nina166
|
Dobro jutro! niia hvala za zajtrk...je bil tako slasten lunica ti menstrualni krči so lahko popadki. Jaz sem imela en dan preden sem rodila tudi take krče ponoči, čez dan je bilo malo boljše, naslednjo noč pa sem šla v Rim Mogoče pa si ti naslednja Uršika in sonček kaj pa vidve...se že katera odpravlja? krtekxx kako je lepa tvoja punčka...jaz že komaj čakam da stisnem svojo pikico khurde za tvojega očeta, da te tako lepo vozi okoli. Ti pa verjamem da ti ni več hodit na busa ali vlaka...jaz sloh ne bi več prišla do postaje Pa super da imaš takega fajn asistenta...je malo takih snikolina glede otroškega dodatka pa je vseeno kdo da vlogo, ker se itak upoštevajo dohodki od obeh...če živita skupaj, če pa si samohranilka potem pa se res gleda samo tvoj dohodek in pa preživnina, ki ti jo tvoj plačuje. Če pa nisi samohranilka pa je vseeno kdo prejema otroške. Naj me katera popravi, če se motim. Sem videla, da ste nekatere že odgovorile Pasuš: res se ne da več kombinirat...da bi bil otrok vpisan od pasušu od staršev kot se je dalo včasih. Pa če boste dale delat pasuš ali osebno potem pazite, ker so različne slike. Midva sva kar čudno gledala, ko nama je rekla, da nisi vredu slike, ker mora bit za pasuš (ali osebno...sem pozabla) slikan obrazek bolj od blizu. Svašta se spomnijo Jaz bi tudi pospravljala, samo morem čimveč počivat, da naša Dašika čimbolj zraste. Tako da mi moj in pa moja mama ne pustita, da bi kaj takega delala in mi večino stvari naredita onadva. Saj po eni strani je fajn, samo sem bila skoz navajena, da sem sama pospravljala in me zdaj zelo moti, ker lahko samo gledam. Pa še tako nesposobna se počutim Ploha glede plina je tako...to je moj meni včeraj razložil. Rusija in Ukrajina sta imele še iz časov, ko sta bile še skupaj dogovorjeno nižjo ceno plina. Potem pa so se Rusi spomnili, da mora tudi Ukrajina plačat plin po tržni ceni kot ostala Evropa in ker Ukrajina ni hotela plačat razlike so jim zaprli dovod plina. Preko Rusije pa gre še en vod v ostalo Evropo. In ker so baje po mnenju Rusov Ukrajinci kradli plin iz tega voda (ko so njihov vod zaprli), so zaprli še tega za ostalo Evropo. To je na hitro...v glavnem brezveze. Vlažilec zraka mi imamo še od Domna. Je pa tak čisto simpl in poceni...mislim, da je bil okoli 50€. Pa še čisto nov je. Pri Domnu sva ga kupila in kar veliko uporabljala...vendar samo v spalnici, sploh ponoči, ker je drugače Domen ponoči tako kašljal. Potem pa smo ga nesli zraven na morje in je crknil. Pa je bil še ravno v garanciji in ga je moj nesel nazaj in ker niso znali popravit so dali novega. Potem pa ga nismo več uporabljali...ni bilo potrebe in zdaj je spet čisto nov Igralne podloge imamo mi dva še od Domna. Jih morem pa še oprat, Domen pa se tako že dolgo ne igra več z njimi...verjetno se bo sedaj spet začel. Spala pa bo Daša večinoma kar v kinderpetu v spalnici...tudi podnevi. Ker bo tam najbolj varna pred našim malim razgrajačem. Je pač star šele 2,5 let in mu ni preveč za zaupat in ga pustit samega z dojančkom. Saj ne da bi ji kaj naredil zanalašč, samo ne ve še kakšni so dojenčki in bi lahko prišlo do kake nesreče. Tako da če bom jaz zraven bo ležala v dnevni na sedežni, ko pa bom jaz imela kako delo, da bo kar v spalnici v svoji posteljici...če bo spala seveda. Bom pa res mogla ful pazit, da ji ne bi mali kaj naredil. Koša za plenice pa mi ne bomo kupovali. Se mi zdi brezveze. Smo pa v hiši in mi ni problema nest enkrat na dan plenice v kanto. Za tiste, ki so v bloku pa je verjetno bolj priročen. Mi ga prvič nismo imeli in ga tudi nisem nič pogrešala, zato ga tudi sedaj ne bomo kupovali. Spet sem naklofala tako doooolg post...a me sploh katera bere moje litanije???