Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 19:18:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes ima pa naša gladovni štrajk Sploh ne vem zakaj, ampak ko noče jest mi tlak naraste na 300 in sem tako jezna na njo, da bi jo kar skloftala. Sploh si ne morem pomagat, da tega gneva ne bi čutila Ni me strah, da ji bo kaj manjkalo, samo nepopisna jeza me zagrabi. joj... te čisto razumem v zelo podobnem filingu sem bla včeraj jaz, ko ni nikakor hotela jesti danes sem pa imela začuda kar jeklene živce, pa čeprav sem jo 45 minut filala tistih ca. 100 ml zelenjave A si kdaj razmišljala, da bi ji dala samo toliko kolikor lepo poje, ostalo pa kasneje ko bi bila spet lačna? Jaz sem se naveličala mojo hranit po pol ure in se norca zraven delat in pospravim, če noče več lepo jest in mi je začela lepše jest, ker je videla, da je kasneje spet lačna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 19:18:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej si grem pa neki za jest naštimat, mojega ne bo do večera domov, ker gre na pogreb od šefice. Ji je mož umrl, star 50 let in to za novo leto zjutraj kmalu po polnoči , pa hči 21 let stara ji je tudi že umrla SEj mogoče je katera že slišala zanj, se piše Orel, in je bil znan šahist joj ,koliko nesreče na kupu . Kaj je bilo pa s hčerko? In on je bil kaj bolan? Oba sta bila srćna bolnika. Njemu je delovalo samo še 40% srca in je čakal na presaditev, do nje pa prideš baje ko niti iz postelje do WCja nisi zmožen več priti. Žalostno, ampak tako je v naši ljudi državi premalo darovalcev?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 19:20:18
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Srčekgirl..kako imaš luštne slikce.Sploh tista,ko na tebi panča Sem že pozabila,kako se je starejši takole stiskal k meni,mlajši se noče Hvala. Ja tam je spal, itak je pa on moja cartika.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 19:21:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes ima pa naša gladovni štrajk Sploh ne vem zakaj, ampak ko noče jest mi tlak naraste na 300 in sem tako jezna na njo, da bi jo kar skloftala. Sploh si ne morem pomagat, da tega gneva ne bi čutila Ni me strah, da ji bo kaj manjkalo, samo nepopisna jeza me zagrabi. joj... te čisto razumem v zelo podobnem filingu sem bla včeraj jaz, ko ni nikakor hotela jesti danes sem pa imela začuda kar jeklene živce, pa čeprav sem jo 45 minut filala tistih ca. 100 ml zelenjave No, da napišem nadaljevanje zgodbe. Pojedla je natanko 6 žličk in potem je firbcala naokoli. Sem se razkačila, vstala, zapakirala ostanek v hladilnik in čaka na njo ju3. Je bila po 2h tako lačna, da je kar cvilila, šele potem sem ji naštimala flašo AM popila je sicer samo 170ml in sem jo dala spat. Sedaj pa je večerjo<8pretlačena banana v 7 korn kaši in lepo je. verjetno jo je strah, da ji bom spet kako zakuhala Sakramenska mula, tako se pa ne bomo šli srčekgirll: za nov avtar
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 19:22:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes ima pa naša gladovni štrajk Sploh ne vem zakaj, ampak ko noče jest mi tlak naraste na 300 in sem tako jezna na njo, da bi jo kar skloftala. Sploh si ne morem pomagat, da tega gneva ne bi čutila Ni me strah, da ji bo kaj manjkalo, samo nepopisna jeza me zagrabi. joj... te čisto razumem v zelo podobnem filingu sem bla včeraj jaz, ko ni nikakor hotela jesti danes sem pa imela začuda kar jeklene živce, pa čeprav sem jo 45 minut filala tistih ca. 100 ml zelenjave No, da napišem nadaljevanje zgodbe. Pojedla je natanko 6 žličk in potem je firbcala naokoli. Sem se razkačila, vstala, zapakirala ostanek v hladilnik in čaka na njo ju3. Je bila po 2h tako lačna, da je kar cvilila, šele potem sem ji naštimala flašo AM popila je sicer samo 170ml in sem jo dala spat. Sedaj pa je večerjo<8pretlačena banana v 7 korn kaši in lepo je. verjetno jo je strah, da ji bom spet kako zakuhala Sakramenska mula, tako se pa ne bomo šli srčekgirll: za nov avtar jaz isto delam in mi zdaj lepše je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 19:26:47
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: ja ,pri nas niso bili potrebni taki ukrepi, ker je v 95% pojedla brez incidentov. No vsega je enkrat konec, raje pa vidim, da je pri hrani, kot pri spanju, ker tam bi bila reakcija še hujša Danes smo na plavanju videli eno žensko, ki ti je bi la ful podobna.
