|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
8.1.2009 20:19:55   
tatly
aja to pa nevem,klko je pa te bil star?pa na ptuju je pogreb?te mogoce od moje svakinje fant pozna ki je policaj

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
8.1.2009 20:30:46   
andrejaboris
Tatly s Ptuja je samo je v Kopru delal. 27 let je bil star. Je imel baje srčni zastoj.

Aja jaz imam ful žlahte na Ptuju. Pa sem dostikrat tam.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
8.1.2009 20:49:40   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

jutrooo

user posted image user posted image user posted image user posted image hekp, Zoja se je v glavco udarila, ****ti kolk sm štorasta, bila v gugalniku,privezana pa sem jo žežela prestavit z njim vred v drug prostor in preden senm jo odložila na tla mi se je prekucnu na stran, Zoja z glavco udarila, mene kap, Zoja začela jokat, jaz še bolj, sem jo hitro  odpela, stisnla, ji dala jest, ni zaspala, zdej se tuki igra, ima pa buško. A mislte da je vse okuser posted image user posted image

po moje jih bo še veliko, najhujša je pa prva.user posted image user posted image user posted image

pa 8 novih strani od včeraj zvečer!!! grem brat hitro.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
8.1.2009 21:12:29   
Vilika
..............heeej pa to ni res..... jaz sem na 56 strani ostala..............
......................madonca kolk zamude.....................

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Tiste, ki greste na plavanje user posted image : a boste imele za v vodi pleničke, a boste raje ta kratke neoprenske hlačke nabavile?

Ne bom nabavila teh hlačk... Če bi, bi raje potem tiste ki so kot kombinezon. Se mi zdi vseeno kaj ima na ritki, če je trbušček tako in tako izpostavljen vodi. 
Sem bila danes na sestanku za to plavanje in v ponedeljek ob 14ih začnemo ČOFA ČOFA user posted image . Se veselim da bo neki novga za naška tamalga. Malo me skrbi da kaj ne faše..., pa upam da mu bo všeč, da ga ne bo zeblo pri namakanju v vodo....

anita - luštno je blo videt to vaše kosilo. Imam rada ribe, najboljša je pa itak postrv.

morje - bomo probali letos čimbolj izkoristit tole našo kamp prikolico, ko bom še na porodniški. Upam samo na zdravje in da ne bo kakih izgredov s hrvati...

slezov sirup - jaz sem našmu kar dudo dala v sirup namočeno - po jedi. Ene 3 dni... in je blo dobr.

čipka - družinski dvoboj jaz gledam kadar ujamem, mi je zanimivo ugibat pravilne besede, sam za na TV pa jaz nisem - prehuda trema.

Jaz pa pogrešam Majo T. pa Cebrco, pa Sayuri (je brez neta, vem user posted image ) - raport!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
8.1.2009 21:20:45   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

ja lih sm zloudala jo

bom mal pogledala kaj če bit. Če teb dela bo men tud ane :)

jz sm jo tudi danes še enkrat ker mi je prej neki nagajal,sem jo pa iz tukajle http://www.mozilla.com/en-US/firefox,pa vse dela tko kt mora.

dela, dela!! hvala vsem. joj zdaj mam pa spet en romančk za prebrat. pa res nisem mela časa. Bom prebrala. Tko da moj naslednji komentar najbrž čez ene dva dni :)

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
8.1.2009 21:51:15   
buhtlčk

kašni šolenčki user posted image
http://irena.blog.siol.net/2009/01/08/eva-scarlett-10/

a ti hribolaznica drgač štikle furaš? pol si pa prva, ki jih poznam..

Neposredna povezava do sporočila: 1506
8.1.2009 22:00:36   
caligula
3.8.2008 - tejkaz (PDP 18.8.2008)
JAŠA
rojstvo ob 22.43 - 3165 g in 52 cm ( 2935 g)
1. mesec: 4040 g in 55 cm
2. mesec: 4900 g in 58 cm
12. tednov: 5360 g in 60 cm (28.10)
4. mesec: 5670 g in 64 cm

jaz imam tud Jašo user posted image user posted image user posted image
pa sem mislila, da sva edina letosuser posted image
pdp 16.11.08, rojstvo 28.11.2008 - 3710g - 53cm, zdaj pa sva 59cm in 5100g

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
8.1.2009 22:08:06   
karmar

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

anita kaj počneš?

bla sva oz smo na obisku pr sosedih, zdej grem pa lulat user posted image

pa ja bi šla pri sosedu, da si ne delaš stroška doma s sekret papirjem...

