Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 16:30:58
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Sem morala malo za nazaj prebrat, če sem zamudila kako pomembno infiormacijo Mam eno vprašanje: ima katera izkušnje z naročanjem preko Baby centrove e-trgovine? Naročila sem posteljico od Lip Poljčane, čakam že več kot mesec dni in kadarkoli pokličem, mi rečejo v Baby centru, da jo verjetno v Lip Poljčane še izdelujejo?? Svašta. Jaz sam upam, da jo bodo izdelali prej kot pride . žal nimam izkušenj, kolko pa je bil dobavni rok? ga ni sam to je pa čudno...da ne boš na koncu ostala brez.a ti noben ne zna povedat v BC,kdaj naj bi blo?kaj se te grejo neko prodajo,če ne vejo,kaj sploh lahk prodajo?? Ja, oni se vadijo na Lip Poljčane, pa sem rekla, da sem jaz postlejico naročila pri BC in ne pri Lip Poljčane (konec koncev bi jo lahko tudi pri njih direktno??!). Bom v ponedeljek sprožila malo več panike okrog tega, mogoče mi dajo še kak popust zaradi travme, da mi bo zaradi njih spal v škatli
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 16:31:48
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Še eno vprašanje, če vam je že tečno : boste kupovale (ali ste že) tudi košaro za voziček? Meni so v BC rekli, da glede na to, da imam PDP 28.03., ni potrebe, ker sem kupila voziček, ki gre v čisto vodoravni položaj, aprila pa več ni tak mrzlo, da bi rabila košaro. Kak ste se ve odločile? jaz sem jo kupla ker mislim met še kakega otroka, pa nevem če bom tempirala da bo rojen poleti
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 16:32:03
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps http://www.youtube.com/watch?v=KMhuAtyFCrw kaj nas čaka... jaz sem mislila, da si dala porod, potem pa vidim to žensko, ku se sam dere, katastrofa.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 16:32:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Še eno vprašanje, če vam je že tečno : boste kupovale (ali ste že) tudi košaro za voziček? Meni so v BC rekli, da glede na to, da imam PDP 28.03., ni potrebe, ker sem kupila voziček, ki gre v čisto vodoravni položaj, aprila pa več ni tak mrzlo, da bi rabila košaro. Kak ste se ve odločile? jaz bom vzela vse v kompletu,košaro ,jajčko in športni del.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 16:33:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Sem morala malo za nazaj prebrat, če sem zamudila kako pomembno infiormacijo Mam eno vprašanje: ima katera izkušnje z naročanjem preko Baby centrove e-trgovine? Naročila sem posteljico od Lip Poljčane, čakam že več kot mesec dni in kadarkoli pokličem, mi rečejo v Baby centru, da jo verjetno v Lip Poljčane še izdelujejo?? Svašta. Jaz sam upam, da jo bodo izdelali prej kot pride . žal nimam izkušenj, kolko pa je bil dobavni rok? ga ni sam to je pa čudno...da ne boš na koncu ostala brez.a ti noben ne zna povedat v BC,kdaj naj bi blo?kaj se te grejo neko prodajo,če ne vejo,kaj sploh lahk prodajo?? Ja, oni se vadijo na Lip Poljčane, pa sem rekla, da sem jaz postlejico naročila pri BC in ne pri Lip Poljčane (konec koncev bi jo lahko tudi pri njih direktno??!). Bom v ponedeljek sprožila malo več panike okrog tega, mogoče mi dajo še kak popust zaradi travme, da mi bo zaradi njih spal v škatli ti kr zagalami...sam nam ne pozabit poročat ja,mogoč še pa dobiš jogi s popustom
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 16:34:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps http://www.youtube.com/watch?v=KMhuAtyFCrw kaj nas čaka... jaz sem mislila, da si dala porod, potem pa vidim to žensko, ku se sam dere, katastrofa. a porod bi imela? LINK
< Sporočilo je popravil spps -- 9.1.2009 16:36:49 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 16:34:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz bom vzela vse v kompletu,košaro ,jajčko in športni del. in zdaj se afnaš da boš mela komplet al kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 16:36:03
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps http://www.youtube.com/watch?v=KMhuAtyFCrw kaj nas čaka... jaz sem mislila, da si dala porod, potem pa vidim to žensko, ku se sam dere, katastrofa. a porod bi imela? ne seri, te bodo vse presrane
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 16:37:14
