Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:42:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi smo se danes potepali. Se je gospoda prej privleka s službe. No, itak, ker si je šel kupit smučarske hlače, rokavice, očala..... Smošli na pizzo in mami je pojedla 2 trikotnika. Je bila pa tako tanka, da se je do Dunaja videlo Sedaj AAlja spi in me prav zanima kaka bo noč, glede na to, da je spala pop. spanje v avtu samo pol ure. Ponavadi, če premalo spi, se zna ponoč zbudit. A si si ti tudi kaj kupila? Ne, ne smučam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:42:59
|
|
|
|
sesil
|
jaz sem pa danes full pojedla. sej nič prepovedanega, sam vseeno...ah, ta djeta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:43:00
|
|
|
|
jana81
|
punce a vam pokaže sliko zob na tejle povezavi KLIK..rada bi si sliko sprinatala da bis i pisala kdaj je dobil kak zobek, pa ne morem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:43:20
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Da ne bo katera Sicer je pa praktično prazen. Nismo šli nič v nabavo ta slika me spominja na včeri, ko sem špijunirala kaj bom kej najdla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:43:44
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 čer čer naš Nejc tud že spi od 20.45, ampak že imamo prvi alarm, je šel lubi k njemu.. jst ne vem kaj je to, ampak VEDNO je po pol ure al pa po eni uri alarm, jok , dobi čaj in spi naprej.. a ima še atera ta problem?? Jp, pr nas isto. Do zdej sm bla pr njem že 4x. Pa še bom verjetn mogla it. Moj je pa itak še v službi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:44:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer mačke da se še jaz mal uklopim, ma ste ble pa pridne z pisanjem, .. pri men je mir obeh sem se rešila, pa sem rekla grem sam mal poškilt na rr. Nekaj sumljivo izginevaš zadnje dni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:44:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 prej ste ble neki navdušene nad brino ampak tole z Brininim postavljanjen na noge in stanjem ni vedno tako zabavno kako jo dati spat? po parih sekundah se postavi in v temi stoji in se drži za posteljico in ne joče kaj naj nardim?? če jo pustim, se bojim, da pade, ker ne zna glih dol it sama 3x sem jo šla polagat dol v posteljico - sem prisluškovala s hodnika, pa jo slišala čebljat na koncu jo je šel moj po rokah nosit v temi, da se je umirila - upam, da je zaspala jaz bi jo pustila. Ampak to je moje mnenje
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:45:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: jana81 čer čer naš Nejc tud že spi od 20.45, ampak že imamo prvi alarm, je šel lubi k njemu.. jst ne vem kaj je to, ampak VEDNO je po pol ure al pa po eni uri alarm, jok , dobi čaj in spi naprej.. a ima še atera ta problem?? Jp, pr nas isto. Do zdej sm bla pr njem že 4x. Pa še bom verjetn mogla it. Moj je pa itak še v službi. pr nas je zaenkrat mir, pričakujem še kak jok, pol pa jok za flašo mleka in spanje do jutra, no mogoče če bo spet ful lačen, še kako flašo vmes do jutra.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:45:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a vam pokaže sliko zob na tejle povezavi KLIK..rada bi si sliko sprinatala da bis i pisala kdaj je dobil kak zobek, pa ne morem ne, samo kvadratek s križcem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:46:00
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a vam pokaže sliko zob na tejle povezavi KLIK..rada bi si sliko sprinatala da bis i pisala kdaj je dobil kak zobek, pa ne morem Men tud noče. Jst si pišem v njegovo knjigco: Moj prvi album
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:46:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a vam pokaže sliko zob na tejle povezavi KLIK..rada bi si sliko sprinatala da bis i pisala kdaj je dobil kak zobek, pa ne morem ne, samo kvadratek s križcem a še lahko kje drugje dobim slikco, ima katero kak klik ??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:46:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer mačke da se še jaz mal uklopim, ma ste ble pa pridne z pisanjem, .. pri men je mir obeh sem se rešila, pa sem rekla grem sam mal poškilt na rr. Nekaj sumljivo izginevaš zadnje dni ne sprašuj ma da se mi zrola. včeri pop., obiski- HB je dragi zamenjal, da je bil doma popoldne, danes popoldne situacija ista-sam da sem bla sama za vse. pa še dva taka dneva moram zdržat-ma do nedelje bom čist pregorela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:47:21
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 prej ste ble neki navdušene nad brino ampak tole z Brininim postavljanjen na noge in stanjem ni vedno tako zabavno kako jo dati spat? po parih sekundah se postavi in v temi stoji in se drži za posteljico in ne joče kaj naj nardim?? če jo pustim, se bojim, da pade, ker ne zna glih dol it sama 3x sem jo šla polagat dol v posteljico - sem prisluškovala s hodnika, pa jo slišala čebljat na koncu jo je šel moj po rokah nosit v temi, da se je umirila - upam, da je zaspala Daj jo v žakelček spat, zaenkrat bo pomagal. hm... bomo probali jo mamo, pa še nikol uporabli - vsaj zdi se mi, da jo mamo čeprav se bojim, da bo ful tečnarla in brcala, če bo začutla, da ni svobodna - ne prenese, da ne more brcat, recimo, ko jo zavijem po kopanju v brisačo, zdrži par sekund, pa se že napenja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:47:45
