|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 10:32:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 3951
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 10:35:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3952
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 10:37:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3953
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 10:42:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3954
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 10:53:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3955
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
9.1.2009 11:04:23   
neboglasnica
Almera: vem, da je alergologinja, sem bila z Ano tam.

bemti, spet mali..kliče

Neposredna povezava do sporočila: 3956
9.1.2009 11:07:44   
tims
Evo, midve sva že končale. In itak da je ves čas sam neki pluvala okol user posted image user posted image user posted image . Kok je hudo, ko ne moreš takmu user posted image  dopovedat, da je to hrana, da če bo jedu, bo sit. Jooooj, me kar glava boli. Ko, pomislim, da sva šele na tretjem sadjuuser posted image . Jaz naši dajem dva dni isto sadje. Se mi zdi, da če bi bilo kaj, bi se že pojavlo v teh dveh dnevih. Al se motimuser posted image ? No, kakorkoli, jutri sem rekla, da bi ji kar kakšno zelenjavo skuhala. Al mora bit najprej samo sadje? Grem jo podojit. Je veliko lažjeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3957
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 11:08:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3958
9.1.2009 11:13:29   
tims
HD, jest imam pa Tametil še doma. A ti ga moraš pit, al samo zato da ti pospeši nastanek mleka?

Neposredna povezava do sporočila: 3959
9.1.2009 11:13:29   
Tinky
mojcek user posted image user posted image

hd, kjer kupujem jaz AM, imajo samo navadnega 1 in 2, sem že za Umpo enkrat gledala, pa nisem dobila

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3960
9.1.2009 11:15:31   
Tinky
evo nas doma, je bil Teo na kontroli
stanje je isto, edina razlika je ta, da je prišel domov z buško. Sem se tako grdo obrnila z njim v naročju, da je direkt s čelom butnil v rob vrat user posted image user posted image user posted image
Jokal je kot bi ga rezali.
Revček moj mali.

Ma do poroke, bo vse mimo user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
9.1.2009 11:18:19   
Netta
dan,

no se je splačalo včeraj jamrat, ker danes smo prvič prespali vso nočuser posted image user posted image
je zaspala ob 20.30 in potegnila do 5.30...ja zgodaj, ampak sem vseeno naspana. sva pa sedaj na obisku pri moji mami...jupiiiiiiiii dva dni cartanjauser posted image

sedaj pa leži tamle na postelji, ker sem jo neuspešno uspavala in si poje grrrrrrrrrrrr, aaaaaaaaaaaaa, bbbbbbbbbbb...hehe vadi abecedouser posted image

AD3  - jaz ji že od začetka dajem 10 kapljic

almera - a kar cel korenečk praviš? jaz pa tako pazim na količino...le par žličk za poskušino...morda bom pa tud jaz danes dala malo bolj konkretno malico!

metuljček - kako je šlo jabolko dol??user posted image

HD - ja pomoje si ti izgledala tako večja od ostalih, ker si imela petke...so bili pa tudi meni všeč tvoji škorenjciuser posted image

tinky - tvoj teo je imel vnete oke ane...?? naši ani je danes začelo tečt iz enega očka, izgleda kto bi bila obkojana...a je to to??

Neposredna povezava do sporočila: 3962
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 11:18:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3963
9.1.2009 11:19:42   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

tinky - tvoj teo je imel vnete oke ane...?? naši ani je danes začelo tečt iz enega očka, izgleda kto bi bila obkojana...a je to to??

ne, njemu je iz učka tekel prav gnoj

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 11:19:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3965
9.1.2009 11:25:39   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: tims

HD, jest imam pa Tametil še doma. A ti ga moraš pit, al samo zato da ti pospeši nastanek mleka?

ma zdej ko sem mela menstruacijo mala ni hotla pit in še ful manj mleka sem mela, zdej sem pa že skoraj brez!!! in sem prsla dzaniko če mi ga da...ma pa sam 4 tablete...bo pa verjetno premalo...rada bi nazaj prišla samo na zizanje, ne pa da poje 3 flaše na dan

kako si ga pila????

Jaz sem ga pila v P. in potem še mislim da pet dni doma. Dve zjutraj in eno zvečer. Mi je potem patronažna rekla, da če se ne bo naredilo dovolj mleka, naj po sedmih dnehpavze, spet naredim kuro petih dni. Pa ni bilo potrebe. Nisem pa vedla, da lahko po tolkem času spet piješ. Mogoče bi pa jaz tud probala, če je slučajno premalo mleka razlog, da se mi tamala tko zbuja ponočuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3966
9.1.2009 11:31:30   
3jeMi
punce kolk ste pridne klele gor... user posted image ... sem ponoči tuhtale, res ste fajn, da vam uspe biti na tekočem (blacky, metuljček, neboglasnica,... vem, da sem še katero spustila, se opravičujem... bom rekla, da kar večina, meni žal ne uspe)

najprej vsem user posted image user posted image user posted image  in kaj bi dala, da bi lahko vsaj en dan vse rekle: danes so pa naša deca pridna, so spali celo noč, so zdravi in vsi lepo jedo, me smo zdrave... saj bo, saj bo... saj bo... enkrat bo.