Neposredna povezava do sporočila: 1508
8.1.2009 22:15:43   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

user posted image

Maja T. - ZARA
Čestitke za polovičko! user posted image

sandra123 - TAJA & TEJA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image
Madona čas beži!!!!

user posted image

Čestitke tudi od mene user posted image

user posted image

Še jazzzzzzzzzz.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
8.1.2009 22:19:00   
tinka14
ojoj, js ne vem če ne bom obupala za nazaj brat, ko tolk čvekate... sem 3o strani za vami. vsaj letošnja sem že :)

nočko!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
8.1.2009 22:21:15   
kaja02
ma sej niste normalne, bom mogla bolj pogosto se tle gor pojavlat, da vas potem ne bom več kot eno uro brala.

vmes sem pa tko al tko pozabla o čem ste imele temo( skleroza- kakšna že?)

torto sem spekla, ima jutri Kaja 7 let, kako hitro mine čas, uživejte s svojimi otročki, dokler vam še pustijo, kmalu bodo pobegnal iz gnezdeca in jih bodo začele zanimati druge stvari.

sandra- te razumem, kako je pri vas, tudi Kaja je ljubosumna 100 na uro, kar naprej mi žoka Lejo, sam da se joče, pa odgovarjat je začela nazaj, pa trmasta je postala....sploh je ne spoznam več, tudi pri nas so vsakodnevni stavki, da bi blo boljš, če nebi mel Leje, prej si jo je pa tko želela. user posted image  Pa ji posvečam zlo velik časa, večkrat dam Lejo v varstvo moji mami, sam da sva z njo čim več skupaj, pa da greva same kam na sprehot, pa drsat.... ma bo že, enkratuser posted image

matejchi, veš kaj sem prej ugotovila, mater sem pametnauser posted image , da imajo najini otroci točno 18 dni razlike v rojstnih dnevih ( sam letnice so druge)

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
8.1.2009 22:22:28   
kaja02
user posted image

Maja T. - ZARA
Čestitke za polovičko! user posted image

sandra123 - TAJA & TEJA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image  

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
8.1.2009 22:41:02   
bambi14
No kaj bi že mogla rečt:

aja izpit je ratal,...se je soseda naučila za 6( no ona je dobla 8, jaz pa sem uspela prešvinglat za 6) in sem tako veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa so že 3 izpiti za mano letos, še 5 komadov pa bo letnik narjen.

flaša- tudi mene skrbi kako bo to, ker noče pit ven pa imam že vse možne nastavke doma,.....če bom še imela user posted image ga bom takoj v osnovi naučila pi tudi iz flaše, ker je to zaj prava muka,...flašo grize,jo špuka, se ji smeji,...vse sorte samo pit ne.user posted image
anita- vem kako se počutiš, jaz sem tako tulilauser posted image user posted image , ko  sem mojo včipnila v prstek in mi je blo hudo, kot da mene koljejo,....ji sedaj moj striže nohtke.

andrejaboris- kdaj boš pridirjala v MB?,...in ostale štajerke, kje je januarski kofe?,.....pa matejči?

Jaz pa sem si danes naročla
http://www.bolha.com/oglas3761756/kuhinje-kuhinjska-oprema-ostalo-kuhinjski-pomocnik-mr-magic

sem ga želela kupit že ful cajta nazaj, zdaj pa je kao nujno, ker bodo začele kašice padat.user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
8.1.2009 22:46:33   
kaja02

takole se držimo, ko me Kaja žoka

user posted image

prstek je pa zakon

user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
8.1.2009 22:51:02   
kaja02
bamby-user posted image  za izpit, ma kako ti to rata, maš kak skriti recept, zaupaj mi ga , ne vem no z mano je očitno nekaj narobe al pa me profoks ne mara, delam en izpit že 4x pa ga še kar nimam

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
8.1.2009 22:52:36   
bambi14
Tako pa mi jemo doma narejeno kašico:
korenček z rižem

user posted image

ta slinček z rokavi je zakonuser posted image , ga je dobla za božička od kolegice,...da se ga dobit v kiku.

Zdaj pa nočko, ju3 pa se grema malo potepat,..bo -14 zjutraj-brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

