dol? čez čas se neha držat za obe roki in potem se zarotira okoli tiste ene, s katero se drži in potem nekako tako nazaj pade Če te je tako strah kupi peno, ki bo segala od jogija do roba postelje in ga zašij v kako staro posteljnino ali pa blago. Našiješe gor vrvice in jo bo varovalo pred udarci. doba ideja , sam če b to delovalo v postlii, glede na to da se pvigujejo tako da se opreimejo rešetk-moj pomoje faše živčni zlom, ampak treba bi blo probat Pa ji daj malo pod robom peno, da ni čisto do vrha.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:03:11
|
|
|
|
barbaw
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:03:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A bo vredu? dej nehi , ker bom zapustila rr a ni fleten no
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:04:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw opa, to je pa že boljše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:04:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 grem gledat brez sledu še vedno mi ni jasno sliko kakšnih zob? ..tm je bla slika kako so zobje razporejeni v ustih pri otrocih..ne znam ti povedat, pa poimenovani so bili.. mah nema veze A kaj takega???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?