|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
8.1.2009 17:42:23   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Mislim, da bi rade vse pustile za samo lepo pospravljeno in urejeno stanovanje predno gremo v Rim.

jst ne, men čist dol visi kako bouser posted image user posted image user posted image

Pri meni je isto kot pri ULLi. Mi tut dol visi kakšno bo. Je  pa reku moj, da bo že on pospravil, da prideva v lepo in čisto stanovanje.

enako. user posted image

je lih domov prišel, malo dlje delal, pa sem se spravila likat in me je na kavč poslal ležat, ker je videl, da mi je eno stopalo malenkost zateklo. tako da imam prepoved gibanja in kuhanja, pravi, da si bo jajca ocvrl, jaz nej pa ležim. eh, men se pa ne da tuki na kavču kampirat z nogami v luftu in kompom na nogah, prepričat ga pa ne morem, da so makaroni čist einfach za skuhat in da ni dela s tem.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
8.1.2009 17:53:03   
Ploha
evo mene s faxa, zdej grem pa puding jest,...pridm prec nazaj, da vas preberem kva ste spet za ene perverzne debate meleuser posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
8.1.2009 18:13:02   
Zvezdica
Je pa moja mami dans dobila H2O pa ne vem, mogoč ga bom še sprobala- al pa jutri.
A ga ima katera? Ste zadovoljne?

draga uršika, z eno besedo ZAKON!!!!!!!!!!!! Vsaj kar se mojih ploščic tiče, za moj šajni parket pa ni najboljš. Sem ga točno na prejšnjega silvestra dobila in je pol dela manj. Posesaš in pomiješ in maš dobesedno pomit v 5 minuser posted image

Plohca, če je h2o preverznjak user posted image user posted image user posted image ...dans smo bolj čistilno kuharsko razpoloženeuser posted image

Vidim, da je čas za likanje tudi pri meniuser posted image ...bom se potrudila. kar se popsravljanja tiče, bo moj lepo pospravil, da pridem dam v pospravljeno.

i belive i can fly....

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
8.1.2009 18:17:33   
Ploha
aja H20, a ne ta je pa čist nedolžen, drgač pa ja baje ga ful pohvaljo, tko da jst si ga tud fullll želim, sam kaj ko nimam nikogar ki bi mi ga kupu

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
8.1.2009 19:10:55   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

aja H20, a ne ta je pa čist nedolžen, drgač pa ja baje ga ful pohvaljo, tko da jst si ga tud fullll želim, sam kaj ko nimam nikogar ki bi mi ga kupu

Hehe, jaz pa mam mamico, ki ga je kupla bolj za mene, ker sem si ga želela in ga bomo imele skup. Za moj stanovanje in njeno, tko da bo kar laufu.
Ja, men se tut ne zdi H2O  nč perverzen, edino, če ima kakšne posebne funkcije, za katere jaz ne vemuser posted image user posted image

Zdaj si bom šla pa najbrž bano natočt, mi tko paše, da bi se mal ulegla v vodo. Vse me neki špika odspodej, pa križ me boli za znoret. Pol pa še mojga našuntam, da me bo zmasiru, pa bo dan popolnuser posted image user posted image user posted image
Aja, pa jest sem pozabla- najbrž zato, ker sem se popoldan napokala napolitankuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
8.1.2009 19:12:29   
uršika***
draga uršika, z eno besedo ZAKON!!!!!!!!!!!!

No, superca!!! Upam, da bo za moj laminat doberuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
8.1.2009 19:15:14   
Ploha
ej punce, zdej pa eno res "težko" vprašanje, ampak res ne vem, 1. zato ker politike že tako ne spremlam in 2. zato ker nism od začetka spremljala te zadeve in zdej mi ni nič jasn,....u glavnm,....

Kakšna fora je s tem plinom, kakšna politika se gre, kdo koga zaj*****a, a mi zna katera to najbolj enostavno razložit, da bom razumela ves potek???

uršika:
jst sm pa zdele tavelko milko s celimi lešniki napadla,...

Neposredna povezava do sporočila: 1857
8.1.2009 19:24:17   
snikolina
Zdaj si bom šla pa najbrž bano natočt, mi tko paše, da bi se mal ulegla v vodo. Vse me neki špika odspodej, pa križ me boli za znoret.

Uršika imaš simptome, da boš naslednja šla v Rim, se mi zdi. JUUUUPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1858
8.1.2009 19:50:31   
lunica12
Ploha meni se tudi nic kaj ne sanje glede tega kaj imajo glede tega plina sem pa cula neki...user posted image Js sem pa danes ze toliko cokolade pojedla da groza...vsak dan je prevec pojem...

