_kathy_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Jutro! Še vse spite? Jst sm se pa danes že ob 8h ustala. Ne da se mi več spat. No, zdi se mi, da se je naš malček umiril, ne brca več, le tu in tam se pretegne. hmmm .... Mamice, napotnico za rodit ste dobile za domov? Ker men jo je G napisala, sam je morala v kartoteki ostat, ker kao bom tko tukaj (v tej bolnici) rodila. Jst sm pa misla, da jo dobim in da z njo tudi pridem notr, ko se bo taglavno začelo??! Kathy, ja, meni je logično, da ti jo je kr v kartoteki obdržala, ko si že itak v bolnici. Če pa ne bi mela G. v bolnici, bi jo pa dobila zraven in bi jo pač nesla v bolnico, ko bi se začelo. Pri meni so jo obdržali v bolnici že kar pri prvem ali drugem CTGju po roku, tak da si nisem mogla premislat, kje bom rodila, hehe. Sicer pa je vsaj ne moreš pozabit doma, ko se akcija začne. Ja to pa maš prav. No, danes sem spet okoli skakala. peš do mesta, pol sm pa od trgovine do trgovine lutala. Zdajle sem pa ravno pomila po tleh celotno stanovanje, v pomivalni stroj zložila posodo od kosila ... Zdaj grem pa malo ležat, ker grem potem v MB, k bratrancu pogledat bebiko Gajo. Se mi pa čudno zdi, da se je naš škrat tako umiril, že včeraj se je, le tu in tam se mi pretegne, drugače pa ne brca več tko kot je včasih, ko je bil cel dan zelo športno aktiven.