Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 17:38:07
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ej punce eno uprašanje... a se kera hod kopat v kako zdravilišče al pa kej? me ful vleče da bi šla, pa sem od tolkih že slišala da ni priporočljivo zarad vseh teh bakterij ko jih lahka stakneš v bazenu... zdej se pa ne morm odločt, al bi šla al ne??? fajn bi blo da bi mal plavala pa se mal razmigala, sem pa že mela probleme z glivicami v spodnejm delu, pa nisem bla še nč v bazenu in me je strah da se lahko ponovi, ko je to med nosečnostjo bl pogosto... lahko greš vendar ne v termalno vodo, ker jo nosečnicam odsvetujejo... pa pred in po se lepo namažeš s canestenom in ni nobene panike. ammm...kaka je pa termalna voda??? mislm kaka je razlika, ne razumem, a ni v zdraviliščih vsepovsod ista? No če bo kej pomagalo v terme Zreče bi šla, če bi že šla.. termalna voda je veliko toplejša, kar pomeni da je razvoj bakterij v taki vodi veliko hitrejši... pa tudi pretopla voda ni priporočljiva ker povzroča nižji pritisk pa še kaj bi se našlo... imajo navadno vodo in termalno vodo, vprašaj in ti bodo povedali.
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 17:38:09
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita HVALA če pa ti dovoliš pa sigurno bo pregreha gre kira z mano na sprehooooodddd ?? moj noče it ker mu ni mam js iste probleme...samo mi pa tut ni za it, je preveč dolgčas..
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 17:40:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady mam js iste probleme...samo mi pa tut ni za it, je preveč dolgčas.. ma jamra mi da ga glava boli, ko pa mu sprehod omenim pa mu ni. Vse kolegice mi delajo,..men pa se tak kafe,čaj,kakao,..vse lušta. Najbolj pa kak klepet pa malo smeha.. Saj je tu na RR full fajn ampak ni to enako ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 17:40:36
|
|
|
|
|
Aja pa naslednji pregled imam 11.02. če bom še 2v1
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 17:40:58
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ej punce eno uprašanje... a se kera hod kopat v kako zdravilišče al pa kej? me ful vleče da bi šla, pa sem od tolkih že slišala da ni priporočljivo zarad vseh teh bakterij ko jih lahka stakneš v bazenu... zdej se pa ne morm odločt, al bi šla al ne??? fajn bi blo da bi mal plavala pa se mal razmigala, sem pa že mela probleme z glivicami v spodnejm delu, pa nisem bla še nč v bazenu in me je strah da se lahko ponovi, ko je to med nosečnostjo bl pogosto... lahko greš vendar ne v termalno vodo, ker jo nosečnicam odsvetujejo... pa pred in po se lepo namažeš s canestenom in ni nobene panike. ammm...kaka je pa termalna voda??? mislm kaka je razlika, ne razumem, a ni v zdraviliščih vsepovsod ista? No če bo kej pomagalo v terme Zreče bi šla, če bi že šla.. termalna voda je veliko toplejša, kar pomeni da je razvoj bakterij v taki vodi veliko hitrejši... pa tudi pretopla voda ni priporočljiva ker povzroča nižji pritisk pa še kaj bi se našlo... imajo navadno vodo in termalno vodo, vprašaj in ti bodo povedali. oki.. HVALA!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 17:41:07
|
|
|
|
Tulipan12
|
CITA za pregled in tvojo punčko. 1991 g je zelo lepo, ne vem sicer kdaj imaš rok, ampak so meni za mojega izmerili v ponedeljek 1224g, v sredo v bolnici pa 1549g... ne vem zakaj takšna odstopanja, ampak pravijo, da se lepo razvija!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 17:41:32
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Aja pa naslednji pregled imam 11.02. če bom še 2v1 itak da boš, kaj smo zmenjene nobenga prehitevanja več!!!!
