![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 9.1.2009 10:26:13
|
|
|
|
petra88
|
evo mene, jaz sem tudi še 2v1. sem morala navsezgodaj zjutraj po avto, ker se mi včeraj niti pod razno ni dalo it v mrzel avto, sem kar z prišla. pa sem se še malo pri dohtarci oglasila in mi je dala neko olje, ki ga grem čez pol ure iskat, ker ga morjo še zmešat. in mi je rekla za strije da bi morala prit prej v lekarno po kakšno mažo, da se mi ne bi toliko naredile. zdej je že kar je. ampak, ula, vi mate pa vse stvari na balkonu? najprej fritezo, koš za smeti, plinsko bombolo ... saj ne da sem danes ponoči o tem sanjala.. da sem bila pod enim balkonom in mi je ful po plinu smrdelo in sem zagnala paniko da plin pušča, da bo eksplodiralo, bla bla.. ja pikapoka pomoje tudi že carta.... koša za smeti tudi jaz nimam.. mam pa pod bajto smetnjake
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 9.1.2009 10:29:12
|
|
|
|
lunica12
|
No evo js sem si glih lase oprala in sem cist vesela ker to je zame tak napor Si jih umivam tako da sem nagnjena naprej nad bano in potem ko se gor dvignem komaj stojim ko me vse tako boli da mi gre kr na No sej midva sma se tudi glede kosa za plenice odlocila da ga ne bova kupovala ampak bova kr tko naredila kot ti ulla.Lepo en ajmercek in to je to... Niia ja danes je pa res lepo vreme..sam vprasanje kaksne so kej temperature...sem ze dva dni zdaj doma in sploh ne vem kako je vzunej vem samo da sonck sije Joj ko bi se le tako vreme nadaljevalo da bo cimprej mal bolj toplo da se bomo lahko potem z svojimi bebeki Drugace pa js tudi v bloku zivim pa mava z mojmu tk vroce noter da popizdis Res...Poleti tk ne vem kk bova zdrzala ker boma mela cez cel dan sonce.. Oh nina166 ko bi te le kdo uslisu.. Js bi z veseljem sla...res. CEprav zdle je pa kr vse mirno me nic ne matra..Ja nina166 js sem se kr fajn nabrala tvojga sporocila Soncek33 to pa niso lepe sanje...samo ne skrbi verjami da ne bo tako
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 9.1.2009 10:30:42
|
|
|
|
lunica12
|
Petra88 kaksno olje to??
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 9.1.2009 10:33:13
|
|
|
|
petra88
|
nevem še. ti povem ko ga dobim v roke.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 9.1.2009 10:36:33
|
|
|
|
lunica12
|
Mislim zakaj ga bos dobila? Ja sej js mam tudi cisto strijast spodnji del trebuha sam kaj naj...
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 9.1.2009 10:39:58
|
|
|
|
petra88
|
ma sem šla vprašat kaj naj naredim, da mene to tako strašansko srbi ponoči in mam cel trebuh spraskan. in po enih strijah se mi je naredilo tako rdeče.. kot kakšni izpuščaji. pa mi je rekla da to bi že prej mogla v lekarno po kako mazilo proti strijam. da to se bo sedaj za celo življenje poznalo, bla bla.. pa kaj naj, že tako se izogibam dohtarjem, v nosečnosti pa še toliko bolj. kaj šele lekarnam..
