Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 18:20:19
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ GREGOR JE ZASPAL!!!!!!!!!!!! JA, ZARES ZASPAL IN ZAPRL OČI!!!!!!!!!!!!! IN NIČ NE SKAČE V LUFT OB ZVOKIH IZ OKOLICE!!!!!!!! Vid je že od enih popldne pokonc. Sej če bo šel ob 7h spat, bo spal sam pol ure pol pa spet auf in do desetih rogovilu, al pa ne bo šu spat in bo zdej do desteih tulu k jeshar. Energije ma pa ZELO VELIKO. On bi se kr preganjal, sam spal pa ne še. Še dolg večer bo dns spet. Zato pa dam jaz mojega Vida okrog 16-17 spat, mi spi do 18-18.30, potem pa se počasi rihtamo in gre okrog 21 spat in spi do jutra. Če pa spanje popoldansko izpustimo, pa je ob 18.30 že tako zmatran, da ne more več prav jest in mi potem lačen zaspi, se okrog 20 ure zbudi in takrat je zmožen rogovilit vse do polnoči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 18:22:24
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Evo naše energije, sm ga zdej slikala, sicer je mal zamižal k se je fleš uklopu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 18:24:49
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ GREGOR JE ZASPAL!!!!!!!!!!!! JA, ZARES ZASPAL IN ZAPRL OČI!!!!!!!!!!!!! IN NIČ NE SKAČE V LUFT OB ZVOKIH IZ OKOLICE!!!!!!!! Vid je že od enih popldne pokonc. Sej če bo šel ob 7h spat, bo spal sam pol ure pol pa spet auf in do desetih rogovilu, al pa ne bo šu spat in bo zdej do desteih tulu k jeshar. Energije ma pa ZELO VELIKO. On bi se kr preganjal, sam spal pa ne še. Še dolg večer bo dns spet. Zato pa dam jaz mojega Vida okrog 16-17 spat, mi spi do 18-18.30, potem pa se počasi rihtamo in gre okrog 21 spat in spi do jutra. Če pa spanje popoldansko izpustimo, pa je ob 18.30 že tako zmatran, da ne more več prav jest in mi potem lačen zaspi, se okrog 20 ure zbudi in takrat je zmožen rogovilit vse do polnoči. Pr nas ne pomaga. Je neki ritm zmešal. Če je cel dan po konc al pa da gre kej v mes spat bo ista pesem, vsaj zdej po novem letu je tko. Ma,...sej bo bulš..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 18:26:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ GREGOR JE ZASPAL!!!!!!!!!!!! JA, ZARES ZASPAL IN ZAPRL OČI!!!!!!!!!!!!! IN NIČ NE SKAČE V LUFT OB ZVOKIH IZ OKOLICE!!!!!!!! Vid je že od enih popldne pokonc. Sej če bo šel ob 7h spat, bo spal sam pol ure pol pa spet auf in do desetih rogovilu, al pa ne bo šu spat in bo zdej do desteih tulu k jeshar. Energije ma pa ZELO VELIKO. On bi se kr preganjal, sam spal pa ne še. Še dolg večer bo dns spet. Zato pa dam jaz mojega Vida okrog 16-17 spat, mi spi do 18-18.30, potem pa se počasi rihtamo in gre okrog 21 spat in spi do jutra. Če pa spanje popoldansko izpustimo, pa je ob 18.30 že tako zmatran, da ne more več prav jest in mi potem lačen zaspi, se okrog 20 ure zbudi in takrat je zmožen rogovilit vse do polnoči. Pri nas je koraj identično okoli 16-16-30 pa do 18-18.30h spi in okoli 21h v posteljo. Se nam to najbolj obnese
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 18:34:52
|
|
|
|
mafi
|
čer evo se še jaz malo javim, da vam povem da sem za en klinac- kolk mi je čisto odpovedal tako, da nogo komi vlečem za sabo, HB mi je Filip zdej mal zadremu. vidim da ste ble pridne in ste kar velliko tanipkale-ma ste se uklopile na turko. Srčekgirll: lušne forke, kako ti rata slikat tako, moj ko vidi fotič rata prec resen Estrella: za 9000, zdej pa turko do 10000
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 18:37:11
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Evo malo slikic moje čupike takole spim takoj ko vstanem se smejčkam atiju sedim za vratom iiiiiiiiiiiiiiiiii kolk je lušna, sam vi mene provicirajte s punčkami , pa kok fajn laski
