|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
9.1.2009 17:38:07   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

ej punce eno uprašanje... a se kera hod kopat v kako zdravilišče al pa kej? me ful vleče da bi šla, pa sem od tolkih že slišala da ni priporočljivo zarad vseh teh bakterij ko jih lahka stakneš v bazenu... zdej se pa ne morm odločt, al bi šla al ne??? fajn bi blo da bi mal plavala pa se mal razmigala, sem pa že mela probleme z glivicami v spodnejm delu, pa nisem bla še nč v bazenu in me je strah da se lahko ponovi, ko je to med nosečnostjo bl pogosto...

lahko greš vendar ne v termalno vodo, ker jo nosečnicam odsvetujejo... pa pred in po se lepo namažeš s canestenom in ni nobene panike.

ammm...kaka je pa termalna voda???user posted image user posted image user posted image mislm kaka je razlika, ne razumem, a ni v zdraviliščih vsepovsod ista? No če bo kej pomagalo v terme Zreče bi šla, če bi že šla..

termalna voda je veliko toplejša, kar pomeni da je razvoj bakterij v taki vodi veliko hitrejši... pa tudi pretopla voda ni priporočljiva ker povzroča nižji pritisk pa še kaj bi se našlo... imajo navadno vodo in termalno vodo, vprašaj in ti bodo povedali.

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
9.1.2009 17:38:09   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: cita

user posted image user posted image user posted image HVALAuser posted image user posted image user posted image če pa ti dovoliš pa sigurno bo pregrehauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

user posted image user posted image

gre kira z mano na sprehooooodddd ??
moj noče it ker mu ni user posted image

mam js iste probleme...samo mi pa tut ni za it, je preveč dolgčas..

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
9.1.2009 17:40:27   
tasa_m

ma jamra mi da ga glava boli, ko pa mu sprehod omenim pa mu ni. Vse kolegice mi delajo,..men pa se tak kafe,čaj,kakao,..vse lušta. Najbolj pa kak klepet pa malo smeha..
Saj je tu na RR full fajnuser posted image ampak ni to enako ne? user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
9.1.2009 17:40:36   
Aja pa naslednji pregled imam 11.02. če bom še 2v1user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
9.1.2009 17:40:58   
NoBady

ej punce eno uprašanje... a se kera hod kopat v kako zdravilišče al pa kej? me ful vleče da bi šla, pa sem od tolkih že slišala da ni priporočljivo zarad vseh teh bakterij ko jih lahka stakneš v bazenu... zdej se pa ne morm odločt, al bi šla al ne??? fajn bi blo da bi mal plavala pa se mal razmigala, sem pa že mela probleme z glivicami v spodnejm delu, pa nisem bla še nč v bazenu in me je strah da se lahko ponovi, ko je to med nosečnostjo bl pogosto...

lahko greš vendar ne v termalno vodo, ker jo nosečnicam odsvetujejo... pa pred in po se lepo namažeš s canestenom in ni nobene panike.

ammm...kaka je pa termalna voda???user posted image user posted image user posted image mislm kaka je razlika, ne razumem, a ni v zdraviliščih vsepovsod ista? No če bo kej pomagalo v terme Zreče bi šla, če bi že šla..

termalna voda je veliko toplejša, kar pomeni da je razvoj bakterij v taki vodi veliko hitrejši... pa tudi pretopla voda ni priporočljiva ker povzroča nižji pritisk pa še kaj bi se našlo... imajo navadno vodo in termalno vodo, vprašaj in ti bodo povedali.

oki.. HVALA!!!user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
9.1.2009 17:41:07   
Tulipan12
CITA user posted image  za pregled in tvojo punčko. 1991 g je zelo lepo, ne vem sicer kdaj imaš rok, ampak so meni za mojega user posted image  izmerili v ponedeljek 1224g, v sredo v bolnici pa 1549g... ne vem zakaj takšna odstopanja, ampak pravijo, da se lepo razvija!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
9.1.2009 17:41:32   
Pupa7

Aja pa naslednji pregled imam 11.02. če bom še 2v1user posted image user posted image user posted image

itak da boš, kaj smo zmenjene nobenga prehitevanja več!!!!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
9.1.2009 17:42:30   
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

CITA user posted image  za pregled in tvojo punčko. 1991 g je zelo lepo, ne vem sicer kdaj imaš rok, ampak so meni za mojega user posted image  izmerili v ponedeljek 1224g, v sredo v bolnici pa 1549g... ne vem zakaj takšna odstopanja, ampak pravijo, da se lepo razvija!