< Sporočilo je popravil bambi14 -- 8.1.2009 22:55:15 >

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
8.1.2009 22:54:04   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

bamby-user posted image  za izpit, ma kako ti to rata, maš kak skriti recept, zaupaj mi ga , ne vem no z mano je očitno nekaj narobe al pa me profoks ne mara, delam en izpit že 4x pa ga še kar nimam

nori majo včasih srečo,
user posted image  kaj češ saj bo.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
8.1.2009 23:00:53   
ANA_P
Ojla, spet po dolgem času jaz. Sem vas zdaj kar dve uri brala in dobila naenkrat toliko informacij, da sem tak vse pomešala. user posted image
Ampak čisto na hitro, potem pa pod tuš. V album sem dala nekaj novih slikic, pogledala sem tudi kar nekaj vaših. Sami avgustovski srčki! Vsi so lepi!
Za seznam;  pri 4,5 mesecih: 7980 g in 68 cm, pa prvi zobek tudi že imamo, dobili smo ga včerajuser posted image . Ni bilo hudo, malo se mu je povišala temp., pa dlesni sem mu namazala z gelom, tako da smo noč prespali vsaj za 6 ur user posted image .
Z GH pridno napredujemo. Iz kašic smo prišli že na špinačo, krompir, zelenjavno juhico, pa zelenjavno juhico s piščančjim mesom. Jutri bo riž s korenčkom, pa potem še kakšne testenine z zelenjavo. Še imate kake predloge? Kako je kaj s temi kupljenimi mlečnimi kašicami? Kako jih naredim doma, bi jih raje delala doma, tako kot sadne in zelenjavne. Aja, pa skutike jemo od Ljubljanskih mlekarn. Joooj, kar dosti ne, smo pridni.
Baje je lepi po atiju, po mamici pa rad papa user posted image , tako da kar dober tek, glavno da vse je. Še nič ni zavrnil, malo se zmrduje včasih na začetku potem pa mu komaj folgam dajati.  Pa je res tak kot jaz user posted image  hihihihihi...
Bolani še zenkrat nismo bili nič ( trkam po lesu ), razen tisti rotavirus, ki nas je oplazil.
No, danes mu bom poniči prvič dala čaj namesto mleka. Kaj pravite na to? Moja mami mi pravi, naj to naredim, pa sploh ne vem zakaj. Saj ni nekaj debeli, pač veliki dečko je. Ve še hranite ponoči?

Aja, sem videla, da ste se pogovarjale o policaju, ki je preminil v KP. Ja, res je, je iz Ptuja. Doma je bil 500m stran od nas ampak ga tudi jaz nisem poznala. Čeprav je Ptuj mali, pa še vedno tako velik da se res vsi ne moremo poznati. Mogoče če bi videla sliko, bi mi bil poznan ( no, to pa ziher ). Je pa res žalostna zgodba in kar po eni strani skrb vzbujajoča, da te pri 28 letih doleti infarkt. Vsak se lahko malo zamisli na tem in se res končno vsi odločimo, da živimo polno življenje in uživamo, ker žal danes smo, jutri pa lahko da nas več ni.
So se mi kar stresle kosti, ko sem slišala za to zgodbo.

No, zaključek malo žalosten, ampak res zdaj pa pod tuš.

Čvekice fajn bodite!

Lahko noč!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
8.1.2009 23:21:12   
kaja02
ANA_P- dobrodošla nazaj, vou, vi pa že velik jesteuser posted image  da mu tako tekne

zdaj pa v mižole, mama jutri že ob 7. cepljenje, morem ob 6.30 od doma, sploh ne vem, kdaj si naj budilko naštimam, to mi je čist prehiter, se sredi noči vstajat, ker drugače mi spi do 8 ali 9 ure, bo tečka že vnaprej vem, jaz pa tuduser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
9.1.2009 1:16:34   
nyna84

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

OK, sem se malo trudila, da se ne bi še malo vmešala v tole debato, pa mi ni uspelo... Kaj, če raje sprejmemo novo pravilo, da lahko vse brez skrbi komentiramo in dajemo pripombe na vse? Če kateri začne katera druga iti preveč v nos, ima itak en magični ukaz, ki se mu reče ''Blokiraj'' in se ji ne bo več potrebno matrati z branjem dotičnih komentarjev. Moti me pa predvsem to, pa brez zamere tejkaz, da se začnejo tu gor pisati komentarji v stilu, da je komu nekaj pritisk dvignilo, pa noče povedati, kaj. Nimam ravno namena preveč razmišljat, če sem slučajno jaz tule gor začela s kakšno ''dvomljivo'' temo in če se bo kakšno moje vprašanje komu zdelo preveč mimo. Na forumu, kjer moram paziti, kaj rečem, se mi pač res ne da sodelovat.
Ja, tudi meni se zdijo albert keksi pri 4 mesecih totalno mimo. Prav tako se mi zdi tudi uvajanje GH na vsak način že pri 4 mesecih malo hitro (mene pa peče vest, ker sem s tem začela pri 5 mesecih, pa še to zato, ker je dojenje tako zavračal). Pa tudi tega, da bi dala svojega 4-mesečnika v varstvo svoji mami za nekaj dni, sama bi pa bila doma, ne razumem najbolj, ker sama tega niti pod razno ne bi naredila...
Od zdaj naprej pač ne bom več samo tiho, če me bo kaj ''zbodlo''. Pa mislite si, kar si hočete. Itak že dolgo doma poslušam, da me bo moj jezik še tepel in da ne znam nobene stvari zavit v celofan. In kot sem že rekla, če katero moje mnenje moti, me blokirajte, pa bo stvar rešena!

