|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
8.1.2009 22:57:07   
Anonimen
niia ja, mi smo v hiši. aja, sm se spomnla da mam uno zadevo, ma kt klima jeuser posted image sam ni user posted image k ti greje, pol pa preklopiš pa hladi.....pa vodo pa led našibaš notri in še vlaži zravenuser posted image na to sm pa čist pozabla, k ni glih v uporabi, oz. poleti je bolj.....je kr ok zadeva, okol 100€ je blo mensezdi v baumaksu....al hausuuser posted image

joj, ta moj spominuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1951
8.1.2009 23:02:34   
khurde
ja, v bloku je res precej drugače. moj je prej tam živel, pa so imel ful suh zrak, jaz nisem bila navajena, pa sem komaj spala, sva imela ponoči vedno oken nad glavo odprt, da mi je pihal za vrat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
8.1.2009 23:03:53   
khurde
jaz tut grem proti postelji. sem do konca jogurt pojedla, zdaj je pa čas za spat.

lahko noč!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
8.1.2009 23:06:12   
Anonimen
tud jst bom počasi se odvalila proti spalniciuser posted image zjutri bo že pred sedmo mami, mami, mami, mami, njam njam, mami, mami, mami......and on and on and onuser posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1954
8.1.2009 23:12:28   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image sem lih mojmu prjavla, če je dons bil kulturni praznikuser posted image in se skregala skor, k se ni hotu strinjat z manouser posted image user posted image user posted image

najboljš da se res spat poberemuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1955
8.1.2009 23:12:39   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

bi pa potem naročila še kakšen ležalnik za otroka ali pa tisto igralno podlogo, ker so ful ceneje kot pri nas, če ne drugače pa par stvari za nakit izdelovat in kakšno knjigo. v bistvu nimava ničesar, kjer bi ga lah po stanovanju prenašala. kaj boste ve uporabljale za prenašanje po stanovanju, da ne bo dete v drugem prostoru kot ve? ker midva bova na začetku imela zibko v spalnici, jaz sem pa večinoma v dnevni/kuhinji in bi bilo ok, da je zraven.

Js bom mela najbrz kar kosarco od vozicka k je ultra lahka pa oblozena s flisom. bo lohk kr spancku not. Tud se pouch izbiram. Za lezalnike so pa opozorili, da so enako neprimerni kot lupinica in naj dete ne bi blo not vec kot dve uri, zarad poskodb hrbtenice. Sicer pa je lupinica verjetno enako primerna kot lezalnik za uporabo v stanovanju, pa ksne se lohk tud gugajo.
Une igralne podloge so fajn, ma js jih nisem nasla pod 20 eur =[. Je pa super k je ravna pa da mulcu svobodo razvoja pa premetavanja.

Mene pa firbca, ce je priporocljivo malega vozit v vozicku lezecega na boku, kot spi v posteljici?

IZVIRNO SPOROČILO: niia

Sem pa ugotovila, da nujno potrebujem vlažilec zraka v stanovanju. Sicer kar dosti luftava, ampak za bo zrak presuh. Pa sploh ne vem katerega kupiti. Ga ima katera doma?
Ponudba je ogromna, pa cene so tudi v razponu.

Js sm zbolela zarad suhega zraka tuki, pa je moj pogruntu metodo. Je vzel ta star kuhalec vode, pa ga zatakne, da se ne izklopi ob zavretju, pa lepo pustiva da cel lonec povre. Gre vlaga od 29 na 60+% vlage =]. pol ga pa spustiva skos parkrat na dan, odvisno kaj pravi hidrometer. Moram rect da bi brez tega zdejle z angino in vrocino lezala v postli. Sam tuki je prou nenormalno suho, mogoc k je opaz na steni in stropu pa mansarda, pa vlago vn vlece.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
8.1.2009 23:31:24   
Zvezdica
Sicer kar dosti luftava, ampak za bo zrak presuh. Pa sploh ne vem katerega kupiti. Ga ima katera doma?
Ponudba je ogromna, pa cene so tudi v razponu.

Jast sem pred leti (za liama) kupila swiss air, v Sanolaborju. je bil kar drag ampak je zelo dober. In zdaj za malčka bomo spet tega uporabili.
Je pa velika razlika, sploh v stanovanju se čuti uporaba vlažilca.

Mene pa zanima, če si bo katera omislila koš za pleničke, tale brez kasete. jast sem v Prvo imela palčka zavijalčka (sangenic) samo mi je vse skup smrdelo, pa ne vem, če se zdaj splača tega brezkasetnega kupovat?

