|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
7.1.2009 17:06:23   
nina166
uršika jaz sem imela prvič zraven samo materinsko knjižico, napotnico za rodit in zdravstveno kartico. Potrdilo o očetovstu je podpisal kasneje na csd, v materinsko šoli pa nisva bila, pa tudi ni nihče vprašal o tem. Konec koncev pa lahko rodiš tudi brez vsega če je sila. Da te ravno v avtu prime in nimaš nič zraven boš ravno tako lahko rodila user posted image

snikolina mogoče pa nisi prepozna...vprašaj jutri

ulla saj meni tudi ni porod romantična stvar, samo mi je pa všeč da je zraven, da mi je v oporo in da vem da se lahko zanesem nanj. Pa da ga za roko stiskam (je rekel, da si niti predstavljal ni kako močna sem) in pa ga vsake toliko časa nahrulim, da če misli da je tako izi, pa naj se on na mizo vleže user posted image  (tako je bilo prvič...živčki)

uršap če oče še ni priznal očetovstva in to naredi kasneje ni nič narobe. Samo na tistem prvem rojstnem listu je vpisana samo mama, ko pa prizna očetovstvo pa dobi otrok nov roj. list, kjer sta vpisana oba. Pa dokler ne prizna očetovstva ne more koristit očetovskega dopusta. Če pa sta poročena pa je tako otrok takoj njegov...pa četudi ni user posted image  user posted image  user posted image

khurde verjemi mi, da bi bilo vojega v čakalnici še bolj strah...sploh če bi bil daljši porod bi ga skrbelo da je kaj narobe. Če pa je zraven pa vidi da je vse vredu. Je pa verjetno vsakega očka malo strah prej...posebno pri prvem, ker ne vejo kako zgleda.

Jaz pa se sploh ne spomnim, da bi se mi v prvi nosečnosti odluščil čep...saj se mi je že mogu, samo verjetno čisto na koncu, ko sem bila že v p. Ker doma vem da se mi ni.

a ula si je pa brke narisala user posted image , dokler je samo tako je kar vredu. Potem ko začnejo umetnine nastajat po stenah in sedežni pa je že bolj tako...pa saj pri prvi packi se še sekiraš, potem pa se že navadiš user posted image  Je pa srček tvoja Ula.
Jaz pa ti šlogam, da boste imeli spet punčko user posted image

Moja dva sta šla v čistilnico po ene obleke, pa še v trgovino sem ju nagnala, jaz pa morem še plače do konca porihtat. Tako počasi mi gre, da ne vem če ne bodo delavci ta mesec ostali kar brez plač...pa saj ni važno...samo da mojo zrihtam user posted image  user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
7.1.2009 17:08:41   
uršika***
debelmu alkoholnemu flomastru po obrazklu pobarval

alkoholnemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ojej. Kako pa pol umiješ to dol???

Aja, našla sem našo bivšo januarčico Kepico, ki je vsa na trnih, ker ji pokaže test čist rahlo črtico.
Ji bom še tukaj dala nekaj pikpok, da se ji bo zdaj vse lepo izteklouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Božčica, namesto da bi se veselila bebice je še kar na začetkuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
7.1.2009 17:12:33   
krtekxx
Punce, jaz sem tudi že dobila našo punco v roke. Zelo ekspresno, v 2,5 h od takrat, ko mi je voda odtekla in v 1h45min od prihoda v porodnišnico.
Torej, imamo Brito, ob rojstvu, ki se je zgodilo 4.1. ob 00:15 v Kranjski porodnišnici je tehtala 3390g, velika je bila 54cm. Obe sva OK in sva danes prišli domov.

Neposredna povezava do sporočila: 1628
7.1.2009 17:13:44   
Anonimen
alkoholnem ojej. Kako pa pol umiješ to dol???

kolker se spomnem, so šli kr k zdravniku, pa je on to pol dol spravljal, pol pa še doma počasi, naenkrat se tko ni dalo...tamala je bla pa kak mesec pa pol starauser posted image no, zdej je hecno, pa slike pokaže, se vsi režimo, sam takrat k se to zgodi pa najbrž ti ni glih do smehauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1629
7.1.2009 17:15:21   
Anonimen
ooo krtexxx user posted image user posted image user posted image čestitke....je pa velika puncauser posted image user posted image user posted image si nam bila sumljiva, k se nisi nič javilauser posted image

lepo se cartajteuser posted image pa drgač, vse vredu z obema (vsemi)?