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps http://www.youtube.com/watch?v=KMhuAtyFCrw kaj nas čaka... jaz sem mislila, da si dala porod, potem pa vidim to žensko, ku se sam dere, katastrofa. a porod bi imela? No ja sam sej sem ga že parkrat gledalal. Ve bi morale bit zadnjič pri nas v MŠ, kaže predavateljica sliko pač ko glavica ven pogledaiz nožnice, v tistem vidiš enega atija čist bledega, kako po hitrem postopku zapušča sobo.Bogi Njegova je bila čist rdeča
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 16:37:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps http://www.youtube.com/watch?v=KMhuAtyFCrw kaj nas čaka... jaz sem mislila, da si dala porod, potem pa vidim to žensko, ku se sam dere, katastrofa. a porod bi imela? ne seri, te bodo vse presrane men ni treba poroda gor devat.. bom ga v torek gledala v mat. šoli.. hvala za ponudbo..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 16:37:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz bom vzela vse v kompletu,košaro ,jajčko in športni del. in zdaj se afnaš da boš mela komplet al kaj? ne mormo met vsi 3 jajčke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 16:38:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 No ja sam sej sem ga že parkrat gledalal. Ve bi morale bit zadnjič pri nas v MŠ, kaže predavateljica sliko pač ko glavica ven pogledaiz nožnice, v tistem vidiš enega atija čist bledega, kako po hitrem postopku zapušča sobo.Bogi Njegova je bila čist rdeča verjetno si je premislil da bi rad bil zraven..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 16:39:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz bom vzela vse v kompletu,košaro ,jajčko in športni del. in zdaj se afnaš da boš mela komplet al kaj? ne mormo met vsi 3 jajčke ja pa res sem pa dobila za glavico tisto. Mi je rekla da nimajo vse jajčke tega da kao MC cabrio fix tega nima haloo..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 16:40:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 No ja sam sej sem ga že parkrat gledalal. Ve bi morale bit zadnjič pri nas v MŠ, kaže predavateljica sliko pač ko glavica ven pogledaiz nožnice, v tistem vidiš enega atija čist bledega, kako po hitrem postopku zapušča sobo.Bogi Njegova je bila čist rdeča verjetno si je premislil da bi rad bil zraven.. ni vsak moški za zraven-moj tud ni,ko bi meli verjetn več dela z njim kot z menoj -če se bo počutil pripravljenega bo zraven,drugače pa ne... ne zastopim ene ženske,ki silijo svoje dece zraven pod vsakim pogojem...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 16:41:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz bom vzela vse v kompletu,košaro ,jajčko in športni del. in zdaj se afnaš da boš mela komplet al kaj? ne mormo met vsi 3 jajčke ja pa res sem pa dobila za glavico tisto. Mi je rekla da nimajo vse jajčke tega da kao MC cabrio fix tega nima haloo.. a tista opora pa paše na vse?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 16:42:21
|
|
|
|
Tulipan12
|
Tasa ti si iz MB, ne? Hodiš v MŠ v porodnišnico? Se kar prijaviš al je lahko prepolno in ti dajo drug termin? Midva se še nisva spravila, ker ima moj dragi zdaj ogromno dela okrog Zlate Lisice in je cele dneve odsoten... naslednji termin pa se začne 03.02. - upam, da nisem prepozna za prijavo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 16:45:50
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 No ja sam sej sem ga že parkrat gledalal. Ve bi morale bit zadnjič pri nas v MŠ, kaže predavateljica sliko pač ko glavica ven pogledaiz nožnice, v tistem vidiš enega atija čist bledega, kako po hitrem postopku zapušča sobo.Bogi Njegova je bila čist rdeča verjetno si je premislil da bi rad bil zraven.. ni vsak moški za zraven-moj tud ni,ko bi meli verjetn več dela z njim kot z menoj -če se bo počutil pripravljenega bo zraven,drugače pa ne... ne zastopim ene ženske,ki silijo svoje dece zraven pod vsakim pogojem... hahha, ja jst sm mojga dans prašala, če bo prerezal popkovino, pa se je začel smejat pa rekel, bomo še vidli
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 16:47:14
