|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
8.1.2009 8:35:20   
anita goitan
jutrooo

user posted image user posted image user posted image user posted image hekp, Zoja se je v glavco udarila, ****ti kolk sm štorasta, bila v gugalniku,privezana pa sem jo žežela prestavit z njim vred v drug prostor in preden senm jo odložila na tla mi se je prekucnu na stran, Zoja z glavco udarila, mene kap, Zoja začela jokat, jaz še bolj, sem jo hitro  odpela, stisnla, ji dala jest, ni zaspala, zdej se tuki igra, ima pa buško. A mislte da je vse okuser posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
8.1.2009 8:35:24   
tatly
vilika jaz bi dala eno slikco pa nekaj shrani.si negre

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
8.1.2009 8:36:39   
tatly
anita goitan-user posted image po moje ce se je pomirla je vse ok.
naj ti raje glede tega katera druga svetuje

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
8.1.2009 8:40:38   
tejkaz
Jutro

Samo na hitro, ker jem user posted image

anita, buško ji namaži z margarino, da ne bo zatečena. Opazuj jo, če bo preveč spala ali kaj bruhala, jo pojdi pokazat, drugače pa mislim da ni kaj takšnega.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
8.1.2009 8:44:37   
anita goitan
hvala, sem ji buško z maslom pomazala, če ji dam mrzlo gor zajoče, seveda ker ima mal buške in rdečouser posted image
zdej mi je zaspala, jao ne bom se zgovarjala, sam res sem nerodna bla, spala sem pa 4 ure ampak ne skupaj..ma vem to ni izgovor, vem

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
8.1.2009 8:49:28   
matejchi
anita to spada k paketu.. buške.. ne se sekirat, vem pa da ni prijetno. Je imel tudi Žiga buške... pa zmeraj na istem mestu, tako da se mi zdi, da se mu kar malo pozna...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
8.1.2009 8:52:26   
naty13
Anita user posted image user posted image user posted image user posted image . ti je pa že Tejka svetovala. Margarina je zakon. user posted image Mrzlo pa niti Nejcu ne paše, ga moti. user posted image Če je zajokala, je le dobro.

Tejka dober tek. user posted image

Tatly samo, da je Stella bolje. user posted image

Vilika jaz sem dala cel kup slikic gor prejšni dan. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1332
8.1.2009 8:56:58   
anita goitan
ja sej vem, da bo tega vedno več, ampak dns je bila moja krivdauser posted image , jaz sem bla štorasta in si ne odpustimuser posted image user posted image , ne vem zakaj ...jao, sem klicaal tud v ZD P pa je reku da verejtno ni nič, da anj jo samo opazujem če bi bruhaal, samo spala, bla mi čudna..naj jo pripeljem, in enako rekel kot ve: tega bo vedno več

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
8.1.2009 8:59:08   
gajka
user posted image

Maja T. - ZARA
Čestitke za polovičko! user posted image

sandra123 - TAJA & TEJA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
8.1.2009 9:04:06   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

aja mam eno vprašanje- žana že od 4meseca je fruteka, pa kašice, pasem ji do zdaj dajala sam en obrok dnevno, ostalo pa mleko, kaj mislite ve da ji že lahko dajem 2 obroka?

Vprašaj pediatra. Po mojem mnenju si že itak prezgodaj začela.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
8.1.2009 9:07:53   
tejkaz
Da ne boste mislile da tako dolgo jem user posted image Se mi je že Jaša vmes zbudil. Zdaj še malo brca v postelji.

Anita, vedno več bo tega. Če bi začela pisati kam vse se je že Eva udarila in kaj vse smo že imeli, ena stran ne bi bila dosti. Jaša je že tudi pokasiral svojo prvo buško, pa sem bila zraven, pa nisem mogla preprečit. Mu je vrgla pametni telefon v glavo. Včeraj se mu je vsedla na trebuh, pa sem bila tudi zraven. Sem izgleda kot da sem nesposobna, samo to se res zgodi v sekundi in nikakor ne moreš preprečit. Vsega ne moreš predvidet in preprečit. Zdaj se umiri, nehaj se kriviti, ker bo to Zoja čutila.

tatly, bravo za Stello. Zdaj bo vsak dan boljše.

Vilika, bom jaz dala danes slikice. Pa še en filmček, samo moram še v klet po kable od telefona. Tekom dneva, prav?

Naty, hvala. Da ti povem izjavo mojega od včeraj, ko sem prišla domov. "Saj plina primanjkuje, ne pa hrane." Jaša je spal v moji postelji, baje da je zaspal pet minut preden sem prišla v joku, pa me ni poklical, Eva je pa pridno spala.

Dojenč, saj gresta k pediatru, pa vprašaj. Zakaj ji pa Frutek daješ? Od začetka raje zelenjavco skuhaj sama, Frutke uporabljaj če kam gresta.

