|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
7.1.2009 19:31:25   
uršika***
Kathy, mislim, da bova kmalu izvedele, kako to gre- saj notri nama ne moreta otročička ostat- tam kot je šlo not, bo šlo še ven - samo v veliko večji oblikiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
7.1.2009 19:41:33   
_kathy_
Ja maš prav ... pa prej tud ni bolelo, zdaj pa bo ...heheuser posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
7.1.2009 20:07:44   
mimi30
krtekxx, čestitke za pupiko in hiter porod!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
7.1.2009 20:15:47   
mimi30
Pozdravljene, danes sem bila spet na akupunkturi in na masaži hrbta, je ful pasalo. Tista iglica napičena na protibolečinsko točko me je kar malo bolela. Je rekla g., da če zdaj boli bo pol majn user posted image . Mogoč pa res.

Včeraj sem se ful ustrašla in sem stekla za tavečjim, ker je hotel na cesto. Sem ga na hitro dvignila in verjetno še kar čuden gib naredila. Me je cel večer in še danes sramna kost bolela. G. je danes rekla, da če bi si kaj zlomila ne bi mogla hodit in da se mi je verjetno vse skupi mal premaknilo in razširilo (tam kjer naj bi se šele pri porodu). Upam, da neha bolet, ker si ne znam predstavljat, da še kaj gor pritiska.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
7.1.2009 20:56:53   
Anonimen
Je rekla g., da če zdaj boli bo pol majn . Mogoč pa res.

vidiš, to ni slaba logikauser posted image se zdej izpostavljat bolečini, da pol manj boliuser posted image

jst sem tak kres, tolk sem padla prej v kopalniciuser posted image user posted image sem pa sesala prej notri in nisem nazaj dala tepihov, pol pa k sem iz banje lezla, okorna kt sm, mi je seveda spodrsnilo, sem se probala ulovit sicer, ampak ko sem vidla da ne bo šlo, sem sam probala past tko, da bi blo čimmanj škodeuser posted image user posted image obup no....sej je vse ok, user posted image noro divje brca, kot ponavadi, men tud nč ni, razn roka me boli, k sem v bide treščla, sam drgač je pa ok. sem se pa ful ustrašla. pol me je pa še Ula lubiju zatožlauser posted image nism hotla nč povedat, sam je krempl mejhn takoj začel mami padla, mami bum, pa se mu je sumljivo zdelo in je začel spraševat kaj je zdej to, če sem res padla al kaj tamala bluziuser posted image tak je pol to...

a ste kje, babe?

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1655
7.1.2009 21:12:37   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Je rekla g., da če zdaj boli bo pol majn . Mogoč pa res.

vidiš, to ni slaba logikauser posted image se zdej izpostavljat bolečini, da pol manj boliuser posted image

sam tale bolečina od iglice je velik manjša, tak da se splača user posted image

Ulla, a ti si mislila, da to tud pomaga, da če te od padca boli, da pol manj user posted image
Zezam se, pazi se, takšni padci v kopalnici niso kar tako. Roko že imaš kaj plavo? Upam, da te ne bo nič bolelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
7.1.2009 21:13:51   
mimi30
a ste kje, babe?

pol bojo prilezle, ko grem jaz spat user posted image . Film gledate user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
7.1.2009 21:15:46   
mimi30
če bo user posted image jabolka olupil in naribal bom še danes štrudl delala. Se mi ga tolk lušta.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
7.1.2009 21:16:22   
Najki
krtekxx cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ursap ful je kjut ta mali, ker cukrcek.

