|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 10.del
7.1.2009 17:46:45   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Jaz tudi ne morem, ampak sem prisiljena user posted image  Zato pa sem že čisto user posted image  Fak, no, zdaj ga že pol ure uspavam in je komaj zaprl oči, pa jih že spet na silo odpira!!!!!!!!!!!!!
Edino tipkam lahko enoročno in sede, vse drugo odpade.

Špelin@ te popolnoma razumem in ko samo berem tvoje poste, me stiska v želodcu.Sama zdržim, dokler moram, potem pa popusti zavora.Dostikrat tudi ko sva same , žal. Jaz sem tolk razglašena, da je celo Matej uvidel, da se mi bo snelo in sedaj moram priznat, da ko pride prevzame Aljo in jo ima dokler ne gre spat. Res je to "samo "3 urce in naspram celemu dnevu je bore malo , a sem dosegla svoje.

Mali me zaje.ba.va v živ mozak user posted image  Zdaj sem ga dala v ležalnik in malo vrti oči, noče jih pa zapreti!!!!!
Ej, če bi vsaj ponoči spal... user posted image

A veš, da mi ne gre v glavo, da tako malo spi podnev in ponoči in kljub temu normalno funkcionirauser posted image Men se zdi, da je fenomen. Andraž m je čez dan tako kljuval v mozak, a je ponoči spal, po 5m, pa tudi podnevi kolikor toliko.
A v avtu pa spi???

to je pa tut men čudn, po vsej logiki bi moral vsaj ponoči spati on pa tudi to ne.

Veš, da je pomoje preutrujen in potem sploh ne more orng zaspat. To se vleče že dobre 4 meseceuser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
7.1.2009 17:47:24   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Evo malo slikic moje čupike user posted image

takole spim

user posted image

user posted image

takoj ko vstanem se smejčkam

user posted image

atiju sedim za vratom

user posted image

luštna je, pa po kom pa ima tolk las?

moj je baje mel tut ful las ko je bil dojenček,

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
7.1.2009 17:47:55   
Estrella*
Tally: vidim, da so ti slinčki res pri vseh v uporabiuser posted image Kje si jih kupila???

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
7.1.2009 17:48:14   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Sem se spomnila sedaj kaj je narobe z nama. Ja hujšamo, lakota se javlja, s tem slabo razpoloženje. Nič sladkorja v krvi, pa ni srečnega hormona.

Ja čisto možno, da je to današnji krivec. Sem si naredila kapučin in je malo boljeuser posted image
Samo zaradi kili, sem pa tud sitna, ker sem nezadovoljna s sebojuser posted image Iz tega lahko potegnem samo eno: Matej pazi se!!user posted image

Pri meni tudi danes ati pride domov. To bo še napeto. user posted image

Drugače pa moram povedat, da se mi ne pojavlja neka lakota, pa ko res sedaj jem zelo malo. Sem se pa spomnila, da grem 7.2 na poroko in imam sedaj še eno motivacijo za hujšanje, ker namreč ne bom imela kaj za oblečt, kupila pa si ne bom.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 2654
7.1.2009 17:48:42   
špelin@

Jaz tudi ne morem, ampak sem prisiljena user posted image  Zato pa sem že čisto user posted image  Fak, no, zdaj ga že pol ure uspavam in je komaj zaprl oči, pa jih že spet na silo odpira!!!!!!!!!!!!!

Špelin@ te popolnoma razumem in ko samo berem tvoje poste, me stiska v želodcu.Sama zdržim, dokler moram, potem pa popusti zavora.Dostikrat tudi ko sva same , žal. Jaz sem tolk razglašena, da je celo Matej uvidel, da se mi bo snelo in sedaj moram priznat, da ko pride prevzame Aljo in jo ima dokler ne gre spat. Res je to "samo "3 urce in naspram celemu dnevu je bore malo , a sem dosegla svoje.

Mali me zaje.ba.va v živ mozak user posted image  Zdaj sem ga dala v ležalnik in malo vrti oči, noče jih pa zapreti!!!!!
Ej, če bi vsaj ponoči spal... user posted image

A veš, da mi ne gre v glavo, da tako malo spi podnev in ponoči in kljub temu normalno funkcionirauser posted image Men se zdi, da je fenomen. Andraž m je čez dan tako kljuval v mozak, a je ponoči spal, po 5m, pa tudi podnevi kolikor toliko.
A v avtu pa spi???