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 17:42:30
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 CITA za pregled in tvojo punčko. 1991 g je zelo lepo, ne vem sicer kdaj imaš rok, ampak so meni za mojega izmerili v ponedeljek 1224g, v sredo v bolnici pa 1549g... ne vem zakaj takšna odstopanja, ampak pravijo, da se lepo razvija! Rok imam pa 01.03...če ne bo kaj pohitela
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 17:43:36
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: NoBady mam js iste probleme...samo mi pa tut ni za it, je preveč dolgčas.. ma jamra mi da ga glava boli, ko pa mu sprehod omenim pa mu ni. Vse kolegice mi delajo,..men pa se tak kafe,čaj,kakao,..vse lušta. Najbolj pa kak klepet pa malo smeha.. Saj je tu na RR full fajn ampak ni to enako ne? No moj pa trenutno otroško rihta, ga glih šimfat ne morm, ker je pridn, sam men se še vseen sprehoda lušta...ma kaj sprehod- čvek pa smeh ja..pa en fejst vroč kakao... tle me pa že kr rit boli k sedim pred RR
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 17:44:00
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: cita Aja pa naslednji pregled imam 11.02. če bom še 2v1 itak da boš, kaj smo zmenjene nobenga prehitevanja več!!!! joj joj se strinjam ampak nimam vpliva mal mislim in se pripravljam za prehitevanje ker je naša Laura tudi prehitevala skoraj za en mesec...drugače pa ne bom prehitevala OBLJUBIM
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 17:45:22
|
|
|
|
NoBady
|
CITA - nobenga prehitevanja!!!! Imaš da 1. rodiš, kr lepo se zmen z ..
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 17:46:03
|
|
|
|
spps
|
ojla! glih komaj sem prišla nazaj do compa-sem imela zdajle odprto telefonsko linijo me je ena sodelavka klicala,ki je rodila 3,5 meseca nazaj in se je čudla,kak to,da sem že v 7.mesecu-ona je mislila,da sem v 5-em Nobady,ti le reči tvojmu,da naj bo pri tvoji glavi,da ne bo v trans padel cita,čestitke za pregled tasa,do mene se sprehodi,pa grema na sprehod
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 17:48:32
|
|
|
|
NoBady
|
nič babe... res me že pošteno rit boli, da brcov sploh ne omenjam... lepo čvekejte še naprej... ČAO!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 17:51:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 CITA za pregled in tvojo punčko. 1991 g je zelo lepo, ne vem sicer kdaj imaš rok, ampak so meni za mojega izmerili v ponedeljek 1224g, v sredo v bolnici pa 1549g... ne vem zakaj takšna odstopanja, ampak pravijo, da se lepo razvija! Rok imam pa 01.03...če ne bo kaj pohitela kako prehitevanje. Zmeni se da pred marcem nebo nič!! kaj spps pa počiva ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 17:51:37
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: NoBady mam js iste probleme...samo mi pa tut ni za it, je preveč dolgčas.. ma jamra mi da ga glava boli, ko pa mu sprehod omenim pa mu ni. Vse kolegice mi delajo,..men pa se tak kafe,čaj,kakao,..vse lušta. Najbolj pa kak klepet pa malo smeha.. Saj je tu na RR full fajn ampak ni to enako ne? tasa ne jamraj, ve ste vse kar jaz mam!!! tukaj nimam nobene kolegice da bi sploh lahko šla na čaj ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 17:52:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! glih komaj sem prišla nazaj do compa-sem imela zdajle odprto telefonsko linijo me je ena sodelavka klicala,ki je rodila 3,5 meseca nazaj in se je čudla,kak to,da sem že v 7.mesecu-ona je mislila,da sem v 5-em Nobady,ti le reči tvojmu,da naj bo pri tvoji glavi,da ne bo v trans padel cita,čestitke za pregled tasa,do mene se sprehodi,pa grema na sprehod ooo saj si tu malo sem te spregledala.. ja saj ne vem če nebom mogla na nek sprehod z avtom
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 17:53:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 tasa ne jamraj, ve ste vse kar jaz mam!!! tukaj nimam nobene kolegice da bi sploh lahko šla na čaj ... pupa oprosti.. nebom več jamrala. moj se je zdaj zbudil in je naredo frape... vsaj nekaj pametnega
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 17:54:19
