|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
9.1.2009 7:51:48   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Imamo novo avgustovko! Caligula, dobrodošla.

A ni rodila novembra???????????????????'''

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
9.1.2009 7:56:37   
ozziebo
No, pa še dobro jutro, spala max 2 uri v kosu, pa še takrat je moj smrčal, pa me zbudil, bi ga kar nekam poslala.......

Kaja, ljubosumje mi je dobro znano user posted image

Lony, sorči, ampak pojma nimam.........

Anita, ti kar obveščaj o cotkah in ostalem user posted image

Pa nobene obmesečnice danes.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
9.1.2009 8:07:53   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

Ja, je bilo še zgodajuser posted image .

Naty, mi imamo prikolico v Čikatu, na Malem Lošinju. Čisto na koncu otoka. Ampak na Osorju imajo tudi kavico in dober sladoled in itak bo treba malo naokoli, ne?!user posted image

Anita, tako čudovito se vidijo danes gore, da še mene, ki nisem tak hribolazec premikauser posted image  Ampak zunaj je pa brrrrrrrrrrrrr, termometer je kazal -12 ob 6h

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
9.1.2009 8:27:21   
sandra123
Jutrouser posted image ...se samo na hitrco javim, imam obe čmrlji pokonci...No, zdaj sem pa še jaz čisto adijo s prehladomuser posted image , smrkam kot nora, ne folgam nosa brisat, mali dve sta pa še kašljati začeleuser posted image ...
Spali nismo ničuser posted image , sta se obe ponoči 5x dojili, meni se pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še user posted image je tako smrčal, da sem ga sredi noči nagnala iz spalnice v dnevno na kavčuser posted image , pa je bil ful jezen nameuser posted image user posted image ....No, zdaj smo vsi prehlajeni, user posted image je na Coldreksu, jaz pauser posted image ...nič ne smem razen lekadolauser posted image ...
No, šibam....
ZojaMiša, Naty user posted image user posted image user posted image za lepo prespano noč, naj se vam ponavljajo v nedogleduser posted image

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 1529
9.1.2009 8:27:40   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: ANA_P

No, danes mu bom poniči prvič dala čaj namesto mleka. Kaj pravite na to? Moja mami mi pravi, naj to naredim, pa sploh ne vem zakaj. Saj ni nekaj debeli, pač veliki dečko je. Ve še hranite ponoči?

ANA_P - jaz mu že kr nekaj časa dajem ponoči, kadar se zbudi čaj - tud recimo zdej se zbuja najprej okol 5.00 pa dobi čaj - toplega in ga popije tam okol 100 ml, včasih več včasih manj. Pol pa zaspi še za kake  4h nazaj. Js ga nisem začela dajat, ker bi bil Tibor debelušček, ampak ker mi je nekaj časa nazaj hotel jesti na1,5 ure podnevi in tko na 4 ure ponoči in se mi je to zdelo občutno preveč...verjetno je dojenček tud kdaj žejen ponoči, tko kot odrasli al pa že večji otroci...pa sem si mislila bom poskusila, sej potem ko enkrat šaltaš na GH ga tud počasi odvajaš nočnega hranjenja.
Mi smo se navadli tazga ritma in nam je ql.

Sicer pa Tibor tud čez dan spije kar veliko čaja, oko 150 ml včasih tudi več. Je pa res, da se zadnje čase ogromno slini, pa še kašlja in verjetno mu že paše toliko tekočine.

Aja sicer pa dobro jutro babike - eno fejst mrzlo danes!!!

Čakam da se malo segreje, da se greva s Tiborjem zrihtat...zdej še mal poležava, js sm šla pa po kavo pa na hiter čvekec.

Opa vidim da vas že veliko razmišlja o letošnjem dopustu - hja pri nas pa verjetno nič ne bo - ni penezov. Js sem tko k Erin... med počitnicami me sigruno ne vzamejo nazaj v službo, šele septembra.

No kakšne izletke sem in tja, pa za kak teden v Koper na vikendico k bratrancu - to bo že, za vsaj malo vzdušja in menjave klime.

Nič šibam me dete kliče...zdej je lump pošinal, da pridem zmer kdar začne kašljat in zdej kašlja k nor, prav zanalašč, se vidi da se napravlja - lumpi

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
9.1.2009 8:30:38   
ozziebo

Ja, je bilo še zgodajuser posted image .