Saj moja velika pika je tudi čez dan bila ves čas "auf", ampak vsaj ponoči je spala!!!!!!

tally, lepe fotke user posted image

hijenca, sem poskusila s spalno vrečo in tudi brez nje. Isto sr.anje oz. nespanje user posted image

GREGOR JE ZASPAL!!!!!!!!!!!! JA, ZARES ZASPAL IN ZAPRL OČI!!!!!!!!!!!!! IN NIČ NE SKAČE V LUFT OB ZVOKIH IZ OKOLICE!!!!!!!!

Samo čez 5 minut pride user posted image  domov in moramo nujno k mojim staršem, je treba nekaj uredit. Torej od mojega počitka ne bo nič user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 7.1.2009 17:49:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 2655
7.1.2009 17:49:05   
aurora28

a zdej ko sem se jaz gor primajala pa ni nobene  user posted image

Jaz sem , samo hudoooo razpi.z.de.nauser posted image

zakaj si pa tole odebeljenouser posted image

danes sem Alji dala AM malo kasneje kot običajo, ker sem mogla po mulca v šolo. Je prišel še Andražov bratranec in si lahko predstavljaš na kupu 2 6letnikauser posted image . Ko sem ju končno umirila in nafutrala, sta šla v sobo in jaz futrat Aljo. Popila je 110AM in nehala, ker je prišel ravno Mr M domov in zvonil, ker se mu ni ljubilo odklenit vrat.
Sem pri hranjenju Alje ful občutljiva in bog ne daj, da mi kdo moj trud izniči.

Tole mi je pa znano, ko se že tako namatram in skuham, da je ja toplo in Gal poje 2-3 žlici, pride moj mož in začne ogovarjati Gala in ta se seveda začne smejati in noče več odpreti ust. Nato pa beseda, ups, a sem ga usral user posted image

Jaz tudi ne morem, ampak sem prisiljena  Zato pa sem že čisto  Fak, no, zdaj ga že pol ure uspavam in je komaj zaprl oči, pa jih že spet na silo odpira!!!!!!!!!!!!!

Mali me zaje.ba.va v živ mozak  Zdaj sem ga dala v ležalnik in malo vrti oči, noče jih pa zapreti!!!!!
Ej, če bi vsaj ponoči spal...

Špelin joj kako te razumem, ker meni se že tudi meša. Gal spi po 30 minut in ko se zbudi je že spet zaspan, nikakor mu ne rata spat dlje kot 30 ure. In ponoči mi ne spi, zbuja se nenehtno, pa joče in gleda v luft, pa spet bedi 1,5 in sem čist zmešana. Že osem mesecev nisem spala več kot 4. ure skupaj. Grozaaaaaaaaa. Zdaj mi res Peter pomaga in ko se Gal zbudi okrog 2. ali 3. ure zjutraj ga on prevzame, sam kaj ko ne zna zaspati sam in potem joče in smo v začaranem krogu. Tako zavidam mamicam, ki jim otroci podnevi in ponoči pridno spijo. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 2656
7.1.2009 17:49:30   
tally

user posted image user posted image user posted image  Res je dobrovoljček. Ampak na zadnji sliki ima pa svetovno čupo, kot da bi jo na štrom prklopla.

ja tko se ji naredi če spiuser posted image pa se ji vsi lasje dvignejo, pol ko pa neki časa sedi se pa mal tiste najdaljše poležejo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2657
7.1.2009 17:51:12   
špelin@
A sem mogoče rekla, da je Gregor zaspal?! Napaka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
7.1.2009 17:51:13   
tally

Tally: vidim, da so ti slinčki res pri vseh v uporabiuser posted image Kje si jih kupila???

V DM-u user posted image , ja zakon so

Neposredna povezava do sporočila: 2659
7.1.2009 17:51:45   
tally

A sem mogoče rekla, da je Gregor zaspal?! Napaka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o neee user posted image user posted image user posted image a se je zbudil

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
7.1.2009 17:52:31   
Estrella*

Saj moja velika pika je tudi čez dan bila ves čas "auf", ampak vsaj ponoči je spala!!!!!!

tally, lepe fotke user posted image

hijenca, sem poskusila s spalno vrečo in tudi brez nje. Isto sr.anje oz. nespanje user posted image

GREGOR JE ZASPAL!!!!!!!!!!!! JA, ZARES ZASPAL IN ZAPRL OČI!!!!!!!!!!!!! IN NIČ NE SKAČE V LUFT OB ZVOKIH IZ OKOLICE!!!!!!!!

Samo čez 5 minut pride user posted image  domov in moramo nujno k mojim staršem, je treba nekaj uredit. Torej od mojega počitka ne bo nič user posted image
đ

Enkrat ja mora omagat.user posted image pa ravno sedaj, ko spi? A v avtu spi???