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 18:40:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Res je dobrovoljček. Ampak na zadnji sliki ima pa svetovno čupo, kot da bi jo na štrom prklopla. ja tko se ji naredi če spi pa se ji vsi lasje dvignejo, pol ko pa neki časa sedi se pa mal tiste najdaljše poležejo kaj pa ko jo spopaš a ji feniraš laske?????????????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 18:41:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Me je huda lakota popadla, pa sem si naredila en kapučin. Mi je sedaj malo odleglo. mene tud kriza daje sploh po čokoladi, sploh pa zdej k mam še unga ,
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 18:42:40
|
|
|
|
mafi
|
A zdej sem pa sama, kje ste a ste pri hladilniku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 18:44:36
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally a zdej ko sem se jaz gor primajala pa ni nobene Jaz sem , samo hudoooo razpi.z.de.na Hitro povej, koga je treba zbutat Ja koga neki: MATEJA!!!!!!! to je že standard pri nas , nam gre že vse počasi na k....., zgleda da bo treba res v službo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 18:45:32
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Res je dobrovoljček. Ampak na zadnji sliki ima pa svetovno čupo, kot da bi jo na štrom prklopla. ja tko se ji naredi če spi pa se ji vsi lasje dvignejo, pol ko pa neki časa sedi se pa mal tiste najdaljše poležejo kaj pa ko jo spopaš a ji feniraš laske????????????? ne sam obrišem jih z brisačo do suhega in počešem, drug dan je pa taka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 18:46:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz tudi ne morem, ampak sem prisiljena Zato pa sem že čisto Fak, no, zdaj ga že pol ure uspavam in je komaj zaprl oči, pa jih že spet na silo odpira!!!!!!!!!!!!! Edino tipkam lahko enoročno in sede, vse drugo odpade. Špelin@ te popolnoma razumem in ko samo berem tvoje poste, me stiska v želodcu.Sama zdržim, dokler moram, potem pa popusti zavora.Dostikrat tudi ko sva same , žal. Jaz sem tolk razglašena, da je celo Matej uvidel, da se mi bo snelo in sedaj moram priznat, da ko pride prevzame Aljo in jo ima dokler ne gre spat. Res je to "samo "3 urce in naspram celemu dnevu je bore malo , a sem dosegla svoje. Mali me zaje.ba.va v živ mozak Zdaj sem ga dala v ležalnik in malo vrti oči, noče jih pa zapreti!!!!! Ej, če bi vsaj ponoči spal... ja ti maš pa tudi smolo, jaz se včasih sam še s tem tolažim sej bo mimo in sej bo bol, ti pošiljam en velik velik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 18:48:29
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Res je dobrovoljček. Ampak na zadnji sliki ima pa svetovno čupo, kot da bi jo na štrom prklopla. ja tko se ji naredi če spi pa se ji vsi lasje dvignejo, pol ko pa neki časa sedi se pa mal tiste najdaljše poležejo kaj pa ko jo spopaš a ji feniraš laske????????????? ne sam obrišem jih z brisačo do suhega in počešem, drug dan je pa taka pa a pride v poštev že kaka šlangica ali elastika. no mogoče mal neumno sprašujem, ampak me res zanima pa še punčke nimam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 18:51:20
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Res je dobrovoljček. Ampak na zadnji sliki ima pa svetovno čupo, kot da bi jo na štrom prklopla. ja tko se ji naredi če spi pa se ji vsi lasje dvignejo, pol ko pa neki časa sedi se pa mal tiste najdaljše poležejo kaj pa ko jo spopaš a ji feniraš laske????????????? ne sam obrišem jih z brisačo do suhega in počešem, drug dan je pa taka pa a pride v poštev že kaka šlangica ali elastika. no mogoče mal neumno sprašujem, ampak me res zanima pa še punčke nimam ti kr vpraš, jaz ji še ne dajem nič ker ma odspredaj kratke in ji ne grejo v učke, odzadi pa bi bilo itak brezveze ker se skozi vleče za lase
