|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 10.del
8.1.2009 19:18:16   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Danes ima pa naša gladovni štrajkuser posted image  Sploh ne vem zakaj, ampak ko noče jest mi tlak naraste na 300 in sem tako jezna na njo, da bi jo kar skloftala. Sploh si ne morem pomagat, da tega gneva ne bi čutilauser posted image Ni me strah, da ji bo kaj manjkalo, samo nepopisna jeza me zagrabi. 

joj... te čisto razumem
v zelo podobnem filingu sem bla včeraj jaz, ko ni nikakor hotela jesti
danes sem pa imela začuda kar jeklene živce, pa čeprav sem jo 45 minut filala tistih ca. 100 ml zelenjaveuser posted image

A si kdaj razmišljala, da bi ji dala samo toliko kolikor lepo poje, ostalo pa kasneje ko bi bila spet lačna? Jaz sem se naveličala mojo hranit po pol ure in se norca zraven delat in pospravim, če noče več lepo jest in mi je začela lepše jest, ker je videla, da je kasneje spet lačna.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
8.1.2009 19:18:18   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Zdej si grem pa neki za jest naštimat, mojega ne bo do večera domov, ker gre na pogreb od šefice. Ji je mož umrl, star 50 let in to za novo leto zjutraj kmalu po polnoči user posted image , pa hči 21 let stara ji je tudi že umrla user posted image

SEj mogoče je katera že slišala zanj, se piše Orel, in je bil znan šahist

joj ,koliko nesreče na kupuuser posted image . Kaj je bilo pa s hčerko? In on je bil kaj bolan?

Oba sta bila srćna bolnika.
Njemu je delovalo samo še 40% srca in je čakal na presaditev, do nje pa prideš baje ko niti iz postelje do WCja nisi zmožen več priti.
Žalostno, ampak tako je v naši ljudi državi user posted image

premalo darovalcev?

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
8.1.2009 19:20:18   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Srčekgirl..kako imaš luštne slikce.Sploh tista,ko na tebi pančauser posted image Sem že pozabila,kako se je starejši takole stiskal k meni,mlajši se nočeuser posted image

Hvala. Ja tam je spal, itak je pa on moja cartika.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
8.1.2009 19:21:14   
Estrella*

Danes ima pa naša gladovni štrajkuser posted image  Sploh ne vem zakaj, ampak ko noče jest mi tlak naraste na 300 in sem tako jezna na njo, da bi jo kar skloftala. Sploh si ne morem pomagat, da tega gneva ne bi čutilauser posted image Ni me strah, da ji bo kaj manjkalo, samo nepopisna jeza me zagrabi. 

joj... te čisto razumem
danes sem pa imela začuda kar jeklene živce, pa čeprav sem jo 45 minut filala tistih ca. 100 ml zelenjaveuser posted image

No, da napišem nadaljevanje zgodbe. Pojedla je natanko 6 žličk in potem je firbcala naokoli. Sem se razkačila, vstala, zapakirala ostanek v hladilnik in čaka na njo ju3. Je bila po 2h tako lačna, da je kar cvilila, šele potem sem ji naštimala flašo AM popila je sicer samo 170ml in sem jo dala spat. Sedaj pa je večerjo<8pretlačena banana v 7 korn kaši in lepo je. user posted image user posted image user posted image  verjetno jo je strah, da ji bom spet kako zakuhalauser posted image
Sakramenska mula, tako se pa ne bomo šliuser posted image

srčekgirll: user posted image  za nov avtar

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
8.1.2009 19:22:02   
barbaw

joj... te čisto razumem

No, da napišem nadaljevanje zgodbe. Pojedla je natanko 6 žličk in potem je firbcala naokoli. Sem se razkačila, vstala, zapakirala ostanek v hladilnik in čaka na njo ju3. Je bila po 2h tako lačna, da je kar cvilila, šele potem sem ji naštimala flašo AM popila je sicer samo 170ml in sem jo dala spat. Sedaj pa je večerjo<8pretlačena banana v 7 korn kaši in lepo je. user posted image user posted image user posted image  verjetno jo je strah, da ji bom spet kako zakuhalauser posted image
Sakramenska mula, tako se pa ne bomo šliuser posted image

srčekgirll: user posted image  za nov avtar

jaz isto delam in mi zdaj lepše je user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
8.1.2009 19:26:47   
Estrella*
barbaw: ja ,pri nas niso bili  potrebni taki ukrepi, ker je v 95% pojedla brez incidentov. No vsega je enkrat konec, raje pa vidim, da je pri hrani, kot pri spanju, ker tam bi bila reakcija še hujšauser posted image
Danes smo na plavanju videli eno žensko, ki ti je bi la ful podobna. user posted image

