bamoocham
|
Ojla babnce moje. Js sem tk vesela, da sem doma. Bi prej prišla na net, pa sma mela generalko, jelkico pospravit in posesat, pobrisat po tleh, pa prah... No ob 10h sma bla v Ljubljani v Leonišču, sem se prijavila, potem sma šla v porodnišnico na 4 nadstropje, kjer je genetska posvetovalnica. Ena med. sestra mi je vzela napotnico in sma čakala v čakalnici. Koliko žensk je bilo za amniocentezo pa za BHR ful velik. No midva sma kr hiter prišla na vrsto. S sestro smo družinsko drevo narisali, dali izvide od nuhalne, potem je pa prišla zdravnica, da smo se pogovorili. Prvo, ko je pogledala izvide, je rekla: Zakaj sta pa pravzaprav vidva tukaj? Midva sma se sam spogledala, pa ji pač povedala, da nama je ginekologinja zračunala visok riziko in da nama bojo oni povedali kk pa kaj naprej. Pa pravi, da to, kar je nama izračunala, da sploh ni visok riziko in da sma po nepotrebnem tam, ker glede na družinsko drevo in vse ostalo, bi moglo bit vse ok. Še nobenih nadaljnih testov mi ni predlagala, ma kje kako amniocentezo. Je rekla, da z zdravstvenega vidika ne vidi, da bi bila potrebna, lahko pa če hočema, grema sama samoplačniško, da boma 100% in pomirjena. Morem pa it na morfologijo in to v Ljubljano, morem rečt gin. za napotnico, ker se bi na morfologiji videlo, če bi bilo karkoli z otročičkom narobe in bi bil še zmeraj čas za splav. Tako je rekla, da se ni za sekirat, ker je verjetnost velika, da je z otročičkom vse ok. Vglavnem, midva sma pomirjena. Res no prijazni tam in je že moglo bit tk, da sma šla naprej na ta posvet. Saj veste kaj pravijo, vsaka negativna stvar je za nekaj dobra!! Boh vedi, zakaj je bilo to dobro. Pa vi kako ste? Kaj počnete?
|