Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 17:15:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally a zdej ko sem se jaz gor primajala pa ni nobene Jaz sem , samo hudoooo razpi.z.de.na zakaj si pa tole odebeljeno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 17:15:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally a zdej ko sem se jaz gor primajala pa ni nobene Jaz sem , samo hudoooo razpi.z.de.na Hitro povej, koga je treba zbutat Ja koga neki: MATEJA!!!!!!! Ta bi bil ravno pravšnji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 17:16:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Kaj naj naredim z Gregijem? Malo čez tretjo ga je začelo odnašat v spanec in sem ga božala, cucljal je dudko, vmes pil sok,... Nekaj minut je dremal, skakal v luft ob vsakem zvokcu, zdaj pa spet debelo gleda, se smeji in se igra s svojimi rokami Joj špelin@ tale tvoj Gregi je res ena mala sovica, da tako malo spi, podnevi in ponoči. Lahko ti pošljem samo virtualni . Pa je kej siten ko ne spi al je dobre volje? Lej, ura je pet, on pa še vedno ni pripravljen malo oddremati. Samo 1x 2 minuti in 1x 3 minute je imel oči zaprte, pa še to je dremal zelo "plitvo", ker je skakal pokonci ob vsakem šumčku Siten pa ni oz. toliko kot drugič. Je pa zahteven, ker bi se on igral in rabi asistenco, da se mu dogaja... potem pa nimaš kaj kot da se vdaš v usodo in se z njim ubadaš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 17:17:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally a zdej ko sem se jaz gor primajala pa ni nobene Jaz sem , samo hudoooo razpi.z.de.na Hitro povej, koga je treba zbutat Ja koga neki: MATEJA!!!!!!! aaaaa spet
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 17:19:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@, a pošlješ novo fotko od Gregija? Jih mislim malo zamenjat, so taki dojenčki na zdejšnjih Bom poslala, sem ravno potegnila fotke Gala in Gregorja s fotoaparata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 17:19:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally a zdej ko sem se jaz gor primajala pa ni nobene Jaz sem , samo hudoooo razpi.z.de.na zakaj si pa tole odebeljeno danes sem Alji dala AM malo kasneje kot običajo, ker sem mogla po mulca v šolo. Je prišel še Andražov bratranec in si lahko predstavljaš na kupu 2 6letnika . Ko sem ju končno umirila in nafutrala, sta šla v sobo in jaz futrat Aljo. Popila je 110AM in nehala, ker je prišel ravno Mr M domov in zvonil, ker se mu ni ljubilo odklenit vrat. Sem pri hranjenju Alje ful občutljiva in bog ne daj, da mi kdo moj trud izniči.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 17:21:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Kaj naj naredim z Gregijem? Malo čez tretjo ga je začelo odnašat v spanec in sem ga božala, cucljal je dudko, vmes pil sok,... Nekaj minut je dremal, skakal v luft ob vsakem zvokcu, zdaj pa spet debelo gleda, se smeji in se igra s svojimi rokami Joj špelin@ tale tvoj Gregi je res ena mala sovica, da tako malo spi, podnevi in ponoči. Lahko ti pošljem samo virtualni . Pa je kej siten ko ne spi al je dobre volje? Lej, ura je pet, on pa še vedno ni pripravljen malo oddremati. Samo 1x 2 minuti in 1x 3 minute je imel oči zaprte, pa še to je dremal zelo "plitvo", ker je skakal pokonci ob vsakem šumčku Siten pa ni oz. toliko kot drugič. Je pa zahteven, ker bi se on igral in rabi asistenco, da se mu dogaja... potem pa nimaš kaj kot da se vdaš v usodo in se z njim ubadaš Joj to je meni najtežje; biti 24h na razpolago takemu zahtevnemu bitju. Jaz tega ne morem, nisem sposobna.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 17:22:57
