|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
9.1.2009 9:43:58   
matejchi
tejkaz pred sekundo pa je bilo preveč čez celo stran...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
9.1.2009 9:45:09   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Ja tam pri mostu.  A boš ti tudi tamuser posted image

??user posted image ? A sem tok grozna??

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
9.1.2009 9:48:29   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: tatly
oj babike kak ste kaj?jaz sem vceraj dobla fruteka-malina,borovnica in jabolka-kaj ji ga lahko dam ker so not maline in borovnice?lepo bodite in vsem bolanim zelim da se cimprej pozdravijouser posted image user posted image user posted image moji stelli tudi

Pa kaktusova marmelada je tut zelo fina...

RD RR

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
9.1.2009 9:48:29   
anita goitan
matejchi kdaj jo vn šibnetauser posted image , no me2 pred 13.verjetno ne, ker ob 12ih pride klimo menjat

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 9.1.2009 9:49:47 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
9.1.2009 9:50:45   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

matejchi kdaj jo vn šibnetauser posted image , no me2 pred 13.verjetno ne, ker ob 12ih pride klimo menjat

Ja a ne gresta danes plavat??
Ja jaz bi šla ven, da bo spala.. včeraj ni niččč... bom pa zunaj vsaj dokler se smučar ne vrne...

RD RR

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
9.1.2009 9:51:33   
matejchi
Klima?? A jo zdaj laufata, nam so rekli da jo do minus ne vem več koliko lahko..

< Sporočilo je popravil matejchi -- 9.1.2009 9:53:47 >

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
9.1.2009 9:57:42   
Krysia
Aaaaaa, čveke! Sem brala včeraj zvečer pa danes zjutraj, pa mi je komaj uspelo ... seveda sem zdej vse pomešala, zato verjetno ne bo velik komentarjev!

Kaja, vse najboljše za rojstni dan!

Teja & Taja, vse najboljše za 5 mesecev!

Zara, vse najboljše za polovičko!

Sej vem, da zamujam s temi čestitkami, ampak včeraj mi res ni zneslo - sem imela cel dan obiske pa še u šoping sem morala (drug teden grem na poroko, pa nimam kej oblečt ... no, zdej mam, sam nisem glih srečna ... )

No, zdej se je pa Rok zbudil.
Tko da sam še vsem bolnim želim, da se TAKOJ pozdravijo, vsem nenaspanim pa velik spanca ... in vsem sitnim en lep dan! Aja, pa vsem ostalim tud en lep dan, da se razumemo ....

Se tipkamo pozneje ...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
9.1.2009 9:58:59   
anita goitan
matejchi ja do -5 da še funkcionira, sam nama kar laufa tud zdej, samo na klimo se grejemo
Plavanje imamo ob 16ih

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
9.1.2009 10:10:09   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Tako pa mi jemo doma narejeno kašico:
korenček z rižem

user posted image

user posted image user posted image user posted image
ČEstitke za izpit... user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
9.1.2009 10:11:01   
matejchi

matejchi ja do -5 da še funkcionira, sam nama kar laufa tud zdej, samo na klimo se grejemo
Plavanje imamo ob 16ih

a vas ne greje Consal?

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 1585
9.1.2009 10:20:25   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Plavanje imamo ob 16ih

a vas ne greje Consal?

Adria plin nas greje

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
9.1.2009 10:20:26   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Lony27

Jutro!user posted image

Cepljenje je za nami, brez joka in kakšne reakcijeuser posted image .
Imam eno vprašanje in sicer ima kakšna mamica izkušnje s slabovidnostjo (dystagmus) pri dojenčku. Za kakršnekoli informacije se vam že v naprej zahvaljujem.

Ne...upam da jih ne bomo imeli.. PA user posted image user posted image user posted image za tako reakcijo pri pikiciuser posted image user posted image user posted image

ANA_P - lepe slikce, tvoj Tai je še vedno kopija našega Tilna..ali pa obratno..user posted image   Glede GH... ti že daješ piščančka? A ni šele po 6 mesecu?user posted image Pa testenine?user posted image user posted image user posted image A nimajo moke notri in vsebujejo gluten, ki je tudi šele po 6 mesecu?

(odgovor članu Lony27)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
9.1.2009 10:28:36   
naty13

IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Ja tam pri mostu.  A boš ti tudi tamuser posted image

??user posted image ? A sem tok grozna??

Sem mislila na sladoled pri mostu.

Sem pa spraševala, če boš tam na morju. Ker pol sploh ne bo tolk za brat, ko z morja pridemo, bomo meli tam srečanja. user posted image Ne nisi grozna no.

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
9.1.2009 10:32:36   
anita goitan
naty zakej maš pa pa v podpisuuser posted image al si že razlagala...

