|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: VELENČANKE 2009
7.1.2009 15:16:38   
lunica12
Ja dela zdle v trgovini potem pride po  kosilo,pa bom sla js mal do mojih...Dej povej mi s ti mas tak trebusni pas z hlackami ali brez?Js si ga nameravam it kupit..No js pa to glede stanovanju morem se uredit potem pa vse te papirje izpolnat da jih lahko po porodu potem kr oddam..

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
7.1.2009 15:26:45   
acitak
punce sibam...se tipkamo zvecer...

pa pa

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
7.1.2009 15:27:16   
lunica12
No vela...Papa

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
7.1.2009 16:07:21   
bamoocham
Ojla babnce moje.

Js sem tk vesela, da sem doma. Bi prej prišla na net, pa sma mela generalko, jelkico pospravit in posesat, pobrisat po tleh, pa prah...

No ob 10h sma bla v Ljubljani v Leonišču, sem se prijavila, potem sma šla v porodnišnico na 4 nadstropje, kjer je genetska posvetovalnica. Ena med. sestra mi je vzela napotnico in sma čakala v čakalnici.
Koliko žensk je bilo za amniocentezo pa za BHRuser posted image ful velik.

No midva sma kr hiter prišla na vrsto. S sestro smo družinsko drevo narisali, dali izvide od nuhalne, potem je pa prišla zdravnica, da smo se pogovorili.

Prvo, ko je pogledala izvide, je rekla: Zakaj sta pa pravzaprav vidva tukaj?
Midva sma se sam spogledala, pa ji pač povedala, da nama je ginekologinja zračunala visok riziko in da nama bojo oni povedali kk pa kaj naprej.

Pa pravi, da to, kar je nama izračunala, da sploh ni visok riziko in da sma po nepotrebnem tam, ker glede na družinsko drevo in vse ostalo, bi moglo bit vse ok. Še nobenih nadaljnih testov mi ni predlagala, ma kje kako amniocentezo. Je rekla, da  z zdravstvenega vidika ne vidi, da bi bila potrebna, lahko pa če hočema, grema sama samoplačniško, da boma 100% in pomirjena.

Morem pa it na morfologijo in to v Ljubljano, morem rečt gin. za napotnico, ker se bi na morfologiji videlo, če bi bilo karkoli z otročičkom narobe in bi bil še zmeraj čas za splav.
Tako je rekla, da se ni za sekirat, ker je verjetnost velika, da je z otročičkom vse ok.
Vglavnem, midva sma pomirjena.user posted image
Res no prijazni tam in je že moglo bit tk, da sma šla naprej na ta posvet. Saj veste kaj pravijo, vsaka negativna stvar je za nekaj dobra!! Boh vedi, zakaj je  bilo to dobro.

Pa vi kako ste? Kaj počnete?

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
7.1.2009 19:31:45   
kalanteja
te novice sem pa vesela, da je vse ok

tud jst sem bila danes na pregledu in je vse ok, mam pa 30 januarja spet ultrazvok, komaj čakam

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
7.1.2009 20:12:05   
bamoocham
U super kalanteja, kaj imaš takrat morfologijo?

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
7.1.2009 20:32:06   
tulpek
Bamoocham, čestitam, da imaš dobre rezultate. Pa kalanteja tebi tudi za UZ.

Punce, js sem vsak dan slabše user posted image Danes sem popoldne celi dve uri in pol spala, pa bi še več, če ne bi imela jutri enega izpita. In se sploh ne morem skoncentirat in sedet na miru več kot 10 minut. Zmatrana sem pa tudi tako, da ne vem, kako mi bo uspelo pridet v lj in tam normalno izgledat. Ko se pogledam v ogledalo se mi zdi, da mi na obrazu piše, da z mano nekaj ni vredu.
Zdaj sem se odločila, da je zadnji čas, da nabavim ingverjev čaj, ker baje pomaga. Ga bom jutri po izpitu, če mi bo ostalo še kaj energije.