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally a zdej ko sem se jaz gor primajala pa ni nobene Jaz sem , samo hudoooo razpi.z.de.na zakaj si pa tole odebeljeno danes sem Alji dala AM malo kasneje kot običajo, ker sem mogla po mulca v šolo. Je prišel še Andražov bratranec in si lahko predstavljaš na kupu 2 6letnika . Ko sem ju končno umirila in nafutrala, sta šla v sobo in jaz futrat Aljo. Popila je 110AM in nehala, ker je prišel ravno Mr M domov in zvonil, ker se mu ni ljubilo odklenit vrat. Sem pri hranjenju Alje ful občutljiva in bog ne daj, da mi kdo moj trud izniči. Mogoče pa ni vedel, da se hranita. Da pa so moški radi komot, to pa nam ni treba razlagat. Počakaj, da moj pride domov, pa bo veselica.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 17:23:17
|
|
|
|
Estrella*
|
Moja žlehnoba je začela spet puhat na plano. Sem hotela likat, ko bo Alja spala, pa ne bom, bom raje na RR in ko bo vstala se bom odmajala v utillity in likala dokler ne gre spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 17:23:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Kaj naj naredim z Gregijem? Malo čez tretjo ga je začelo odnašat v spanec in sem ga božala, cucljal je dudko, vmes pil sok,... Nekaj minut je dremal, skakal v luft ob vsakem zvokcu, zdaj pa spet debelo gleda, se smeji in se igra s svojimi rokami Joj špelin@ tale tvoj Gregi je res ena mala sovica, da tako malo spi, podnevi in ponoči. Lahko ti pošljem samo virtualni . Pa je kej siten ko ne spi al je dobre volje? Lej, ura je pet, on pa še vedno ni pripravljen malo oddremati. Samo 1x 2 minuti in 1x 3 minute je imel oči zaprte, pa še to je dremal zelo "plitvo", ker je skakal pokonci ob vsakem šumčku Siten pa ni oz. toliko kot drugič. Je pa zahteven, ker bi se on igral in rabi asistenco, da se mu dogaja... potem pa nimaš kaj kot da se vdaš v usodo in se z njim ubadaš Joj to je meni najtežje; biti 24h na razpolago takemu zahtevnemu bitju. Jaz tega ne morem, nisem sposobna. Jaz tudi ne morem, ampak sem prisiljena Zato pa sem že čisto Fak, no, zdaj ga že pol ure uspavam in je komaj zaprl oči, pa jih že spet na silo odpira!!!!!!!!!!!!! Edino tipkam lahko enoročno in sede, vse drugo odpade.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 17:25:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally a zdej ko sem se jaz gor primajala pa ni nobene Jaz sem , samo hudoooo razpi.z.de.na zakaj si pa tole odebeljeno danes sem Alji dala AM malo kasneje kot običajo, ker sem mogla po mulca v šolo. Je prišel še Andražov bratranec in si lahko predstavljaš na kupu 2 6letnika . Ko sem ju končno umirila in nafutrala, sta šla v sobo in jaz futrat Aljo. Popila je 110AM in nehala, ker je prišel ravno Mr M domov in zvonil, ker se mu ni ljubilo odklenit vrat. Sem pri hranjenju Alje ful občutljiva in bog ne daj, da mi kdo moj trud izniči. Mogoče pa ni vedel, da se hranita. Da pa so moški radi komot, to pa nam ni treba razlagat. Počakaj, da moj pride domov, pa bo veselica. Saj to "kamot" mi gre na bruhanje. Bi bila tud jezna, če ne bi Alje zmotil, tako sem bila pa kot razkačen ris Pa to njegovo razbijanje ko pride, kot da je prišel sam faraon, vse mora ropotat in žvenketat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 17:29:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz tudi ne morem, ampak sem prisiljena Zato pa sem že čisto Fak, no, zdaj ga že pol ure uspavam in je komaj