Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 8.1.2009 22:14:23
|
|
|
|
Katjusa
|
men je ful težko otroka oblačt jst bi mu dala sam body zabe do pasu in kombinezon ker men je vedno vroče in ni enostavno oblečt nekoga k je od tebe odvisen in k ne miga..... tak da tud sama razmišljam o 2 varjantah in pol napiše možu listek s °C do 0°C in za manj k 0°C da ne bo celega kovčka prnesu bo že kakrkoli sam da ga domov prnesemo.... je pa tako tačas da pride mož po naju se bo avto ogrel za tistih 20 metrov do avta se res ne rabi pretiravat sma če bo tako k je blo pr Florjanu k so pozabli kri vzet al kaj je blo in smo pol še 2 ure čakali na to in izvide se bo avto v tistem času čist oghladil in potem ne bo not tako toplo..... tak da ne vem najbolje se je ravnat po nekem momentalnem občutku kot bo takrat.... imam pa tak vs eoprano in v komodi in če bom vidla da bi raje dal kej druga gor bom pač mojmu povedala sej bo našu komoda ima samo 5 predalov....
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 8.1.2009 22:30:09
|
|
|
|
Katjusa
|
ka ste vse šle spat? jah nč pol pa grem jst tud ju3 bom mogoče na zavod skočla da oddam papirje za paket sma zanič pozabla ba bi blo fino če to zrihtamo.... kaj za starševski dodatek rabim še en tak papir al je tvo vse mišljeno v enem?
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 9.1.2009 6:37:43
|
|
|
|
baki
|
dobro jutrooooooooooooooo......spet sem prva.ko mi vsaj ponoči nebi bilo treba tolkrat na wc bi blo kr vredo mihajlo.....ti mas pa tk lep trebušček jst sem taka k balon pa mi je zadnjic na pregledu en gineko. reko k je taka faca(gospa vi ste pa noseči) sem pa rekla a ja saj si še čevjev ne vidim več.pol je pa še dodal da se mi po trebuhu vidi da bom dodila fantka.vse je nizko in spredaj.huala bogu da gre proti koncu.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 9.1.2009 6:49:51
|
|
|
|
baki
|
vidim da sem še kr sama na sceni.dons bom pa vrjetno kuhala zelen. juho za zraven se pa še nisem odločla al pala. al pa šnite....jst pravim bomo že spravle domov. še noben ni zmrzno pa tut naši nebojo.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 9.1.2009 6:54:27
|
|
|
|
sunny24
|
Punce, jutro! Zuni je še tema ob tej uri... No, v glavnem, častim zajtrk... Zdej pa pičim počasi. Držte pestke za pregled, da bo vse OK, pa se tipkamo pole! Eno lepo jutro vsem skupi!
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 9.1.2009 6:55:40 >
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 9.1.2009 7:10:08
|
|
|
|
baki
|
ti se pojdi kr lepo pokazat pol pa poročaj
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 9.1.2009 7:11:09
|
|
|
|
MIHAILO
|
Dobro jutro punce.Sem se tudi jaz zbudila oz me je lakota zbudila,vceraj nisem vecerjala veliko in me je zjutraj kar lakota zbudila,zdaj sem zajtrkovala in mali je na polno zacel razgrajat po trebuhu...Glede oblacenja pa ne vem edino za jopico sem v dilemi,ce jo bom oblekla...bodi,zavice,majcko ,hlacke pa pol pajacek bom ziher za jopico bom pa videla oz to je kot neka jaknica v bistvu tko da mogoce bo odvec ker je topla pa je ze majcka dosti k je iz plisa za pod pajacek....a je se katera tu?upam, da je
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 9.1.2009 7:13:01
|
|
|
|
baki
|
jst sem tu pa nevem ka naj ti povem
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 9.1.2009 7:14:16
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jaz sem dolgo bila v dilemi glede pajaceka,oz so me drugi medli jaz pa itak nic ne vem ,ce je 1. otrok...in sem bila v dilemi ali ga rabim in ali ga bom oblekla...potem sem se odlocila ,da ga rabim in mislim da karkoli pac ze oblecem spodaj je fajn da je pajacek cez ,ker bo le zimski cas in da ne bomo zmrznili
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 9.1.2009 7:16:01
|
|
|
|
Shuka
|
jutro sem vesela, da je noč mimo, čeprov sem neprespana a vas dekleta tud mednožje zvečer in ponoči kej boli? grem vam zajtrk naštimat
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 9.1.2009 7:16:38
|
|
|
|
MIHAILO
|
Povej kaj o oblacilih...kaj bos ti oblekla npr. in kak se ti zdi to kar bom jaz...npr al pa ce se cesa drugega spomnes...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 9.1.2009 7:19:14
|
|
|
|
baki
|
ti ne bo zmrznil.pol problem je pol ko ga boš peljala z vozičkom ven če bo res mrzlo tk greš pa sam do avta pa domov.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 9.1.2009 7:20:19
