|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
7.1.2009 20:38:01   
buhtlčk
A ma kera Firefox?
Mi ne pokaže ne slikic ne zvezdic , ne morem odgovarjat, gledat v albume....user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
7.1.2009 20:38:39   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

hmmmm.....da niste vse pri meni pritisnile na "blokiraj".....user posted image

zakaj ? user posted image

a je možno da otroka bolijo ušesa samo preden zaspi? Urša namreč vedno preden zaspi malo pojoče in se zraven r rokico drgne ob desno uho. Ko pa je budna pa nikoli ne kaže takih znakov.user posted image  to se dogala kaki teden.

ne, to je samo znak da je zaspana

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
7.1.2009 20:41:21   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

A ma kera Firefox?
Mi ne pokaže ne slikic ne zvezdic , ne morem odgovarjat, gledat v albume....user posted image

a misliš mozillo firefox?user posted image če misliš to jaz mam,pa mi dela vse normalno

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
7.1.2009 20:44:36   
buhtlčk
ja lih sm zloudala jo

bom mal pogledala kaj če bit. Če teb dela bo men tud ane :)

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
7.1.2009 20:50:54   
tejkaz
Buhtlčk, dela mozzila. Meni vedno bolje kot Explorer, še boljši mi je pa Google chrome.

anita in Zoja miša, velja za četrtek, Zoja Miša, ti se pa lahko v ponedeljek še tukaj ustaviš, ko se boš že ravno mimo peljala.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
7.1.2009 20:52:40   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

ja lih sm zloudala jo

bom mal pogledala kaj če bit. Če teb dela bo men tud ane :)

jz sm jo tudi danes še enkrat ker mi je prej neki nagajal,sem jo pa iz tukajle http://www.mozilla.com/en-US/firefox,pa vse dela tko kt mora.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
7.1.2009 20:58:37   
matejchi

a je možno da otroka bolijo ušesa samo preden zaspi? Urša namreč vedno preden zaspi malo pojoče in se zraven r rokico drgne ob desno uho. Ko pa je budna pa nikoli ne kaže takih znakov.user posted image  to se dogala kaki teden.

karmar pol naše 1/2 zmeraj tam spodaj boli.... haha.. (no mojga niti ne)user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
7.1.2009 20:59:24   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

anita in Zoja miša, velja za četrtek, Zoja Miša, ti se pa lahko v ponedeljek še tukaj ustaviš, ko se boš že ravno mimo peljala.

O.K.
Tudi lahko! Pa bova imeli orng športni danuser posted image  Če bom le zdrava! Za enkrat slabo kažeuser posted image .

Erin, bom imela košaro s seboj, pa lahko greva tudi na sprehod če bo lepo vreme. Bova videli kako bo, ne?

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
7.1.2009 21:01:06   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

zakaj ? user posted image

ker sem prej dala eno idejo, a očitno ni nobena za to...user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
7.1.2009 21:01:25   
Zoja Miša
Grem pod tuš, NOČKA
user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1310
7.1.2009 21:14:36   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

nell - sem pri tebi videla da ima Tibor že ščetko za zobe ane? A to se kupi tiste gumijaste? Premišljujem o tem da bi jo našemu kupila samo... Pa ni nič nevarno da bi si jo v usta preveč globoko dal..jaz bi se kar bala...user posted image

erin - Tibor ima en kup zobnih ščetk - tale sploh ni ena izmed ta pravih, ampak je bla lih pri roki. Mulota očitno res dobr dlesni srbijo, ker se dere na polno ko mu jo vzameš. Sicer pa so meni zelo všeč od Tommeee Tippee grizala, ki imajo ščitnik da si ne more predaleč potisnat, pa tudi Mam ima takšne - za te vem, lahko da majo tudi drugi proizvajalci - ne vem, nisem gledala

user posted image

user posted image

Pa sej drugače je teh ščet ogromn na tržišču.

Ufff orng čvekice ste...sem že tam pri 50 mislila, ok to je to - pa vidim da me še čaka. Uspela vse prebrat, neki malga pokomentirat.

