|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
9.1.2009 14:40:30   
Lucka1
PIKICA STONOGA - evo, našla sem....zdej si moram pa shranit....

http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=1065&sid=676&faqid=12180

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
9.1.2009 14:47:21   
suzy124
dober dan
tudi mi smo imeli prejšnji teden ene tri dni ko je htel jest na vsake dve ure, drugače pa jemo nekje na tri ali štiri ure.
Zdaj se nam končno ustvarja nek konstanten ritem in mi čez dan tud zaspi za kake dve ali tri ure in je prav fino da lahko še kaj za sebe naredim in si kaj pospravim     user posted image user posted image user posted image .
V vozičku je naš tu priden če se vozi, če pa počakamo pa večinoma nima rad in začne kr kmalu tečnarit.
Če pa je  v jajčki je pa kr nekaj časa lahko priden, tak da jaz grem večkrat kam v trgovino ppol pa dam kr jajčko na voziček pa se malo potepama, čeprav pa še letos nisma nič kaj bila, lani pa kr dost ker mi je bil tak še najbolj priden.
Pa v avtu se rad voziuser posted image user posted image
Drugače pa nas še kr mučijo krči in nam nič ne pomagauser posted image upam da bojo zdaj kaj minal ko boma imela počas tri mesce.
Me pa neki zanima ali ima že kera probleme z zobki?user posted image
Naš user posted image mislim da že ima in si zato tud pest tišči v usta ker ga menda dlesni    srbijo.user posted image
So pa tod dlesni tak napete, se mi pa zdi mal hiter.
Tudi jaz sem celjanka in se vam mogoče tud pridružim v četrtek, bom vidla kak bouser posted image ker imama zjutraj posvetovalnico, če pa zdaj ne pa kdaj drugič.
Lep popoldne še naprej.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
9.1.2009 15:07:11   
maja_sunny
Me pa neki zanima ali ima že kera probleme z zobki?

Ja naš pikec je začel na veliko tlačit pest v usta. Ko pogledam spodnjo dlesen se mi pa zdi kot da vidim 4 male blede kvadratke. Pa rahlo se slini. Tja bomo videli, .. samo mislim, da bo še trajalo.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
9.1.2009 15:20:29   
PikicaStonoga
Lučka1 ful ti hvala upam, da res lahko da ne bo CSD kej kompliciral, če me dobijo ;) mogoče mo pa rata da se zmenim da mi na roke plačajo ;=)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu maja_sunny)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
9.1.2009 15:31:23   
Tejčika29
Valla in ostale doječe mamice - jaz ponoči, ko se prvič zbudi vedno sede dojim vsaj 10 minut da res je in ne zaspim zraven, ker jo dam potem nazaj v zibelko (to je po novem, prej sem tudi jaz kar dala zraven in je potem jedla dokler je hotela in zaspala, seveda pa prej najprej 10 minut sede). Tako jemo ponoči samo 1x do 2x, odvisno od dneva, spat pa gre ob 21. uri, ob 20.30 se torej zadnjič doji pred spanjem. V 24 urah ima ca. 7 obrokov, s tem da je večji premor med 12 in 16. uro ko spi v enem kosu in jo pustim.

Jaz kakšnih preskokov v rasti nisem zasledila, le včasih pride tako, da je 2x na noč in potem že spet zgoraj zjutraj, spi pa nekje do 7. ure običajno.

NO CELJANKE ŠE DRUGE POVEJTE, SAJ LAHKO PRESTAVIMO, SEDAJ IMAMO VSE POSVETOVALNICE IN SE LAHKO ZMENIMO ČEZ KAKŠNA 2 TEDNA (SEDAJ NE MORE ŽE TIMNALA, PA TUDI LENA35  NE).

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
9.1.2009 15:33:09   
Tejčika29
Suzy124 se opravičujem, seveda si ti tudi Celjanka z okolico!! Sorry res, ne zapomnim si vseh.. Če je še katera naj pove, zdaj si bom že zapomnila!

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
9.1.2009 15:51:16   
maja_sunny
evelin, medve se pa dobiva v Velenju - ko se malo tele viroze umirijo. Kaj praviš?