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
9.1.2009 10:36:31   
gajka
Pravkar dobila frišno pojedeno pošiljko kašice v loku nazaj (se je začel nekaj davit s kašljanjem, pa sem ga dala na ramo, pa buf!) - jo je po meni, po Roku, po stolu, po sedežni, po Rokovem ležalniku, po tleh... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1590
9.1.2009 10:40:38   
tatly
za tega fruteka sem vprasala zato ker se ni jedla borovnic in malin-matejchi!
sem ji dala danes ne kuhano jabolko pa jo je tak zveseljem papcala kuhana ji ni kaj slauser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
9.1.2009 10:42:44   
Erin
sandra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pozdravite se. Bogica...
ozziebo   - tvoja Lara je pa prava akrobatkauser posted image user posted image user posted image More fajn zgledatuser posted image

tejkaz - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi za tvojega Jaša.
MAja T. - super da ste končno prišli ven iz "sračkanja"..samo da je sedaj vse okej.user posted image in pa user posted image za tetkouser posted image user posted image

Zojkomišek - mislim da je un stol iz Ikee nevaren.. vsaj mislim da je to ta ki se je znašel na listi nevarnih igrač oz igral in opreme... vem da je bil iz Ikee, predvidevam da ta.user posted image Ti se kar za prvega- rdečega odločiuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gajka.

Takole pa izgledajo novi reševalci na Baywatchu (a bi mogla raje rečt Babywatchu?) :
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja, meni je za skutke in jogurte rekla pri 8 mesecihuser posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
9.1.2009 10:43:13   
betty
NAS ROK

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
9.1.2009 10:45:43   
matejchi
Mene pa zanima, če lahko v avtu sedi spredaj poleg mene, pripeta samo z varnostnim pasom ali jo moram še v njen sedež dat?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
9.1.2009 10:49:16   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Pravkar dobila frišno pojedeno pošiljko kašice v loku nazaj (se je začel nekaj davit s kašljanjem, pa sem ga dala na ramo, pa buf!) - jo je po meni, po Roku, po stolu, po sedežni, po Rokovem ležalniku, po tleh... user posted image

user posted image ojej...user posted image

Moji dve pa zdajle pančkata, sta sitni 100/uro, pa še ven ne bom mogla z njima-ne upam, ker je še vedno -7 zunajuser posted image ...zdaj čakam, da me sestra nazaj pokliče, če ju pride čuvat, da bom šla jaz po Tino v šolo....

Šibam, je že budnicauser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
9.1.2009 10:49:54   
anita goitan

Mene pa zanima, če lahko v avtu sedi spredaj poleg mene, pripeta samo z varnostnim pasom ali jo moram še v njen sedež dat?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

matejchi halooo, a tvoja še ne šofirauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
9.1.2009 10:50:17   
gajka

Zakaj sploh komplicirat s pripenjanjem? Daš jo na tla, pred sprednji sedež, pa ti težko kam pobegne. user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
9.1.2009 10:53:02   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

za tega fruteka sem vprasala zato ker se ni jedla borovnic in malin-matejchi!
sem ji dala danes ne kuhano jabolko pa jo je tak zveseljem papcala kuhana ji ni kaj slauser posted image

upaj še da ne bo mela krčev po surovem

kam se pa tebi tko mudi z Gh,tvoja je bla šele 4 mesece stara,naši so vsi že vsaj 5,eni pa že 6. Začne se vedno s kuhano stvarjo zaradi nezrelega črevesja,zato tudi uvajaš čimkasneje,začneš pa s korenjem in jabolkom pa banano ne pa z malinami in borovnicami

moj je bil že 5 mesecev star ko je prvič dobil korenček pa še to samo za poskušino,pa jabolko pa banano,druga pa še ne...pa da ne bo pomote jaz ne dojim že odkar je bil 14 dni star pa se mi nič ne mudi.

Punce ne norte tolk s to GH,ko bodo pa pri 1 letu imeli vse mogoče fleke in pike boste pa jambrale kaj je z vašimi otroci. Pustite jih naj sesajo,samo enkrat so tako majhni in dojenčki.

Pa to ni letelo striktno nate Tatly,samo sem že prej eno brala o testeninah,pa skutkah,pa kaj jaz vem čem,...pol si pa še ti uletela z malinami pa imaš najmlajšo pupo tle,..pol pa nisem mogla bit več tiho zdaj ko se gremo direktna mnenja.

Sem opazila da sem med redkimi,ki imam otroka na flaši od začetka,ga ne dojim pa se mi nič ne mudi z GH,smo probali samo osnovno...beri probali,nismo zamenjali še obroka.

tko zdaj sem se zlajal,zdaj grem pa previjat...

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
9.1.2009 11:03:43   
buhtlčk
buhtlčk ne kašne štikle, jaz sam občasno tuki punce oz vas ozaveščam kaj je INuser posted image

Sm vedla user posted image . Ti kar, men se to ne da iskat. Na štikle pa komaj čakam. Sploh mam pa še zmeri ''prevelko'' nogo. Mi jo je nosečnost raztegnla, smrk.

Neposredna povezava do sporočila: 1599
9.1.2009 11:05:22   
dojenč
OJ,

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?