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 8.1.2009 19:27:15 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
8.1.2009 19:44:09   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Zdej si grem pa neki za jest naštimat, mojega ne bo do večera domov, ker gre na pogreb od šefice. Ji je mož umrl, star 50 let in to za novo leto zjutraj kmalu po polnoči user posted image , pa hči 21 let stara ji je tudi že umrla user posted image

SEj mogoče je katera že slišala zanj, se piše Orel, in je bil znan šahist

joj ,koliko nesreče na kupuuser posted image . Kaj je bilo pa s hčerko? In on je bil kaj bolan?

Oba sta bila srćna bolnika.
Njemu je delovalo samo še 40% srca in je čakal na presaditev, do nje pa prideš baje ko niti iz postelje do WCja nisi zmožen več priti.
Žalostno, ampak tako je v naši ljudi državi user posted image

premalo darovalcev?

ne vem točno, ampak po mojem je to razlog ja.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
8.1.2009 19:51:27   
Soncnica Sandra ***
Vidim, da ste vse v akciji, kopanja, hranjenja in uspavanja vaših user posted image , tako da počasi grem še jaz

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 3333
8.1.2009 19:51:43   
Estrella*
ku, ku, a danes ne bo nobena za akcijo??

Neposredna povezava do sporočila: 3334
8.1.2009 19:52:39   
Estrella*

Vidim, da ste vse v akciji, kopanja, hranjenja in uspavanja vaših user posted image , tako da počasi grem še jaz

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3335
8.1.2009 19:55:19   
tana7

joj... te čisto razumem

A si kdaj razmišljala, da bi ji dala samo toliko kolikor lepo poje, ostalo pa kasneje ko bi bila spet lačna? Jaz sem se naveličala mojo hranit po pol ure in se norca zraven delat in pospravim, če noče več lepo jest in mi je začela lepše jest, ker je videla, da je kasneje spet lačna.

večkrat, ja...
ampak potem si ne upam ven, ker se bojim, da bo lačna...dokler se spakirava pa sva vsaj eno uro zunaj, pa dokler se spet odpakirava... ne vem, no... nočem skos razmišljat, a je lačnauser posted image
al pa rata že rjavo, pa ne vem kakšno
včer sem pač nehala dajat, pa nič več ponudila - krompir je bil itak že mrzel, sadje pa rjavo... ampak včeraj sem bila ornk...kakor pravi estrella...razglašena
kaj pa vem...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
8.1.2009 20:01:20   
barbaw

barbaw: ja ,pri nas niso bili  potrebni taki ukrepi, ker je v 95% pojedla brez incidentov. No vsega je enkrat konec, raje pa vidim, da je pri hrani, kot pri spanju, ker tam bi bila reakcija še hujšauser posted image
Danes smo na plavanju videli eno žensko, ki ti je bi la ful podobna. user posted image

Pa nisem bila jaz. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3337
8.1.2009 20:01:22   
barbaw

Jaz bom danes malo bolj pozna, ker mi ni uspelo sami porihtat oba pravočasno. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3338
8.1.2009 20:06:27   
Estrella*

joj... te čisto razumem

večkrat, ja...
ampak potem si ne upam ven, ker se bojim, da bo lačna...dokler se spakirava pa sva vsaj eno uro zunaj, pa dokler se spet odpakirava... ne vem, no... nočem skos razmišljat, a je lačnauser posted image
včer sem pač nehala dajat, pa nič več ponudila - krompir je bil itak že mrzel, sadje pa rjavo... ampak včeraj sem bila ornk...kakor pravi estrella...razglašena
kaj pa vem...