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 1957
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 7:55:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1958
9.1.2009 8:15:32   
Anonimen
jutro user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1959
9.1.2009 8:46:46   
lunica12
Jutro...Kako ste spale?Js sem se kr vredu razen kar so me dajali mal te menstrualni krci..

Niia hvala za tako obilen zajtrkuser posted image Se je prilegel...

Drugace pa se mi tudi nimamo kosa za plenice...

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

Neposredna povezava do sporočila: 1960
9.1.2009 8:57:53   
Anonimen
ne, koša za plenice pr nas nimamo in ne bomo mel, itak uporabljamo bombažne, kolkr se pa unih uporabi, jih pač vržem v smeti normalno, mam navadn koš na balkonu, tolk da mi glih ne smrdi v stanovanju...pa bolj mali koš, da se pač redno prazni ( isto v kuhnji in kopalnici, mam raj da se vsak dan smeti dol nosijo, kt da se mi nabira to.....). 

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1961
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 8:57:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1962
9.1.2009 9:10:51   
kiara24
Dobro jutro
No jaz sem že avto peljala na servis, pol ga grem pa iskat. sedaj grem pa malo generalno delat po bajti...
Kot sem že včeraj napisla je v KR P zelo dren te dni. Tako da ne vem kako bo če bomo šle res vse sedaj ko bo polna luna.
Na materinski šoli je super, včeraj smo dihaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , smo se nasmejali zraven, ker so nekateri očki tako sramežjivi in se sploh niso hoteli pridružiti, še parterice niso upali prijeti za trbušček.
Kako ste kaj drugače?

Neposredna povezava do sporočila: 1963
9.1.2009 9:23:11   
Anonimen
Kako ste kaj drugače?

ne upam kej prevč o tem razmišljat, ker lohk do kakih katastrofalnih ugotovitev pridem user posted image

niia, ja, res je drgač v hiši kot v bloku, sam se pozna kurjava tud....men je kr muka ta luftuser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1964
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 9:26:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1965
9.1.2009 9:32:44   
Anonimen
Pa kakšen sonček je danes, za kakšen sprehod. A kaj greste?

jp, midve grema....mal še počakam, da se še mal dvigne in zagrejeuser posted image k mrzlo pa je....pol pa greva mal na luft...

Neposredna povezava do sporočila: 1966
9.1.2009 9:36:03   
kiara24
jaz bom šla malo na sprhod, samo ne preveč daleč ne upam, sama hodit....
popoldan po 14 uri enkrat pa še enkrat na sprehod s kolegico in mojo kužouser posted image
ki pa ne vem če bo lahko ostala pri hiši, ko bom rodilauser posted image .
Druagče sem pa tudi jaz slišala, da je v blokih ful vroče in zahajcano, pa ne vem ali je to dobro?
Mi imamo po hiši od 20 do 21 stopinji, kar ni pretirano. V spalnici imava pa malo hladneje, kar je bolje za spati vsaj nama.

Neposredna povezava do sporočila: 1967
9.1.2009 9:36:14   
sonček33
ulla -  a imaš za pralne pelnice kakšen poseben koš? al kje jih zbiraš?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
9.1.2009 9:37:12   
nina166
Dobro jutro!

niia hvala za zajtrk...je bil tako slasten

lunica ti menstrualni krči so lahko popadki. Jaz sem imela en dan preden sem rodila tudi take krče ponoči, čez dan je bilo malo boljše, naslednjo noč pa sem šla v Rim user posted image  Mogoče pa si ti naslednja user posted image

Uršika in sonček kaj pa vidve...se že katera odpravlja? user posted image

krtekxx kako je lepa tvoja punčka...jaz že komaj čakam da stisnem svojo pikico

khurde user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za tvojega očeta, da te tako lepo vozi okoli. Ti pa verjamem da ti ni več hodit na busa ali vlaka...jaz sloh ne bi več prišla do postaje user posted image
Pa super da imaš takega fajn asistenta...je malo takih

snikolina glede otroškega dodatka pa je vseeno kdo da vlogo, ker se itak upoštevajo dohodki od obeh...če živita skupaj, če pa si samohranilka potem pa se res gleda samo tvoj dohodek in pa preživnina, ki ti jo tvoj plačuje. Če pa nisi samohranilka pa je vseeno kdo prejema otroške. Naj me katera popravi, če se motim. Sem videla, da ste nekatere že odgovorile user posted image