Neposredna povezava do sporočila: 1357
7.1.2009 20:44:01   
kalanteja
ja, konec meseca imam morfologijo- komaj čakam

drugače pa ja, tulpek vso srečo teb jutr, men pa v petek (italijanščina), bom držala pesti

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
7.1.2009 20:58:03   
bamoocham
Tulpek, to je normalno, da  si tk zmatrana. Js sem bla ista, skos sem spala, ponoči po 12 ur, pa popoldan še po kako uro pa pol. Tk da sem v bistvu skos spala. Ni blo nič iz mene. Sej po nekem času te bo minilo. Zdj v drugem tromesečju pa mam že več energije, v bistvu popoldan sploh ne spim, ponoči pa največ ene  8-9 ur. Sej bo:)
Hvala za čestitke, tut js sem vesela, da je vse ok.
Za vaju pa js držim pesti, da bota naredli izpite. Itak, da bota.user posted image

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
7.1.2009 22:58:26   
acitak
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12
Dej povej mi s ti mas tak trebusni pas z hlackami ali brez?Js si ga nameravam it kupit..

brez hlack je, sam za trebuh...

bamoocham...user posted image user posted image user posted image  za informacije k sta jih dobila...sem ti rekla da bo vse ok...sam pozitivno morem mislit...zdj si pomirjena pa sam na user posted image  pazi da bi pridno rastel in se razvijal...

tulpek...tud js sem sam spala pa bla skos utrujena skos...nc se mi ni dalo...izpite sem takrat dala na stran ker se tud nisem mogla skoncetnrirat...zato morem pa se zdj 2 naredit...

kalanteja...fajn da je z tvojim user posted image  vse ok...bos vidla na morfologiji kk bo ze velik da se ne bo cel videl na UZ ampak ti ga bo G po delih kazala , taki velikan bo ze... 

za obe drzim pesti da vama bo slo na izpitih...

js pa jutri ob 8.00 na CTG v P pa bomo vidli kako in kaj...

punce fajn spite pa se jutri tipkamo ko pridem nazaj iz P...

NOČKO user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
8.1.2009 7:33:48   
bamoocham
Jutro, evo js sem pokonc. Ne morem več spat, pijem čaj za spremembo, nekaj me lovi vnetje mehurja, potem pa se kr z brusničnim čajem nacejam. Samo, da pomaga.
In še vse spite? Moj se že veselo vozi na šiht, oz.mislim, da je že tam.
Danes si pa vzamem dan na off, ne delam nič. Mal bom šla v hervisa pogledat, mam ene bone za izkoristit, ko sem jih že pred 2 mesecema dobla za roj. dan.

Acitak, js sem tut vesela, da je vse ok. Tk ko si rekla, pozitiva je glavna!user posted image
Ti pa javi, kaj si na ctgju zrihtala. Da ne boš kr pobegnala rodituser posted image

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
8.1.2009 8:47:17   
lunica12
Dobro jutro punce....

Kako ste kaj spale?Js sem kr vredu ni bilo nic kaj posebnega...Vceraj sem pa potem celi dan lutala in me ni bilo nic gor da bi kaj napisala...

Bamoocham vidis sej smo ti rekle da bo vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image No vazno da si zdaj pomirjena in lahko uzivas mirno nosecnost naprej..

Kalanteja tudi zateuser posted image user posted image user posted image za pregled...

Tulpek veliko srece danes na izpitu pa le javi kako je bilo.Aja drugace pa bolse da ti js ne povem kolk sem js prespala na zacetku nosecnosti...groza in strahuser posted image

Acitak javi se cim prides nazaj da nam porocas kaj se dogaja..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1362
8.1.2009 11:38:25   
acitak
helo...kako kaj?

js vredu...bla na CTG.ju...kaze pac popadke...js itak nc ne cutim...ni me pregledovala G ker sem itak v nedeljo mela pregled...v soboto pa spet na ctg...

to je to...cakam da me preseneti...

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
8.1.2009 11:49:20   
lunica12
No evo nic posebnega...js sem ze celo jutro na netu zraven pa tu pa tam kako majco zlikam perem itd...pac nic posebnega...

Acitak da ne bova sle midve na koncu res skupaj v porodnisnico kot sma se na zacetku zabavale..user posted image Da ti mores cez rok js pa da morem pred rokom rodit pa boma skupaj v bolniciuser posted image

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
8.1.2009 11:52:52   
acitak
lunica mislim da bo kr tk k sma se zmenle...ce ne preseneti..

grem na koslilo k mojim...se javim ko pridem nazaj...

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
8.1.2009 11:55:43   
bamoocham
Js tut perem zraven, pa sem mal na netu pa tv pa tk vsega boga delam. Zdj bom šla postlo preoblečt, ko se mi tk fajn spalnica lufta pa povštri pa kovtri, pa je tk fajn mrzlo notuser posted image
1 rundo cot sem že oprala, ena se pere zdj, eno še pa bom kasnej.
Acitak, malemu je preveč fajn v trebuščku:)
Sem rekla Duški včeri..a veš da je Acitak prišla iz bolnice..se je nasmejala, je mislila, da si že rodila, pa reče...ii kk fajn, zdj so pa 3je.
Pa sem ji pol razlložla da še noče Niko venuser posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
8.1.2009 12:10:42   
maja_sunny
Helou, helou,

nisem vedela, da so se Velenjčanke povezale. Full dober.