mene je zacela pa vrocina oblivat, pa jutr bom verjetno sla na antibiotike..... zdej lohk sam upam, da se bo mali drzal roka, drgac bom sla cist bolana rodit, pol pa sploh ne vem kaj bo user posted image user posted image user posted image . spala sm pa 3 ure v dveh dneh, razn dremanja v vrocini in svicu. vsaj ctg kaze, da se malemu se ne mudi, tko da mam cajt. do takrat bo pa kaselj, pa glavoboli, pa vrocina, pa nc spanja, pa nc trdne hrane k se mi bo lihkar grlo vnelo, pa mogoc se ksna angina ratala.... user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
7.1.2009 21:16:26   
Anonimen
pazi se, takšni padci v kopalnici niso kar tako. Roko že imaš kaj plavo? Upam, da te ne bo nič bolelo.

sj vem, zato sem pa mal cviknilauser posted image sam je ok, če bi blo kej, bi se že vedlo verjetnuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1660
7.1.2009 21:17:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

če bo user posted image jabolka olupil in naribal bom še danes štrudl delala. Se mi ga tolk lušta.

a po mejlu tud kej pošlješuser posted image user posted image

najki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdraviš...

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1661
7.1.2009 21:26:45   
mimi30
mene je zacela pa vrocina oblivat, pa jutr bom verjetno sla na antibiotike..... zdej lohk sam upam, da se bo mali drzal roka, drgac bom sla cist bolana rodit, pol pa sploh ne vem kaj bo . spala sm pa 3 ure v dveh dneh, razn dremanja v vrocini in svicu. vsaj ctg kaze, da se malemu se ne mudi, tko da mam cajt. do takrat bo pa kaselj, pa glavoboli, pa vrocina, pa nc spanja, pa nc trdne hrane k se mi bo lihkar grlo vnelo, pa mogoc se ksna angina ratala....

tole stanje je pa res šit. Čimprej se pozdravi, da boš lahk normalno popadke predihavala in si prej še kaj moči nabrala. Bomo držali pesti, da user posted image počaka.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
7.1.2009 21:28:28   
mimi30
a po mejlu tud kej pošlješ

lahk slikico user posted image user posted image

danes se mi že cel dan sladko lušta. Sem prejle od sile 4 podobne kot Monte sam vanilijeve, pojedla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
7.1.2009 21:31:34   
Anonimen
jst pa kr po mandarinah in pomarančah tolčemuser posted image pa mleka sm že cel liter spilauser posted image

zdej si grem pa magnezij narest...pa 2 mandarineuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1664
7.1.2009 21:40:20   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Punce, jaz sem tudi že dobila našo punco v roke. Zelo ekspresno, v 2,5 h od takrat, ko mi je voda odtekla in v 1h45min od prihoda v porodnišnico.
Torej, imamo Brito, ob rojstvu, ki se je zgodilo 4.1. ob 00:15 v Kranjski porodnišnici je tehtala 3390g, velika je bila 54cm. Obe sva OK in sva danes prišli domov.

user posted image user posted image user posted image  Čestitke!!!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
7.1.2009 21:40:56   
kiara24
evo men po dolgem času sem nazaj, pa sem rekla da se samo na hitro oglasim sem čisto autuser posted image prev smo pucali, pol sva mogla pa z lubijem še v materinsko šolo, k smo malo za je.... no nič hudega sedaj pa vidim da bom pre rodila kot pa dokonca hodila na tole ker je samo dva dni v tednuuser posted image ful čudno a ne?
No bravo krtexx, iskrene čestitek za punčko, joj res lepo. si kar ne morem mislit vsak dan je vsaj ena. Porod je bil pa res ekspresen, ni kaj svaka ti čas, jaz bi tudi tako hitro.user posted image user posted image user posted image
ja glede srbečice po trbuhu meni to najbolje pomaga da si trbuh umijem samo z vodo in dobro obrišem, čez čas pa se nazaj namžem in pusti nekaj časa trbušček zunaj da se ti ne napopa majčka gor. Meni pomaga!!!user posted image

sedaj pa grem noge gor držat, ker imam buhtelčke....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
7.1.2009 21:51:26   
mimi30
Dajte prosim tiste, ki ste že rodile nas spomnit kaj naj še zraven nesemo v P. in povejte česa sploh niste rable, da ne bomo preveč pripravljale.