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 No ja sam sej sem ga že parkrat gledalal. Ve bi morale bit zadnjič pri nas v MŠ, kaže predavateljica sliko pač ko glavica ven pogledaiz nožnice, v tistem vidiš enega atija čist bledega, kako po hitrem postopku zapušča sobo.Bogi Njegova je bila čist rdeča verjetno si je premislil da bi rad bil zraven.. ni vsak moški za zraven-moj tud ni,ko bi meli verjetn več dela z njim kot z menoj -če se bo počutil pripravljenega bo zraven,drugače pa ne... ne zastopim ene ženske,ki silijo svoje dece zraven pod vsakim pogojem... Jaz vem, da moj ni za take stvari-Plus to punce dan, ko greš rodit si ti zvezda, ne pa da mi moj z svojimi omedlevicam krade pozornost. In še ta podatek, dokazano je, da če ženska moškega sili in prisili, se dostikrat zgodi, da se mu zameri, spolnost pa gre po vodi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 16:47:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 No ja sam sej sem ga že parkrat gledalal. Ve bi morale bit zadnjič pri nas v MŠ, kaže predavateljica sliko pač ko glavica ven pogledaiz nožnice, v tistem vidiš enega atija čist bledega, kako po hitrem postopku zapušča sobo.Bogi Njegova je bila čist rdeča verjetno si je premislil da bi rad bil zraven.. ni vsak moški za zraven-moj tud ni,ko bi meli verjetn več dela z njim kot z menoj -če se bo počutil pripravljenega bo zraven,drugače pa ne... ne zastopim ene ženske,ki silijo svoje dece zraven pod vsakim pogojem... hahha, ja jst sm mojga dans prašala, če bo prerezal popkovino, pa se je začel smejat pa rekel, bomo še vidli in kak občutek imaš?Mu bo ratalo?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 16:48:28
|
|
|
|
spps
|
Janjap in mihaela,saj lahko napišeta tud kaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 16:49:51
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 No ja sam sej sem ga že parkrat gledalal. Ve bi morale bit zadnjič pri nas v MŠ, kaže predavateljica sliko pač ko glavica ven pogledaiz nožnice, v tistem vidiš enega atija čist bledega, kako po hitrem postopku zapušča sobo.Bogi Njegova je bila čist rdeča verjetno si je premislil da bi rad bil zraven.. ni vsak moški za zraven-moj tud ni,ko bi meli verjetn več dela z njim kot z menoj -če se bo počutil pripravljenega bo zraven,drugače pa ne... ne zastopim ene ženske,ki silijo svoje dece zraven pod vsakim pogojem... hahha, ja jst sm mojga dans prašala, če bo prerezal popkovino, pa se je začel smejat pa rekel, bomo še vidli in kak občutek imaš?Mu bo ratalo? po mojem bo pustu da G to nardi, ker bomo dal odvzet kri za izvorne celice ... lolita, pa saj ni treba da gleda med noge, z mojim sva zmenjena da je ob meni ne pa med nogam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 16:50:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 No ja sam sej sem ga že parkrat gledalal. Ve bi morale bit zadnjič pri nas v MŠ, kaže predavateljica sliko pač ko glavica ven pogledaiz nožnice, v tistem vidiš enega atija čist bledega, kako po hitrem postopku zapušča sobo.Bogi Njegova je bila čist rdeča verjetno si je premislil da bi rad bil zraven.. ni vsak moški za zraven-moj tud ni,ko bi meli verjetn več dela z njim kot z menoj -če se bo počutil pripravljenega bo zraven,drugače pa ne... ne zastopim ene ženske,ki silijo svoje dece zraven pod vsakim pogojem... Jaz vem, da moj ni za take stvari-Plus to punce dan, ko greš rodit si ti zvezda, ne pa da mi moj z svojimi omedlevicam krade pozornost. In še ta podatek, dokazano je, da če ženska moškega sili in prisili, se dostikrat zgodi, da se mu zameri, spolnost pa gre po vodi. ne samo spolnost,ampak celo razmerje...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 16:52:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz bom vzela vse v kompletu,košaro ,jajčko in športni del. in zdaj se afnaš da boš mela komplet al kaj? ne mormo met vsi 3 jajčke ja pa res sem pa dobila za glavico tisto. Mi je rekla da nimajo vse jajčke tega da kao MC cabrio fix tega nima haloo.. a tista opora pa paše na vse? ja baje.. sicer pa mi je rekla naj se znajdem pa kako brisačko skup zmotam pa je to to.. je bila kar prijazna..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 16:53:41
|
|
|
|
NoBady
|
živjo...spet sem malo z vami... kaj sem kej zamudila? sem vidla da sem samo 30strani v izostanku trenutno je debata o porodu pa decih? ja moj je izrazu željo sam da bi bil rad zraven...samo sem mu rekla da bo zraven mene pri moji glavi, tam spodi naj mu ne pride na pamet da bi kej gledu, ker se mu bo res še kej zamerilo
|
Ime za deklicoLucka9Katero ime vam je všeč?Anastazija (
17%)
Arija (
10%)
Živa (
31%)
Klara (
42%)
Število vseh glasov: 356Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!