Vsem puncam, ki še pričakujete: jaz sem bila v Celju in je bila super izkušnja. Naj vas ne bo strah prositi za kar koli. Sestre pridejo za vsako malenkost, kr ne se jim pustit.

Sabo je dobro imeti nekaj vrečk kamilice in malo posodico za izpiranje takoj po porodu.

Glede čaja ki ti ga ponujajo pa se je dober malo nazaj držat. Meni je od čaja bilo malo slabo. Dajo tudi vrč vode.

Pa še to, ješ samo 3x na dan: ob 9-ih, 13-ih in 18-ih. Naj vam prinesejo svojci kaj konkretnega za pod zob, ker ob nočnem zbujajnu postaneš grozno lačen, kuhinja imam pa samo mleko.

P.S. Mi imamo pa 2 mesečnega fantka.

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
8.1.2009 12:25:16   
lunica12
Bamoocham potem sma pa na istem ker js sem pa glih posteljo slekla pa dala posteljnino pratuser posted image Ma smo pridne danes,ne vem kaj je to..

Maja_sunny pozdravljena..user posted image user posted image user posted image No pa je ena ko nam lahko spet kaj svetujeuser posted image No evo ze koristne informacije...drugace pa glede prehrane kr vem kk je ko sem bla en teden noter zaprta in ko sem se ponoci zbudila me je tako lakota dajal da groza...
In kako se maste z novim druzinskim clanom je priden?Joj js komaj cakam...In koliko si stara ce smem vprasat?

Neposredna povezava do sporočila: 1368
8.1.2009 12:57:51   
acitak
bamoocham...sj so vsi mislili da bom z dojenckom prisla domov...pa nisem user posted image ...
je od kolegice tamali (4leta) reku ko sem prisla v torek na obisk: ''Ja kje mas pa dojencka?, pa sem rekla: ''Mrzlo je zunaj pa noce vn!'' zdj pa tk veselo okol razlaga kar sem mu rekla...kk so hecni...user posted image ...

maja sunny...podravljena med nami...hvala za informacije...tud js vem kako je v celju...je pa osebje res prijazno...pa ze zdj mamice so mi rekla naj si kaksne piskote nesem zraven ker bom ponoc ziher lacna...pa sj res ob 18 je vecerja pol pa nc do 8 zjutraj ko je zajtrk...
cestitke za fantka...js ga tudi pricakujem

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
8.1.2009 13:00:14   
acitak
js sem posteljnino tud vceri zvecer preoblekla, danes pa oprala ze tud en stroj...sam likat bi mogla pa se mi ne da...

me prepricjejo da grem okol jezera...pa ce je tk mrzlo...pa tud bunde si ne morem zapret...bo tamali zmrznu...

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
8.1.2009 13:08:42   
lunica12
Ja mrzlo je pa res zelo vzunaj kljub lepemu vremenu...No js sem se pa zdle tako namatrala da sem pod posteljo posesala,pa vse odmaknala...groza..zdj sem se pa prisla malo usestuser posted image
Acitak a si se ze napapcala?

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
8.1.2009 13:13:15   
acitak
napapcala...spet je blo meso...na vrh galve ga mam...sem rekla mami da jutr naredi spagete pa velikoooo solate...

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
8.1.2009 13:18:51   
lunica12
Aha..no pa vsaj najedla si se....Js pa se ne vem kaj bom naredila..najverjetneje mesouser posted image
In kaj bos kej pocela danes?

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
8.1.2009 13:26:37   
acitak
nc nimam v planu...doma bom...mal tu, mal polezavala...razen ce ne bo kdo prisu...noben se se ni najavu

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
8.1.2009 13:39:36   
maja_sunny
Naš migica - Arlan je res super. Po dveh mesecih sva se že veliko bolje spoznala.

Prvi mesec je res treba pustiti da te drugi pedenajo ti skrbiš samo zase in za otročka. Potem pa je vse bolje in bolje.

P.S. Če bo katera rabila pumpico za mleko jo imam doma, še praktično novo. Uporabljala sem jo 14 dni, potem pa ni bilo več mleka. Ne se sekirat če ne bo mleka, nič ni narobe!!!!!

Aja pa naj vam otroka ne silijo k prsim. Naj vam pokažejo kako potem pa se vidva sama zorganizirajta. Pri nama je bilo tako, da se je Arlan prav branil dojke. Preveč so ga tišale zraven.

Jaz bom letos 30.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?