Rok imam pa 01.03...če ne bo kaj pohitelauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
9.1.2009 17:43:36   
NoBady

ma jamra mi da ga glava boli, ko pa mu sprehod omenim pa mu ni. Vse kolegice mi delajo,..men pa se tak kafe,čaj,kakao,..vse lušta. Najbolj pa kak klepet pa malo smeha..
Saj je tu na RR full fajnuser posted image ampak ni to enako ne? user posted image

No moj pa trenutno otroško rihta, ga glih šimfat ne morm, ker je pridn, sam men se še vseen sprehoda lušta...ma kaj sprehod- čvek pa smeh ja..pa en fejst vroč kakao... tle me pa že kr rit boli k sedim pred RRuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
9.1.2009 17:44:00   

itak da boš, kaj smo zmenjene nobenga prehitevanja več!!!!

joj joj se strinjam ampak nimam vpliva mal mislim in se pripravljam za prehitevanje ker je naša Laura tudi prehitevala skoraj za en mesec...drugače pa ne bom prehitevalauser posted image user posted image OBLJUBIM

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
9.1.2009 17:45:22   
NoBady
CITA - nobenga prehitevanja!!!! Imaš da 1. rodiš, kr lepo se zmen z user posted image ..user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
9.1.2009 17:46:03   
spps
ojla!
glih komaj sem prišla nazaj do compa-sem imela zdajle odprto telefonsko linijouser posted image user posted image user posted image  me je ena sodelavka klicala,ki je rodila 3,5 meseca nazaj in se je čudla,kak to,da sem že v 7.mesecu-ona je mislila,da sem v 5-em user posted image user posted image user posted image
Nobady,ti le reči tvojmu,da naj bo  pri tvoji glavi,da ne bo v trans padel user posted image user posted image

cita,čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image
tasa,do mene se sprehodi,pa grema na sprehod user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
9.1.2009 17:48:32   
NoBady
nič babe... res me že pošteno rit boli, da user posted image brcov sploh ne omenjam...

lepo čvekejte še naprej...

ČAO!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
9.1.2009 17:51:24   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Rok imam pa 01.03...če ne bo kaj pohitelauser posted image user posted image user posted image

kako prehitevanje. Zmeni se da pred marcem nebo nič!!

kaj spps pa počiva ?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
9.1.2009 17:51:37   
Pupa7

tasa ne jamraj, ve ste vse kar jaz mam!!! tukaj nimam nobene kolegice da bi sploh lahko šla na čaj ...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
9.1.2009 17:52:29   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla!
glih komaj sem prišla nazaj do compa-sem imela zdajle odprto telefonsko linijouser posted image user posted image user posted image  me je ena sodelavka klicala,ki je rodila 3,5 meseca nazaj in se je čudla,kak to,da sem že v 7.mesecu-ona je mislila,da sem v 5-em user posted image user posted image user posted image
Nobady,ti le reči tvojmu,da naj bo  pri tvoji glavi,da ne bo v trans padel user posted image user posted image

tasa,do mene se sprehodi,pa grema na sprehod user posted image user posted image user posted image

ooo saj si tu user posted image malo sem te spregledala..

ja saj ne vem če nebom mogla na nek sprehod z avtomuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
9.1.2009 17:53:29   
tasa_m
tasa ne jamraj, ve ste vse kar jaz mam!!! tukaj nimam nobene kolegice da bi sploh lahko šla na čaj ...

pupa oprosti..user posted image nebom več jamrala.

moj se je zdaj zbudil in je naredo frape... user posted image user posted image vsaj nekaj pametnega user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
9.1.2009 17:54:19   
Dali*
Ejla punce...