zaprl oči, pa jih že spet na silo odpira!!!!!!!!!!!!! Edino tipkam lahko enoročno in sede, vse drugo odpade. Špelin@ te popolnoma razumem in ko samo berem tvoje poste, me stiska v želodcu.Sama zdržim, dokler moram, potem pa popusti zavora.Dostikrat tudi ko sva same , žal. Jaz sem tolk razglašena, da je celo Matej uvidel, da se mi bo snelo in sedaj moram priznat, da ko pride prevzame Aljo in jo ima dokler ne gre spat. Res je to "samo "3 urce in naspram celemu dnevu je bore malo , a sem dosegla svoje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 17:31:36
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally a zdej ko sem se jaz gor primajala pa ni nobene Jaz sem , samo hudoooo razpi.z.de.na zakaj si pa tole odebeljeno danes sem Alji dala AM malo kasneje kot običajo, ker sem mogla po mulca v šolo. Je prišel še Andražov bratranec in si lahko predstavljaš na kupu 2 6letnika . Ko sem ju končno umirila in nafutrala, sta šla v sobo in jaz futrat Aljo. Popila je 110AM in nehala, ker je prišel ravno Mr M domov in zvonil, ker se mu ni ljubilo odklenit vrat. Sem pri hranjenju Alje ful občutljiva in bog ne daj, da mi kdo moj trud izniči. Mogoče pa ni vedel, da se hranita. Da pa so moški radi komot, to pa nam ni treba razlagat. Počakaj, da moj pride domov, pa bo veselica. Saj to "kamot" mi gre na bruhanje. Bi bila tud jezna, če ne bi Alje zmotil, tako sem bila pa kot razkačen ris Pa to njegovo razbijanje ko pride, kot da je prišel sam faraon, vse mora ropotat in žvenketat Jaz tudi za vsako malenkost v luft skočim. Po moje je nekaj v luftu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 17:34:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz tudi ne morem, ampak sem prisiljena Zato pa sem že čisto Fak, no, zdaj ga že pol ure uspavam in je komaj zaprl oči, pa jih že spet na silo odpira!!!!!!!!!!!!! Edino tipkam lahko enoročno in sede, vse drugo odpade. Špelin@ te popolnoma razumem in ko samo berem tvoje poste, me stiska v želodcu.Sama zdržim, dokler moram, potem pa popusti zavora.Dostikrat tudi ko sva same , žal. Jaz sem tolk razglašena, da je celo Matej uvidel, da se mi bo snelo in sedaj moram priznat, da ko pride prevzame Aljo in jo ima dokler ne gre spat. Res je to "samo "3 urce in naspram celemu dnevu je bore malo , a sem dosegla svoje. Mali me zaje.ba.va v živ mozak Zdaj sem ga dala v ležalnik in malo vrti oči, noče jih pa zapreti!!!!! Ej, če bi vsaj ponoči spal...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 17:34:51
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally a zdej ko sem se jaz gor primajala pa ni nobene Jaz sem , samo hudoooo razpi.z.de.na zakaj si pa tole odebeljeno danes sem Alji dala AM malo kasneje kot običajo, ker sem mogla po mulca v šolo. Je prišel še Andražov bratranec in si lahko predstavljaš na kupu 2 6letnika . Ko sem ju končno umirila in nafutrala, sta šla v sobo in jaz futrat Aljo. Popila je 110AM in nehala, ker je prišel ravno Mr M domov in zvonil, ker se mu ni ljubilo odklenit vrat. Sem pri hranjenju Alje ful občutljiva in bog ne daj, da mi kdo moj trud izniči. Mogoče pa ni vedel, da se hranita. Da pa so moški radi komot, to pa nam ni treba razlagat. Počakaj, da moj pride domov, pa bo veselica. Saj to "kamot" mi gre na bruhanje. Bi bila tud jezna, če ne bi Alje zmotil, tako sem bila pa kot razkačen ris Pa to njegovo razbijanje ko pride, kot da je prišel sam faraon, vse mora ropotat in žvenketat Jaz tudi za vsako malenkost v luft skočim. Po moje je nekaj v luftu. Sem se spomnila sedaj kaj je narobe z nama. Ja hujšamo, lakota se javlja, s tem slabo razpoloženje. Nič sladkorja v krvi, pa ni srečnega hormona.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 17:39:42
