|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 9:56:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3551
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 9:58:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3552
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
8.1.2009 10:00:42   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: flower

neboglasnica pozabila sem ti včeraj rečt, da se tebi pa res vidi, da si vajena javnega nastopanja.. zgledla si čist na easy, kot da ni niti malo treme.. je res nisi imela? Sicer ste ble vse super.. same luštne babnice..user posted image

To se pa strinjam. Res neboglasnica, tudi jaz sem opazila da si imela zelo suveren nastop, očitno je, da si to že počela user posted image Ful ste bile luštne!

Sicer najlepša hvala za pohvale, ampak nisem taka v resnici... user posted image user posted image Sploh nisem tako samozavestna kot mogoče dajem vtis s svojo ignoranco, arogantnostjo - za tem plaščkom se skriva zeeloo sramežljiva punca.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
8.1.2009 10:02:56   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

DD: ne morem verjeti, koliko ljudi to gleda. Kar nekaj sms-ov in e-mailov sem dobila.

mene prav nihče....

Enako. Po moje nisva toliko znane kot je Neobglasnica. Ona je svjetski človek, sam mislim da ona tega ne ve, al pa se dela skromnouser posted image

Kaki svjetski človek?? Delam v prosveti, gibljem se med več različnimi ljudmi, odtod tako širok krog poznanih ljudi. Bom še huda, buuu.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
8.1.2009 10:03:58   
ilatic
Sicer najlepša hvala za pohvale, ampak nisem taka v resnici... Sploh nisem tako samozavestna kot mogoče dajem vtis s svojo ignoranco, arogantnostjo - za tem plaščkom se skriva zeeloo sramežljiva punca.

Jaz sem to ugotovila, pa mi spolh ni jasno zakaj!! Si super punca in to si moraš sama dopovedat. Sploh nisi tako strašno debela, si full pozitivna, si full doborvoljna...in bi res bila lahko full zadovoljna s sabo!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
8.1.2009 10:04:08   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: flower

kaj pa bučje zapirajo? Lan je danes pokakl dva knedla user posted image

To ne vem, če bučke zapirajo, samo Staš je tudi po tistem, ko sva začela z jabolkom, kakal večkrat na dan po čisto malo, za noht veliko klobasico ali bolje, bobek.

Almera: smrdi?? Ali pa Bor še ni kakal?

Neposredna povezava do sporočila: 3556
8.1.2009 10:04:59   
ilatic
Kaki svjetski človek?? Delam v prosveti, gibljem se med več različnimi ljudmi, odtod tako širok krog poznanih ljudi. Bom še huda, buuu.

Ko sem pisala sem vedela da boš tako reagiralauser posted image . Hecala sem se no

< Sporočilo je popravil ilatic -- 8.1.2009 10:07:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 3557
8.1.2009 10:05:04   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Sicer najlepša hvala za pohvale, ampak nisem taka v resnici... Sploh nisem tako samozavestna kot mogoče dajem vtis s svojo ignoranco, arogantnostjo - za tem plaščkom se skriva zeeloo sramežljiva punca.

Jaz sem to ugotovila, pa mi spolh ni jasno zakaj!! Si super punca in to si moraš sama dopovedat. Sploh nisi tako strašno debela, si full pozitivna, si full doborvoljna...in bi res bila lahko full zadovoljna s sabo!

Hvala, bom poskušala, saj je to moja letošnja EDINA novoletna zaobljuba. No pa ta, da malce več časa posvetim user posted image gospodinjskim opravilom.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
8.1.2009 10:09:16   
ilatic
No pa ta, da malce več časa posvetim gospodinjskim opravilom.

To bi bla lahko tudi moja, pa me ne vleče. Jaz bolj razmišljam o tem, da več zaslužim da bi si lahko plača kakšno gospouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3559
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 10:09:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3560
8.1.2009 10:09:39   
neboglasnica
metuljček321: evo čašico medu, da se pocajtaš.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3561
8.1.2009 10:09:49   
ilatic
Eno vprašanje. Me že od ponedeljka dajejo krči v trebuhu in driskico imam. Kaj naj naredim? Kaj naj bi to bilo? A je to viroza a je lahko kaj drugega?

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
8.1.2009 10:10:23   
ilatic
Koliko objav moram imeti za 4 zvezdice?

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 10:16:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3564
8.1.2009 10:17:12   
Inigo
korenček - fuuuuuul zapira. pravtako riž in banana. to mamo mi zdj vse strogo prepovedano.

populis
- mam kup receptov, ki bi naj odpirali, ampak ti morm povedat, da nam ni pomagal prav nič. ša zdaj ko mamo odvajalo, ki ga mormo devat zjutraj in zvečer, kaka samo na 3 dni. pa še takrat mamo kroljenje, napenjanje... upam, da se bo kaj ukrenlo, ko dobimo izvide od alergologa. takrat morva spet na kontrolo in bomo nadaljevali s preiskavami.
torej:
masaža v smeri uringa kazalca,
refleksna masaža stopal (tik nad peto drgneš levo desno),
zluftan donat (največ 1dcl),
čez noč namočene slive (daš pit tisto vodo zjutraj kolko pač spije, ostalo čez dan), poskusi ušeno palčko namazat s kremo in potisneš v ritko (pazi, da ne bo predaleč - če ma čepek bo to pomagal, če pa je blato kje višje, pa ne bo nič)
žličko pomarančnega soka zmešj z 1dcl vode (naj bo sveže stisnjen sok)
topli obkladki na bušeka

to se trenutno spomnem... zihr je še kaj!

teo - miška tetina... hitro se pozdravi! user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 8.1.2009 10:20:38 >

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 10:18:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3566
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 10:21:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3567
8.1.2009 10:22:54   
ilatic
Js tud mislim da je viroza sam k kr ne mine.

