Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:12:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moj se je privlekel izpod tuša, jaz sem pa Aljo previla in oblekla v pižamo. Sem ga vprašala, kaj se je tolk mudil pod tuš, ker bi lahko Aljo zrihtal in dal spat, pa prav ja film je pol Matr jim je luštn. Od 18.30 do sedaj je imel Aljo, pa ni mogle še 15min počakat grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr spet te je razkačio , kakšen film pa je danes? jaz sem tV ugasnila in se samo RR posvečam Nimam pojma, sploh do TV ne pridem, ko je kralj doma. Je kot pripopan na sedežno z daljincem v roki če bo umrl pred tabo mu dej daljinca zraven Eh jaz bom pred njim in mi bo dal laptopa zraven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:12:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Oj oj evo mene za nekaj časa. danes sem se odločila, da grem malo prej spat , no bomo videli č bo ratal me pa vse nekej boli, tako da pijem čajčka pa še en lekadol bom vzela za svaki slučaj (itak je to bolj balžev žegn) kidanje? tud kidanje je naredil ta svoje najbrž
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:13:22
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ma sej sem se navadla ,recimo dons se mi ni dal tamale tuširat pa sem jo ruknla v umivalnik in sem jo na hitr umila brez problema.Mi pa manjka ponavad dopoldne kadar spi k mormo bit s tamalo pridne k spi.Se pa kr hitr navadš k druge ni. joj to je meni najhujše ko doooldan spi, mi smo še v majhnem stanovanju in mala mora biti čimbolj tiho da lahko vsaj malo odspi. poleti je bilo super sem šla z njo vn po par ur, pa še manjša je bila in je več spala, zdej je včasih katastrofa . no danes je bila pridna, bomo vidli kako bo jutri. komi čakam da se preselimo bo vsaj večje stanovanje pa bo lahko v spalnici spal in mel vsaj mal miru in on in mi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:13:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sedaj se krega z Aljo, slišim, da noče več AM pit kazen mora biti vzgojna
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:14:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Brina pa noče zaspat 2x sem šla že v sobo k njej, pa jo dobila, kako stoji in se drži za posteljico in jo malo ruka... zdaj me je pa strah, da se kaj zapleza, da ji zdrsne, da se spusti (neha držat)... šit, še padla bo mislim, da tudi če bi padla, da ne bo hudega, v najslabšem primeru kaka buška in to je to. mogoče si bo pa zapomnila da tega ne sme delat. naša se je tud po posteljici gor vzpenjala pa jo je na rit vrglo, pol je pa sčasoma obupala na buško pa daj med, pa se ji ne bo nič poznalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:14:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moj se je privlekel izpod tuša, jaz sem pa Aljo previla in oblekla v pižamo. Sem ga vprašala, kaj se je tolk mudil pod tuš, ker bi lahko Aljo zrihtal in dal spat, pa prav ja film je pol Matr jim je luštn. Od 18.30 do sedaj je imel Aljo, pa ni mogle še 15min počakat grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr spet te je razkačio , kakšen film pa je danes? jaz sem tV ugasnila in se samo RR posvečam Nimam pojma, sploh do TV ne pridem, ko je kralj doma. Je kot pripopan na sedežno z daljincem v roki če bo umrl pred tabo mu dej daljinca zraven Eh jaz bom pred njim in mi bo dal laptopa zraven
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:14:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw: a si ti neki danes plabe volje??? me že popušča kaj pa je če ni skrivnost (no dobila sem takšen občutek) moj dec ne ve kaj je ura ipd mo buš mogla kako orek uro kupit, ki mu bo všeč in jo bo skoz gledal je imel uro ampak ne more z njo delat Da ni to taka fora k s poročnim prstanom Še dobro, da nisva poročena. Saj, ti pa z uro vrača
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:15:11