Zdaj pa Jaša umit, preoblečt, nahranit,....

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 8.1.2009 9:09:17 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1336
8.1.2009 9:24:42   
anita goitan
ja sej vem tejka, sam itak se ti takoj črne misli zapodijo po buči, in tolk sem jezna nase. Drgač pa hvala, in zdej vas ne bom več utrujala s tem udarcem, čeprou mi tako srce razbija in skoz jo hodm v sobo čekirat, mojmu si niti ne upam povedat na kašen način se je to pripetilo..bla bla enim se ne more to zgodit, a ne

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
8.1.2009 9:26:20   
Vilika
anitauser posted image user posted image , objemčki za vaju z Zojo. Vem kako ti je. Poskusi se čim manj obremenjevat in jo opazuj. Sigurno bo vse OK - dojenčki so baje gumijasti.
Ko je Vid padel s postelje nisem prišla k sebi vsaj en teden, skoz sem imela prizor pred očmi. Sedaj ko vidim, da je vse v redu, čutim olajšanje. Kaj vse bi si lahko naredil... nikoli si ne bi odpustila... verjetno boš od sedaj še 100 x bol pazliva, kajti jaz Vida za živo glavo ne pustim več nikjer 'nezavarovanega'. Ko sem z njim sva na postelji, ko me ni, ga prestavim v stajico ali posteljico - tudi če grem samo za minutko stran.

naty - spomnim se kakih 500 strani nazaj user posted image , je bil Joštek, pa Jašek, pa Nejček... Med zadnjimi stranmi je pa sama neka hrana - jaz pa na dieti user posted image

user posted image

Maja T. - ZARA

sandra123 - TAJA & TEJA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

< Sporočilo je popravil Vilika -- 8.1.2009 9:29:47 >

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
8.1.2009 9:28:18   
anita goitan
Vilika hvala, ma sej sem se takoj spomnla nate, kako ti ej padu ne dolgo nazajuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
8.1.2009 9:29:27   
tejkaz
Buhtlčk, sem ponoči razmišljala, da ja ne bom pozabila - plesen so nam očistili. Najprej so jo kar z mokro krpo pobrali dol, malo pobrusili in nato premazali z nečim proti plesni. zdaj izgleda tako kot je bilo na začetku, ne vem pa koliko časa bo tako.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
8.1.2009 9:31:44   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

je bil Joštek, pa Jašek, pa Nejček...

Jašek nikoli!! Me spominja na kanalizacijo. Jaško je bil, čeprav se ga je to kar prijelo in je še vedno. Na, razen za tasta je Jakob.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
8.1.2009 9:32:15   
tejkaz

user posted image

Maja T. - ZARA

sandra123 - TAJA & TEJA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
8.1.2009 9:40:37   
tatly
         user posted image

Maja T. - ZARA

sandra123 - TAJA & TEJA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image o madonca eni so ze pol leta stariuser posted image pa se mi zdi da sem vceraj prisla na ta forum,joj kak gre cas

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
8.1.2009 10:11:09   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

je bil Joštek, pa Jašek, pa Nejček...

Jašek nikoli!! Me spominja na kanalizacijo. Jaško je bil, čeprav se ga je to kar prijelo in je še vedno. Na, razen za tasta je Jakob.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še pomislila nisem na kaj takega - jašek user posted image user posted image user posted image , daj no, saj ni niš narobe z imenom, samo pri sklanjanju ima večina probleme (tudi jaz včasih user posted image ) isto kot pri Jaka, Luka... Pol pa rečeš z Jakatom, Lukatom...user posted image user posted image Bom drugič rekla Jaško, naš je pa včasih Vidko user posted image .

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
8.1.2009 10:11:12   
ozziebo

user posted image

Maja T. - ZARA

sandra123 - TAJA & TEJA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Anita user posted image !
Joj, kolk bo še padcev.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
8.1.2009 10:11:48   
gajka
anita - jaz sem zadnjič Roka uspela ful grdo odložit na posteljo, mi je nekako skoraj na glavo padel, pa sem se kar malo zasekirala. Pa si moramo za začetek dopovedat, da user posted image kljub vsemu niso tako krhki in da bodo kmalu buške, praske in kraste čisto vsakodnevni spremljevalec. Sem pa opazila pri majhnih otrocih (takih nekje do 2 let), da velikokrat na nekaj (manjši padec, udarec...) odreagirajo tako kot odreagiramo mi - če mi poskočimo kot da je nekaj hudega, se začnejo jokat, če pa nič ne rečemo, potem pa tudi sami nič ne reagirajo. Kolega sta npr. s paniko, ki sta jo zagnala, ko jima je dobro leto stara punčka med kopanjem v banji padla in ji je glavica šla pod vodo, povzročila samo punčkino totalno fobijo pred vodo (na morju je bila dobesedno zalepljena na brisačo, kopanje je pa pri njih en orng stresen projekt).