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz tudi ne morem, ampak sem prisiljena Zato pa sem že čisto Fak, no, zdaj ga že pol ure uspavam in je komaj zaprl oči, pa jih že spet na silo odpira!!!!!!!!!!!!! Edino tipkam lahko enoročno in sede, vse drugo odpade. Špelin@ te popolnoma razumem in ko samo berem tvoje poste, me stiska v želodcu.Sama zdržim, dokler moram, potem pa popusti zavora.Dostikrat tudi ko sva same , žal. Jaz sem tolk razglašena, da je celo Matej uvidel, da se mi bo snelo in sedaj moram priznat, da ko pride prevzame Aljo in jo ima dokler ne gre spat. Res je to "samo "3 urce in naspram celemu dnevu je bore malo , a sem dosegla svoje. Mali me zaje.ba.va v živ mozak Zdaj sem ga dala v ležalnik in malo vrti oči, noče jih pa zapreti!!!!! Ej, če bi vsaj ponoči spal... e ja sam to je res čudno, kako da ni utrujen, če čez dan ne spi,al pa je ravn to problem, ker čez dan noče spat, je ponoč preveč utrujen, al kaj za vraga..a je možno da je lačen ponoči?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 17:40:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz tudi ne morem, ampak sem prisiljena Zato pa sem že čisto Fak, no, zdaj ga že pol ure uspavam in je komaj zaprl oči, pa jih že spet na silo odpira!!!!!!!!!!!!! Edino tipkam lahko enoročno in sede, vse drugo odpade. Špelin@ te popolnoma razumem in ko samo berem tvoje poste, me stiska v želodcu.Sama zdržim, dokler moram, potem pa popusti zavora.Dostikrat tudi ko sva same , žal. Jaz sem tolk razglašena, da je celo Matej uvidel, da se mi bo snelo in sedaj moram priznat, da ko pride prevzame Aljo in jo ima dokler ne gre spat. Res je to "samo "3 urce in naspram celemu dnevu je bore malo , a sem dosegla svoje. Mali me zaje.ba.va v živ mozak Zdaj sem ga dala v ležalnik in malo vrti oči, noče jih pa zapreti!!!!! Ej, če bi vsaj ponoči spal... A veš, da mi ne gre v glavo, da tako malo spi podnev in ponoči in kljub temu normalno funkcionira Men se zdi, da je fenomen. Andraž m je čez dan tako kljuval v mozak, a je ponoči spal, po 5m, pa tudi podnevi kolikor toliko. A v avtu pa spi???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 17:40:37
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally a zdej ko sem se jaz gor primajala pa ni nobene Jaz sem , samo hudoooo razpi.z.de.na zakaj si pa tole odebeljeno danes sem Alji dala AM malo kasneje kot običajo, ker sem mogla po mulca v šolo. Je prišel še Andražov bratranec in si lahko predstavljaš na kupu 2 6letnika . Ko sem ju končno umirila in nafutrala, sta šla v sobo in jaz futrat Aljo. Popila je 110AM in nehala, ker je prišel ravno Mr M domov in zvonil, ker se mu ni ljubilo odklenit vrat. Sem pri hranjenju Alje ful občutljiva in bog ne daj, da mi kdo moj trud izniči. Mogoče pa ni vedel, da se hranita. Da pa so moški radi komot, to pa nam ni treba razlagat. Počakaj, da moj pride domov, pa bo veselica. Saj to "kamot" mi gre na bruhanje. Bi bila tud jezna, če ne bi Alje zmotil, tako sem bila pa kot razkačen ris Pa to njegovo razbijanje ko pride, kot da je prišel sam faraon, vse mora ropotat in žvenketat Jaz tudi za vsako malenkost v luft skočim. Po moje je nekaj v luftu. Sem se spomnila sedaj kaj je narobe z nama. Ja hujšamo, lakota se javlja, s tem slabo razpoloženje. Nič sladkorja v krvi, pa ni srečnega hormona. zato sem se pa jst odločila da se ne odpovem sladkarijam (no itak se jih ne morem), pa če morem zato 5x bolj telovadit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 17:40:56