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 8.1.2009 19:27:15 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 19:44:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej si grem pa neki za jest naštimat, mojega ne bo do večera domov, ker gre na pogreb od šefice. Ji je mož umrl, star 50 let in to za novo leto zjutraj kmalu po polnoči , pa hči 21 let stara ji je tudi že umrla SEj mogoče je katera že slišala zanj, se piše Orel, in je bil znan šahist joj ,koliko nesreče na kupu . Kaj je bilo pa s hčerko? In on je bil kaj bolan? Oba sta bila srćna bolnika. Njemu je delovalo samo še 40% srca in je čakal na presaditev, do nje pa prideš baje ko niti iz postelje do WCja nisi zmožen več priti. Žalostno, ampak tako je v naši ljudi državi premalo darovalcev? ne vem točno, ampak po mojem je to razlog ja.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 19:51:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Vidim, da ste vse v akciji, kopanja, hranjenja in uspavanja vaših , tako da počasi grem še jaz
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 19:51:43
|
|
|
|
Estrella*
|
ku, ku, a danes ne bo nobena za akcijo??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 19:52:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vidim, da ste vse v akciji, kopanja, hranjenja in uspavanja vaših , tako da počasi grem še jaz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 19:55:19
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes ima pa naša gladovni štrajk Sploh ne vem zakaj, ampak ko noče jest mi tlak naraste na 300 in sem tako jezna na njo, da bi jo kar skloftala. Sploh si ne morem pomagat, da tega gneva ne bi čutila Ni me strah, da ji bo kaj manjkalo, samo nepopisna jeza me zagrabi. joj... te čisto razumem v zelo podobnem filingu sem bla včeraj jaz, ko ni nikakor hotela jesti danes sem pa imela začuda kar jeklene živce, pa čeprav sem jo 45 minut filala tistih ca. 100 ml zelenjave A si kdaj razmišljala, da bi ji dala samo toliko kolikor lepo poje, ostalo pa kasneje ko bi bila spet lačna? Jaz sem se naveličala mojo hranit po pol ure in se norca zraven delat in pospravim, če noče več lepo jest in mi je začela lepše jest, ker je videla, da je kasneje spet lačna. večkrat, ja... ampak potem si ne upam ven, ker se bojim, da bo lačna...dokler se spakirava pa sva vsaj eno uro zunaj, pa dokler se spet odpakirava... ne vem, no... nočem skos razmišljat, a je lačna al pa rata že rjavo, pa ne vem kakšno včer sem pač nehala dajat, pa nič več ponudila - krompir je bil itak že mrzel, sadje pa rjavo... ampak včeraj sem bila ornk...kakor pravi estrella...razglašena kaj pa vem...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:01:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: ja ,pri nas niso bili potrebni taki ukrepi, ker je v 95% pojedla brez incidentov. No vsega je enkrat konec, raje pa vidim, da je pri hrani, kot pri spanju, ker tam bi bila reakcija še hujša Danes smo na plavanju videli eno žensko, ki ti je bi la ful podobna. Pa nisem bila jaz.