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
8.1.2009 10:35:16   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Jutro.

Zojkomišek hvala za user posted image . In user posted image user posted image user posted image user posted image za Kajo Lino. Kaj naj rečem, otroci rastejo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za tvoje zdravje.

Nell razlika v mleku 1 in 2 je v sestavi. Je 2 bolj močno, ker 1 ne zadostuje več potrebam otrok starih pol leta in več. user posted image

Dobr da mam Naty..vse namesto mene odgovori pa vse lepo zaželi, kar sem hotela tudi jaz, zato se samo pridružujem čestitki za prespano noč in pikapolonicam za zdravjeuser posted image

matejchi - a si ročko vrgla v prestave?user posted image

tatly- super da gre Stelli na boljeuser posted image

Lony - user posted image za tvojo punčko... zobki so zoprna reč ja...jaz se kar prihično pripravljam na ta stadijuser posted image

Vilika - fotke bi rada...čaki da jih poiščem..sem jih ravno včeraj na drugi temi gor popala...
user posted image

user posted image

user posted image

sayuriiiiiiiiiiiiiiii, cebrca - MISS YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

anita - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne vem kaj naj napišem.. če je uredu in ima samo buško mislim da ni hudega..no..opazuj jo, navsezadnje imajo teli čmrlji še mehko glavico... Upam da bo vse uredu z Zojo..ti pa se pomiri in ne sekiraj...se zgodi..bušk bo še veliko...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
8.1.2009 10:35:30   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

user posted image

Maja T. - ZARA

sandra123 - TAJA & TEJA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Še jazzzzzzzzzzzzz!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
8.1.2009 10:39:05   
Ryssa
Dobro jutro!

Hvala za user posted image , mal so pomagale. Mogoče bo šlo mimo, danes me nič druga ne matra, sam glava me boli za znoret, upam da bo kava kej pomagala.

ZM pošiljam user posted image tudi tebi, da se že enkrat pozdraviš, te ja že tak dolg matra user posted image Pa hvalabogu da se ves trud z pumpanjem obrestuje user posted image Je pol večje veselje pumpat user posted image
Upam da Lan res nič ne dobi, včeraj je stokrat kihnil pa sem se že bala. Okužla me (naju?) je pa tak nečakinja, ki je veselo kašljala v naju z Lanom user posted image No, sej mogoč bo pa šlo mimo.

nell glede mleka 1 in 2.... Midva sva pri milumilu celo ugotavljala če ni 2 isto ko 1, s tem da imaš pri 2 večjo žličko. Verjetno je pa 2 bolj kalorično kot 1, ampak ne vem ker sem prehitro vrgla stran pakungo od 1.

Aja, pa Zoja Miša kdaj pa si kupila Milumil v Mullerju in so meli od 0-6? Mi smo bili ca 1 mesec nazaj pa so imeli 0-4 in 4+. Da niso zdej kej premenjali in bomo mogli spet 1 kupit user posted image
Ajej zdej te pa še zob boli user posted image Pejd kr k dežurnemu, jaz vedno tak naredim če je kej, ker še nimam svojega zdravnika user posted image

anita user posted image user posted image vse bo ok. Se zgodi, nimaš kaj. Še velikokrat se bo udarla. Ej, sam dobra si ti da lahk shajaš s tolk mal spanja. Ka ne moreš Zojo mal tvojemu podturit, ti se pa mal naspiš vsaj eno noč?

ZARA, TEJA & TAJA ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

Mi smo spali ok, zjutraj se pa vsak dan prej zbudi. Je spal že do pol osmih, zdej pa spet ob petih jemo. Pa sej, glavno da ponoči spi od  8h, 9h do 5h. Pol pa eno uro bedi in še potegne do kakih osmih.

Dejte mi nekaj povedat... Kako dolgo rabijo vaši user posted image da podnevi zaspijo? Midva se matrava 1 uro ali več, da zaspi. In v tem času mu moram še jest naredit, čaja dat, 100x dudo popravit in takoj zatem ko mu dam dudo, si jo ven potegne....
Zdej je pa še bolj naporen po cepljenju, zaspan, joče, zaspat pa ne. user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
8.1.2009 10:40:19   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Včeraj se mu je vsedla na trebuh, pa sem bila tudi zraven.

Ajej... pa dela to z namenom da ga poškoduje, probava kaj sme ali ne, a kaj??

Upam da ni bilo kaj narobe.. Kako pa si potem pri Evi reagirala.. kaj je ona rekla... Upam da nisem vsiljiva z vprašanji samo me ful zanimajo tele situacije - mogoče se podzavestno pripravljam na prihodnost kaj veš?user posted image

A sta šle z naty pogledat včeraj v uno trgovino?user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?