Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:02:23
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 bejbe, mate to wireless net al na kabel? ker jst mam filing, da mi bo ta wireless, ki nonstop laufa pr nas, možgane skuru počas oboje kako oboje... jst če želim kaj napisat, moram laptop s sabo nosit... in pali samo wireless
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:03:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 bejbe, mate to wireless net al na kabel? ker jst mam filing, da mi bo ta wireless, ki nonstop laufa pr nas, možgane skuru počas oboje kako oboje... jst če želim kaj napisat, moram laptop s sabo nosit... in pali samo wireless Imam laptop in klasičen rač., ki je na kablu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:04:06
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 bejbe, mate to wireless net al na kabel? ker jst mam filing, da mi bo ta wireless, ki nonstop laufa pr nas, možgane skuru počas wireless
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:04:10
|
|
|
|
aurora28
|
Štrudelj zavit, sploh
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:05:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 DANES NI BUREK, PEČ NE DELA SPLOH danes burek nič, peč pokvarjen sploh A si ti nogometaš, ne jaz sem albanc
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:05:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Štrudelj zavit, sploh a pa bo počakal do jutri ujutraj, al ga boste že zdej napadla ?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:06:25
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 bejbe, mate to wireless net al na kabel? ker jst mam filing, da mi bo ta wireless, ki nonstop laufa pr nas, možgane skuru počas oboje kako oboje... jst če želim kaj napisat, moram laptop s sabo nosit... in pali samo wireless Imam laptop in klasičen rač., ki je na kablu. aja, to no, mi mamo poleg laptopa še 3 računalnike v stanovanju, midva vsak svojga, pa moj še enga dodatnega, za testirat aplikacije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:06:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Štrudelj zavit, sploh a pa bo počakal do jutri ujutraj, al ga boste že zdej napadla ? zdaj bosta celo noč sanjala o njem, zjutraj pa spekla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:06:38
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Štrudelj zavit, sploh a pa bo počakal do jutri ujutraj, al ga boste že zdej napadla ? Nič danes jesti, jutri napasti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:09:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 bejbe, mate to wireless net al na kabel? ker jst mam filing, da mi bo ta wireless, ki nonstop laufa pr nas, možgane skuru počas oboje kako oboje... jst če želim kaj napisat, moram laptop s sabo nosit... in pali samo wireless Imam laptop in klasičen rač., ki je na kablu. aja, to no, mi mamo poleg laptopa še 3 računalnike v stanovanju, midva vsak svojga, pa moj še enga dodatnega, za testirat aplikacije sevanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:09:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Štrudelj zavit, sploh a pa bo počakal do jutri ujutraj, al ga boste že zdej napadla ? zdaj bosta celo noč sanjala o njem, zjutraj pa spekla če bil že pečen, bi sigurno kakšna miška ponoči prišla v kuhinjo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:10:59
|
|
|
|
aurora28
|
Mišelinka Aurorinka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:11:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Štrudelj zavit, sploh a pa bo počakal do jutri ujutraj, al ga boste že zdej napadla ? zdaj bosta celo noč sanjala o njem, zjutraj pa spekla če bil že pečen, bi sigurno kakšna miška ponoči prišla v kuhinjo čisto slučajno bi tja zalutala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:13:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mišelinka Aurorinka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:13:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Štrudelj zavit, sploh a pa bo počakal do jutri ujutraj, al ga boste že zdej napadla ? zdaj bosta celo noč sanjala o njem, zjutraj pa spekla če bil že pečen, bi sigurno kakšna miška ponoči prišla v kuhinjo čisto slučajno bi tja zalutala pa pol štrudla pojedla a veš kako bi moj oče rekel: po mojem ni bila miška, ampak kar ornk podgana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:14:12