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz tudi ne morem, ampak sem prisiljena Zato pa sem že čisto Fak, no, zdaj ga že pol ure uspavam in je komaj zaprl oči, pa jih že spet na silo odpira!!!!!!!!!!!!! Edino tipkam lahko enoročno in sede, vse drugo odpade. Špelin@ te popolnoma razumem in ko samo berem tvoje poste, me stiska v želodcu.Sama zdržim, dokler moram, potem pa popusti zavora.Dostikrat tudi ko sva same , žal. Jaz sem tolk razglašena, da je celo Matej uvidel, da se mi bo snelo in sedaj moram priznat, da ko pride prevzame Aljo in jo ima dokler ne gre spat. Res je to "samo "3 urce in naspram celemu dnevu je bore malo , a sem dosegla svoje. Mali me zaje.ba.va v živ mozak Zdaj sem ga dala v ležalnik in malo vrti oči, noče jih pa zapreti!!!!! Ej, če bi vsaj ponoči spal... A ti spi Gregi v spalni vreči ponoči?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 17:41:33
|
|
|
|
jana81
|
estrella 8 sekund si me šišnala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 17:42:15
|
|
|
|
tally
|
Evo malo slikic moje čupike takole spim takoj ko vstanem se smejčkam atiju sedim za vratom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 17:42:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem se spomnila sedaj kaj je narobe z nama. Ja hujšamo, lakota se javlja, s tem slabo razpoloženje. Nič sladkorja v krvi, pa ni srečnega hormona. Ja čisto možno, da je to današnji krivec. Sem si naredila kapučin in je malo bolje Samo zaradi kili, sem pa tud sitna, ker sem nezadovoljna s seboj Iz tega lahko potegnem samo eno: Matej pazi se!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 17:44:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz tudi ne morem, ampak sem prisiljena Zato pa sem že čisto Fak, no, zdaj ga že pol ure uspavam in je komaj zaprl oči, pa jih že spet na silo odpira!!!!!!!!!!!!! Edino tipkam lahko enoročno in sede, vse drugo odpade. Špelin@ te popolnoma razumem in ko samo berem tvoje poste, me stiska v želodcu.Sama zdržim, dokler moram, potem pa popusti zavora.Dostikrat tudi ko sva same , žal. Jaz sem tolk razglašena, da je celo Matej uvidel, da se mi bo snelo in sedaj moram priznat, da ko pride prevzame Aljo in jo ima dokler ne gre spat. Res je to "samo "3 urce in naspram celemu dnevu je bore malo , a sem dosegla svoje. Mali me zaje.ba.va v živ mozak Zdaj sem ga dala v ležalnik in malo vrti oči, noče jih pa zapreti!!!!! Ej, če bi vsaj ponoči spal... A veš, da mi ne gre v glavo, da tako malo spi podnev in ponoči in kljub temu normalno funkcionira Men se zdi, da je fenomen. Andraž m je čez dan tako kljuval v mozak, a je ponoči spal, po 5m, pa tudi podnevi kolikor toliko. A v avtu pa spi??? to je pa tut men čudn, po vsej logiki bi moral vsaj ponoči spati on pa tudi to ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 17:44:21
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Evo malo slikic moje čupike takole spim takoj ko vstanem se smejčkam atiju sedim za vratom luštna je, pa po kom pa ima tolk las?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 7.1.2009 17:44:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Evo malo slikic moje čupike takole spim takoj ko vstanem se smejčkam atiju sedim za vratom Res je dobrovoljček. Ampak na zadnji sliki ima pa svetovno čupo, kot da bi jo na štrom prklopla.
|
|
|
Izbira imena*cvetka*nkl-hjk (
56%)
n- (
44%)
Število vseh glasov: 36Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!