...ma sej vas sploh ne dohajam več. Po mojem vas bom naslednič iskala na 4. delu.

Ma nič, jaz še malo pokašljujem in smrkam, tko da še nisem čisto zdrava.
Naslednjič si morem pa fuuuuullllll časa vzet, da vas mal preberem, da vidim, kaj ste pametnega napisale.

Tko...zdej grem pa naprej ustvarjat....

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
9.1.2009 17:55:06   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Ejla punce...

...ma sej vas sploh ne dohajam več. Po mojem vas bom naslednič iskala na 4. delu.

Ma nič, jaz še malo pokašljujem in smrkam, tko da še nisem čisto zdrava.
Naslednjič si morem pa fuuuuullllll časa vzet, da vas mal preberem, da vidim, kaj ste pametnega napisale.

Tko...zdej grem pa naprej ustvarjat....

o Dali* a nebi bla še malo z nami? user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
9.1.2009 17:58:09   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla!

ooo saj si tu user posted image malo sem te spregledala..

ja saj ne vem če nebom mogla na nek sprehod z avtomuser posted image

zdaj pa moram it,pride ena kolegica po mene,da grema z eno sodelavko na drink,ki noseča 5.mesecevuser posted image user posted image user posted image  pridno tipkajte,se kasnej še kaj oglasim,če bo katera še goruser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
9.1.2009 18:03:55   
Pupa7
men je pa dolgčas, pa lačna sm ratala, pa nevem kaj bi jedla, verjetno kar tist riž k je od kosila ostal (bljah)... ja sm na dieti, da me nebi spet kaj matrala prebava user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
9.1.2009 18:05:00   
mama_milchy
klepetulje user posted image user posted image user posted image

jaz sem zlagala neke stvari v škatle, v bistvu pregledovala papirje in dokumente ter jih lepo sortirala in dala v škatle; je treba počasi spraznit bajto, da tudi mene kaj ne prehiti....drugače, spps, sem kruhek že dopoldan spekla; tista torba za v P je prav taka kot za na plažo torba kamor daš pijačo noter;
še malo pa bomo na 4.delu;
jaz bi tudi šla malo ven, na sprehod ma kaj ko ne smem še, da se mi ušesa pozdravijo.......
grem neki papcat pa pridem nazaj;

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
9.1.2009 18:06:16   
spps

men je pa dolgčas, pa lačna sm ratala, pa nevem kaj bi jedla, verjetno kar tist riž k je od kosila ostal (bljah)... ja sm na dieti, da me nebi spet kaj matrala prebava user posted image
vsaj ne boš imela težav z viškom kilogramovuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
9.1.2009 18:06:18   
tasa_m

a zarad prebave si na dieti?? user posted image
bogica..
jaz pa mam goli frape pred sabo,..moj pa si je dal mal cimeta še zraven,pa rumčeka,pa sladkor pa je tak dobro da bi mu najraje izmaknila in požrla..

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
9.1.2009 18:07:12   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

klepetulje user posted image user posted image user posted image

jaz sem zlagala neke stvari v škatle, v bistvu pregledovala papirje in dokumente ter jih lepo sortirala in dala v škatle; je treba počasi spraznit bajto, da tudi mene kaj ne prehiti....drugače, spps, sem kruhek že dopoldan spekla; tista torba za v P je prav taka kot za na plažo torba kamor daš pijačo noter;
še malo pa bomo na 4.delu;
jaz bi tudi šla malo ven, na sprehod ma kaj ko ne smem še, da se mi ušesa pozdravijo.......
grem neki papcat pa pridem nazaj;
ti si preveč pridna-lahk še k meni prideš user posted image user posted image jutri se bom pa jaz vrgla mal na čistilno akcijo-upam,da me ne mine user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Bi obdrzali svojega osebnega zobozdravnika, ce bi se ta preselil 20 km stran ?
gagaga

Bi obdrzali svojega osebnega zobozdravnika, če bi se ta preselil 20 km stran ?

da (68%)

ne (32%)

Število vseh glasov: 66

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!