pa še za kepico user posted image user posted image user posted image ona je odprla januarčice....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1630
7.1.2009 17:17:31   
nina166
krtexx čestitke in veliko lepih trenutkov s hčerkico. Porod je bil pa res ekspresenuser posted image  user posted image  user posted image

user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
7.1.2009 17:19:50   
petra88
oo krtex, čestitke za punčko!! user posted image user posted image user posted image
ko boš imela čas nam lahko pa še kako fotko prilimaš gor, da še tvojga cukerčka vidimo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
7.1.2009 17:31:44   
snikolina
KRTEKXX ČESTITAM!!!  SUPERCA, SREČNO Z MALO BRITO!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
7.1.2009 17:36:43   
uršika***
Čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!
Saj se nam je zdelo, da bo nekaj takega, k se nisi več javila.
Hočemo slikice od male Brite!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
7.1.2009 17:37:26   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: uršap

user posted image
to je pa naš žigec, upam, da mi je ratal napopat slikco.

saša..čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Kak lepotko. Urša Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu uršap)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
7.1.2009 17:37:37   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: niia

ulla, ti si res faca. user posted image user posted image user posted image In kaj so ti odgovoril, si kar predstavljam.

neki časa so se trudli z mano, grešnicouser posted image pol pa nism več mogla gor...in sem sam dobila na mejl da zaradi neprimernega obnašanja bla bla bla so blokirali moj IP in da na tem forumu takšni osebki niso zaželjeni in dobrodošli in da naj pač to upoštevamuser posted image

v tem stilu nekak...

Ulla KAPO DOLuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa jast tebe res moram spoznat user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
7.1.2009 17:37:50   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Punce, jaz sem tudi že dobila našo punco v roke. Zelo ekspresno, v 2,5 h od takrat, ko mi je voda odtekla in v 1h45min od prihoda v porodnišnico.
Torej, imamo Brito, ob rojstvu, ki se je zgodilo 4.1. ob 00:15 v Kranjski porodnišnici je tehtala 3390g, velika je bila 54cm. Obe sva OK in sva danes prišli domov.

Krtekxx ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image
Se mi je zdelo, da že cartaš. Pa hitro jo pokažiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
7.1.2009 17:39:17   
Anonimen
Ulla KAPO DOL
Pa jast tebe res moram spoznat

user posted image

oni niso bli takega mnenjauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1638
7.1.2009 17:42:26   
uršika***
oni niso bli takega mnenja

boga Ulla, zaradi tvoje drugačnosti nisi bila sprejeta v takšno elitno družbouser posted image user posted image user posted image user posted image kako žalostnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
7.1.2009 17:42:36   
petra88

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
7.1.2009 17:43:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

boga Ulla, zaradi tvoje drugačnosti nisi bila sprejeta v takšno elitno družbouser posted image user posted image user posted image user posted image kako žalostnouser posted image

sam ven me pa tud ne spustijo, bandauser posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1641
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 17:56:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 1642
7.1.2009 17:58:59   
petra88
kiara, umiješ, obrišeš in namažeš, al sam umiješ in fajn obrišeš trebuh pa manj srbi? mene najbolj jezi to, ker čez dan je kar ok, zvečer, ko pa se spravim spat pa začne srbet ko user posted image user posted image in potem študiram, al namazat, al dat majco čez, al imet trebuh na zraku.. učeraj mi je med vsem tem študiranju uspelo zaspat user posted image
no pri meni se je tamali tud zbudil v trebuhu, je začel malo bolj migat. čez dan se kar malo umiri, zvečer pa akcija brcanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
7.1.2009 18:09:43   
sonček33
krtexx - joj, a ti si tudi že mamica...in kako lepo ime sta dala dojenčici. Dobimo kakšen cukrčk v obliki slikice tudi me?
Fajn se rihtejte. pa super, ker je šlo hitro. Si imela EA?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
7.1.2009 18:11:48   
uršika***
Punce pa ste sigurne, da imate kremice, ki odgovarjajo vaši koži??
Ker mene je nekaj časa noro srbelo, potem sem pa zamenjala kremico in je bilo 100krat boljš. Priporočam Mustelo ali Mamma donna

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
7.1.2009 18:21:42   
Ploha
krtekxx: čestitke!user posted image user posted image

uršap: ma keri lepotec je mali user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1646
7.1.2009 19:04:24   
krtekxx
Oj, slikico prilimam, ko bom imela čas to naštudirat...sem mal blond za te reči.
Proti bolečinam nisem imela nič, čeprav sem ZAHTEVLA kaj...pa so se mi kar mal hudomučno režali in povedali, da ni časa za take stvari. Menda sem sitnarila, kako boli, ampak meni se pa zdi, da so bile bolečine zanemarljive...edino tista, ko je glava rinila skozi veliko premajhno luknjo, mi je ostala v spominu.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
7.1.2009 19:11:21   
uršika***
.edino tista, ko je glava rinila skozi veliko premajhno luknjo, mi je ostala v spominu.

user posted image men še zdaj ni jasna tale fizika. Kako se sploh lahko stlači čez tisto malo lukno, ki je dost velika ravno za kakšnega pimpeka np.user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
7.1.2009 19:15:06   
_kathy_
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Bravo, čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
7.1.2009 19:19:45   
_kathy_
uršika***, men to tud ni jasn. Tko majhna luknica, potem pa gre skozi takooo velika glava???!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.