Izvoli, še user posted image , da se zbudiš.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1531
9.1.2009 8:31:23   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

moj gre jutri na pogreb temu policaju, ki je umrl. Službeno.

Sem slišala o tem... žalostno user posted image  Ali je imel infakt ali kaj podobnega? Moj ga ni poznala.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
9.1.2009 8:32:12   
ozziebo
Lara ima nov šport - se obrne na trebuh, pol pa dvigne roke in noge in se gunca po trebuščku, ful je hecnauser posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
9.1.2009 8:33:38   
ozziebo
Sandra user posted imageuser posted image , pa da se čimprej pozdraviš!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
9.1.2009 8:33:58   
naty13
Zojkomišek Čikat je meni najlepši kemp, cel v senčki, borovčki,... moti me le to, da so plaže slabe. mislim, da sta le dve mal bolj ok. Pa WCji s bli res neurejeni nekaj let nazaj. Kako je zdej ne vem. Smo bili pa dve leti nazaj na sprehodu tam, ko je bil Nejc 7 mesecev star, pa je bilo tko fajn po senčki hodit. user posted image Ja vi se pa lahko spotoma pri nas oglasite. nardite kakšnih 10-15km viška. user posted image

Sandra user posted image user posted image user posted image Čimprej se pozdravite. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
9.1.2009 8:36:25   
Neža7
KAKO JE JASNO ZUNAJ  IN LEPO SONČEK SIJE user posted image user posted image user posted image user posted image

Neža mi še spi, da jaz sem hitro urejam sedaj, da jo ob 9.00 nahranim in potem greva na teren.
Spala je od 18:00 do 5:00 (jaz sem jo po nesreči zbudila user posted image )

gajka.... moja ponovdi takrat jej, ko plavalni tečaj (med 9 -10 uro)

naty13.... Bo malo čudno, ker bom imela OBA svoje roke prost za šoping. Bom brez plenic, mleko, vožiček in seveda Neže user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
9.1.2009 8:42:53   
tejkaz
Jutro

Spali, hm, spali nismo skoraj nič. Jaša je full bošček. Sem ponoči klicala dežurno kaj naj naredim, ker je težko dihal in je rekla naj ga kar pripeljem pokazat. Ma, saj mi je bilo žal, ker je bilo svinjsko mrzlo, pa še nič takšnega ni bilo. Izmerili so mu saturacijo - 98 kar je ok, pregledali in je vse ok. Verjetno mu pač tista sluz notri nagaja. Fajn so mu še nosek sčistili da je pol vsaj en čas malo bolje dihal, danes morava pa k svoji zdravnici, če ne bo bolje. Pa ni nič bolje. Ponoči sem ga potem po večini pokonci nosila, ker je edino tako spal, proti jutru je uspalo, da sva oba za en čas zaspala. Je skoraj nič, malo mu čaja dajem po žlički, grejem prsi, to je pa vse kar lahko. Diha pa tako plitko in hitro. Pljučka so pa HB čista.

Ana_p, super da je Tai tako priden jedec, vendar a ni prekmalu za skutice? Glede čaja, pa kakor mu paše. Nekje sem enkrat prebrala, da če hoče otrok ponoči jesti, naj je do 9tega meseca. Kasneje pa se zamenja nočni obrok s čajem.

Sandra, uboščki, tudi ve ste bolne. user posted image da boste čimprej ok.

Caligula, nisva edini s tem imenom. A imaš kaj problemov? Pri meni vsi, ki me prvič vprašajo za ime, mislijo da imam punčko, da o sklanjatvi imena sploh ne govorim.

Kaja, tvoja tudi ljubosumna. Upam da jih čimprej mine. Pa luštni sta tvoji princeski.

bambi, tvoja je tudi tako luštkana.