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
9.1.2009 16:41:24   
evelin
Ja js sem za, ti sam povej kje pa kdaj. Mi smo vsak dan zuniuser posted image user posted image user posted image

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

Neposredna povezava do sporočila: 1808
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 17:45:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu evelin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1809
9.1.2009 17:45:13   
Lovely
Zdravo punce,

Upam, da ste se imele na pijački fajn? Medve sva danes šli za pol urce ven in sem si pozabila kapo gor dat in me že zdaj malo sinusi bolijo, bom hitro kaj vzela, da zatrem v kali…

Meni se je danes prvič zgodilo… Grozno… Začela mi je med obrokom ful histerično jokat. Večinoma to dela v štartu, danes na sredini. Najprej sem mislila, da dobi krček glih takrat zdaj se mi pa zdi da ni to to, ker ko vstanem in jo nosim med tem ko je se neha dret… V glavnem isto se mi dogaja kot ti Mbd0411 praviš. Tko da sem danes v afektu prvič povzdignila glas KAJ ŠE LAHK NARDIM P…. in je valda jokala naprej. V trenutku sem se skulirala in jo potolažila, zdaj pa valda ful slaba vest, kaka mama sem… Drugič jo bom pustla v posteljici in šla v drugo sobo kaj zbrcat ali se zjokat..
Drugače pa smo zdaj na 5 obrokih na dan, poje od 100 ml do 140 ml.

Babyvac: kako za vraga očistite cevko? Naša je že čist bela, zgleda od vodnega kamna al kaj. Jaz po uporabi perem z vročo vodo in spiham. Pa ve? In kdaj za vraga se bomo znebili tega smrklja zadaj v grlu. Kok mi gre že na živce ej.

Pikicastonoga: glede dela med porodniško ti zi prve roke povem, da res med porodniško lahko le preko avtorske in še to moraš ful pazit, da gre res za naravo dela, kot je predpisana za avtorsko. Če boš rabila nasvet kar pokliči, saj veš da sem HR J

Corti, ti si pa z Domžal, me2 se bi lahk doble, jaz sem iz Ihana (že šesto leto, drugače rojena Ljubljančanka) pa ne bi bil tak projekt J

Obiski oz. kavice: mi sploh še ne prakticiramo tega in že komaj čakam februar ko bomo počasi začeli, pa še to ne v trgovske centre itd.

Pozabljivost: med nosečnostjo je bilo grozno, zdaj malo manj, pa še zmeraj ni minilo J Mi imamo tudi listke zame, pa gsm reminders itd.

Zdajle je pa možiček prišel in prevzel princesko hvala bogu da si lahko malo spočijem. Po moje bom šla na eno masažo. Lep večer vsem skupaj.

Lovely

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
9.1.2009 17:50:21   
PikicaStonoga
ČAW!

Lovely, sem pozdravla punce v tovjem imenu ;)
valla, laknerš in jolly, Lepo smo se imele na pijački ...ko sva midve prišle domov, je potem bila lačna čez pol ure, torej bi lahko ostala pol ure dlje, samo ko človek ne ve a ne ...je pa cel dan potem premalo spala, tko da je kr mal tčena, ampka ni hudega ...do kdaj ste ostale?
Ati se je tud danes odpovedal faksu in prišel po službi k nama domov,sem ful vesela, naju je presenetil ...
Pa danes ko smo s epogovarjale o denarni pomoči od občine ...sem danes ranvo dobila pošto z odločbo. Občina Lukovica pri Domžalah da 280€.

Pa lep večer!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 17:51:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lovely)
  Neposredna povezava do sporočila: 1812
9.1.2009 18:06:59   
laknerš
pikicastonoga ostale smo mogoče še kakšne pol urice. je pa tudi meni nagajala še celo popoldne. ko sva prišle domov sva šle na dolg sprehod (8km) je spala cel sprehod ko pa sva prišle nazaj je pa bila zgleda preveč utrujena in ni mogla zaspat. zdej spi ampak sem jo morala uspavati v naročju, kot že dolgo ne.

aja pa še to. glede izpadanja las sem ravnokar govorila s fizerko in je rekla da pač ta čas (3. mesec po porodu) začnejo izpadati lasje in ni nič narobe ker se bodo zelo hitro nazaj obnovili in ne bo nič bolje če bi se postrigle.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
9.1.2009 18:38:46   
jolly123
Očitno je bil samo moj priden, ker je doma ostal user posted image

Zdaj še pojest ni hotel je mrknil ob 6-tih me prav zanima kdaj se bo zbudil in kok dolga bo noč. Hja upajmo da čim daljša.

Sem se mela pa fino na pijački in upam, da čimprej ponovimo.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
9.1.2009 18:44:04   
laknerš
jest sm za. kaj delate jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . super je bilo. smo klepetale kot da že zelo dolgo ne bi z nikomer govorile. smo taprave ženske. baje da bo jutri dež.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
9.1.2009 19:22:27   
maja_sunny
Dej mi povej kolk ste stari - kiddi in ti. Mi smo zdej 2 mesca in pol pa sva bolj kot ne na balkonu.  V center pa raje ne grem ker vedno nekoga srečaš, ki je bolan in ti pride zraven in pogleda v voziček.