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
7.1.2009 17:53:36   
špelin@
A v avtu spi???

Par minut, ja user posted image  No, dedec je doma, mulc hoče ven iz ležalnika, grem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2662
7.1.2009 17:54:05   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Tole mi je pa znano, ko se že tako namatram in skuham, da je ja toplo in Gal poje 2-3 žlici, pride moj mož in začne ogovarjati Gala in ta se seveda začne smejati in noče več odpreti ust. Nato pa beseda, ups, a sem ga usral user posted image

to pa tudi mene raz....., ko gremo k tašči in jo tam hranim jo kr vsi začnejo ogovarjat in ona valjda neha jest in se smeji user posted image . Pa bolj jim govorim naj ji nič ne govorijo ko je manj efekta je

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
7.1.2009 17:54:28   
natasa34
Špelin@, user posted image user posted image user posted image

Moja je pa drugi fenomen: dopoldan spala cca. 30 min in je bila pridna oz. znosna do 15.13, mi je potem zaspala v naročju. Spala je 40 min in se zbudila tečna ko ... in ta tečnoba še vedno traja user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2664
7.1.2009 17:54:46   
aurora28
user posted image user posted image user posted image pa ne no, povej kako spite ponoči, na kolk ur se budite?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 2665
7.1.2009 17:54:53   
Estrella*

Sem se spomnila sedaj kaj je narobe z nama. Ja hujšamo, lakota se javlja, s tem slabo razpoloženje. Nič sladkorja v krvi, pa ni srečnega hormona.

Ja čisto možno, da je to današnji krivec. Sem si naredila kapučin in je malo boljeuser posted image
Samo zaradi kili, sem pa tud sitna, ker sem nezadovoljna s sebojuser posted image Iz tega lahko potegnem samo eno: Matej pazi se!!user posted image

Drugače pa moram povedat, da se mi ne pojavlja neka lakota, pa ko res sedaj jem zelo malo. Sem se pa spomnila, da grem 7.2 na poroko in imam sedaj še eno motivacijo za hujšanje, ker namreč ne bom imela kaj za oblečt, kupila pa si ne bom.

Kako, da pride ata domov, saj je sreda????

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
7.1.2009 17:59:06   
hijenca

Pojma nimam. Jaz ti rečem, da to dela ljubezenuser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2667
7.1.2009 18:00:59   
natasa34
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: natasa34

Žalostno res, kako hitro nekateri pozabijo grozote holokavsta .... Po drugi strani pa so jih usta polna grozot 2. sv. vojne ... in z veseljem izvajajo grozote nad nedolžnimi.

Mislim, da bojkot teh izdelkov ne bo rešil ničesar. Koliko izdelkov proizvedenih v Izraelu se prodaja v Slo?
Sem šla gledat: Nestle kosmiči - Poljska, L¸oreal gel - VB, Loreal krema - Francija. Če sinu ne kupim kosmičev ne bom naredila čisto nič, razen sine bo surlo potegnil.
Bo treba najti drugi, boljši način.

Je samo prosnja, ce zelis  izberes druge izdelke ce pa ne pa ne. Tvoja osebna odlocitev....

Samo eno razlago ti pa zelim dat, ker se mi zdi da ni jasno kaj je podruznica in kaj je lastnik.

V Novem mestu se v Revozovi tovarni izdelujejo Renoi... na njih pise made in Slovenia. Vendar se denar od prodaje ko se pokrijejo place delavcev in stroski materiala ter energije se vedno steka v Francijo lastnikom Renoja.

Tako je tudi z vsemi temi izdelki...

Ali bo pomagalo ali ne... verjetno imate prav da bolj malo ampak bolje malo kot nic.

Sicer pa bila je samo prosnja, vsak pa dela po svoji vesti.

Ne bom vec morila...mislim si pa lahko svoje.

Brez zamere, točno vem kaj so podružnice ... Sem iz oglaševanja in poznam kar nekaj firm iz seznama v nulo, njihove podružnice in kje se kaj dela. Poleg tega kje se kaj dela je pomembna prodaja. Loreal, Nestle ... v Sloveniji bodo prodali manj izdelkov, mesečno poročilo v njunih primerih v Avstrijo bo katastrofalno, Avstrija bo pritisnila na Slo zato, ker bo na Avstrijo pritisnil lastnik .... Ubogi zaposleni bodo pod hudim pritiskom ... Zadeva niti pod razno ne prizadane Samo Izraela.
Poznam zadeve in to je samo moje mnenje, tako, da se sploh nočem več spuščati v to debato.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
7.1.2009 18:02:59   
Estrella*

Pojma nimam. Jaz ti rečem, da to dela ljubezenuser posted image user posted image .