Zoja Miša, pri nas je bilo zjutraj -15

Čakam naše, pridejo nov avto pokazat. Pa upam da bodo malo na Jaša popazili, da jaz skočim za kakšno uro eno oddremat.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
9.1.2009 8:44:05   
tejkaz
Ozziebo, oprosti, kako je že ime tvojemu tavečjemu? Sem čisto pozabila.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
9.1.2009 8:50:04   
anita goitan
tejkaz ma kolk časa se ponavadi vleče potem ta prehladuser posted image joj mene je kar strah tega, zaenkrat Hb ga še ni fasala, sam glede na to da so vsi neki prehlajeni...drgač pa user posted image za Jašo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
9.1.2009 8:51:42   
Zoja Miša
Ozziebo, hvala, to sem rabilauser posted image

Sandra iz tvojih ust... pa pozi nase! Ja, kaj več kot lekadol ne smešuser posted image . Ampak lahko jih poješ pa 6 na dan, lekadol +C, je meni zdravnik rekel, pa pazi, da kakšne pljučnice ne stakneš, je ful bolezni dihal zadnje čase!user posted image user posted image user posted image  za zdravje!

Naty, ja res je lepo, ampak nam so 3 leta nazaj 3 borovce okoli posekali, pujsi, ker so čez našo teraso neke hišice postavljali in vlekliuser posted image . Ampak k sreči je prikola nova in ima klimo, pa se da zdržati. WC-ji so prenovljeni, vsi komplet in so res fancy sedaj! Sploh nekateri, ker imajo še lepe pralne stroje in sušilce, kar mi bo letos prvič prav prišlouser posted image . Kje na Cresu pa ste vi? Apartma? Na Cresu imajo pa dober med, ga grem večkrat tja kupit. No, res upam, da se bomo videli, bi bilo lepo! Če boste pa vi kaj v Čikatu ali šli v Mali lošinj na sprehod se pa obvezno javi, mojo št. imaš, če pa ne, pa mi javi, pa ti jo po zs-ju pošljem! Da ne pozabiva do poletjauser posted image

Tejkaz, tudi tebi user posted image user posted image user posted image  za zdravje in da bi Jaša bil čim prej bolje!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
9.1.2009 8:52:20   
Maja T.
Hallo!

Se javljam na raport user posted image .

Hvala za včerajšnje čestitke za Zarinih 6 mesecev user posted image user posted image user posted image .

Me res ni bilo dolgo user posted image , tako da ne vem kaj dogaja med avgustovkami. Sem si malo pavze vzela. Prvo je bilo treba premagat Zarino sračkanje in smo jo uspešno okoli božica, HB user posted image user posted image user posted image , drugo je pa bilo fajn, da sem bila malo brez neta - svoboda.

Drugače smo super, Zara je prava mala klepetulja in že govori mam, mam, seveda še ne ve kaj to pomeni je pa fajn slišat user posted image .

Norimo in se kotalimo 100 na uro, jo moram zelo pazit, da mi ne telebne kam. Zadnjič je bilo v trenutku, ko se je iz sredine zakonske znašla na robu postelje. Sreča da sem bila tam, nisem pričakovala tako hitre reakcije. Bolj ali manj že sedimo, samo še vseeno ne forisramo preveč.

Danes imamo razvojno ambulanto, bom vprašala, če jo lahko dam že samostojno posedat, ker čisto 100% še kljub temu ni.

No skratka imamo se lepo, aja teta iz Krvavca je tudi že prišla user posted image in sem prav srečna da sem jo dobila. Se smešno sliši kaj, samo zdaj sem spet stara jaz user posted image user posted image user posted image . Zgleda, da so me prej kar fajn hormoni zdelovali.

Bom še malo slikic včerajšnjega praznovanja pripela

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
9.1.2009 8:52:52   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

tejkaz ma kolk časa se ponavadi vleče potem ta prehladuser posted image joj mene je kar strah tega, zaenkrat Hb ga še ni fasala, sam glede na to da so vsi neki prehlajeni...drgač pa user posted image za Jašo

Kot praviš ti, mene je tega tudi strah ko user posted image .
Kam v dežurno pa ste ga peljali? V Kranj verjetno? A imajo vsi P dežurne ambulante?

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
9.1.2009 8:54:14   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Ozziebo, oprosti, kako je že ime tvojemu tavečjemu? Sem čisto pozabila.

David.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
9.1.2009 8:54:41   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.
treba premagat Zarino sračkanje in smo jo uspešno okoli božica, HB user posted image user posted image user posted image , drugo je pa bilo fajn, da sem bila malo brez neta - svoboda.

