|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
7.1.2009 14:02:08   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Jaz, jaz.

Vse vas lepo povabim na obisk.

No sej, ko pa jaz rečem, da pridem, pa ni odgovora (še na drugem delu) - ko že mamo iskren dan user posted image . Ma saj vem, da si spregledala, sam sem morala napisat. Evo, zdej smo pa Tejko dobil, da nekej ni prebrala user posted image  (al pa jaz nisem vabljena user posted image )

te pa me2 z Zojo vabiva

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
7.1.2009 14:03:18   
buhtlčk

Ne vem če lahko menjaš hrane.

Pri nas nisva niti pomislila, da ne smeš menjat, pa sva vedno drugo kupla. Ker je blo itak samo za ''doštukaqt'' malo. No in zdaj pri peti, najdražji varianti (Aptamil proti krčkom) je nehal iz flaše jest, še mojga mleka noče. Prej pa brez problema. Al je čuden ko mamiuser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
7.1.2009 14:04:08   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Jaz, jaz.

No sej, ko pa jaz rečem, da pridem, pa ni odgovora (še na drugem delu) - ko že mamo iskren dan user posted image . Ma saj vem, da si spregledala, sam sem morala napisat. Evo, zdej smo pa Tejko dobil, da nekej ni prebrala user posted image  (al pa jaz nisem vabljena user posted image )

te pa me2 z Zojo vabiva

Bova pa prišla kdaj....na višje temperature na sončka v Kamnik user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
7.1.2009 14:05:40   
anita goitan

Pri nas nisva niti pomislila, da ne smeš menjat, pa sva vedno drugo kupla. Ker je blo itak samo za ''doštukaqt'' malo. No in zdaj pri peti, najdražji varianti (Aptamil proti krčkom) je nehal iz flaše jest, še mojga mleka noče. Prej pa brez problema. Al je čuden ko mamiuser posted image

čak mal kaj zdej tvoj pobalina je? Dojiš, AMuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
7.1.2009 14:25:39   
tejkaz

Jaz, jaz.

Buhtlčk, no user posted image Seveda si vabljena. Moja napaka, očitno sem spregledala. Ti kar uleti.

Erin, pobrusili so plesen dol in na novo prebelili in pobarval še z nečim proti plesni. Zaenkrat izgleda ok.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
7.1.2009 14:27:06   
gajka
tinka14, neža7, pa še katera iz okolice Velenja - če vas zanima tečaj za plavanje dojenčkov, je jutri, 8.1. ob 18h sestanek za starše v sejni dvorani Rdeče dvorane. 

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
7.1.2009 14:34:47   
naty13

Jaz, jaz.

Buhtlčk, no user posted image Seveda si vabljena. Moja napaka, očitno sem spregledala. Ti kar uleti.

Erin, pobrusili so plesen dol in na novo prebelili in pobarval še z nečim proti plesni. Zaenkrat izgleda ok.

Sta pa hitra. verjetno nič pametnega.user posted image   Že pred božičem je bilo vse zropano.

Tale plesen je bila pa veliko hujša kot sem si predstavljala. Upam, da so vam zdaj dobro popravili. Kaj pa jogi in postelja. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
7.1.2009 15:02:22   
buhtlčk

Erin, ja plesen. Takole izgleda

http://www.mama.si/forum/index.php?topic=10729.31785

Pa novo stanovanje.

Dej poročej kaj bodo naredil, mi bi tud rabil en košček sanirat. Čeprav sem brala, da na poroznem (npr knauf) razen menjave zidu nimaš kaj.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
7.1.2009 15:02:44   
Zoja Miša
user posted image user posted image user posted image  mislim, se z user posted image  zmeniva da on Kajo Lino ven pelje, da lahko v miru pospravim, pa me pokliče čez pol ure in vpraša, če sem že fertikuser posted image . No, pa je potem le bil zunej še 30 minutuser posted image . Meni vseeno uspelo pospraviti, vsaj napol. Kopalnica še kliče da je prav svinjska. Ja, bo že počakala, smotka, smotana, kaj se pa umažeuser posted image

Ste čist naspidirane 6 strani v enem dopoldnevu, jao meni!user posted image

Mi tudi na plin kurimo, joj, joj...

Hvala za nasvete glede suhe kože. Ja, mi je že patronažna rekla, da P radi zaključijo kar z alergijo na KM oz. dermatitisom, pa v večini primerov je kriv suh luft. Tako da bom mazala pa počakala, če bo pa slabše bom pač prej kot 27.2., ko imamo pregled šla k P. Sandra in Naty bom z hladilnim mazilom mazala imam takega finega na osnovi olivnega olja, je patronažna rekla, da je fejno.
In bravo Gajka, za ugotovitev namesto Anite.user posted image

Anita, Tejkaz za vsako eno user posted image user posted image , za vajine nočne podvige.

Erin, lahko sem Zojkomišek, ni panike, je tudi meni simpatično.user posted image In res je, sem se k tebi najavljala, bom kar v ponedeljek prišla, če bo Kaja Lina pri volji in če bova zdravi. In seveda če tebi in Tilnu paše in če bosta zdrava. Povej mi kako do tebe prit. Pa upam, da mi avta user posted image  ne proda (Audia) ker moj Megan je na servisu. Spet. user posted image  Ja jermen.. Grrrruser posted image pa bom ob 300,00 euruser posted image  A meni bodo pa štenge pasale, ali kako?!user posted image  

Gajka, lepo vabljena v Trzin! No, pa katera druga tudi, da ne bo hude ureuser posted image

Naty, kar lepo v šoping, mi smo za Božička dobili 5 kap in 6 parov žabic! Jupiii!!! No, bodyje so vsi pozabiliuser posted image , pa sem jih včeraj v Kanzu kupila, dobre bombažne, za 4,5 eur, so bile -50%  Pa hvala za dobro voljo prej, malo je pa pomagalo, ja.user posted image

Lony, user posted image  za vas!