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw: a si ti neki danes plabe volje??? me že popušča kaj pa je če ni skrivnost (no dobila sem takšen občutek) moj dec ne ve kaj je ura ipd mo buš mogla kako orek uro kupit, ki mu bo všeč in jo bo skoz gledal je imel uro ampak ne more z njo delat Da ni to taka fora k s poročnim prstanom moj nima ne eno ne drugo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:15:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ma sej sem se navadla ,recimo dons se mi ni dal tamale tuširat pa sem jo ruknla v umivalnik in sem jo na hitr umila brez problema.Mi pa manjka ponavad dopoldne kadar spi k mormo bit s tamalo pridne k spi.Se pa kr hitr navadš k druge ni. joj to je meni najhujše ko doooldan spi, mi smo še v majhnem stanovanju in mala mora biti čimbolj tiho da lahko vsaj malo odspi. poleti je bilo super sem šla z njo vn po par ur, pa še manjša je bila in je več spala, zdej je včasih katastrofa . no danes je bila pridna, bomo vidli kako bo jutri. komi čakam da se preselimo bo vsaj večje stanovanje pa bo lahko v spalnici spal in mel vsaj mal miru in on in mi. Kda a sta že določila datum?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:16:33
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella a smo ti sploh čestitali za 9000? Moja tašča kupuje od Nestea pijačo z guavo in zelenim čajem (se mi zdi) in ni zmrznilo. Coca-cola, vino in vsi sokovi so zmrznili, ker je bilo vse zunaj, to pa ni. Potem pa pravi kako je to dobro za pit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:16:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw: a si ti neki danes plabe volje??? me že popušča kaj pa je če ni skrivnost (no dobila sem takšen občutek) moj dec ne ve kaj je ura ipd mo buš mogla kako orek uro kupit, ki mu bo všeč in jo bo skoz gledal je imel uro ampak ne more z njo delat Da ni to taka fora k s poročnim prstanom moj nima ne eno ne drugo še večja katasrofa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:17:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Brina pa noče zaspat 2x sem šla že v sobo k njej, pa jo dobila, kako stoji in se drži za posteljico in jo malo ruka... zdaj me je pa strah, da se kaj zapleza, da ji zdrsne, da se spusti (neha držat)... šit, še padla bo mislim, da tudi če bi padla, da ne bo hudega, v najslabšem primeru kaka buška in to je to. mogoče si bo pa zapomnila da tega ne sme delat. naša se je tud po posteljici gor vzpenjala pa jo je na rit vrglo, pol je pa sčasoma obupala a je možno da si zapomnijo pri tej starosti od kaj so se naprimer butnejo? emilija se je en dan stegnula po igračo in se je naprej prekucnula in se od pojstlico mal udarila, včeraj je bila na istem mestu in se spet hotla stegnut pa sem jo opazovala pa je pogledal apojstlico pa mene in spet pojstlico in odnehala zdej ne vem a se ji ni dalo al si je zapomnila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:17:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Brina pa noče zaspat 2x sem šla že v sobo k njej, pa jo dobila, kako stoji in se drži za posteljico in jo malo ruka... zdaj me je pa strah, da se kaj zapleza, da ji zdrsne, da se spusti (neha držat)... šit, še padla bo mislim, da tudi če bi padla, da ne bo hudega, v najslabšem primeru kaka buška in to je to. mogoče si bo pa zapomnila da tega ne sme delat. naša se je tud po posteljici gor vzpenjala pa jo je na rit vrglo, pol je pa sčasoma obupala na buško pa daj med, pa se ji ne bo nič poznalo a veš, da to sem pa jaz na RR izvedela, in po mojem ravno od tebe RR je poučna zadeva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:18:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sedaj se krega z Aljo, slišim, da noče več AM pit a je vzel daljinec z samo???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:18:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a smo ti sploh čestitali za 9000? Ne Sem mislila, da čakate okroglo 10 000. Je pa mafi opazla Moja tašča kupuje od Nestea pijačo z guavo in zelenim čajem (se mi zdi) in ni zmrznilo. Coca-cola, vino in vsi sokovi so zmrznili, ker je bilo vse zunaj, to pa ni. Potem pa pravi kako je to dobro za pit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:19:07