Dragi je oplupil jabolka, samo naribat se mu jih pa ni daluser posted image , sem mogla kar sama user posted image . Jedel pa bi pol user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
7.1.2009 21:53:52   
Anonimen
Dajte prosim tiste, ki ste že rodile nas spomnit kaj naj še zraven nesemo v P. in povejte česa sploh niste rable, da ne bomo preveč pripravljale.

jst mam zdej seznam na hladilnikuuser posted image tak dauč sm pršla...več se pa ne mislim ubadat, itak mi lohk naknadno še prinesejo, če bi kej pozablauser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1668
7.1.2009 21:55:32   
mimi30
sedaj pa grem noge gor držat, ker imam buhtelčke....

mene tudi tole doleti, če sem preveč aktivna. Včeraj sem imela noge kot medo.

user posted image user posted image user posted image da se ponoči čim bolj odpočiješ.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
7.1.2009 22:00:18   
mimi30
jst mam zdej seznam na hladilniku tak dauč sm pršla...več se pa ne mislim ubadat, itak mi lohk naknadno še prinesejo, če bi kej pozabla

zadnjič, ko sem imela neke čudne bolečine ponoči sem si šla par stvari za toaletno torbico pripravit, ker ne vem kak bi mojmu to razložla user posted image . Sigurno bi mi kako Soleo za obraz prinesel user posted image , k mi sloh ne paše, ker je tolk mastna in vredu za noge ter pete mazat user posted image . Zdaj mam pa vse skupi na pralnem stroju in vsak dan od tam vzamem in nazaj dam.

Zdajle sem imela 10min pečico vžgano in sem pozabla temperaturo naštimat user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
7.1.2009 22:03:22   
mimi30
če bi kej pozabla

moj user posted image bi verjetno pol tud vsak dan pozabil user posted image prinest

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
7.1.2009 22:05:25   
Anonimen
čudne bolečine ponoči sem si šla par stvari za toaletno torbico pripravit, k

jst bom pakirala med popadkiuser posted image pa verjetno še kake plenice likala za dojenčkauser posted image sem se dons spomnla, da mogoč bo pa treba široko povijat in bom rabla za domov to.čeprov - če ga sam v pamperski peljem domov, tud ne bo krize verjetnouser posted image ali pač?

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1672
7.1.2009 22:06:48   
mimi30
Tiste, ki ste ali boste dale tavelikega/taveliko nekomu pazit za čas, ko boste v P., a planirate, da bo normalno v vrtec hodil-a, al bo kar vse tri dni v varstvu pri tašči/mami/...?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
7.1.2009 22:10:37   
Anonimen
Ula bo normalno v vrtcu, pri tašči bo samo takrat, ko bo treba mene peljat v P.  drugače bo pa dopoldan v vrtcu, ko pride lubi iz šihta, jo bo pobral, jo porihtal, prišla bosta na obisk in šla domov. sem raj jst sama v p z user posted image in je moj doma z Ulo kt pa da je ona cele dneve prepuščena komu drugemuuser posted image zato da bo on pri meni...

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1674
7.1.2009 22:12:03   
mimi30
če ga sam v pamperski peljem domov, tud ne bo krize verjetno ali pač?

za do doma ni nobenga problema. Jaz jih tudi ne nameravam zraven nosit. Drugač si jih bom pa tam sposodla user posted image , aja ne bo šlo komaj zadnji dan kolke preverjajo in nič široko ne povijajo. Prvič sem si majčko tam sposodla, ker ko smo že bili pripravljeni na odhod se je pokakal in smo ga previli pri tem se je pa po bodiju polulal in nismo več imeli rezerve za domov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

vrednost ideje
nada56

Koliko stane podjetniška ideja s smernicami in predpripravo za poslovni načrt?

manj kot 100 eur (18%)

od 100 do 250 eur (18%)

od 250 do 500 eur (18%)

več kot 500 eur (45%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!