MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica helooo, ma pa res pišete kot nore - mi bomo zihr 7. delov naredile :) skratka - jaz nič pametnega ne pišem, ker sem še vedno v sluzbi , pa še na šolo za starše sem začela hodit tako da je popolna guzva......res, komaj dohajam. VOZIČEK - jaz tudi še nič nimam,ne lupinice, ne vožičke, čakam da cene zaradi recesije padejo se hecam, samo še nisem imela časa tega iti iskat v ITA, ampak bom februarja doma, tako da bom takrat vse obletala in nabavila, pa saj bo feb. kmalu tu :) OBLEKICE - nekaj sem dobila, bolj malo, za začetek nekako bo, moram še malo pogledat, kaj vse imam, kaj še moram nabavit...vse bom delala februarja, ne mislim pa imeti zaloge v treh omarah - ker nimam placa niti denarja pa je problem resen BABCA PO VEZAH - imam pa za vas eno vprašanje, ker se že tolk o teh porodih začele govorit: pravijo, da bi bilo dobro se s kakšno babco iz porodnišnice mal povezat in ji namignit, če se bo zate tam zavzela, da ji daš mal o evrčkov (niti ne tako malo) taka priporočila sem slišala že od večih mamic, celo za eno gospo sem zvohala,ki dela v LJ porodnisnici, ki za določeno vsoto denarja pride takrat ko se ti zacne porod in je s teboj tam ter se kako zate trudi :) Kakšne so vaše ideje in izkušnje ter predvsem strategija glede tega ? PRESREDEK - a si boste ve to kaj masirale in ali to sploh kaj pomaga, tiste ki ste že mamice :) s čim ste si pa masirale ? ojla babike! jaz sem pa zdaj tak vesela. je včeraj prišla sestrična od mojega popoldne in sem ji malo pojamrala, kak ne vem kake velikosti naj kupim cotik in mi je zdaj kar prinesla neke od svojega malega in to taki kup da je vrečo komaj prinesla do stanovanja. jeeeee babica - jaz sem to že tudi slišala... ma ne vem kaj naj si mislim. po eni strani si mislim joj kaka grozno - kam smo prišli, da moremo ljudi podkupovat, da naredijo to, za kar so itak plačani... samo po drugi strani pa si mislim da itak vedno človek naredi vse, da je otrokom ok.... ne vem... kaj pa v MB - ima kdo kako info o tem?