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 18:55:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Res je dobrovoljček. Ampak na zadnji sliki ima pa svetovno čupo, kot da bi jo na štrom prklopla. ja tko se ji naredi če spi pa se ji vsi lasje dvignejo, pol ko pa neki časa sedi se pa mal tiste najdaljše poležejo kaj pa ko jo spopaš a ji feniraš laske????????????? ne sam obrišem jih z brisačo do suhega in počešem, drug dan je pa taka pa a pride v poštev že kaka šlangica ali elastika. no mogoče mal neumno sprašujem, ampak me res zanima pa še punčke nimam ti kr vpraš, jaz ji še ne dajem nič ker ma odspredaj kratke in ji ne grejo v učke, odzadi pa bi bilo itak brezveze ker se skozi vleče za lase in kako reagira folk ko se pelješ z vozičkom (no ko nima kape), pomoje so tud čist navdušeni , po kom jih pa ma tolk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 19:12:14
|
|
|
|
aurora28
|
- Kdaj in kaj ponudite otroku za zadnji obrok oz. večerjo? - Koliko tekočine popijejo vaši otroci, vprašanje za tiste, ki še dojite? - Na koliko ur jedo vaši otroci gh?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 19:17:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 - Kdaj in kaj ponudite otroku za zadnji obrok oz. večerjo? - Koliko tekočine popijejo vaši otroci, vprašanje za tiste, ki še dojite? - Na koliko ur jedo vaši otroci gh? - Večerja je ob 19h; lešnik čokolino, sadje s kosmiči, jogurt s kosmiči, piškot in sadje.......... 1h pa še flaša mleka - na 3h
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 19:22:51
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 - Kdaj in kaj ponudite otroku za zadnji obrok oz. večerjo? - Koliko tekočine popijejo vaši otroci, vprašanje za tiste, ki še dojite? - Na koliko ur jedo vaši otroci gh? 1. Ponavadi mu okrog 18- 18.30 dam nekaj mlečnega (kašico, mlečni riž,...), potem pa preden gre spat mu dam še malo mlekeca, da se umiri, ponavadi že malo zadrema zraven. 2. ni za mene 3. Ti napišem kako sma danes jedla: - 8.30 AM - 10.30 skuto s sadjem(Obstgarten) - 13.00 juhico - 15.30 špagete s polivko ( enih 8 žlic) - 18.30 keksolino - okrog 20.30 - 21.00 pa še malo AM
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 19:24:40
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 - Kdaj in kaj ponudite otroku za zadnji obrok oz. večerjo? - Koliko tekočine popijejo vaši otroci, vprašanje za tiste, ki še dojite? - Na koliko ur jedo vaši otroci gh? - Večerja je ob 19h; lešnik čokolino, sadje s kosmiči, jogurt s kosmiči, piškot in sadje.......... 1h pa še flaša mleka - na 3h A Alji pripraviš čokolino z AM? Koliko tekočine( čaja, soka) ti popije, glede na to, da pije AM? Kakšen čaj naj skuham Galu, ker mi ti otroški niso všeč, saj vsebujejo veliko cukra?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 19:27:16
|
|
|
|
aurora28
|
Hijenca koliko čaja/soka pa tebi spije Vid? Srčekgirl in Tally super slikice
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 19:40:32
