Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:18:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz se bom tudi poslovila, ker sem že pošteno zaspana grem v mrzlo pojstlo nočko NOČKO
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:20:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 nič, bom šla zdaj počas... da ne bom spet tuki kot stekel pes s peno estrella, si padla v nezavest, odkar veš, da sem ribi? lepo pančajte, pa vaši hroščki tudi nam ostane upanje na "boljši jutri", kakor so govorili v ranjki Jugoslaviji nočka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:21:17
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz se bom tudi poslovila, ker sem že pošteno zaspana grem v mrzlo pojstlo nočko nočka tudi tebi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:22:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
ZGLEDA DA JIH JE KAR NEKAJ MRKNILO, AL, ups CAPS LOCK, so šle pa hladilnik napast
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:23:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dejte mi nekej povedat, tiste ki uporabljate baby vac: na kolk časa ga uporabljate pri oziroma kolikokrat na dan? Na manj kot pol ure ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:23:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ZGLEDA DA JIH JE KAR NEKAJ MRKNILO, AL, ups CAPS LOCK, so šle pa hladilnik napast
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:23:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ZGLEDA DA JIH JE KAR NEKAJ MRKNILO, AL, ups CAPS LOCK, so šle pa hladilnik napast pomoje da bo to , Estrella pa barbaw sta mi tud neki sumljivi sta nekam mrknili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:25:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dejte mi nekej povedat, tiste ki uporabljate baby vac: na kolk časa ga uporabljate pri oziroma kolikokrat na dan? Na manj kot pol ure ne. A si ti zadovoljna z njim? Men se zdi, da Manci kar pomaga momentalno, samo zdej 2 dni ji je ful ven teklo in je bilo čez 5 minut takoj isto. SE mi pa zdi, da je bilo donc že precej boljš Sva pa imeli skoz tako dretje da je bilo joj, ko sva to delali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:25:19
|
|
|
|
mafi
|
o barbaw si kle, sem že mislila, da si šla ti tud v napad
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:25:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ZGLEDA DA JIH JE KAR NEKAJ MRKNILO, AL, ups CAPS LOCK, so šle pa hladilnik napast pomoje da bo to , Estrella pa barbaw sta mi tud neki sumljivi sta nekam mrknili evo, barbaw is back Zdej je še samo Estrella na sumu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:27:11
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ZGLEDA DA JIH JE KAR NEKAJ MRKNILO, AL, ups CAPS LOCK, so šle pa hladilnik napast pomoje da bo to , Estrella pa barbaw sta mi tud neki sumljivi sta nekam mrknili evo, barbaw is back Zdej je še samo Estrella na sumu zgleda da je šla po mognejši jogurt mogoče 3,2%
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:27:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Vidim, da vse počasi izginevajo, tako da se še jaz za nocoj poslavljam. Se mi zdi, da bom nocoj dva smrčača poslušala v spalnici, tako Manco kot mojega dragega (no pa sej je razumljivo, oba imata ful zabasan nos). Lepo spite in lepe sanje vam želim NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:27:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ZGLEDA DA JIH JE KAR NEKAJ MRKNILO, AL, ups CAPS LOCK, so šle pa hladilnik napast pomoje da bo to , Estrella pa barbaw sta mi tud neki sumljivi sta nekam mrknili ne še hladilnik ni v nevarnosti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:27:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dejte mi nekej povedat, tiste ki uporabljate baby vac: na kolk časa ga uporabljate pri oziroma kolikokrat na dan? Na manj kot pol ure ne. A si ti zadovoljna z njim? Men se zdi, da Manci kar pomaga momentalno, samo zdej 2 dni ji je ful ven teklo in je bilo čez 5 minut takoj isto. SE mi pa zdi, da je bilo donc že precej boljš Sva pa imeli skoz tako dretje da je bilo joj, ko sva to delali Jaz sem zadovoljna. Vprašanje je koliko ima Manca v sinusih tega sekreta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:28:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ZGLEDA DA JIH JE KAR NEKAJ MRKNILO, AL, ups CAPS LOCK, so šle pa hladilnik napast pomoje da bo to , Estrella pa barbaw sta mi tud neki sumljivi sta nekam mrknili evo, barbaw is back Zdej je še samo Estrella na sumu zgleda da je šla po mognejši jogurt mogoče 3,2% Al je šla pa Aljo gor pogledat in je zraven mrknila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:28:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ZGLEDA DA JIH JE KAR NEKAJ MRKNILO, AL, ups CAPS LOCK, so šle pa hladilnik napast pomoje da bo to , Estrella pa barbaw sta mi tud neki sumljivi sta nekam mrknili ne še hladilnik ni v nevarnosti a je kdo drug????????????????????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:28:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ZGLEDA DA JIH JE KAR NEKAJ MRKNILO, AL, ups CAPS LOCK, so šle pa hladilnik napast pomoje da bo to , Estrella pa barbaw sta mi tud neki sumljivi sta nekam mrknili evo, barbaw is back Zdej je še samo Estrella na sumu zgleda da je šla po mognejši jogurt mogoče 3,2% Ga nimam. Iščem še vedno kostume.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:28:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
zdej pa res grem NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:28:45
|
|
|
|
mafi
|
barbaw: kako je sedaj z Majo po AB??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:28:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ZGLEDA DA JIH JE KAR NEKAJ MRKNILO, AL, ups CAPS LOCK, so šle pa hladilnik napast pomoje da bo to , Estrella pa barbaw sta mi tud neki sumljivi sta nekam mrknili ne še hladilnik ni v nevarnosti a je kdo drug???????????????????? ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:29:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** zdej pa res grem NOČKO nočko in da ti Manca prespi celo noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:30:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ZGLEDA DA JIH JE KAR NEKAJ MRKNILO, AL, ups CAPS LOCK, so šle pa hladilnik napast pomoje da bo to , Estrella pa barbaw sta mi tud neki sumljivi sta nekam mrknili evo, barbaw is back Zdej je še samo Estrella na sumu zgleda da je šla po mognejši jogurt mogoče 3,2% Al je šla pa Aljo gor pogledat in je zraven mrknila al pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:31:20
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ZGLEDA DA JIH JE KAR NEKAJ MRKNILO, AL, ups CAPS LOCK, so šle pa hladilnik napast pomoje da bo to , Estrella pa barbaw sta mi tud neki sumljivi sta nekam mrknili evo, barbaw is back Zdej je še samo Estrella na sumu zgleda da je šla po mognejši jogurt mogoče 3,2% Ga nimam. Iščem še vedno kostume. in kakšnega imaš v misllih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:32:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ZGLEDA DA JIH JE KAR NEKAJ MRKNILO, AL, ups CAPS LOCK, so šle pa hladilnik napast pomoje da bo to , Estrella pa barbaw sta mi tud neki sumljivi sta nekam mrknili evo, barbaw is back Zdej je še samo Estrella na sumu zgleda da je šla po mognejši jogurt mogoče 3,2% Ga nimam. Iščem še vedno kostume. in kakšnega imaš v misllih jaka hoče bit čarodej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:32:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw: kako je sedaj z Majo po AB?? Prva doza ji je Hb prijela in je zdaj dosti boljša. občutno manj kašlja in mislim, da se bo zdaj zlizala.
|
čajLelly28 RRkakšen čaj najrajši skuhate svojim otrokom ?sadni (
44%)
zeliščni (
22%)
mešano (
33%)
Število vseh glasov: 9Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!