Midva sva se tud danes spravila na malo daljši sprehod, ker je bil lih sonček - je Tiborju orng pasalo, sej res da je bil čist zadekan, ampak spanec je bil očitno dober, ker potem ni nič več spal.
Sej to se dogaja zadnje čase pri nas...čez dan nič ne spi, mogoče enkrat po 15 minut in to je to - men se to zi full premal, ampak kaj naj - sej če bi bil zaspan bi spal. Sem ga nekajkrat še poskušala, dati v posteljo in ga spravit spat, pa se je na vso moč razjokal in ni šans, če noče.

Dejte mi neki povedat, v čem je finta tega mleka 1 in dva itd. Kaj pa če npr. otroku še vedno paše mleko 1, al morš pol vseen šaltat???? Tibor je zaenkrat še kr zadovoljen s tem mlekecom in upam da tko tud ostane...sem mu pa dala zdej ene tri dni jabolko in tud ni nekega velikega navdušenja, tko da bom še verjetn mal počakala, sej se nam nikamor ne mudi.

aha pa včeri se je obrnil iz trebuha na hrbet na igralni podlogi na tleh...js sem pa lih tisti čas skočla na wc in me ni blo zraven...pomojem je blo po nesreči, ker je potem v rokah držal eno žirafo, ki visi dol iz tistih lokov - se je ziher stegoval po njej in ga je obrnilo ;)

nočko babike

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
7.1.2009 21:28:40   
matejchi
imam idejo!!!
organizirajmo si dan na forumu- samo za kreganje- a???

neee... itak je že slabo vreme

hm, ravnokar je hotel k meni en na obisk, je kar za kljuko prijel pa sem zaklenjena pa si je premislil.user posted image najbrž je kak nov sosed zgrešil, verjetno je bil prej doma v 2. nadstropju..

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
7.1.2009 21:29:56   
karmar

(se še nisem preselila nazaj v spalnico k mojemu).

??? kje pa si- v dnevni sobi v zibki sTilenom? Al v kočeti? user posted image  a ne bi bla bolj na komot pr dragemu? Pa še ročaj ima, da se zjutraj lahko primeš ko vstaneš. user posted image

hvala vam za odgovore, me je že prav malo skrbelo to z ušesi.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
7.1.2009 21:41:54   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

karmar pol naše 1/2 zmeraj tam spodaj boli.... haha.. (no mojga niti ne)user posted image

veš kolk je to smešno gledat ko ne vejo da jih vidiš...
Tam kjer delam imamo delovne mize v 1. nadstropju in v pritličju je panoramska stena, takoj odzadaj pa parking. In pol se pripelje kaki frajer v dobrem avtu, izstopi in vmes še popraska premoženje, potegne gate iz riti, pol zapre vrata od avta (kot da ni blo nič). Pride gor in ti ponudi roko.... Jaz pa ravno takrat prehlajena...zakašljam...user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
7.1.2009 22:28:02   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Erin, bom imela košaro s seboj, pa lahko greva tudi na sprehod če bo lepo vreme. Bova videli kako bo, ne?

Veljauser posted image

Ryssa, zojkomišek, pozdravita se  user posted image user posted image user posted image

nell - u fajn so ta grizala... bom gotovo kakega res kuplauser posted image

(se še nisem preselila nazaj v spalnico k mojemu).

??? kje pa si- v dnevni sobi v zibki sTilenom? Al v kočeti? user posted image  a ne bi bla bolj na komot pr dragemu? Pa še ročaj ima, da se zjutraj lahko primeš ko vstaneš. user posted image

V dnevni sobi sem ja, ampak ne v zibki, na kavču, tamal je pa v svoji posteljci. Že premišljujem o tem da bi se selila pa se kar ne morem..... Ročaj pa mi uide na šiht še preden vstanem tak da bi v prazno mahalauser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1315
7.1.2009 22:48:28   
matejchi
Dejte mi neki povedat, v čem je finta tega mleka 1 in dva itd. Kaj pa če npr. otroku še vedno paše mleko 1, al morš pol vseen šaltat???? Tibor je zaenkrat še kr zadovoljen s tem mlekecom in upam da tko tud ostane..IZVIRNO SPOROČILO: nell

Daš dve 1 pa je 2.. user posted image

RD RR

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
7.1.2009 22:48:59   
matejchi
nočka moja ročka pa je še budna... user posted image

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
8.1.2009 7:18:20   
Zoja Miša
Jutro!