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moj se je privlekel izpod tuša, jaz sem pa Aljo previla in oblekla v pižamo. Sem ga vprašala, kaj se je tolk mudil pod tuš, ker bi lahko Aljo zrihtal in dal spat, pa prav ja film je pol Matr jim je luštn. Od 18.30 do sedaj je imel Aljo, pa ni mogle še 15min počakat grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr spet te je razkačio , kakšen film pa je danes? jaz sem tV ugasnila in se samo RR posvečam Nimam pojma, sploh do TV ne pridem, ko je kralj doma. Je kot pripopan na sedežno z daljincem v roki če bo umrl pred tabo mu dej daljinca zraven Eh jaz bom pred njim in mi bo dal laptopa zraven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:20:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ma sej sem se navadla ,recimo dons se mi ni dal tamale tuširat pa sem jo ruknla v umivalnik in sem jo na hitr umila brez problema.Mi pa manjka ponavad dopoldne kadar spi k mormo bit s tamalo pridne k spi.Se pa kr hitr navadš k druge ni. joj to je meni najhujše ko doooldan spi, mi smo še v majhnem stanovanju in mala mora biti čimbolj tiho da lahko vsaj malo odspi. poleti je bilo super sem šla z njo vn po par ur, pa še manjša je bila in je več spala, zdej je včasih katastrofa . no danes je bila pridna, bomo vidli kako bo jutri. komi čakam da se preselimo bo vsaj večje stanovanje pa bo lahko v spalnici spal in mel vsaj mal miru in on in mi. Kda a sta že določila datum? a za selitev, ne še. mi mormo prvo kuhinjo naročit pa dnevno, vse se pa čaka najmanj 45 dni , jaz res upam da bomo uspeli se preseliti preden meni poteče porodniška.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:20:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Brina pa noče zaspat 2x sem šla že v sobo k njej, pa jo dobila, kako stoji in se drži za posteljico in jo malo ruka... zdaj me je pa strah, da se kaj zapleza, da ji zdrsne, da se spusti (neha držat)... šit, še padla bo mislim, da tudi če bi padla, da ne bo hudega, v najslabšem primeru kaka buška in to je to. mogoče si bo pa zapomnila da tega ne sme delat. naša se je tud po posteljici gor vzpenjala pa jo je na rit vrglo, pol je pa sčasoma obupala a je možno da si zapomnijo pri tej starosti od kaj so se naprimer butnejo? emilija se je en dan stegnula po igračo in se je naprej prekucnula in se od pojstlico mal udarila, včeraj je bila na istem mestu in se spet hotla stegnut pa sem jo opazovala pa je pogledal apojstlico pa mene in spet pojstlico in odnehala zdej ne vem a se ji ni dalo al si je zapomnila Si zapomnejo, nič bat, še presenečena boš koliko stvari.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:20:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw: a si ti neki danes plabe volje??? me že popušča kaj pa je če ni skrivnost (no dobila sem takšen občutek) moj dec ne ve kaj je ura ipd mo buš mogla kako orek uro kupit, ki mu bo všeč in jo bo skoz gledal je imel uro ampak ne more z njo delat Da ni to taka fora k s poročnim prstanom Še dobro, da nisva poročena. Saj, ti pa z uro vrača Ne vem kaj sem mu kdaj naredila oz. nisem naredila, da mi takole vrača.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:20:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw: a si ti neki danes plabe volje??? me že popušča kaj pa je če ni skrivnost (no dobila sem takšen občutek) moj dec ne ve kaj je ura ipd mo buš mogla kako orek uro kupit, ki mu bo všeč in jo bo skoz gledal je imel uro ampak ne more z njo delat Da ni to taka fora k s poročnim prstanom moj nima ne eno ne drugo Jaz sem se odločila, da če mi ne bo uspelo utopit bona, da si bom vzela uro, če bodo imeli kako dobro. Ful bi jo rada imela, pa mahnjena sem na ogromne ure. moj fetiš, pa nimam nobene (več).