|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
9.1.2009 11:07:58   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

sem ji dala danes ne kuhano jabolko pa jo je tak zveseljem papcala kuhana ji ni kaj slauser posted image

neprekuhano sadje (razen banane)  in korenje lahko daš šele po 6 mesecu.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
9.1.2009 11:09:13   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Mene pa zanima, če lahko v avtu sedi spredaj poleg mene, pripeta samo z varnostnim pasom ali jo moram še v njen sedež dat?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

matejchi halooo, a tvoja še ne šofirauser posted image

Ja saj sem vidla Zojo vozit... ni se treba hvalit... user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
9.1.2009 11:09:46   
dojenč
OJ, DA VAS NA HITRO POZDRAVIM in povem kako smo vceraj preživeli pregled,
bila je cepljena, velike sma 68 cm, težke pa kar 6800, dr je zelo zadovoljna z njenim razvojem, edino kar je rekla, da naj jo malo španam pri samem sedenju.ker naša pikica že sama sedi,in je zato rekla da je naj ne dajemo velikokrat da bi predolgo sedela brez opore.ne da se hvalim (da ne bo katera narobe razumela, naša deklica malo prehiteva.drugace pa je zdrava ko ribica user posted image user posted image user posted image
sem pavidela da ste me nekatere kregale zaradi albert keksa, pa sem še to vprašala , in je rekla čeni dobenih težav da ni problema, ampak seveda ne pretiravat.

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
9.1.2009 11:10:46   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček
GH,smo probali samo osnovno...beri probali,nismo zamenjali še obroka.

Mi tudi probavamo še, nismo še nadomestili obroka... Probava nekaj žličk ptem pa hop na joškouser posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
9.1.2009 11:11:07   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

sem ji dala danes ne kuhano jabolko pa jo je tak zveseljem papcala kuhana ji ni kaj slauser posted image

erin ti zihr veš, kdaj se lahko da ocvirke, pa rebrca in zaskouser posted image , pa nehajte natepavat to sadjeuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
9.1.2009 11:11:08   
Ryssa
Dobro jutro!

Zdej vas pa še jaz komaj dohajam. Sem pa zgledna avgustovka in nisem zgrešila niti enega postaže od pozitivnega testa dalje user posted image

Hihi, kok je korenčkasta Elanina user posted image Ji je všeč papica.
bambi zgleda zanimivo tista napravca za sokece in kašice delat, sam vprašanje če je učinkovita, ker je ful poceni.
Jaz sem nabavila mal boljši sokovnik od Philipsa, ker si vsak dan delam sokce, potem jih bom tudi Lanu, tist kar noter vstane - pulpa, je pa uporabno za kašico. Bom pa vzela še blender ki ga ima BC v akciji za živčke.
Pa čestitam za izpit user posted image

Kake laske ima Kaja Lina user posted image Waw. Pa je tudi dobila okrogla lička user posted image

Vesela novička je ta, da je moj wannabe prehlad šel mimo user posted image So pomagale vaše pikapoke, pa še nekaj kar res priporočam vsem ki so radi bolni. Alge user posted image
Madona, vsako zimo sem bila nonstop bolna, kr en za drugim, vsak teden nekaj. Zdej pa že mal več ko 2 meseca jemljem algeo in tole je že četrtič ko sem skoraj zbolela, pa je šlo mimo user posted image Res vsaka čast algei. Začela sem jo pa jemat ker sem bla tu na RR izbrana v nagradni igri user posted image Pa sej to sem že povedla.

tejkaz bogi Jaša in ti prav tako user posted image user posted image user posted image Si sploh nočem predstavljat kok more bit to hudo user posted image

Zoja miša jaz imam Ikein stolček in pa potem za kasneje stokkejev tripp trapp. Ikeinega tak vsi hvalijo, jaz imam zraven še mizico in blazinico, komplet je 20 evrov. Pa fajn visok je, pa ful mal placa zavzame. Men se odkrito povedano zdi brezveze stran metat denar za te stolčke, ker itak ne bojo dolgo v uporabi. Tripp trapp je še ok investicija, ker se lahk uporablja večno oz. do uničenja. Jaz sem ga dobila, dokupit pa moram še prednje varovalo.

Kaja user posted image user posted image user posted image za rojstni danuser posted image

gajka madonca se bojo še teple za Roka, babywatch user posted image
Pa kak je velik, ni videt da mu kaj manjka.

Erin ta stolček iz Ikee ni nič nevaren user posted image To je bil en drug, ki so ga že zdavnaj umaknil iz prodaje.

GH mi tudi še ne jemo. Dobr malo riževih kosmičev dobi, to je pa tud vse. Začeli ne bomo prej ko pa februarja, razen če bi bli kaki problemi, dokler pa shajamo tako pa ne vem zakaj bi si delala dodatno delo user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
9.1.2009 11:11:17   
matejchi
tatly kar poslušaj Erin, drugače boš mogla do tejke (zdravje).
Kje je pa karmar.. ah ona je nočni (p)tič..

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
9.1.2009 11:11:53   
tatly
miškolinček-saj moja se ni nobenih malin jedla sem dobla vceraj tega fruteka zato sem vprasala ce ji lahko dam.mi je pa patronazna sama rekla da ce ni dojena ji lahko dam gh.sem prvo zacela z korenckom pol sem ji dala kuhano jabolko pa je ni hotela,zdaj pa sem ji dala pretlaceno surovo,in ji je bla vsec.
kaj so pa nam vse dajali pa nam nic ne majnka,mi je prejsnjic ena rekla da ji naj dam ze meso in kruh-to mi je blo fullll mimo.