Ste zdravi - mislim ti in družba. Najraje bi šla na sprehod v zgornji park - če bo pa res lepo pa na kavico ob kulturnem. Ha? Enkrat naslednji teden?

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
9.1.2009 19:25:23   
maja_sunny
Babyvac: kako za vraga očistite cevko? Naša je že čist bela, zgleda od vodnega kamna al kaj. Jaz po uporabi perem z vročo vodo in spiham. Pa ve? In kdaj za vraga se bomo znebili tega smrklja zadaj v grlu. Kok mi gre že na živce ej.

Js sem pred kratkim nabavla inhalator, ker se tudi midva že 2 meseca ubadava z noro polnim noskom. Kr noče nehat. Sem sprobala na sebi in sem na koncu imela še bolj poln nos. Inhalirala sem na masko 10 min. s fiziološko in je zadeva bila iz min. v min. bolj mrzla. Kako ve to delate?

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
9.1.2009 20:06:05   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Babyvac: kako za vraga očistite cevko? Naša je že čist bela, zgleda od vodnega kamna al kaj. Jaz po uporabi perem z vročo vodo in spiham. Pa ve?

Pomagaj si s kisom - raztopi vodni kamen. Jaz kis povsod uporabljam, tudi ko prekuhavam, dodam nekaj kapljic.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
9.1.2009 20:30:55   
corti
Čer!

Ja lovely sem iz Domžal,tako da ko boš mela čas in bosta z malo v redu, se lahko dobimo...ti na ZS pošljem telefonsko št.!

Vglavnem jutri dobim avto...baje popravljenuser posted image user posted image , tako da naslednjič se vam pridružim na čveku! Seveda,če še sprejmete eno čveko!

Sem pa danes zamenjala dudiko na flaški in neverjetno, mala mi je pojedla 200 ml zjutraj..potm pa skozi po 170....in ob devetih ko je pojedla 200 je potem spala in se igrala do 14user posted image . Očitno se je mučila ko je pila po dvojkici...ker zjutri je še šlo...potem pa je skoz manj pojedla in zaspala zraven! Zdaj pa ji gre veliko bolje.

Jolly kako je s kašico...je kaj bolje?

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
9.1.2009 20:47:00   
M_mojca
Živjo!
Evo, moj mišek je zaspal (vsaj mislim)! Upam da mi bo sčasoma uspelo razvlečt uro za spat vsaj tam nekje na deveto! Mislim da bi tako prestavili tudi ure zbujanja ponoči.
Danes sva se zunaj potepala 3 ure! Kuk je blo fajn, samo meni so roke skoraj zmrznile (jaz brihta se spravim v tem mrazu ven brez rokavicuser posted image ).

Tejčika29, jaz v četrtek lahko pridem, mi je pa vseeno, lahko tudi čez 2tedna!Sem iz Radeč tako da nimam daleč.  Lahko mi javiš tudi na ZS, kdaj se srečamo! Komaj čakam! Mal sm tud živčnauser posted image
Kašice in gosta hrana: a bo/je katera poskusila že pri 3 mesecih? Ena moja kolegica je (začela z eno žličko) in ni bilo nič narobe!
preskok v rasti: ne me imet za butasto, ampak ne vem točno kaj to je! user posted image Mi lahko katera pojasni? A je to to, da otrok precej pogosto je (na 2ali3 ure), ker pospešeno raste?
mbd0411, na koliko časa pa je tvoj Nik? Naš bi tudi na 2 ure, če  bi mu dala! Čez dan ga še dojim (in dodajam), ponoči dobi pa samo Novalac, pa tudi za en obrok si načrpam pred spanjem.

