aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally a zdej ko sem se jaz gor primajala pa ni nobene Jaz sem , samo hudoooo razpi.z.de.na zakaj si pa tole odebeljeno danes sem Alji dala AM malo kasneje kot običajo, ker sem mogla po mulca v šolo. Je prišel še Andražov bratranec in si lahko predstavljaš na kupu 2 6letnika . Ko sem ju končno umirila in nafutrala, sta šla v sobo in jaz futrat Aljo. Popila je 110AM in nehala, ker je prišel ravno Mr M domov in zvonil, ker se mu ni ljubilo odklenit vrat. Sem pri hranjenju Alje ful občutljiva in bog ne daj, da mi kdo moj trud izniči. Tole mi je pa znano, ko se že tako namatram in skuham, da je ja toplo in Gal poje 2-3 žlici, pride moj mož in začne ogovarjati Gala in ta se seveda začne smejati in noče več odpreti ust. Nato pa beseda, ups, a sem ga usral IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz tudi ne morem, ampak sem prisiljena Zato pa sem že čisto Fak, no, zdaj ga že pol ure uspavam in je komaj zaprl oči, pa jih že spet na silo odpira!!!!!!!!!!!!! Edino tipkam lahko enoročno in sede, vse drugo odpade. Špelin@ te popolnoma razumem in ko samo berem tvoje poste, me stiska v želodcu.Sama zdržim, dokler moram, potem pa popusti zavora.Dostikrat tudi ko sva same , žal. Jaz sem tolk razglašena, da je celo Matej uvidel, da se mi bo snelo in sedaj moram priznat, da ko pride prevzame Aljo in jo ima dokler ne gre spat. Res je to "samo "3 urce in naspram celemu dnevu je bore malo , a sem dosegla svoje. Mali me zaje.ba.va v živ mozak Zdaj sem ga dala v ležalnik in malo vrti oči, noče jih pa zapreti!!!!! Ej, če bi vsaj ponoči spal... Špelin joj kako te razumem, ker meni se že tudi meša. Gal spi po 30 minut in ko se zbudi je že spet zaspan, nikakor mu ne rata spat dlje kot 30 ure. In ponoči mi ne spi, zbuja se nenehtno, pa joče in gleda v luft, pa spet bedi 1,5 in sem čist zmešana. Že osem mesecev nisem spala več kot 4. ure skupaj. Grozaaaaaaaaa. Zdaj mi res Peter pomaga in ko se Gal zbudi okrog 2. ali 3. ure zjutraj ga on prevzame, sam kaj ko ne zna zaspati sam in potem joče in smo v začaranem krogu. Tako zavidam mamicam, ki jim otroci podnevi in ponoči pridno spijo.