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:20:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Brina pa noče zaspat 2x sem šla že v sobo k njej, pa jo dobila, kako stoji in se drži za posteljico in jo malo ruka... zdaj me je pa strah, da se kaj zapleza, da ji zdrsne, da se spusti (neha držat)... šit, še padla bo mislim, da tudi če bi padla, da ne bo hudega, v najslabšem primeru kaka buška in to je to. mogoče si bo pa zapomnila da tega ne sme delat. naša se je tud po posteljici gor vzpenjala pa jo je na rit vrglo, pol je pa sčasoma obupala a je možno da si zapomnijo pri tej starosti od kaj so se naprimer butnejo? emilija se je en dan stegnula po igračo in se je naprej prekucnula in se od pojstlico mal udarila, včeraj je bila na istem mestu in se spet hotla stegnut pa sem jo opazovala pa je pogledal apojstlico pa mene in spet pojstlico in odnehala zdej ne vem a se ji ni dalo al si je zapomnila lahko, da si je zapomnila, je pa možno da čez kak dan ali dva pa ne bo vedela več
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:20:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Brina pa noče zaspat 2x sem šla že v sobo k njej, pa jo dobila, kako stoji in se drži za posteljico in jo malo ruka... zdaj me je pa strah, da se kaj zapleza, da ji zdrsne, da se spusti (neha držat)... šit, še padla bo mislim, da tudi če bi padla, da ne bo hudega, v najslabšem primeru kaka buška in to je to. mogoče si bo pa zapomnila da tega ne sme delat. naša se je tud po posteljici gor vzpenjala pa jo je na rit vrglo, pol je pa sčasoma obupala na buško pa daj med, pa se ji ne bo nič poznalo a veš, da to sem pa jaz na RR izvedela, in po mojem ravno od tebe RR je poučna zadeva Jaz sem tista ja. Nam je že dostikrat pomagal. Tudi Maji včeraj, ker se je udarila in bi se ji ful poznalo. Sem jo hotela preprijet pa sem bila prepočasna in se je sklonila in se udarila direkt v stol.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:21:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Brina pa noče zaspat 2x sem šla že v sobo k njej, pa jo dobila, kako stoji in se drži za posteljico in jo malo ruka... zdaj me je pa strah, da se kaj zapleza, da ji zdrsne, da se spusti (neha držat)... šit, še padla bo mislim, da tudi če bi padla, da ne bo hudega, v najslabšem primeru kaka buška in to je to. mogoče si bo pa zapomnila da tega ne sme delat. naša se je tud po posteljici gor vzpenjala pa jo je na rit vrglo, pol je pa sčasoma obupala a je možno da si zapomnijo pri tej starosti od kaj so se naprimer butnejo? emilija se je en dan stegnula po igračo in se je naprej prekucnula in se od pojstlico mal udarila, včeraj je bila na istem mestu in se spet hotla stegnut pa sem jo opazovala pa je pogledal apojstlico pa mene in spet pojstlico in odnehala zdej ne vem a se ji ni dalo al si je zapomnila ma določene stvari si po mojem zapomnejo. kadar se naša vščipne ob predal, ga potem ta dan pusti pri miru
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:21:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Brina pa noče zaspat 2x sem šla že v sobo k njej, pa jo dobila, kako stoji in se drži za posteljico in jo malo ruka... zdaj me je pa strah, da se kaj zapleza, da ji zdrsne, da se spusti (neha držat)... šit, še padla bo mislim, da tudi če bi padla, da ne bo hudega, v najslabšem primeru kaka buška in to je to. mogoče si bo pa zapomnila da tega ne sme delat. naša se je tud po posteljici gor vzpenjala pa jo je na rit vrglo, pol je pa sčasoma obupala a je možno da si zapomnijo pri tej starosti od kaj so se naprimer butnejo? emilija se je en dan stegnula po igračo in se je naprej prekucnula in se od pojstlico mal udarila, včeraj je bila na istem mestu in se spet hotla stegnut pa sem jo opazovala pa je pogledal apojstlico pa mene in spet pojstlico in odnehala zdej ne vem a se ji ni dalo al si je zapomnila Si zapomnejo, nič bat, še presenečena boš koliko stvari. Bolj je tisto kaj si zapomnijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:21:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a smo ti sploh čestitali za 9000? nisem opazila SPLOH , čestitke za 9-tko
|
nosečnosttanjusiAli se ozirate na delodajalca, oz. svoje delo ko načrtujete nosečnost?da (
26%)
ne (
74%)
Število vseh glasov: 243Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!