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 9.1.2009 10:42:17
|
|
|
|
petra88
|
taki čudni glasovi mi prihajajo iz trebuha, da študiram, če slučajno ne prdi notri
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 9.1.2009 10:42:48
|
|
|
|
lunica12
|
Aja...Ja je res kr zoprno to srbenje...Upam da ti bo to olje kaj pomagalo.. No moja pupa se je tudi kr umirila ne vem kaj ji je Kje pa ste vse
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 9.1.2009 10:44:46
|
|
|
|
lunica12
|
Petra88 Ta je pa dobra...Ceprav se ne bi cudla ko je vse mozno.. Meni so tudi zadnic zaceli prihajat taki cudni glasovi pa tud ne vem od cesa,sam po mojem ko sem hrano vidla pa
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 9.1.2009 10:47:23
|
|
|
|
snikolina
|
Dobro jutro. Sem že ful napisala pa mi je moja ljubka mucka vse zbrisala, ker se je prišla malo pocrkljat. In se mi ne da vse še enkrat pisat. Spala sem fajn, šla 5x lulat, zdaj pa grem malo na kavč, knjigo brat in noge v luft držat. Danes se mi nič ne da in bom cel dan lenarila. Tut kosilo ne vem kdo bo pripravil Midva tudi ne bova kupovala koša za plenice; bo tut vse romalo na balkon, zvečer ali zjutraj v kontejner. Haha, pri meni tudi čudni glasovi-zadnji teden. Samo jaz imam prebavne motnje
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 9.1.2009 10:47:47
|
|
|
|
petra88
|
jaz sem že parkrat mislila, da se je umiril. ampak naslednji dan je vse nadoknadil. no letim sedaj v lekarno. ve pa se kar razpišite
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 9.1.2009 10:49:32
|
|
|
|
snikolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: niia Dober večer, joj ste naklofale, pa še vedno o palačinkah teče debata. Jaz bi jih tudi jedla, ampak po porodu jih bom sigurno take z nutelo in bananami. Se mi tako sline cedijo, do takrat pa ne zaradi NS. Sem pa ugotovila, da nujno potrebujem vlažilec zraka v stanovanju. Sicer kar dosti luftava, ampak za bo zrak presuh. Pa sploh ne vem katerega kupiti. Ga ima katera doma? Ponudba je ogromna, pa cene so tudi v razponu. NIIA hvala za tole slikco!! Res se že veselim, da bom rodila in bom lahko spet uživala v takšnih jedeh. Tele palačinke mi delajo lušte tudi danes. Torej se nadaljuje. NJAMI!!
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 9.1.2009 10:50:06
|
|
|
|
lunica12
|
Snikolina ti si bos pa privoscila danes Sej prav ti kr pocivaj zdaj ko se lahko... No moja se je pa kr obcutno umirila...
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 9.1.2009 10:51:00
|
|
|
|
lunica12
|
Tocno snikolina...a bojo danes padle palacinke
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 9.1.2009 10:53:23
|
|
|
|
snikolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12 Tocno snikolina...a bojo danes padle palacinke Nameravala sem počivat ampak za palačinke si bom pa vzela čas in jih spekla. Za mojega z nadevom zame pa na žalost same. Ampak bolje išta nego ništa!! Samo ne še zdaj, ker zdaj počivam. Ležim na kavču s tipkovnico v rokah in pišem sem, na mailih sem pa še na msnju Hah, mi dogaja.
< Sporočilo je popravil snikolina -- 9.1.2009 10:54:43 >
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 9.1.2009 10:55:11
|
|
|
|
lunica12
|
Joj evo spet ta bolecina...za po
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 9.1.2009 10:56:10
|
|
|
|
lunica12
|
No vazno da je tebi udobno,pa da bojo danes padle palacinke...
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 9.1.2009 10:58:04
|
|
|
|
_kathy_
|
Glede palačink ...ja jst bi jih tud. Sam ko doma zdj ne smem nič pečit, kr je lubi začel ta teden malo gledat kaj je, ker se je ob meni zredil. Hehe. Drugače si pa vsak dan privoščim kaj ...npr.včeraj sem si čokoladno kremo s smetano, pa rogljiček z marmelado, kakse ...joj te zadnje dneve me tk daje, da bi samo to jedla.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 9.1.2009 11:00:36
|
|
|
|
lunica12
|
No kathy potem sma pa tko na istem Sej ne vem ce cez dan jem se sploh kaj druga kot pa sladkarije...Drugace je pa moj prav tako zacel z dieto ker se je zaradi mene isto zredil pa se ker so bli prazniki potem so pa ne vem kaksne vse pojedine
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 9.1.2009 11:06:24
|
