jadrnica
|
helooo, ma pa res pišete kot nore - mi bomo zihr 7. delov naredile :) skratka - jaz nič pametnega ne pišem, ker sem še vedno v sluzbi , pa še na šolo za starše sem začela hodit tako da je popolna guzva......res, komaj dohajam. VOZIČEK - jaz tudi še nič nimam,ne lupinice, ne vožičke, čakam da cene zaradi recesije padejo se hecam, samo še nisem imela časa tega iti iskat v ITA, ampak bom februarja doma, tako da bom takrat vse obletala in nabavila, pa saj bo feb. kmalu tu :) OBLEKICE - nekaj sem dobila, bolj malo, za začetek nekako bo, moram še malo pogledat, kaj vse imam, kaj še moram nabavit...vse bom delala februarja, ne mislim pa imeti zaloge v treh omarah - ker nimam placa niti denarja pa je problem resen BABCA PO VEZAH - imam pa za vas eno vprašanje, ker se že tolk o teh porodih začele govorit: pravijo, da bi bilo dobro se s kakšno babco iz porodnišnice mal povezat in ji namignit, če se bo zate tam zavzela, da ji daš mal o evrčkov (niti ne tako malo) taka priporočila sem slišala že od večih mamic, celo za eno gospo sem zvohala,ki dela v LJ porodnisnici, ki za določeno vsoto denarja pride takrat ko se ti zacne porod in je s teboj tam ter se kako zate trudi :) Kakšne so vaše ideje in izkušnje ter predvsem strategija glede tega ? PRESREDEK - a si boste ve to kaj masirale in ali to sploh kaj pomaga, tiste ki ste že mamice :) s čim ste si pa masirale ?
|