Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 10:28:00
|
|
|
|
ilatic
|
Danes vas bom ob živce spravila
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 10:28:09
|
|
|
|
neboglasnica
|
lex: tvoj dragi ima opravičljiv razlog, ni kaj!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 10:28:20
|
|
|
|
ilatic
|
Kje ste zdej???
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 10:29:11
|
|
|
|
ilatic
|
Evo 600!!!!! A se je Lunica kaj javila???? A je gledala DD?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 10:29:24
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Netki saj jih jem tudi v jogurtu pa ni nič bolje. Jih nikoli nisem marala. Kaj bi dala za eno vročo sirovo štručko ... kakšne kosmiče maš ti to pol
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 10:29:32
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Še mal pa jih bom imela 600 objav.
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2009 10:29:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 10:30:07
|
|
|
|
neboglasnica
|
Kaj zdaj kar sam objavlja poste med pisanjem??? No ja, ilatic ti kar piši, piši, da nas uloviš! mirjam80: kaj naj rečem? Meni je pri Sari P rekel, da naj ji dm zvečer čokolino, da bo spala celo noč. Ji nisem in pri meni je bilo tako, da dokler sem dojila, smo vstajali ponoči. Res pa je, da samo podojim in zaspijo nazaj. Če pa ne, pa pri četrtem, petrem podtikanju dude vzamem otroka kar k sebi. Se navadiš tudi tako spati. Bolje malo kot nič.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 10:31:19
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Evo 600!!!!! A se je Lunica kaj javila???? A je gledala DD? Je, samo je zamudila predstavitev knjige. Zate, ki nisi tako redno tu gor: umpa lumpa je rešitev. Poglej njene poste od včeraj zvečer.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 10:31:22
|
|
|
|
lex
|
mirjam se navadiš spat poleg otrok, ko te pa v zizo zazebe pa se pokriješ in spiš dalje
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 10:32:24
|
|
|
|
ilatic
|
Almera kdaj dobim posnetek??? Dej pridi k meni na kavo ti imaš avto, pa še na kosilo prit pa bova skupi gledale!!! Pa še populis vzem s sabo ona ma tud ponovadi čas. Pleaseeee
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 10:32:41
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera DDjevke - zdaj vas v miru gledam, Neboglasnica ful lepo si povedala kaj ste in od kod se poznate A ja? Meni se zdi, da sem kr neki zakomplicirala, saj sem želela lepo, pravilno slovensko in predvsem jasno povedati. V glavnem, važno je, da so zaštekali. Danes snemaš še zadnji del naše medijske kariere, ne pozabi.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 10:33:12
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex mirjam se navadiš spat poleg otrok, ko te pa v zizo zazebe pa se pokriješ in spiš dalje pa še res je
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 10:33:37
|
|
|
|
ilatic
|
Zate, ki nisi tako redno tu gor: umpa lumpa je rešitev. Poglej njene poste od včeraj zvečer. Bom hvala. Ampak še zmeri vas mam rada tud če vse ne preberem
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 10:35:13
|
|
|
|
netki
|
lex...tudi pri nas je zjutraj lepo snežilo...zdej pa sonce nažiga
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 10:36:14
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Zate, ki nisi tako redno tu gor: umpa lumpa je rešitev. Poglej njene poste od včeraj zvečer. Bom hvala. Ampak še zmeri vas mam rada tud če vse ne preberem me pa tebe
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 10:36:21
|
|
|
|
lex
|
kaj je zdaj s trojanami?????????? a se bomo kaj dobile??????? zdaj sem spet glasna pol me bo pa en našel, da ne bom mogla it
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 10:36:22
|
|
|
|
Netta
|
ilatic - kaj pa če bi pokazala tariku kako se obrača...jaz sem na začetku ani dala eno nogico pokrčeno čez drugo...ostalo je pa sama naprej izvedla...morda mu bo pa potegnilo kako se tej stvari streže lex - tudi pri nas ni snega...le omraznce se nekaj silijo...hmmm a veste sploh kaj je to...ne vem kak vi temu rečete tinky - meni je prijateljica s tremi otroki že na začetku govorila, da naj se bojim le prehlada...vse drugo gre, ker dobiš zdravila in je hitr ok...za prehlad pa ne dobiš nič...in potem otrok ne more jesti, ne more spati, dihati...katastrofa...upam da bo kmalu bolje ilatic - pa ne me dražit, drugače ti bom posodila ano za en teden da jo naštimaš za celonočno spanje
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 10:37:33
|
|
|
|
Netta
|
mirjam se navadiš spat poleg otrok, ko te pa v zizo zazebe pa se pokriješ in spiš dalje ja tole sem pa danes v živo doživljala
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 10:38:05
|
|
|
|
lex
|
kaj boste kuhale?
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 10:39:01
|
|
|
|
neboglasnica
|
Drage moje, rada vas imam, ampak vas vseeno zapuščam, če ne bo kar mož poklical na CSD, da naj mi pridejo računalnik odklopit . Pa pa
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 10:39:02
|
|
|
|
ilatic
|
ilatic - kaj pa če bi pokazala tariku kako se obrača...jaz sem na začetku ani dala eno nogico pokrčeno čez drugo...ostalo je pa sama naprej izvedla...morda mu bo pa potegnilo kako se tej stvari streže Ja sej bom. Mi je včeraj pokazala P, čeprav je vidla tudi sama, da zgornji del pa kar obleži.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2009 10:39:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 10:39:38
|
|
|
|
Netta
|
kaj boste kuhale? celga piščanca v pečici in solato...možek ima danes proteinski dan, hehe pa je kar celga piščanca kupil..prav da bo vsaj na ta dan pojedel nekaj konkretnega od mesa
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 8.1.2009 10:40:02
|
|
|
|
ilatic
|
ilatic - pa ne me dražit, drugače ti bom posodila ano za en teden da jo naštimaš za celonočno spanje ne vem če sem jaz kaj nardila za to da mi pančka. Je pač res pridn HB
|
|
|
Trikolesnik vs. klasika?Jaka RRKakšen voziček priporočate: trikolesnik ali klasiko na štirih? Klasika. (
50%)
Zoom-zoom trikolesnik. (
45%)
Bo že oči nesel. (
5%)
Število vseh glasov: 339Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!