uspelo mi je pa ujeti par stvari:
HRUP SOSEDOV... čepki so zakon... mi imamo tudi nad sabo grozo... so tazadnji štuk in jim še nikoli ni nihče skakal po glavi, tako kot oni nam... za božič smo poslušali polnočnico - so imeli TV tolk naglas (njihova bakica je na pol gluha in si nabije TV naglas in šara po stanovanju)... na božično jutro pa so oni poslušali božične pesmice - sem si jih zaželela poslušati full naglas in sem si željo tudi izpolnila... sva z mojim ugotovila, da smo mi3 očitno premalo glasni, da bi se zavedali, da niso doma na kmetiji, ampak v bloku... na novega leta dan pa so lahko poslušali Novoletni koncert z Dunaja...

PLASMON KEKSI... jaz pa našemu dajem drobne koščke in jih kar žveči, se pa res full hitro stopijo. večji kos mu držim na sprednjih zobkih in mu je všeč, ko lahko sam gricka. poje pa striktno samo polovico keksa.

AM (blacky)... mi pijemo Novalac 1, po 6. mesecu bomo prešli na 2. kupujem ga kar v lekarni, mislim, da je 400g 7,96€... riževo kašico sem pa tudi kar Novalacovo vzela, jo delaš z AMjem.

AD3... še vedno 5 kapljic... u bemti, danes sem mu jih pozabila dat. user posted image

aja, sva šla s tamalim včeraj probat-kupit neoprenske hlačke (BTW-almera kako si se lahko zmenila)... naša grinta je tolk suha, da sva kupila ta najmanjše - št. 68, pa mu moram spodaj še vedno dat plavalne pleničke user posted image

in še... saj veste tisto: Moja mama najboljše kuha... aha, Lovro že lahko reče, da njegova mama dobro kuha, ampak babica pa najboljše... je včeraj skuhala kurjo župco, sem pobrala ven zelenjavo, zalila z župco, zmiksala...mljask mljask... 5 minut in kašice ni bilo več spljoh... Lovro in sestrična Ana sta kašico jedla iz iste sklede, usta pa odpirala, kot da jima ne bi dali že 5 dni jest... posledica: 2 uri popoldanskega spanca... user posted image user posted image user posted image

nič, zdaj pa grem... sicer ne vem kam, ampak grem...

Neposredna povezava do sporočila: 3967
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 11:34:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3968
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 11:37:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3969
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 11:38:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3970
9.1.2009 11:44:34   
ilatic
tanje je isto, edina razlika je ta, da je prišel domov z buško. Sem se tako grdo obrnila z njim v naročju, da je direkt s čelom butnil v rob vrat

user posted image user posted image user posted image to se rado zgodi ja. Men se še (pa ne rečem da se mi ne bo)mi se pa je z igračko udaril. Pa isto jokuser posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
9.1.2009 11:46:05   
Majuska
'jutro,

no sem le prilezla do kompa ... danes smo nekaj pozno vstali. Mali se je pričel premikati ob 8:10, nakar vstanem in vidim, da še ne gleda. V redu, mu porinem dudo nazaj v usta in sva oba spala do 9h ... hehe, prav pasalo je. Ampak po hranjenju pa ni hotel nazaj zaspat, cela komedija user posted image   mi je pa fajn, da sem od frendov dobila baby phone in se m mirno lahko na kompu in ga res takoj slišim, ko se zbudi.

Končno pijem kavico ... in ugotavljam, da bi kondenz z okna kaplja na podlogo za miško user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuska kdo pa je tvoj ex-tip ... zdaj me pa prav zanima, k si napisala, da je iz nasih krajev ... bom na koncu ugotovila, da je moj ex-sosolec ali kaj takegauser posted image  Lahko na ZS, da ne bova tu smetiliuser posted image

priženjen je v vaš konec ... ti pošljem ZS

IZVIRNO SPOROČILO: populis

majuska;ker si včeraj omenial bivšega tipa, sem ga jaz potem sanjala,  nadležnega. Kake bedaste sanje.O podrobnostih raje nebi.

upam da si ga fajn prebutala user posted image

za bolančkane pa en ornk  user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
9.1.2009 11:46:19   
ilatic
Glede uvajanja GH pa jaz nisem pri nobenem komplicirala, tudi zdaj nisem. Dala sem mu kolikor je pojedel, vsak dan poskusila z eno stvarjo itd. Pa HB nikoli ni bilo nič. V roku enega tedna je že jedel vse od zelenjave do sadja.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 11:59:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3974
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 12:00:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

nosečniški čep
pika001

Koliko časa po odluščenju čepa si rodila?

isti dan (57%)

naslednji dan (16%)

v 3 dneh (12%)

v do 1 tednu (6%)

v 1-2 tednih (4%)

po 2 tednih (5%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!