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:01:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ku, ku, a danes ne bo nobena za akcijo?? Jaz bom danes malo bolj pozna, ker mi ni uspelo sami porihtat oba pravočasno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:06:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes ima pa naša gladovni štrajk Sploh ne vem zakaj, ampak ko noče jest mi tlak naraste na 300 in sem tako jezna na njo, da bi jo kar skloftala. Sploh si ne morem pomagat, da tega gneva ne bi čutila Ni me strah, da ji bo kaj manjkalo, samo nepopisna jeza me zagrabi. joj... te čisto razumem v zelo podobnem filingu sem bla včeraj jaz, ko ni nikakor hotela jesti danes sem pa imela začuda kar jeklene živce, pa čeprav sem jo 45 minut filala tistih ca. 100 ml zelenjave A si kdaj razmišljala, da bi ji dala samo toliko kolikor lepo poje, ostalo pa kasneje ko bi bila spet lačna? Jaz sem se naveličala mojo hranit po pol ure in se norca zraven delat in pospravim, če noče več lepo jest in mi je začela lepše jest, ker je videla, da je kasneje spet lačna. večkrat, ja... ampak potem si ne upam ven, ker se bojim, da bo lačna...dokler se spakirava pa sva vsaj eno uro zunaj, pa dokler se spet odpakirava... ne vem, no... nočem skos razmišljat, a je lačna al pa rata že rjavo, pa ne vem kakšno včer sem pač nehala dajat, pa nič več ponudila - krompir je bil itak že mrzel, sadje pa rjavo... ampak včeraj sem bila ornk...kakor pravi estrella...razglašena kaj pa vem... Pa kljub temu skozi razmišljaš o tem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:08:16
|
|
|
|
Estrella*
|
To hranjenje je tudi eden od razlogov, da si želim, da bi čimprej zrastla. Potem je lažje s tega stališča, da je sam in pove ko je lačen in kaj bi rad jedel, da ni nepotrebnih vojn okoli tega. Izjema je kosilo, se je kar je, ostali obroki pa so po želji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:10:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ku, ku, a danes ne bo nobena za akcijo?? čakam da gre moj v nočno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:12:56
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice enostavno nimam moči da bi se že prej oglasla pa še moj je doma k gre v nočno pa sva bla mal skupaj. Na kratko:za noči nimam več besed,samo pizdim in jokam še,zdejle me pa že zvija kaj bo dons ponoč k je moj v nočni.Do polnoči se je zbudila vsaj 3x s tem da je zaspala šele ob 21:30 in to zdej že cel teden tkole pozn hod spat.Ob pol enih pa do pol treh se je zbujala na pol ure pol pa od pol treh naprej bila budna in jokala k dež.Ob štirih sem ji dala svečko in se skregala z mojim ker je lepo spančkal zraven,ga ni dretje nč motil .Pol sva pa študirala da kaj pa če je lačna babnca naša in je 1. pojedla 200 sadja ker flaške ni hotla. KOnčno mi je okoli 5-ih po mukah zbujanja in zaspanosti in posledično tečnarjenja zaspala do 9:30.HB sem se vsaj malo naspala čeprav sem še vedno zaspana.Pol je bla pa tko tečna okol 12 ure in sem jo hotla pospat pa ni šlo,mi je zaspala potem ob 13:15 in še zdaj spi pa jo bom kr pustila sam upam da ne bo popoldne vsega not prnesla in mi spet čula ponoč Ojej Katy Saj ne vem kaj naj ti napišem v tolažbo. Upam, da bo kmalu minilo. Kaj pa če jo daš spat še kasneje? Je še hujše k je preveč zmatrana Ojej . A spiš ali počivaš čez dan, ko gre ona pančat? Kakorkdaj,dons sem bla tko zmatrana in tečna da sem raje tle gor visela in brala da nisem slabe energije nanjo prenašala k pol bi blo po moje še hujš.Sej mi ni panike zdle sploh nisem zmatrana k se že obremenjujem kako bo zaspala men bi po polnoči pasal zaspat,njej se pa takrat dogaja na polno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:15:39