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Hijenca koliko čaja/soka pa tebi spije Vid? Srčekgirl in Tally super slikice Če mu dam sok, mi spije najmanj 160 ml, če pa mu dam čaj, pa 100 ml. Jaz mu dajem ta Hippov čaj, sok pa trenutno od babyvite, ampak mu dam polovico soka - polovico vode. Kravjega mleka mu še nisem dala, vse kjer je potrebno mleko, mu nardim z AM.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 19:46:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Kaj naj naredim z Gregijem? Malo čez tretjo ga je začelo odnašat v spanec in sem ga božala, cucljal je dudko, vmes pil sok,... Nekaj minut je dremal, skakal v luft ob vsakem zvokcu, zdaj pa spet debelo gleda, se smeji in se igra s svojimi rokami Joj špelin@ tale tvoj Gregi je res ena mala sovica, da tako malo spi, podnevi in ponoči. Lahko ti pošljem samo virtualni . Pa je kej siten ko ne spi al je dobre volje? Lej, ura je pet, on pa še vedno ni pripravljen malo oddremati. Samo 1x 2 minuti in 1x 3 minute je imel oči zaprte, pa še to je dremal zelo "plitvo", ker je skakal pokonci ob vsakem šumčku Siten pa ni oz. toliko kot drugič. Je pa zahteven, ker bi se on igral in rabi asistenco, da se mu dogaja... potem pa nimaš kaj kot da se vdaš v usodo in se z njim ubadaš dec kot dec Men se zdi brezveze, da se toliko ukvarjaš z uspavanjem, ker ni haska. Jaz tega ne bi počela, če res ni potrebe. Samo sebe znerviraš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 19:46:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz tudi ne morem, ampak sem prisiljena Zato pa sem že čisto Fak, no, zdaj ga že pol ure uspavam in je komaj zaprl oči, pa jih že spet na silo odpira!!!!!!!!!!!!! Edino tipkam lahko enoročno in sede, vse drugo odpade. Špelin@ te popolnoma razumem in ko samo berem tvoje poste, me stiska v želodcu.Sama zdržim, dokler moram, potem pa popusti zavora.Dostikrat tudi ko sva same , žal. Jaz sem tolk razglašena, da je celo Matej uvidel, da se mi bo snelo in sedaj moram priznat, da ko pride prevzame Aljo in jo ima dokler ne gre spat. Res je to "samo "3 urce in naspram celemu dnevu je bore malo , a sem dosegla svoje. Ti imaš vsaj to.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 19:47:04
|
|
|
|
tana7
|
Nova sporočila aurora28 Lilypie 1st Birthday Ticker DaisypathAnniversary Years Ticker Photo Flipbook Slideshow Maker Glitterfy.com - Photo Flipbooks Objave: 2903 Status: prisoten - Kdaj in kaj ponudite ot IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 - Kdaj in kaj ponudite otroku za zadnji obrok oz. večerjo? okoli 17.00 mlečna kašica, okoli 19.30 po kopanju in tik pred posteljico dojenje - Koliko tekočine popijejo vaši otroci, vprašanje za tiste, ki še dojite? ful malo, 1 dcl v NAJNAJ boljšem primeru - Na koliko ur jedo vaši otroci gh? ob 11.00, ob 14.00, ob 17.00 - danes samo ob 17.00, pred tem samo kaka žlička sploh pa aurora, imaš podobne težave z Galom, kot mi z Brino - frača ful malo spi, meni se res že počasi trga, res se ful trudim, da ne zgubim včasih živcev moj jo lahko prevzame šele ob 17.30, ob 18.30 jo gremo pa že kopat - nič pomoči starih staršev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 19:53:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 - Kdaj in kaj ponudite otroku za zadnji obrok oz. večerjo? - Koliko tekočine popijejo vaši otroci, vprašanje za tiste, ki še dojite? - Na koliko ur jedo vaši otroci gh? - Večerja je ob 19h; lešnik čokolino, sadje s kosmiči, jogurt s kosmiči, piškot in sadje.......... 1h pa še flaša mleka - na 3h A Alji pripraviš čokolino z AM? Koliko tekočine( čaja, soka) ti popije, glede na to, da pije AM? Kakšen čaj naj skuham Galu, ker mi ti otroški niso všeč, saj vsebujejo veliko cukra? Različno, odvisno od obdobja. Včasih mi je po 2dcl, sedaj pa po 1 dcl. Čokolino delam z riževim ali AM, sem ji pa tudi že na razredčenem alpskem mleku. Čaj Andražu sem kuhala unga na vrečke KRTEK - malina se mi zdi in ti ni treba nič cukrat, pa bo.
|
|
|
Imena za DEČKAJanjikaaaaLuka (
32%)
Enej (
26%)
Rian (
6%)
Kevin (
6%)
Gal (
20%)
Staš (
10%)
Število vseh glasov: 217Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!