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
9.1.2009 11:13:45   
matejchi

miškolinček-saj moja se ni nobenih malin jedla sem dobla vceraj tega fruteka zato sem vprasala ce ji lahko dam.mi je pa patronazna sama rekla da ce ni dojena ji lahko dam gh.sem prvo zacela z korenckom pol sem ji dala kuhano jabolko pa je ni hotela,zdaj pa sem ji dala pretlaceno surovo,in ji je bla vsec.
kaj so pa nam vse dajali pa nam nic ne majnka,mi je prejsnjic ena rekla da ji naj dam ze meso in kruh-to mi je blo fullll mimo.

probaj ričet k je fajn zdrizast...

RD RR

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
9.1.2009 11:14:20   
tatly
saj tudi jaz nisem menjala obroka za gh.po moje se z 3 ali 4 zlickami pa ja ne naje

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
9.1.2009 11:15:02   
tatly
matejchi-ti pa me tak vedno nekaj pikas al kak bi temu rekla,ce te kaj moti pri meni me pa ne brat

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
9.1.2009 11:16:27   
matejchi
Gledam tamalga kako se igra v vrtcu... .. so mogli noter pa prec po gasu stopil... jaoo...

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
9.1.2009 11:16:49   
Erin

erin ti zihr veš, kdaj se lahko da ocvirke, pa rebrca in zaskouser posted image , pa nehajte natepavat to sadjeuser posted image

To je svinjina... po 1 letu! A si boš zapomnila??user posted image
Pa zate isto velja..

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
9.1.2009 11:17:54   
Ryssa
Ne vem, jaz se pri takih zadevah ne oziram na to kaj reče P ali stara mami ali sveti peter. Če se  bo meni zdel da bi otrok rad jedel, mu bom dala, če se mi pa zdi da dobr shaja sam z mlekom si pa ne bom delala dodatnega dela. Sicer je pa naš zelo velik jedec, že od rojstva ful rad jé, pa velik in težek je, pa mu je mleko še zadosti user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
9.1.2009 11:18:35   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa
Bom pa vzela še blender ki ga ima BC v akciji za živčke.

Erin ta stolček iz Ikee ni nič nevaren user posted image To je bil en drug, ki so ga že zdavnaj umaknil iz prodaje.

A katera hoče živčkote???

OK.user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
9.1.2009 11:18:39   
anita goitan

To je svinjina... po 1 letu! A si boš zapomnila??user posted image
Pa zate isto velja..

a svinja je touser posted image hm n vem, sm blonduser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
9.1.2009 11:19:12   
matejchi

matejchi-ti pa me tak vedno nekaj pikas al kak bi temu rekla,ce te kaj moti pri meni me pa ne brat

Ah mal se pa lahko pohecamo a ne... samo poskusi drugič preden objaviš vprašanje ga naglas prebrat.. mogoče ti bo odgovor na dlani.. al pa preberi embalažo ali pa recepte... saj mislim da je na vsakem izdelku tudi info telefon.. no na večini.. pa še glej ga zlomka frutek je slovenski, verjetno tudi slovensko piše, edino če si onega za tuji trg kupila..user posted image

RD RR

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
9.1.2009 11:19:29   
anita goitan

Gledam tamalga kako se igra v vrtcu... .. so mogli noter pa prec po gasu stopil... jaoo...

ti si big mother is watching you

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
9.1.2009 11:21:01   
tatly

Ah mal se pa lahko pohecamo a ne... samo poskusi drugič preden objaviš vprašanje ga naglas prebrat.. mogoče ti bo odgovor na dlani.. al pa preberi embalažo ali pa recepte... saj mislim da je na vsakem izdelku tudi info telefon.. no na večini.. pa še glej ga zlomka frutek je slovenski, verjetno tudi slovensko piše, edino če si onega za tuji trg kupila..user posted image

bom raje k tebi drugic prisla nisem tak pametna da bi vedla bratuser posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
9.1.2009 11:21:03   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Mene pa zanima, če lahko v avtu sedi spredaj poleg mene, pripeta samo z varnostnim pasom ali jo moram še v njen sedež dat?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zakaj sploh komplicirat s pripenjanjem? Daš jo na tla, pred sprednji sedež, pa ti težko kam pobegne. user posted image

Jaz našega skoz tak furam user posted image Se fajn zakajla pod sedež, pa nima kam it user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
9.1.2009 11:22:42   
matejchi
ryssa kaj to blender je ??

tatly do mene daleč je pa tabel veliko.. znala to prebrat boš ti?

RD RR

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
9.1.2009 11:24:10   
Erin

bom raje k tebi drugic prisla nisem tak pametna da bi vedla bratuser posted image

Sa moraš prebrat samo eno številko ki je na kašici--> od kolko mesecev naprej --> taka VELIKA  je...

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
9.1.2009 11:25:27   
matejchi
A je treba kapljice AD3 pred uporabo šejkat?

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
9.1.2009 11:26:04   
tatly

ryssa kaj to blender je ??

tatly do mene daleč je pa tabel veliko.. znala to prebrat boš ti?

mislim da ne te bom kar pri vsaki tabli poklicala kaj piseuser posted image
erin saj na veliko pise da je od 4 meseca dalje

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
9.1.2009 11:26:27   
matejchi

Saj moraš prebrat samo eno številko ki je na kašici--> od kolko mesecev naprej --> taka VELIKA  je...

Gledaš da je 4 ali 5 trenutno...

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?