Pasuš: res se ne da več kombinirat...da bi bil otrok vpisan od pasušu od staršev kot se je dalo včasih. Pa če boste dale delat pasuš ali osebno potem pazite, ker so različne slike. Midva sva kar čudno gledala, ko nama je rekla, da nisi vredu slike, ker mora bit za pasuš (ali osebno...sem pozabla) slikan obrazek bolj od blizu. Svašta se spomnijo

Jaz bi tudi pospravljala, samo morem čimveč počivat, da naša Dašika čimbolj zraste. Tako da mi moj in pa moja mama ne pustita, da bi kaj takega delala in mi večino stvari naredita onadva. Saj po eni strani je fajn, samo sem bila skoz navajena, da sem sama pospravljala in me zdaj zelo moti, ker lahko samo gledam. Pa še tako nesposobna se počutim user posted image

Ploha glede plina je tako...to je moj meni včeraj razložil. Rusija in Ukrajina sta imele še iz časov, ko sta bile še skupaj dogovorjeno nižjo ceno plina. Potem pa so se Rusi spomnili, da mora tudi Ukrajina plačat plin po tržni ceni kot ostala Evropa in ker Ukrajina ni hotela plačat razlike so jim zaprli dovod plina. Preko Rusije pa gre še en vod v ostalo Evropo. In ker so baje po mnenju Rusov Ukrajinci kradli plin iz tega voda (ko so njihov vod zaprli), so zaprli še tega za ostalo Evropo. To je na hitro...v glavnem brezveze.

Vlažilec zraka mi imamo še od Domna. Je pa tak čisto simpl in poceni...mislim, da je bil okoli 50€. Pa še čisto nov je. Pri Domnu sva ga kupila in kar veliko uporabljala...vendar samo v spalnici, sploh ponoči, ker je drugače Domen ponoči tako kašljal. Potem pa smo ga nesli zraven na morje in je crknil. Pa je bil še ravno v garanciji in ga je moj nesel nazaj in ker niso znali popravit so dali novega. Potem pa ga nismo več uporabljali...ni bilo potrebe in zdaj je spet čisto nov user posted image

Igralne podloge imamo mi dva še od Domna. Jih morem pa še oprat, Domen pa se tako že dolgo ne igra več z njimi...verjetno se bo sedaj spet začel.

Spala pa bo Daša večinoma kar v kinderpetu v spalnici...tudi podnevi. Ker bo tam najbolj varna pred našim malim razgrajačem. Je pač star šele 2,5 let in mu ni preveč za zaupat in ga pustit samega z dojančkom. Saj ne da bi ji kaj naredil zanalašč, samo ne ve še kakšni so dojenčki in bi lahko prišlo do kake nesreče. Tako da če bom jaz zraven bo ležala v dnevni na sedežni, ko pa bom jaz imela kako delo, da bo kar v spalnici v svoji posteljici...če bo spala seveda. Bom pa res mogla ful pazit, da ji ne bi mali kaj naredil.

Koša za plenice pa mi ne bomo kupovali. Se mi zdi brezveze. Smo pa v hiši in mi ni problema nest enkrat na dan plenice v kanto. Za tiste, ki so v bloku pa je verjetno bolj priročen. Mi ga prvič nismo imeli in ga tudi nisem nič pogrešala, zato ga tudi sedaj ne bomo kupovali.

Spet sem naklofala tako doooolg post...a me sploh katera bere moje litanije???user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 9:37:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1970
9.1.2009 9:38:14   
sonček33
Kiara - tudi pri ans v hiši ni najbolj vroče, a se mi zdi, da pretiravat res ne gre. Po sobah je okoli 20 stopinj, v spalnici - ves čas odprto okno, tudi ponoči, tako da je danes temperstura padla tja na 10 stopinj. No, saj zdaj ko pride malčke, bomo pa okno zaprli pa segreli spalnico na ene 19.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
9.1.2009 9:40:52   
Anonimen
ulla - a imaš za pralne pelnice kakšen poseben koš? al kje jih zbiraš?

tak koš s pokrovom,  nč posebnegauser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1972
9.1.2009 9:41:08   
sonček33
nina -  jaz sem še tu...vse mirno ponoči in tudi sedaj...no, dete ni mirno. A so vaši tudi še tako aktivni?

Se mi je pa danes sanjalo, da ste že vse januračiče rodila, tudi ti Ulla in da me pol sploh nobena ni več šmirglala in nobena čestitala, ko sem jaz rodila.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
9.1.2009 9:42:17   
sonček33
tak koš s pokrovom, nč posebnega

no sej takega sva si tut midva umislila

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
9.1.2009 9:47:43   
sonček33
jaz pa čakam novičke...pikapoka je zihr že rodila

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.