|
|
|
|
Dali*
|
Ejla punce... ...ma sej vas sploh ne dohajam več. Po mojem vas bom naslednič iskala na 4. delu. Ma nič, jaz še malo pokašljujem in smrkam, tko da še nisem čisto zdrava. Naslednjič si morem pa fuuuuullllll časa vzet, da vas mal preberem, da vidim, kaj ste pametnega napisale. Tko...zdej grem pa naprej ustvarjat....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 17:55:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Ejla punce... ...ma sej vas sploh ne dohajam več. Po mojem vas bom naslednič iskala na 4. delu. Ma nič, jaz še malo pokašljujem in smrkam, tko da še nisem čisto zdrava. Naslednjič si morem pa fuuuuullllll časa vzet, da vas mal preberem, da vidim, kaj ste pametnega napisale. Tko...zdej grem pa naprej ustvarjat.... o Dali* a nebi bla še malo z nami?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 17:58:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! glih komaj sem prišla nazaj do compa-sem imela zdajle odprto telefonsko linijo me je ena sodelavka klicala,ki je rodila 3,5 meseca nazaj in se je čudla,kak to,da sem že v 7.mesecu-ona je mislila,da sem v 5-em Nobady,ti le reči tvojmu,da naj bo pri tvoji glavi,da ne bo v trans padel cita,čestitke za pregled tasa,do mene se sprehodi,pa grema na sprehod ooo saj si tu malo sem te spregledala.. ja saj ne vem če nebom mogla na nek sprehod z avtom zdaj pa moram it,pride ena kolegica po mene,da grema z eno sodelavko na drink,ki noseča 5.mesecev pridno tipkajte,se kasnej še kaj oglasim,če bo katera še gor
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 18:03:55
|
|
|
|
Pupa7
|
men je pa dolgčas, pa lačna sm ratala, pa nevem kaj bi jedla, verjetno kar tist riž k je od kosila ostal (bljah)... ja sm na dieti, da me nebi spet kaj matrala prebava
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 18:05:00
|
|
|
|
mama_milchy
|
klepetulje jaz sem zlagala neke stvari v škatle, v bistvu pregledovala papirje in dokumente ter jih lepo sortirala in dala v škatle; je treba počasi spraznit bajto, da tudi mene kaj ne prehiti....drugače, spps, sem kruhek že dopoldan spekla; tista torba za v P je prav taka kot za na plažo torba kamor daš pijačo noter; še malo pa bomo na 4.delu; jaz bi tudi šla malo ven, na sprehod ma kaj ko ne smem še, da se mi ušesa pozdravijo....... grem neki papcat pa pridem nazaj;
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 18:06:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 men je pa dolgčas, pa lačna sm ratala, pa nevem kaj bi jedla, verjetno kar tist riž k je od kosila ostal (bljah)... ja sm na dieti, da me nebi spet kaj matrala prebava vsaj ne boš imela težav z viškom kilogramov
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 18:06:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 men je pa dolgčas, pa lačna sm ratala, pa nevem kaj bi jedla, verjetno kar tist riž k je od kosila ostal (bljah)... ja sm na dieti, da me nebi spet kaj matrala prebava a zarad prebave si na dieti?? bogica.. jaz pa mam goli frape pred sabo,..moj pa si je dal mal cimeta še zraven,pa rumčeka,pa sladkor pa je tak dobro da bi mu najraje izmaknila in požrla..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 18:07:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy klepetulje jaz sem zlagala neke stvari v škatle, v bistvu pregledovala papirje in dokumente ter jih lepo sortirala in dala v škatle; je treba počasi spraznit bajto, da tudi mene kaj ne prehiti....drugače, spps, sem kruhek že dopoldan spekla; tista torba za v P je prav taka kot za na plažo torba kamor daš pijačo noter; še malo pa bomo na 4.delu; jaz bi tudi šla malo ven, na sprehod ma kaj ko ne smem še, da se mi ušesa pozdravijo....... grem neki papcat pa pridem nazaj; ti si preveč pridna-lahk še k meni prideš jutri se bom pa jaz vrgla mal na čistilno akcijo-upam,da me ne mine
|
Bi obdrzali svojega osebnega zobozdravnika, ce bi se ta preselil 20 km stran ?gagagaBi obdrzali svojega osebnega zobozdravnika, če bi se ta preselil 20 km stran ?da (
68%)
ne (
32%)
Število vseh glasov: 66Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!