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 bejbe, mate to wireless net al na kabel? ker jst mam filing, da mi bo ta wireless, ki nonstop laufa pr nas, možgane skuru počas oboje kako oboje... jst če želim kaj napisat, moram laptop s sabo nosit... in pali samo wireless Imam laptop in klasičen rač., ki je na kablu. aja, to no, mi mamo poleg laptopa še 3 računalnike v stanovanju, midva vsak svojga, pa moj še enga dodatnega, za testirat aplikacije sevanje no, sevanja glih tolk, kot če maš samo enga wireless računalnik na kabel minimalno seva še TV s katodno cevjo bl seva al kaj si mislila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:14:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mišelinka Aurorinka pa kje jih ti nocoj pobiraš? zdej te neki časa ni bilo na RR, a nocoj boš pa vse not prnesla ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:16:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dejte mi nekej povedat, tiste ki uporabljate baby vac: na kolk časa ga uporabljate pri oziroma kolikokrat na dan?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:16:26
|
|
|
|
tana7
|
nič, bom šla zdaj počas... da ne bom spet tuki kot stekel pes s peno estrella, si padla v nezavest, odkar veš, da sem ribi? lepo pančajte, pa vaši hroščki tudi nam ostane upanje na "boljši jutri", kakor so govorili v ranjki Jugoslaviji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:16:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Štrudelj zavit, sploh a pa bo počakal do jutri ujutraj, al ga boste že zdej napadla ? zdaj bosta celo noč sanjala o njem, zjutraj pa spekla če bil že pečen, bi sigurno kakšna miška ponoči prišla v kuhinjo čisto slučajno bi tja zalutala pa pol štrudla pojedla a veš kako bi moj oče rekel: po mojem ni bila miška, ampak kar ornk podgana
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:16:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 bejbe, mate to wireless net al na kabel? ker jst mam filing, da mi bo ta wireless, ki nonstop laufa pr nas, možgane skuru počas oboje kako oboje... jst če želim kaj napisat, moram laptop s sabo nosit... in pali samo wireless Imam laptop in klasičen rač., ki je na kablu. aja, to no, mi mamo poleg laptopa še 3 računalnike v stanovanju, midva vsak svojga, pa moj še enga dodatnega, za testirat aplikacije sevanje no, sevanja glih tolk, kot če maš samo enga wireless računalnik na kabel minimalno seva še TV s katodno cevjo bl seva al kaj si mislila hecam te tv s katodno cevjo pa nimamo že xx let
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:17:52
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mišelinka Aurorinka pa kje jih ti nocoj pobiraš? zdej te neki časa ni bilo na RR, a nocoj boš pa vse not prnesla ? To sem pa jst Danes mi ful paše čvekati z vami, ampak me že ura preganja, ker Gal je zaspal ob 20. uri in se bojim, da bo kmalu budnica. Nočko, se beremo jutri, sploh.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:17:57
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 bejbe, mate to wireless net al na kabel? ker jst mam filing, da mi bo ta wireless, ki nonstop laufa pr nas, možgane skuru počas oboje kako oboje... jst če želim kaj napisat, moram laptop s sabo nosit... in pali samo wireless Imam laptop in klasičen rač., ki je na kablu. aja, to no, mi mamo poleg laptopa še 3 računalnike v stanovanju, midva vsak svojga, pa moj še enga dodatnega, za testirat aplikacije sevanje no, sevanja glih tolk, kot če maš samo enga wireless računalnik na kabel minimalno seva še TV s katodno cevjo bl seva al kaj si mislila hecam te tv s katodno cevjo pa nimamo že xx let glede na to, da maš ti tut čarunalničarja doma...VERJAMEM
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:18:19
|
|
|
|
tally
|
jaz se bom tudi poslovila, ker sem že pošteno zaspana grem v mrzlo pojstlo nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 22:18:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Nočko, se beremo jutri, sploh. nočko, SPLOH
|
|
|
o brihtiNaša črtica korakaSe zgodi, da kdaj prav pride, če je imaš malce pre-več. Kako bi glede tega označili sebe? da, sem dovolj brihtna. (
35%)
to je domena mojega partnerja. (
3%)
ravno prav, ne preveč, ne premalo, se pa opazi. (
30%)
ha, zagotovo vem, da ni dedno! (
6%)
ne razumem te ankete. (
22%)
sem lepa. (
5%)
Število vseh glasov: 186Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!