Se je med prazniki navadil, da ste skupaj in vaju pogreša. Lepo.user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
7.1.2009 18:04:29   
tally

če ne bi bilo prepovedi bi rekla da štimate Ano  user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
7.1.2009 18:05:56   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Žalostno res, kako hitro nekateri pozabijo grozote holokavsta .... Po drugi strani pa so jih usta polna grozot 2. sv. vojne ... in z veseljem izvajajo grozote nad nedolžnimi.

Mislim, da bojkot teh izdelkov ne bo rešil ničesar. Koliko izdelkov proizvedenih v Izraelu se prodaja v Slo?
Sem šla gledat: Nestle kosmiči - Poljska, L¸oreal gel - VB, Loreal krema - Francija. Če sinu ne kupim kosmičev ne bom naredila čisto nič, razen sine bo surlo potegnil.
Bo treba najti drugi, boljši način.

Je samo prosnja, ce zelis  izberes druge izdelke ce pa ne pa ne. Tvoja osebna odlocitev....

Samo eno razlago ti pa zelim dat, ker se mi zdi da ni jasno kaj je podruznica in kaj je lastnik.

V Novem mestu se v Revozovi tovarni izdelujejo Renoi... na njih pise made in Slovenia. Vendar se denar od prodaje ko se pokrijejo place delavcev in stroski materiala ter energije se vedno steka v Francijo lastnikom Renoja.

Tako je tudi z vsemi temi izdelki...

Ali bo pomagalo ali ne... verjetno imate prav da bolj malo ampak bolje malo kot nic.

Sicer pa bila je samo prosnja, vsak pa dela po svoji vesti.

Ne bom vec morila...mislim si pa lahko svoje.

Brez zamere, točno vem kaj so podružnice ... Sem iz oglaševanja in poznam kar nekaj firm iz seznama v nulo, njihove podružnice in kje se kaj dela. Poleg tega kje se kaj dela je pomembna prodaja. Loreal, Nestle ... v Sloveniji bodo prodali manj izdelkov, mesečno poročilo v njunih primerih v Avstrijo bo katastrofalno, Avstrija bo pritisnila na Slo zato, ker bo na Avstrijo pritisnil lastnik .... Ubogi zaposleni bodo pod hudim pritiskom ... Zadeva niti pod razno ne prizadane Samo Izraela.
Poznam zadeve in to je samo moje mnenje, tako, da se sploh nočem več spuščati v to debato.

Natasa point si zgresila.
Ce bi cela Europa in cel svet bojkotira ( e-mail je k meni prisel iz Makedonije in Svice )ne samo ena boga Slovenija ,ki ima toliko prebivalcev kot moja ulica..potem bi se to posteno poznalo in na nikogar ne bi mogel pritisnit...

Pozna pa se vsak uporabnik...zato prosnja tudi v Slovenijo.

Sicer pa itak nima smisla sem ze vsaj 50 x napisala, da je bila samo prosnja in ce ti ni ti pac ni in res nima smisla, da se zaradi tega prepirava...

(odgovor članu natasa34)
  Neposredna povezava do sporočila: 2671
7.1.2009 18:08:26   
hijenca

če ne bi bilo prepovedi bi rekla da štimate Ano  user posted image user posted image

vadimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
7.1.2009 18:09:28   
Srčekgirll

Srčekgirll, zdaj sem prebrala, hudooooooo user posted image user posted image user posted image

Aja, da vam še en hec povem. Prejle je mala pika šla lulat in mi je razlagala, da ima lulico, zato sem jo vprašala, kaj ima pa Gregor v plenici. In je rekla: "Kakec." user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
7.1.2009 18:11:46   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Evo malo slikic moje čupike user posted image

takole spim

user posted image

user posted image

takoj ko vstanem se smejčkam

user posted image

atiju sedim za vratom

user posted image

luštna je, pa po kom pa ima tolk las?

moj je baje mel tut ful las ko je bil dojenček,

iiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image cukr

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
7.1.2009 18:16:22   
Srčekgirll

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vid je že od enih popldne pokonc.user posted image
Sej če bo šel ob 7h spat, bo spal sam pol ure pol pa spet auf in do desetih rogovilu, al pa ne bo šu spat in bo zdej do desteih tulu k jeshar. Energije ma pa ZELO VELIKO. On bi se kr preganjal, sam spal pa ne še. Še dolg večer bo dns spet.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

turistični boni
Lelly28 RR

Ali boste izkoristili turistične bone, ki nam jih je dala država?

da (51%)

ne (43%)

nevem še (5%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!