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ku, ku, a danes ne bo nobena za akcijo?? čakam da gre moj v nočno Moj je že odpeketal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:17:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ku, ku, a danes ne bo nobena za akcijo?? čakam da gre moj v nočno Spet Moj ma pa danes Aljčino Joj kva me je danes Andraž presenetil. Je začel pet eno pesem, ki sem jo jaz pred 100 leti poslušala(pišonja i žuga) Sem ga vprašala od kod pozna, pa mi pokaže neke stare kasete(moje seveda), jih je poslušal Kaj vse ne pretakne
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 8.1.2009 20:18:17 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:18:50
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes ima pa naša gladovni štrajk Sploh ne vem zakaj, ampak ko noče jest mi tlak naraste na 300 in sem tako jezna na njo, da bi jo kar skloftala. Sploh si ne morem pomagat, da tega gneva ne bi čutila Ni me strah, da ji bo kaj manjkalo, samo nepopisna jeza me zagrabi. joj... te čisto razumem v zelo podobnem filingu sem bla včeraj jaz, ko ni nikakor hotela jesti danes sem pa imela začuda kar jeklene živce, pa čeprav sem jo 45 minut filala tistih ca. 100 ml zelenjave A si kdaj razmišljala, da bi ji dala samo toliko kolikor lepo poje, ostalo pa kasneje ko bi bila spet lačna? Jaz sem se naveličala mojo hranit po pol ure in se norca zraven delat in pospravim, če noče več lepo jest in mi je začela lepše jest, ker je videla, da je kasneje spet lačna. večkrat, ja... ampak potem si ne upam ven, ker se bojim, da bo lačna...dokler se spakirava pa sva vsaj eno uro zunaj, pa dokler se spet odpakirava... ne vem, no... nočem skos razmišljat, a je lačna al pa rata že rjavo, pa ne vem kakšno včer sem pač nehala dajat, pa nič več ponudila - krompir je bil itak že mrzel, sadje pa rjavo... ampak včeraj sem bila ornk...kakor pravi estrella...razglašena kaj pa vem... Pa kljub temu skozi razmišljaš o tem ampak če se potrudim... pa končno nekaj stlačim v njena usta, imam vsaj nekaj časa mirne živce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:24:22
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ku, ku, a danes ne bo nobena za akcijo?? čakam da gre moj v nočno Spet Moj ma pa danes Aljčino Joj kva me je danes Andraž presenetil. Je začel pet eno pesem, ki sem jo jaz pred 100 leti poslušala(pišonja i žuga) Sem ga vprašala od kod pozna, pa mi pokaže neke stare kasete(moje seveda), jih je poslušal Kaj vse ne pretakne ta komad je men zakon
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:25:52
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ku, ku, a danes ne bo nobena za akcijo?? čakam da gre moj v nočno Moj je že odpeketal a tvoj ma 12 urne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:26:49
|
|
|
|
tally
|
naša pa že pol ure spi , je bila popoldne tako "pametna" da ni hotla spat, kr skakala je po pojstli. Sem jo vn vzela in potem je prišel še moj fotr, je mal dnarja za stanovanje primaknu in je bila takrat že sitna, sem jo skopala in je popila 130ml in jo je zmanjkalo v sekundi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:27:07
|
|
|
|
tana7
|
Brina pa noče zaspat 2x sem šla že v sobo k njej, pa jo dobila, kako stoji in se drži za posteljico in jo malo ruka... zdaj me je pa strah, da se kaj zapleza, da ji zdrsne, da se spusti (neha držat)... šit, še padla bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 20:28:36
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ku, ku, a danes ne bo nobena za akcijo?? čakam da gre moj v nočno Moj je že odpeketal a tvoj ma 12 urne? Ja od 19-7 pol pa še skor eno uro vožnje pa ga nimam od poznega popoldneva nč doma
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?