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
9.1.2009 20:54:40   
evelin
Maša je stara 2,5 (27.10.). Glede sprehoda pa javi js sem za user posted image .
Bi mi pa bolj odgovarjalo po 12 uri ker tamala ponavadi spi cel dopoldan, včasih tud do dvehuser posted image .
Se boma tk zmenle glede datuma in ure

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

Neposredna povezava do sporočila: 1821
9.1.2009 21:03:26   
mbd0411
Naš je po navadi na 3-4 ure.Se pa zgodi,da bi po 2 urah spet.Ko pa ga podojim potem mu moram čez eno uro dat dodatek,ker jaz nimam in je  mir.Saj pravim 3-4 ure ali 2 odvisno,ker včasih poje samo 100ml,pa ppotem čez polure uro še 50ml,ali pa poje 150-1780ml in je mir.Nikoli ni isto.Vsak dan drugače.
Danes ni hotel zize za boga ne.Ne vem kaj mu je.Kar neki.Sem mu dala flašo,pa je pojedel 70ml in potem sem mu spet zizo ponudila pa je malo potegnil pa spet jok,da groza.Potem pa tudi flaške ni hotel.No,zdaj pa leži na kavču in se pogovarja sam s sabo.Kdaj misli jest pa it spat?Bog ve...user posted image Ja,neki išče tam not v stranici kavčauser posted image ...grem probat če se bova zdaj le podojila al kok...user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
9.1.2009 21:15:36   
*talcy*
joj punce vse neki hodite ven jaz pa ne morem ker piha burja 130km/h user posted image user posted image user posted image  dobesedno za se zjokat to traja že kak teden .... zdaj zvečer je ponehala pa pravijo da bo jutri spet-do ponedeljka ..... bi šla v trgoski center sam kaj ko mi je avto crknuuser posted image  možek pa itak dela .... katastrofa res ....

pozabljivost je dajala tud mene po porodu zdaj je pa bolje .... mi pa kot sem že rekla celi šopi las gredo ven in me skrbi da ne ostanem gola ... nenormalno kako izpadajo ....

no zdaj pa gremo našga dojenčeka kopat pol hranjenje in spat

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 21:17:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu M_mojca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1824
9.1.2009 22:27:13   
janja 27
ojla čveke user posted image user posted image user posted image user posted image

smo pa pridne zadnje čase se strani kr nabirajouser posted image user posted image user posted image user posted image

meni je danes minilo k bi mignil privč zato ker manca ni šla v vrtec in mso zaspanci kot smo spali vsi štirje do pol enajstihuser posted image user posted image potem preden smo pojeli napol zajtrk se podojil previli oblekli je manca že kričala da se mora it snakat jaz pa sem šla že kosilo kuhat tud jaz nisem šla danes nil ven ker jet ud pri nas pihalo k sam user posted image po kosilu jo je moj mahnil na nanos, je prišel cel navdušen k je tolk snega je šel dol kr po riti in hrbtu..mah...no commnet...me tri babure pa smo se igrale, metka je začela kr pogledat za manco in se ji smejat..je prav fino videt touser posted image user posted image user posted image ....manca je dobila za dedka mraza pri naši firmi eno družabno igrico z zajčki in korenčki in je čist navdušena pa tud spomin ma rada...tko da kr cajt mine...no anša tavelika punčara se je danes prvič sama podpisalauser posted image user posted image user posted image user posted image je tko navdušena da je sedaj manca tud povsoduser posted image user posted image user posted image

danes smo se dojili na tri ure user posted image user posted image edino zvečer je bilo spet na dvej ma to samo ob 18h potem ob 20 h no ob 21.30 je še mal popila in zaspal k topuser posted image user posted image bomo videli kako bo to noč se mi je zbudila ob 3 h za jest....ne vem al bo trajajo to bujenje ponoči tud 14 dni al kakouser posted image user posted image ma meni ni krize, jo dam zraven sebe jošk ven itak pojej full hitro podremo kupčka in spimo naprejuser posted image user posted image
danes sem jo štopala me izprazni v 4 minutahuser posted image user posted image
mi pa hodimo na obiske že od 14 dni naprej, če gremo z lupinico oz, avtom in mi not zaspi jo pustim noter če se zbudi jo vzamem ven ,sedaj je že pri meni v naročju ker hoče vse gledat naokoli, prej sem jo pač držala vodoravno al pa dala na kavč, z vozičkom hodim samo na sprehode, v postojni itak ni kakega mega trgovsega centra tko da ne hodim z vozičkom , prejšnji dan sem jo prvič imela v trgovini ampak v lupinici ma je itak cel cajt spala, če grem po nakupih grem samauser posted image včerja smo bili na rd pri sosedih je bila pri meni gledala naokoli in se smejala so se vsi čudli da kako je pridna ampak takoj komentar da po atijuuser posted image user posted image user posted image
lepo da ste se spozanle med sabouser posted image user posted image user posted image komaj čakam da tud jaz še kako vidim v živouser posted image user posted image
pikicastonoga pol je šivko priletel k tebiuser posted image user posted image user posted image
verjetno moram še kaj pokomentirat pa bom jutri
dodam še seznamčke in grem pod tuš

nočko

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?