Pa kljub temu skozi razmišljaš o temuser posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
8.1.2009 20:08:16   
Estrella*
To hranjenje je tudi eden od razlogov, da si želim, da bi čimprej zrastla. Potem je lažje s tega stališča, da je sam in pove ko je lačen in kaj bi rad jedel, da ni nepotrebnih vojn okoli tega. Izjema je kosilo, se je kar je, ostali obroki pa so po željiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3340
8.1.2009 20:10:19   
tally

čakam da gre moj v nočno user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 3341
8.1.2009 20:12:56   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Čau mačkice enostavno nimam moči da bi se že prej oglasla pa še moj je doma k gre v nočno pa sva bla mal skupaj.
Na kratko:za noči nimam več besed,samo pizdim in jokam še,zdejle me pa že zvija kaj bo dons ponoč k je moj v nočni.Do polnoči se je zbudila vsaj 3x s tem da je zaspala šele ob 21:30 in to zdej že cel teden tkole pozn hod spat.Ob pol enih pa do pol treh se je zbujala na pol ure pol pa od pol treh naprej bila budna in jokala k dež.Ob štirih sem ji dala svečko in se skregala z mojim ker je lepo spančkal zraven,ga ni dretje nč motiluser posted image .Pol sva pa študirala da kaj pa če je lačna babnca naša in je 1. pojedla 200 sadja ker flaške ni hotla.user posted image user posted image user posted image KOnčno mi je okoli 5-ih po mukah zbujanja in zaspanosti  in posledično tečnarjenja zaspala do 9:30.HB sem se vsaj malo naspala čeprav sem še vedno zaspana.Pol je bla pa tko tečna okol 12 ure in sem jo hotla pospat pa ni šlo,mi je zaspala potem ob 13:15 in še zdaj spi pa jo bom kr pustila sam upam da ne bo popoldne vsega not prnesla in mi spet čula ponočuser posted image

Ojej Katyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj ne vem kaj naj ti napišem v tolažbo. Upam, da bo kmalu minilo. Kaj pa če jo daš spat še kasneje?

Je še hujše k je preveč zmatranauser posted image user posted image user posted image

Ojejuser posted image user posted image user posted image . A spiš ali počivaš čez dan, ko gre ona pančat?

Kakorkdaj,dons sem bla tko zmatrana in tečna da sem raje tle gor visela in brala da nisem slabe energije nanjo prenašala k pol bi blo po moje še hujš.Sej mi ni panike zdle sploh nisem zmatrana k se že obremenjujem kako bo zaspala men bi po polnoči pasal zaspat,njej se pa takrat dogaja na polno.user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
8.1.2009 20:15:39   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Moj je že odpeketaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
8.1.2009 20:17:56   
Estrella*

Spetuser posted image Moj ma pa  danes Aljčinouser posted image

Joj kva me je danes Andraž presenetil. Je začel pet eno pesem, ki sem jo jaz pred 100 leti poslušala(pišonja i žuga) Sem ga vprašala od kod pozna, pa mi pokaže neke stare kasete(moje seveda), jih je poslušaluser posted image user posted image Kaj vse ne pretakneuser posted image

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 8.1.2009 20:18:17 >

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
8.1.2009 20:18:50   
tana7

joj... te čisto razumem

večkrat, ja...
kaj pa vem...

Pa kljub temu skozi razmišljaš o temuser posted image

ampak če se potrudim... pa končno nekaj stlačim v njena usta, imam vsaj nekaj časa mirne živce

Neposredna povezava do sporočila: 3345
8.1.2009 20:24:22   
tally

Spetuser posted image Moj ma pa  danes Aljčinouser posted image

Joj kva me je danes Andraž presenetil. Je začel pet eno pesem, ki sem jo jaz pred 100 leti poslušala(pišonja i žuga) Sem ga vprašala od kod pozna, pa mi pokaže neke stare kasete(moje seveda), jih je poslušaluser posted image user posted image Kaj vse ne pretakneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ta komad je men zakon

Neposredna povezava do sporočila: 3346
8.1.2009 20:25:52   
tally

a tvoj ma 12 urne?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
8.1.2009 20:26:49   
tally
naša pa že pol ure spiuser posted image , je bila popoldne tako "pametna" da ni hotla spat, kr skakala je po pojstli. Sem jo vn vzela in potem je prišel še moj fotr, je mal dnarja za stanovanje primaknuuser posted image in je bila takrat že sitna, sem jo skopala in je popila 130ml  in jo je zmanjkalo v sekundi.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
8.1.2009 20:27:07   
tana7
Brina pa noče zaspat
2x sem šla že v sobo k njej, pa jo dobila, kako stoji in se drži za posteljico in jo malo ruka... zdaj me je pa strah, da se kaj zapleza, da ji zdrsne, da se spusti (neha držat)... šit, še padla bouser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
8.1.2009 20:28:36   
katy82

a tvoj ma 12 urne?

Ja od 19-7 pol pa še skor eno uro vožnje pa ga nimam od poznega popoldneva nč domauser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?