3jeMi
|
punce kolk ste pridne klele gor... ... sem ponoči tuhtale, res ste fajn, da vam uspe biti na tekočem (blacky, metuljček, neboglasnica,... vem, da sem še katero spustila, se opravičujem... bom rekla, da kar večina, meni žal ne uspe) najprej vsem in kaj bi dala, da bi lahko vsaj en dan vse rekle: danes so pa naša deca pridna, so spali celo noč, so zdravi in vsi lepo jedo, me smo zdrave... saj bo, saj bo... saj bo... enkrat bo. uspelo mi je pa ujeti par stvari: HRUP SOSEDOV... čepki so zakon... mi imamo tudi nad sabo grozo... so tazadnji štuk in jim še nikoli ni nihče skakal po glavi, tako kot oni nam... za božič smo poslušali polnočnico - so imeli TV tolk naglas (njihova bakica je na pol gluha in si nabije TV naglas in šara po stanovanju)... na božično jutro pa so oni poslušali božične pesmice - sem si jih zaželela poslušati full naglas in sem si željo tudi izpolnila... sva z mojim ugotovila, da smo mi3 očitno premalo glasni, da bi se zavedali, da niso doma na kmetiji, ampak v bloku... na novega leta dan pa so lahko poslušali Novoletni koncert z Dunaja... PLASMON KEKSI... jaz pa našemu dajem drobne koščke in jih kar žveči, se pa res full hitro stopijo. večji kos mu držim na sprednjih zobkih in mu je všeč, ko lahko sam gricka. poje pa striktno samo polovico keksa. AM (blacky)... mi pijemo Novalac 1, po 6. mesecu bomo prešli na 2. kupujem ga kar v lekarni, mislim, da je 400g 7,96€... riževo kašico sem pa tudi kar Novalacovo vzela, jo delaš z AMjem. AD3... še vedno 5 kapljic... u bemti, danes sem mu jih pozabila dat. aja, sva šla s tamalim včeraj probat-kupit neoprenske hlačke (BTW-almera kako si se lahko zmenila)... naša grinta je tolk suha, da sva kupila ta najmanjše - št. 68, pa mu moram spodaj še vedno dat plavalne pleničke in še... saj veste tisto: Moja mama najboljše kuha... aha, Lovro že lahko reče, da njegova mama dobro kuha, ampak babica pa najboljše... je včeraj skuhala kurjo župco, sem pobrala ven zelenjavo, zalila z župco, zmiksala...mljask mljask... 5 minut in kašice ni bilo več spljoh... Lovro in sestrična Ana sta kašico jedla iz iste sklede, usta pa odpirala, kot da jima ne bi dali že 5 dni jest... posledica: 2 uri popoldanskega spanca... nič, zdaj pa grem... sicer ne vem kam, ampak grem...
|