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

Neposredna povezava do sporočila: 1859
8.1.2009 19:51:55   
sonček33
Urška - jaz tudi - špikanje in križ :) A pol greva v Rim? jaz bi še mal počakala.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
8.1.2009 19:56:19   
snikolina
A ste vidle??? Februarčice so že na 5.delu! Ne moreš verjet. Grem gledat kaj se menijo, da jim tako laufa.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
8.1.2009 20:03:50   
Ploha
ja sm vidla, čist so znorele user posted image user posted image , tud mene zanima kaj si imajo za povedat

Neposredna povezava do sporočila: 1862
8.1.2009 20:10:42   
snikolina
Sem šla pogledat. Multi komunikativne so! Je pa tko, kot je že enkrat prej ena napisala: imajo res kratke poste. Me pa na enga ful napišemo. Al pa majo veliko več prostega časa kot me. kaj pa vem. V glavnem, so fajn aktivne.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
8.1.2009 20:32:41   
snikolina
Pa zakaj danes, ko moj gleda košarko in je rač frej, ni nobene nikjer? Men se ful klepeta, drgač samo na čokolade in ostale sladkarije mislim, ki jih ne smem jest. Pa na Ulline palačinke...user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1864
8.1.2009 20:36:00   
mimi30
Kakšna fora je s tem plinom, kakšna politika se gre, kdo koga zaj*****a, a mi zna katera to najbolj enostavno razložit, da bom razumela ves potek???

Čist enostavno je takole. Rusija in Ukrajina sta v sporu. Rusija je mnenja, da Ukrajina krade plin, ki ga oni pošiljajo preko njih v druge države (med ostalimi tudi v Slo). Ker se ne znajo zmenit je Rusija prekinila dobavo plina v Ukrajino. Dovolj simpluser posted image .

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
8.1.2009 20:36:35   
Ploha
snikolina sj sm jst tukej, sam kmal nam več, delam nekaj za fax, pol bom šla pa spat,...a si že fejst neučakana??? ker jst sm,...

Neposredna povezava do sporočila: 1866
8.1.2009 20:37:11   
lunica12
No evo moj  je tudi sel ven ko ma neke opravke in je zivi dolgcas...user posted image Sploh ne vem kaj naj delam..

Neposredna povezava do sporočila: 1867
8.1.2009 20:37:41   
Ploha
mima: čist hudo si tole razložila, hvala!

joj mene se tud uline palačinke luštajo,...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
8.1.2009 20:38:14   
lunica12
No mimi hvala za razlago zdj mi je pa jasno..user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
8.1.2009 20:39:01   
snikolina
UHH Ploha ful sem neučakana-danes. Bom vidla kaj bo jutrišnji dan prinesel.
Ne se pustit motit, lepo naprej za faks delaj. Pridna si. Jst bi tut kej mogla pa se mi ne da.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
8.1.2009 20:40:17   
mimi30
H2O imamo sposojen od tašče in se mi tud zdi fajn. Mamo star parket in mu nima več kaj škodit ker itak ni o.k.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
8.1.2009 20:44:13   
mimi30
Kaj ste ene pridne. In še za fax delate.
Danes sem čist hin. Sem mogla it še po žametke za velikega škrata in smo mal prej nazaj prišl. Zdej je pa tud moj nekam skočil in moram dat še škrata spat.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
8.1.2009 20:45:07   
mimi30
V Mullerju dobila Bio plenice 3-6kg, imajo več velikosti kot v DM-u.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
8.1.2009 20:49:16   
mimi30
Sem se danes za kosilo fino ribice najedla in se mi še v McDonalds-u, ko si je mali zaželel krompirček, ni luštalo nič drugega kot sladoled.

Moram povedat, da sem se včeraj pregrešila in en Panache (pivo z limonado) spila. Sej ma majn kot 1%alkotauser posted image . Najbolj smešno je pa to, da jaz v normalnem stanju piva sploh ne maram, niti vonja, niti mešanic z njim,...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
8.1.2009 20:52:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Mislim, da bi rade vse pustile za samo lepo pospravljeno in urejeno stanovanje predno gremo v Rim.

jst ne, men čist dol visi kako bouser posted image user posted image user posted image

Pri meni je isto kot pri ULLi. Mi tut dol visi kakšno bo. Je  pa reku moj, da bo že on pospravil, da prideva v lepo in čisto stanovanje.

me je lubi sprašval, če mu bom prštimala kaj naj Uli za v vrtec obleče itd. user posted image user posted image sem sam rekla da pr polni omari cunj upam sam, da jo ne bo nago peljaluser posted image zadeva zaključena. se bo že znajdu, se bom jst še s tem zdej obremenjevala kako in kajuser posted image nej pospravlja, kuha in otroka rihta, vsaj une tri dniuser posted image

mimi a od 2-5 so tuduser posted image ker mi male otroke delamouser posted image bi lohk une od babyborna uporabljala na začetkuuser posted image

nehite s temi palačinkami, mi še kr vse smrdiuser posted image sem rekla lubiju da če hoče še kdaj palačinke, nej si plinsko bombo pa gorilc na balkon zmontira in jih tam pečeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.