Kuham user posted image user posted image user posted image . Tako dobro, zimsko, z malo cimeta. Zunaj pa malo snegecov in bela zimska idila! Jupiii!!!

Mene sedaj pa še zob boliuser posted image . Nič, bom mogla danes v eno samoplačniško it, ne bo drugauser posted image

Nell, mislim, da je fora o sestavi mleka. 2 je bolj hranljiva itd.

Spali smo od 21-6huser posted image . Naši princeski je že 3 noči zapored uspelo prespati!user posted image user posted image user posted image
Nič, grem res kavo kuhati.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
8.1.2009 7:43:01   
naty13
Jutro.

Zojkomišek hvala za user posted image . In user posted image user posted image user posted image user posted image za Kajo Lino. Kaj naj rečem, otroci rastejo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za tvoje zdravje.

Nell razlika v mleku 1 in 2 je v sestavi. Je 2 bolj močno, ker 1 ne zadostuje več potrebam otrok starih pol leta in več. user posted image

Noč ok. 17.30-2.30-6.30. Je bil pa lump ob 6.30 tolk brihten, da še jesti ni hotel. očitno mu je še od 2.30 doza zadostovala. user posted image Skregan s flašouser posted image

Jaz sem pa tolk zaspana. user posted image user posted image user posted image user posted image Sem šla spat ob 23.30. Je user posted image imel ene poslovne obiske, pa nisem mogla spat, bi mal čudno zgledal, če bi kar enkrat izginila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa že je tip hotu ene parkrat it, pa ga je user posted image čist nekaj ta levega vprašal in pol spet ena brezvezna debata. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič grem k Joštu, do konca popijem kavo, potem mu pa kašico naredim.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1319
8.1.2009 7:46:18   
matejchi
Mene sedaj pa še zob boli . Nič, bom mogla danes v eno samoplačniško it, ne bo druga IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Kaj pa če greš zvečer k dežurnemu? Samoplačnik te bo pa itak vzel..

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 1320
8.1.2009 7:47:10   
dojenč
jutro, še od mene, hvala za user posted image (sem sii jo dans slabo skuhalauser posted image pa nič zato bom stisnila zobeuser posted image , dans sma rane, ker grema k zdravniku,da vidmo kolkosmo se zredili, in koliko smo veliki, pa še cepljena mora bit, to še bomo videli, ker je smrkava,. vas potem malo preberem

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
8.1.2009 7:47:14   
Lony27
Jutro mamiceuser posted image

K_A_T_J_A

Samoplačniško- 65 eur, vsaka nadaljna terapija pa 42 eur-ov.
Če imaš pa napotnico pa čakaš cc. 6 mesecev.

Danes nismo nič spali, mojo sončico zobki matrajo, vsa je jokava in razdraženauser posted image ... Ji dam sirup, pa ji nič kaj ne pomaga... user posted image  Upam, da bodo zobki kmalu zunaj.

Nasmejan in topel dan vam želimuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1322
8.1.2009 7:49:13   
dojenč
aja mam eno vprašanje- žana že od 4meseca je fruteka, pa kašice, pasem ji do zdaj dajala sam en obrok dnevno, ostalo pa mleko, kaj mislite ve da ji že lahko dajem 2 obroka?

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
8.1.2009 8:15:06   
tatly
oj dobro jutro..mi smo spali celo noc in ni imela nic noska zamasenegauser posted image user posted image
sem prav vesela da ji gre na bolje,
zdaj jo pa moram it previt ker nekaj smrdauser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
8.1.2009 8:24:51   
Vilika
Jutro babe!

Tolk novih načvekanih strani pa nobena ni kake fotke gor dala...
..... dajmooo slikiceeeeeeee.....

da bomo malo učke napasli in ne samo brali user posted image

Naš tamal se igra, je tudi vriskanje pogruntal 2 dni nazaj in je fuuul posrečen user posted image naš cortek.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?