Bravo Gajka! Jaz imam tudi rajši da mi poveste, če se glede kakšne stvari ne strinjate z mano... Sej zato pa tudi je forum, ane? Ker sem tudi jaz razmišljala, če je mogoče komu stopila na žulj slika naše Lane, ko stoji in prav zato nisem vedela, ali naj sploh dam sliko gor. Itak da vem, da user posted image  pri tej starosti še ne smejo stat, sam je bla tko smešna, kako je uživala, ko jo je user posted image  postavu na noge, da smo jo mogli poslikat. Drugače je pa itak ne pustim, da stoji.  Nekaj pa tudi jaz vem (nikakor pa ne vsega), sej imam 2 otroka. user posted image  Pa mi tudi ne hitimo z gosto hrano. Sej se ne mudi, HB dokler jo lahko dojim, ker je s tem še najmanj dela. Sva enkrat pokušale krompir in korenček, pa včasih ji dam par žličk rižolinota (sam da se privadi žličke), ma to je pa tud vse. Kaj bi hiteli in prehitevali, še tako nam bodo prehitro zrasli. user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
9.1.2009 6:05:45   
Zoja Miša
Najprej, kot se spodobi user posted image

Spali o.k. 22-5h. Lahko bi še malo, ampak o.k.

Včeraj pri zobarju je bilo fajn, no, pač zmerno. Popravlja mi osmico, danes moram še na rengensko slikanje nekam, ker ona tam tega nima.user posted image  Sem pa plačala 32,00 eur. Z injekcijo vred. Meni se ni zdelo pretirano. Ordinacija lepa in zdravnica prijazna in lepo dela.
Matejchi, naslov kasneje, se mi ne da sedaj iskati.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
9.1.2009 6:33:27   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Zojkomišek pol pa lahko mi2 na morčku kofetkava. Jaz bom 3 tedne junija na Cresu. user posted image

Kul Naty, vendar Cres ni tako blizu Lošinja, vsaj 1h vožnjeuser posted image  Ampak lahko sva pa na vezi in mogoče pa res...

Imamo novo avgustovko! Caligula, dobrodošla.

Kaja, čestitke Kaji za 7 let!user posted image In za čim manj ljubosumja. Cute fotke!

Bambi, svaka čast! Lepa fotkica!

Ana_P, ne znam ti pomagati, mi smo še vedno in samo na mlekcu.

Pe še malo slikic
user posted image  Tudi meni je všeč RR

user posted image  In tole berem zjutraj ob kavici

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
9.1.2009 7:17:56   
Lony27
Jutro!user posted image

Cepljenje je za nami, brez joka in kakšne reakcijeuser posted image .
Imam eno vprašanje in sicer ima kakšna mamica izkušnje s slabovidnostjo (dystagmus) pri dojenčku. Za kakršnekoli informacije se vam že v naprej zahvaljujem.

Pa lep dan vsem skupajuser posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
9.1.2009 7:27:11   
anita goitan
jutrooo
spali še kar, upam da dns še bolje ker imamo popoldan bazen, juhu že čakamuser posted image

buhtlčk ne kašne štikle, jaz sam občasno tuki punce oz vas ozaveščam kaj je INuser posted image

zoja miša še ena obsedenka z netom večuser posted image

maejchi men je moj sekret najboljšiuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Lony27)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
9.1.2009 7:48:15   
naty13
Jutro.

Zojkomišek tenks za user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image za nočko. Ni nova avgustovka, je novemberka, če je rodila 28.11. Ajej Zojkomišek, saj vem, da je še zgodaj. Bo treba kavo še spit, ne samo skuhat. user posted image Aha, odvisno s kerga konca lošinja bosta. Osor je pa na pol poti. Pa itak bo treba otrokom pokazat, kako se most odpre, da grejo ladje skoz. user posted image

Anita poročajte, fotkajte čofanje. user posted image

Caligula moj starejši je rojen 28.11.2006. user posted image

Kaja user posted image user posted image user posted image user posted image za 7. rojstni dan. user posted image user posted image user posted image

Za ostale obmesečnice pa pa rabimo Gajko, ki ima plonkec. user posted image

Mi spali super. 17.30-5h-7.10 user posted image

Uf kako ura teče. Bo treba kašico narest za Jošta.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?