Lepo te je brati, ampak kaj pa tole pomeni?!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
9.1.2009 8:57:29   
Neža7
tejkaz..... Jaz sem dajala Neži 2x na dan mazilo na prsi in hrbet iz EUKALYPTUS in je bilo fino za dihalo. Ne vem kje sem ga kupila, vendar je za dojenčke od 3mes starost. Ali poskusi v kopalnici, da ti vroča vodo teče, da se  fajn para naredi in bodo notri za 10-15 min (tudi pomaga) Ja, z Nežo sva vse delale, ko je bila prehlajena user posted image  Za nosek sem pa kar 1L vodo zavrela in dodala 1 veliko žlico soli in to sem ji dala v nosek vsako uro  in je tudi fino pomagalo (to sem brala na bibaleze.si) 

Neža se je zbudila in se na veliko pogovarja user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
9.1.2009 8:58:24   
Zoja Miša
Kako naj se odločim, tega:

user posted image user posted image  
ali tega:
user posted image

Prijateljica pa je v Ikei kupila tega:
user posted image ampak meni se zdi malo labavuser posted image user posted image user posted image  
Res pa je da una dva gor staneta 130,00 oz. 150,00 eur, tale spodaj pa 10,00 euruser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1546
9.1.2009 8:58:42   
ozziebo
tejka, jaz našima dvema, ko kašljata, dam na prsi tople kamilice. Jih dam na čist malo vročega olja, zavijem v gazo, več plasti, da ne pikajo, in na prsa. Potem pa večkret na dan samo segrejem na radiatorju.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
9.1.2009 9:00:09   
ozziebo

Kako naj se odločim, tega:

user posted image   

meni je tale všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 1548
9.1.2009 9:01:07   
gajka
Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7
gajka.... moja ponovdi takrat jej, ko plavalni tečaj (med 9 -10 uro)

Moj tudi navadno okrog 9:30 dobi riževo kašico. Jo bo pa kakšno urco prej. Bomo pač malo urnik spremenili. Saj, če si pri P naročen, tudi moraš malo urnik spremenit, ali pa če moraš kam it...

IZVIRNO SPOROČILO: Lony27
Imam eno vprašanje in sicer ima kakšna mamica izkušnje s slabovidnostjo (dystagmus) pri dojenčku. Za kakršnekoli informacije se vam že v naprej zahvaljujem.

Ne. A slabovidnost lahko že pri user posted image določijo? Spomnim se samo, da je bil nek članek o slabovidnosti pri otrocih v decembrski številki Mojega malčka.

IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Kaja user posted image user posted image user posted image user posted image za 7. rojstni dan. user posted image user posted image user posted image

Za ostale obmesečnice pa pa rabimo Gajko, ki ima plonkec. user posted image

Se pridružujem čestitkam kajini ta večji! user posted image Današnjih obmesečnic pa na mojem plonkcu ni. user posted image

Lara ima nov šport - se obrne na trebuh, pol pa dvigne roke in noge in se gunca po trebuščku, ful je hecnauser posted image

Poznamo to že dolgo. Pri nas smo ta šport poimenovali kar, da aviončka dela. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ANA_P
Z GH pridno napredujemo. Iz kašic smo prišli že na špinačo, krompir, zelenjavno juhico, pa zelenjavno juhico s piščančjim mesom. Jutri bo riž s korenčkom, pa potem še kakšne testenine z zelenjavo. Še imate kake predloge? Kako je kaj s temi kupljenimi mlečnimi kašicami? Kako jih naredim doma, bi jih raje delala doma, tako kot sadne in zelenjavne. Aja, pa skutike jemo od Ljubljanskih mlekarn. Joooj, kar dosti ne, smo pridni.

A ni za piščančje meso nekam hitro? Pa skutke? Pa testenine tudi, razen, če kupuješ take brez glutena? user posted image user posted image user posted image Zakaj se meni zdi, da se hočete ene prehiteti kar po desni? user posted image
Mlečne kašice (npr. riževe) jaz kupujem tiste, ki so brez mleka in jih mešam s svojim mlekom. Lahko pa dodaš tudi sadje po želji.

Takole pa izgledajo novi reševalci na Baywatchu (a bi mogla raje rečt Babywatchu?) user posted image :
user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
9.1.2009 9:04:41   
anita goitan
gajka u matuser posted image r s kašne steroide dajaš ti tvojmu Rokcuuser posted image , kašen velik fantina je

Zoja spi, zdej šibam pod tuš se mal uredit za v kopalkeuser posted image user posted image , naj mašinca zagode naj odmeva....

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 9.1.2009 9:06:59 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?