Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:33:44
|
|
|
|
Anitka
|
čer
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:33:44
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ZGLEDA DA JIH JE KAR NEKAJ MRKNILO, AL, ups CAPS LOCK, so šle pa hladilnik napast pomoje da bo to , Estrella pa barbaw sta mi tud neki sumljivi sta nekam mrknili evo, barbaw is back Zdej je še samo Estrella na sumu zgleda da je šla po mognejši jogurt mogoče 3,2% Ga nimam. Iščem še vedno kostume. in kakšnega imaš v misllih jaka hoče bit čarodej. a to po moamici , naš hoče bit pa ninđa želva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:34:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka čer čer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:35:24
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw: kako je sedaj z Majo po AB?? Prva doza ji je Hb prijela in je zdaj dosti boljša. občutno manj kašlja in mislim, da se bo zdaj zlizala. za Majo in za odkritje sumameda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:35:56
|
|
|
|
Anitka
|
Sem vas prišla malce pozdravit, potem bom šla pa Gala dat spat. Je še kar veselo buden Danes sva bila spet na inhalaciji in kontroli in še kar ni v redu zato nadaljujemo z inhalacijami do sobote, ko je naša P dežurna in bo povedala kako naprej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:37:12
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem vas prišla malce pozdravit, potem bom šla pa Gala dat spat. Je še kar veselo buden Danes sva bila spet na inhalaciji in kontroli in še kar ni v redu zato nadaljujemo z inhalacijami do sobote, ko je naša P dežurna in bo povedala kako naprej. joj upam da bo bolje z Galo, kako pa kej to prenaša a je full jok pa dretje??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:38:13
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem vas prišla malce pozdravit, potem bom šla pa Gala dat spat. Je še kar veselo buden Danes sva bila spet na inhalaciji in kontroli in še kar ni v redu zato nadaljujemo z inhalacijami do sobote, ko je naša P dežurna in bo povedala kako naprej. joj upam da bo bolje z Galo, kako pa kej to prenaša a je full jok pa dretje?? Na momente kar joka pa seveda hoče ves čas z rokami dat proč masko. Sicer pa nič hudega če joka, gre zdravilo bolj do pljuč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:38:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ZGLEDA DA JIH JE KAR NEKAJ MRKNILO, AL, ups CAPS LOCK, so šle pa hladilnik napast pomoje da bo to , Estrella pa barbaw sta mi tud neki sumljivi sta nekam mrknili evo, barbaw is back Zdej je še samo Estrella na sumu zgleda da je šla po mognejši jogurt mogoče 3,2% Ga nimam. Iščem še vedno kostume. in kakšnega imaš v misllih jaka hoče bit čarodej. a to po moamici , naš hoče bit pa ninđa želva Je rekel, da bo on čarodej, mami pa čarovnica.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:39:19
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz se poslavljam za danes. nočko!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:40:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ZGLEDA DA JIH JE KAR NEKAJ MRKNILO, AL, ups CAPS LOCK, so šle pa hladilnik napast pomoje da bo to , Estrella pa barbaw sta mi tud neki sumljivi sta nekam mrknili evo, barbaw is back Zdej je še samo Estrella na sumu zgleda da je šla po mognejši jogurt mogoče 3,2% Ga nimam. Iščem še vedno kostume. in kakšnega imaš v misllih jaka hoče bit čarodej. a to po moamici , naš hoče bit pa ninđa želva Je rekel, da bo on čarodej, mami pa čarovnica.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:41:07
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se poslavljam za danes. nočko!!! nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:42:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem vas prišla malce pozdravit, potem bom šla pa Gala dat spat. Je še kar veselo buden Danes sva bila spet na inhalaciji in kontroli in še kar ni v redu zato nadaljujemo z inhalacijami do sobote, ko je naša P dežurna in bo povedala kako naprej. joj upam da bo bolje z Galo, kako pa kej to prenaša a je full jok pa dretje?? Na momente kar joka pa seveda hoče ves čas z rokami dat proč masko. Sicer pa nič hudega če joka, gre zdravilo bolj do pljuč. božček mali , verjamem da je tebi to tud težko gledat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:44:04
|
|
|
|
mafi
|
se tudi jaz počasi odpravljam v horizontalo . nočka vsem majčicam in hroščko (pa da se nebi kateri zbudil )
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:48:57
|
|
|
|
jana81
|
čer, kako smo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:51:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ne v navadnem... v takem, ki ima kak okus... v ZDA sem videla sladkor tudi v navadnem Danone (tam je to Danon), ki ga jaz sicer nikoli ne jem, pa ne vem, kako je tu v Italiji enako..sladkajo navadni jogurt jaz jem samo en jogurt... no, dva...že doooolgo...pa ne vem, kakšni so ostali Tudi pri nas prodajajo navaden jogurt ze sladkan. Imamo : navaden polnomasten jogurt navaden light jogurt navaden jogurt z sladkorjem navaden jogurt z medom in potem se celo vrsto sadnih jogurtov nimamo pa ene usive skute. Ko sem pa se jaz hodila v vrtec so nam dali na navadni jogurt zlico kristalnega cukra, kako je danes pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:51:56
|
|
|
|
jana81
|
ni nobene , potem pa grem nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 23:08:03
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Oj! Sm mal pršla še po kukat vas pred spanjem, da vidm ko ste pridne. In vidm, da ste zelo. No, morem rečt da Vid spi od 19:15, v mes se je še 1x zbudu, pol pa ne več. Sm mu v sobo naštimala musko na mp3 ( vse sorte). Upam, da bo mirna noč. Nč, grem spat. NOČKO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 23:19:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, da vam še en hec povem. Prejle je mala pika šla lulat in mi je razlagala, da ima lulico, zato sem jo vprašala, kaj ima pa Gregor v plenici. In je rekla: "Kakec." ta je bila pa dobra
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 23:29:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 - Kdaj in kaj ponudite otroku za zadnji obrok oz. večerjo? Mlečno kašico jeva nekje okrog 19.ure, pred spanjem pa se še dojiva. Danes je bilo to ob pol enajstih, ker je imel zadnjo rundo spanja precej pozno. - Koliko tekočine popijejo vaši otroci, vprašanje za tiste, ki še dojite? Ponavadi zelo malo, okrog 40 ml, danes izjemoma pa skoraj 180ml. - Na koliko ur jedo vaši otroci gh? Nekje na 3 ure.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 23:35:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Anitka ko si glih tle... dej mi povej kokrat pa kaka? Ker moj je non stop pokakan... ma vsakic ko je ga nadeva... samo ponoci je mir.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 23:44:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Anitka ko si glih tle... dej mi povej kokrat pa kaka? Ker moj je non stop pokakan... ma vsakic ko je ga nadeva... samo ponoci je mir. Danes je bil pokakan trikrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 23:46:22
|
|
|
|
Anitka
|
**** vem, da si mi že pisala o tem pa vseeno te še enkrat vprašam (mi je ušlo iz glave ) v kateri kraj je bolje iti marca v Hurghado ali Sharm..?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 23:47:11
|
|
|
|
Anitka
|
A ste že vse šle?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 23:49:07
|
|
|
|
Anitka
|
ob strani 4x Gal in 1x ena druga
|
cool*urska*kako ste se počutili med nosečnostjo?slabo (
20%)
veselo (
50%)
sexy (
15%)
mučno (
15%)
Število vseh glasov: 146Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!