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jutro shuka ....Zakaj pisete o neprespanih noceh?a ane spite?zakaj pa ne?jaz hodim na wc vsake 2,3 ure ampak takoj zaspim sam na wc grem in zaspim nazaj...jaz ko se ponoci ulezem,se veckrat zbudim ,da spim na hrbtu ne da bi veela in ko se zbudim me hrbet zelo boli potem grem na wc in komaj ustanem ,ker me full pritiska ,ko pa pridem nazaj se ulezem na bok in ko zaspim mine bolecina amapak me ponoci grozno boli hrbet...ojojjjj kaj mi mali dela,ma pravo aerobiko
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 9.1.2009 7:20:50
|
|
|
|
Shuka
|
za dobro jutro jem zdele pol bom pa še en čaj spila enako želim vam, če ma pa kera željo kej konkretnega se pa tud lohka zmenmo
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 9.1.2009 7:23:01
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ja saj vem,da je to na hitro samo do avta...Za na sprehod bomo pa itak ga se z dekico pokrili pa kosaro imamo,v njej je pravo zavetje tko da fajn...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 9.1.2009 7:24:30
|
|
|
|
baki
|
plenice itak,žabe,dve majčki na preklop,zoknče,komplet iz plisa,pa v kombinizon,ta pa tut ni preveč debel je uni a veš ko so jih meli v kiku z uhicam medo .za vsak slucaj bommela dekico v avtu.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 9.1.2009 7:26:20
|
|
|
|
baki
|
palacinke s čokolado in smetano
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 9.1.2009 7:26:45
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Jutro shuka ....Zakaj pisete o neprespanih noceh?a ane spite?zakaj pa ne?jaz hodim na wc vsake 2,3 ure ampak takoj zaspim sam na wc grem in zaspim nazaj...jaz ko se ponoci ulezem,se veckrat zbudim ,da spim na hrbtu ne da bi veela in ko se zbudim me hrbet zelo boli potem grem na wc in komaj ustanem ,ker me full pritiska ,ko pa pridem nazaj se ulezem na bok in ko zaspim mine bolecina amapak me ponoci grozno boli hrbet...ojojjjj kaj mi mali dela,ma pravo aerobiko Ma mene roke boliko, ker mi zarad zastajanja vode v telesu nekje na živč pritiska in mi je desna roka konstantno na pol mrtva, sploh prstanec je skoz al mravljinčast al zaspan, pa na desni me od komolca pa do prstov vse boli, ponoči sploh moči nimam v rokah, da bi se česarkoli oprijela, ker je zelo boleče tud prste skupi v pest dat, tko da pol na katerokoli stran, da se vležem nimam rok kam dat da bi jih spočila in te bolečine so res zoprne. Na hrbtu pa spat jest ne morm ker mislim da je mali že kar težak pa mi vse organe mal pomendra pa boli, ampak sej še malo pa bo teh težav konec, se zaradi teh težavic snidenja kar veselim. Sej jaz se tud na 2-3h zbujam ponoči pa hodim na wc, sam se mi zdi, da moj mehur prov čaka na noč da bom šla odtankat, čez dan pa verjetno ne opazim tega letanja. Jest čist preveč pijem.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 9.1.2009 7:27:01
|
|
|
|
MIHAILO
|
Shuka dober tek!A si videla,da sem se naucila slike gor prilepit ...in celo album sem uspela ustvariti jaz....
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 9.1.2009 7:28:13
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki palacinke s čokolado in smetano
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 9.1.2009 7:28:31
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Shuka dober tek!A si videla,da sem se naucila slike gor prilepit ...in celo album sem uspela ustvariti jaz.... Nisem, dej pokaži.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 9.1.2009 7:31:07
|
|
|
|
MIHAILO
|
Aha tako potem,boga...ampak kot pravis se malo...jaz sem tudi veckrat imela cist zaspane roke in mravljince v njih sam ko malo zmasiram me mine,je pa zoprn obcutek...Baki,ja super sej tut jaz bom priblizno tako,ker mislim da jopice ne bom ker je predebela za pod pajacek pa tudi jaz bom imela dekico v avtu za vsak slucaj...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 9.1.2009 7:32:03
|
|
|
|
baki
|
sej prav da veliko piješ saj moreš čim več(vode)tudi jest je popijem ful sam zvečer ne preveč ker bi lahk na wc spala
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 9.1.2009 7:32:31
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy nihče ne ve kaj ji je......če nam do jutri ne pade vročina,,moramo na infekcijsko..... mi pa spet kuhamo...in jst sam še jokam, k sem čist fertik.....da ne govorim o njej.... Ajvy - sem včeraj cel dan premišljevala zakaj vas ne dajo na infekcijsko, no upam pa močno da je vročina čez noč padla.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 9.1.2009 7:32:54
|
|
|
|
MIHAILO
|
Evo Shuka---
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?