|
|
|
kiara24
|
Niia -ja naša kuža je ful lepa... stara je dve leti, mešanka med samojedom in zlato prenašlako, vendar je probelm ker nič ne uboga, kljub vsej šoli ki jo je dala skozi, se je nič ni prijelo, ker je tolk tramsta niti na svoj ime noče včasih slišat. Pa ne vem če bo šlo takrat ko bom jaz doma sam ko lubija ne bo, ko bo na kaki službeni poti... kako bom peljal atkega psa vez z vozičkom in pa kuža ki vleče kot norec sploh če zagleda kolesarja, avto ali pa mačka.... zato me je tolk strah ful jo imam rada pa vse samo sedaj bo pa otork na prvem mestu in jegova varnost.... mislim da se vse strinjate z menoj! Sonček33- ok sem se že ustrašila da imam samo jaz tako preluftano splanico in ne tako vroče v bajti. ne morem vrjet kako lepo vreme je zadnje čase, upam da bo vikend tudi tako lep.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 9.1.2009 11:06:54
|
|
|
|
_kathy_
|
lunica12, ja bogi naši atiji.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 9.1.2009 11:14:02
|
|
|
|
lunica12
|
Ja kathy res so bogi Sej tk je reku moj ona je noseca js se pa redim namesto nje
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 9.1.2009 11:17:33
|
|
|
|
Anonimen
|
ampak, ula, vi mate pa vse stvari na balkonu? ja vse stvari k smrdijo kaj pa češ sma ble zun, madona je mrzlo k svina....sej sonce je, sam mraz....pol pa tamala, k bi kr hodla in lutala in bluzla, jst že kocka skor ( mal na okroglo narjena ) ona bi pa še kr hodla zdej jo grem pa spat dat... joj, to se men tud tak čudno neki pretaka noti al kaj vem....pa k je itak vse tak natlačeno in noben organ ni glih tam kjer bi mogu bit, pol pa vedi kaj točno je to
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 9.1.2009 11:21:12
|
|
|
|
lunica12
|
Torej vzuni je mrzlo...No ti sment..js grem pa ven sele okol petih tako da takrat se bom pa mogla potem se enkrat bolj oblect ko se skrije soncek... Ulla pa je tvoja mala drugace pridna?
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 9.1.2009 11:24:12
|
|
|
|
barba
|
Ploha – a bo Meta? Ful fajn! Naš bo pa Tine, če bo pa slučajno punčka je pa še nismo odločil. Še zmeri sta v igri Tina in Zala. Niia – bila sem 12 dni čez rok in sem imela vsak drug dan amnio (pon., sre., pet.). V KR porodnišnici delajo praviloma prvo amnio na PDP. Potem pa glede na rezultate pregleda sledijo naslednji pregledi. Meni govorijo, da je otrok velik in so mi zato že en teden prej naredili amnio … če bi se slučajno kaj pripravljalo na porod. Krtekxx – takoj podpišem za tak porod. Tvoja punčka je tako lepa … takole slike gledam potem pa še bolj težko čakam, kdaj bo naš čmrlj ven prilezel. Pa res vse gnezdimo. Jaz sem včeraj stanovanje po tleh pomila, prah bo mogu pa mož pobrisat, ker mam jaz alergijo in se ne mislim pol 3 dni sam praskat. Men gre pa prav na živce če je po tleh umazan. Sploh nevem kako zdej kuham, da mi zmeri kej dol kaplja al pa celo kej po tleh vržem. Jst bi pa kuhan vin …. pa ga drgač tud ne obožujem lih najbolj. Se je pa Meta spomnila, da bi kokice spekli in je predvčerajšnem smrdelo po bajti za znoret. Tko, da jih neki časa ne bo več na sporedu. Upam, da nama bo jutri ratalo piškote pečt. Tamala je čist navdušena nad pečenjem piškotov, še bolj pa potem ko jih je treba jest. Khurde – jst sem imela pri Meti ležalnik, zdej sem pa novga nabavla. Se nam je prejšni pokvaril, pa še sposojen je bil. Sem bla z njim ful zadovoljna. Glih tko sem imela zibko/posteljico v spalnici in je tamala tam spala. Čez dan sem jo pa v ležalniku imela in je tud tamala imela vse pod kontrolo. Kiara24 – sam tale gužva v KR porodnišnici res ubija. Še sreča, da sem imela v sredo samo amnio. Na posvetovalnico bi itak čakala tam do 11h. Menda bo naslednjo sredo spet ful gužva. So rekle sestre, da ima Urh ful naročenih še za naslednjo sredo. Tako lepo vreme, lih za smučat. Že cel cajt od smučišč po radiu poslušam in mi res lušte delajo. Bi šla smučat, sam že res dolg cajta nisem smučala in še kar neki cajta ne bom mogla. Naša ulica je tok ledena, da si sama res ne upam dopoldne ven hodit. Gremo popoldne vsi na en dolg sprehod. Uf, je velik ratal … grem delat gobelin in knjigo brat. Jutri pa spet kej napišem.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.