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a vam pokaže sliko zob na tejle povezavi KLIK..rada bi si sliko sprinatala da bis i pisala kdaj je dobil kak zobek, pa ne morem Men tud noče. Jst si pišem v njegovo knjigco: Moj prvi album tudf jst, sam bi vseen mela še slikco
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:47:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi smo se danes potepali. Se je gospoda prej privleka s službe. No, itak, ker si je šel kupit smučarske hlače, rokavice, očala..... Smošli na pizzo in mami je pojedla 2 trikotnika. Je bila pa tako tanka, da se je do Dunaja videlo Sedaj AAlja spi in me prav zanima kaka bo noč, glede na to, da je spala pop. spanje v avtu samo pol ure. Ponavadi, če premalo spi, se zna ponoč zbudit. A si si ti tudi kaj kupila? Ne, ne smučam a si bolj morski tip
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:48:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a vam pokaže sliko zob na tejle povezavi KLIK..rada bi si sliko sprinatala da bis i pisala kdaj je dobil kak zobek, pa ne morem ne, samo kvadratek s križcem a še lahko kje drugje dobim slikco, ima katero kak klik ?? slikco česa?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:49:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 čeprav se bojim, da bo ful tečnarla in brcala, če bo začutla, da ni svobodna - ne prenese, da ne more brcat, recimo, ko jo zavijem po kopanju v brisačo, zdrži par sekund, pa se že napenja čuj si ti ziher da maš Brino doma in ne Nejca. ..iste fore ma Nejc.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:49:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Da ne bo katera Ojej, kaka omara Mi tudi nimamo takega hladilnika.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:49:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 prej ste ble neki navdušene nad brino ampak tole z Brininim postavljanjen na noge in stanjem ni vedno tako zabavno kako jo dati spat? po parih sekundah se postavi in v temi stoji in se drži za posteljico in ne joče kaj naj nardim?? če jo pustim, se bojim, da pade, ker ne zna glih dol it sama 3x sem jo šla polagat dol v posteljico - sem prisluškovala s hodnika, pa jo slišala čebljat na koncu jo je šel moj po rokah nosit v temi, da se je umirila - upam, da je zaspala Jaz bi jo pustila. A zna past na rit ko stoji? Ponavadi imajo otroci gravitacijo na rit. Meni Maja na rit pade. Če pa bo kaj bo pa zajokala. Če boš hodila noter brezveze in jo boste po rokah nosili se bo samo razvadila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:49:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi smo se danes potepali. Se je gospoda prej privleka s službe. No, itak, ker si je šel kupit smučarske hlače, rokavice, očala..... Smošli na pizzo in mami je pojedla 2 trikotnika. Je bila pa tako tanka, da se je do Dunaja videlo Sedaj AAlja spi in me prav zanima kaka bo noč, glede na to, da je spala pop. spanje v avtu samo pol ure. Ponavadi, če premalo spi, se zna ponoč zbudit. A si si ti tudi kaj kupila? Ne, ne smučam Pa kaj drugega bi si laahko kupila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:49:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Da ne bo katera Sicer je pa praktično prazen. Nismo šli nič v nabavo nekaj zelenjave je spodaj, pa kaj čes s to travo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:49:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem pa danes full pojedla. sej nič prepovedanega, sam vseeno...ah, ta djeta Jaz pa sploh nimam problemov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:50:14
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 prej ste ble neki navdušene nad brino ampak tole z Brininim postavljanjen na noge in stanjem ni vedno tako zabavno kako jo dati spat? po parih sekundah se postavi in v temi stoji in se drži za posteljico in ne joče kaj naj nardim?? če jo pustim, se bojim, da pade, ker ne zna glih dol it sama 3x sem jo šla polagat dol v posteljico - sem prisluškovala s hodnika, pa jo slišala čebljat na koncu jo je šel moj po rokah nosit v temi, da se je umirila - upam, da je zaspala jaz bi jo pustila. Ampak to je moje mnenje ja, sej... ampak ne zna dol lepo sama... padla bo, ziher... nekak si ne upam...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:50:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a vam pokaže sliko zob na tejle povezavi KLIK..rada bi si sliko sprinatala da bis i pisala kdaj je dobil kak zobek, pa ne morem ne, samo kvadratek s križcem a še lahko kje drugje dobim slikco, ima katero kak klik ?? slikco česa? zobkov, prej je tm kazal slikco, zdej pa sam križec
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 21:50:17
|
|
|
|
mafi
|
tana7: luštne slikce , me prov zanima kaj bi blo če bi Brino in Filipa sestavila skupaj, ko bi se tko dvigovala, a bi vlekla iste stvari al bi se sam čukast gledala
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?