Almera a se tvoj tudi še nič ne obrača? Men je tko čudno ker se Tarik ne. Če je na trebuhu se ful dviga, z ritko miga sto na uro, če leži se dvigne skoraj že v sedeč položaj. Npr včeraj se mi je iz ležalnega stolčka k je malo dvignjen postavil direkt v sedeči položaj pa še privezan ni bil in bi skoraj padel. HB ga imam na tleh. Ampak obrnt postrani se pa za boga neče.

Neposredna povezava do sporočila: 3568
8.1.2009 10:23:15   
lex
dobro jutro
user posted image

najprej o kakem snegu ve govorite???????????? pri nas sonce sije, malo še pa greva na dolg sprehod in kofeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tinky - božek mali, tole z noseki je najbolj grozno, ko ne morejo dihatuser posted image  ti svetujem da kar počivaj z njim, da se malo naspiš

naša ma tud nos zamašen, samo ni hudo

flower tole o lazenju za dedcom mi je znano. midva sva se včeri tak stiskala, uhje blo faj. sicer kurimo na olje, samo sva šla pozno spat, pa je blo že malo hladno v bajti. aja pa svojo centralno imava, ker ko sva bila še v njegovi sobi me je večno zeblo, ker imajo v kuhinji šporhert in pol večinoma tisto zakurijo in sta kuhna in dnevna prav fajn topli, drugač majo pa 16 stopinj naštimano in to je bil moj pogoj, da če bova pri njih, da imava svojo kurjavo in ni ga boljšegauser posted image user posted image user posted image

blacky si te kar predstavljamuser posted image . mi smo pa imeli kdo bo koga - mami z DD, otroci z roriyem (risanka) - je blo kot v diskaču

moj je bil samo 1x pri Aleksu na drugi posvetovalnici zraven, drugač sem hodila vedno sama, ker imam res pred nosom zd. no pa še takrat se je Aleks čez celo ordinacijo pokakal. kak sem mu rit obrisala je spustil rafal in je špricnilo po celem poduuser posted image  - mislim da je to glavni razlog zakaj ne gre več z manouser posted image user posted image user posted image user posted image

meni je Aleks kričal v spanju, pa sem ga zbudila, pa ne vem še kaj, pa včasih ni nič pomagalo. pa je pol samo od sebe minilo

vse najboljše Aleksander, Tarik
user posted image

ilatic moj je mel med prazniki isto, pri nas razaja neka taka virozauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3569
8.1.2009 10:23:44   
ilatic
Joj pol ap morm kr neki klofat da pridem do 1000, da vas vsaj malo dohitim.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
8.1.2009 10:23:49   
Netta
jutro,

pozdravlja vas gospa s podočnjaki do popka...
pa daj no, kateri bebec je rekel da otrok okrog pol leta že celo noč prespi...pri nas je skoz slabšeuser posted image
danes je jedla ob 1h ob 4h spet in potem ko sem jo hotla dat nazaj v posteljico se je predramila in v huronski jok...pa ne duda...ne mene je hotla...jo spet priključim, zaspi, hočem dat v posteljico...se zgodba ponovi in nato še enkrat...pa sem obupala...in tako je naše dete spalo na meni do 7h...jaz spala seveda nič zravn ker ne morm spat, če je ana ob meni;

sedaj zjutraj pa spet isto...ji dam jest, in ponavadi mi na dojki zaspi, tokrat tudi, a takoj ko se odmaknem se predrami in v jok...hočem dat dudo in ne...prisežem da je vmes v joku cvilila in grulila nekaj kar se je slišalo kot trpeča "mamiiiiiii neeeeeeee"

no sedaj po dveh urah kričanja je končno omagala jaz pa sanjam o  user posted image user posted image

DDjevke - moja mami je tudi gledala in rekla da ste tako luštne vse in da ne more verjet kako smolo ste imele, da vam je le dve točki zmanjkalo.user posted image

metuljček
- če so ti všeč romantični filmi, potem ti bo p.s.i love you tudi...ali pa pri meni še vedno hormoni na polno delajo in sem zato bolj čustvena...je pa kar dolguser posted image

bolančki - ko berem kolko vas je bolanih kar ne upam tolko ven v razne trgovine oziroma kraje z množicami ljudi...drugi teden imamo ceplenje in držim pesti, da se nas do takrat nebi kaj prijelo.
za vse  user posted image   pa en čajček  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3571
8.1.2009 10:24:46   
ilatic
moj je bil samo 1x pri Aleksu na drugi posvetovalnici zraven, drugač sem hodila vedno sama, ker imam res pred nosom zd. no pa še takrat se je Aleks čez celo ordinacijo pokakal. kak sem mu rit obrisala je spustil rafal in je špricnilo po celem podu - mislim da je to glavni razlog zakaj ne gre več z mano

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
8.1.2009 10:25:53   
ilatic
pa daj no, kateri bebec je rekel da otrok okrog pol leta že celo noč prespi...pri nas je skoz slabše

JAZ. Moj spi že od drugega meseca celo nočuser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
8.1.2009 10:27:14   
ilatic
Kaj naj še napišem.....

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
8.1.2009 10:27:37   
ilatic
Še mal pa jih bom imela 600 objav.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

katero adaptirano mleko uporabljate
momacus

Prosim,da mi na ZS napišete razlog, zaradi katerega uporabljate izbrano mleko. Hvala,momacus,

APTAMIL (47%)

NOVALAC (21%)

HIPP (9%)

HUMANA (3%)

HOLLE (0%)

drugo (20%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!