Neža, nehaj se hecati in pazi nase!

Sandra, ne vem, kaj pa že greš v Mullerja kupiti Milumil 1, ki je do 6 m?!user posted image

Ozziebo, si pridna, štrudl lahko tudi sem prinesešuser posted image

Tejkaz, no pa da boš poročala kaj si kupila! In glede plesni, izjava user posted image  - prišparala si na vlažilniku zrakauser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
7.1.2009 15:09:23   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

čak mal kaj zdej tvoj pobalina je? Dojiš, AMuser posted image

Dojim, samo če kam grem mu dajo flaško - ene petkrat. Pa nekej časa zvečer ni hotel jest, pa sva mu flašo daala, pol sva mu jo pa kar preventivno zvečer čez jošk še nekej časa. Sva pa štartala na flaši, ker ni znal jesti.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
7.1.2009 15:13:58   
K_a_t_j_a
Sem tak vesela danes!user posted image Se je Jan prvič prekotalil iz trebuščka na hrbet. user posted image user posted image user posted image Bil je čist začuden. user posted image Zdaj pa čakam, da še kdaj ponovi to. Pa pljuvat je začel. Vse š gre, sam ko je je pa to ena velika komedija.user posted image Danes je pojedel  že 125 ml cvetačke+mlekeca 70 ml. Jan pa rad je Allernovo. Zaenkrat še.
Takle hzdajle še grema pa mal ven. Upam, da mi uspe zvečer kaj komentirat. Imam drug teden zagovor prakse in se mal pripravljam. Upam, da mi letos uspe diplomirat.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 7.1.2009 15:14:45 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
7.1.2009 15:17:21   
anita goitan
letos so take torbice in
http://irena.blog.siol.net/2009/01/06/torbicaste-mokre-sanje/

Zoja že čekira kej ima maami torbicouser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 7.1.2009 15:22:40 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
7.1.2009 15:20:57   
bambi14
Dan,

na sprehodu sva bili, malo spucala, skuhala(špinača, pire, nageci) in sedaj čakam, da pride dradi domov.

Pa kaj si nor kolko ste načvekale,hmmmmm aja komentirat morem, pa saj ne vem kje začet,.....

Sem brala in ko že mislim na kaj odgovorit, dobro da berem dalje, ker je bil odgovor že napisan.

Elanina tudi špuka in zraven blebeta, ful je smešna.

Eh, jokica,.......

čavči

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
7.1.2009 15:23:04   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Neža, nehaj se hecati in pazi nase!

Kaj sem pa naredila user posted image  user posted image

Hvala gajka user posted image  

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1264
7.1.2009 15:23:07   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Sem tak vesela danes!user posted image Se je Jan prvič prekotalil iz trebuščka na hrbet. user posted image user posted image user posted image Bil je čist začuden. user posted image Zdaj pa čakam, da še kdaj ponovi to. Pa pljuvat je začel. Vse š gre, sam ko je je pa to ena velika komedija.user posted image Danes je pojedel  že 125 ml cvetačke+mlekeca 70 ml. Jan pa rad je Allernovo. Zaenkrat še.
Takle hzdajle še grema pa mal ven. Upam, da mi uspe zvečer kaj komentirat. Imam drug teden zagovor prakse in se mal pripravljam. Upam, da mi letos uspe diplomirat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Jana.

Uf mi smo danes tudi spravili cca. 120g cvetače, korenček, krompir, brokoli in mal juhice. Pa je delal take face, da dol padeš. Važno, da je jedel in nič ven pljuval. user posted image pa brez mleka čez, je skregan z mlekom.

Uf tudi mene diplomca čaka. Sem že začela delat. mam še polovico teoretičnega dela za narest in pa potem še neko raziskavico.  Ma raziskavica ne bo tak problem, teorijca se pa vleče, tole prepisovanje iz knjig in citati. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1265
7.1.2009 15:23:55   
anita goitan
zoja miša & tejakz šjori zmenta se kdaj vama ustreza da priletita sem

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
7.1.2009 15:26:14   
naty13
Zoja Miška pa s kamelicam včasih spucam, ker se flekec tolk izsuši včasih potem je pa tolk svinjarije gor. user posted image user posted image user posted image user posted image Saj jaz sem P že tolkrat rekla, da je verjetno luft in tale kurjava, pa mi kar naprej govorijo, da je to skoraj 100% alergija na hrano. user posted image user posted image user posted image user posted image Bomo zvedli v torek.

Zdej  pa otroku kašo narest, mleko ne potegne. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
7.1.2009 15:37:51   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Kaj pol prideš?

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
7.1.2009 15:41:02   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Tejkaz...hvala za odgovor....user posted image ...Mi smo bili na Aptamilu do 1,5 meseca, pa sta bili ful zaprti po njem in smo prešli na Milumil....Dokler nismo uvedli Milumil2, je bilo vse ok....

Jaz ti lahko samo to povem, da je pri nekaterih user posted image preskok iz 1 na 2 velik problem. Mene je tudi strah čez mesec tega preskoka na Novalac2. Poznam kar nekaj mamic, ki so mele take težave. So pa potem mešale 1 in 2. Naprimer 3 merice enke in 3 merice dvojke.

Hvala Naty, bom pa še tako poskusila....

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
7.1.2009 15:49:08   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Kaj pol prideš?

Bom videla. Takrat Neža gre spat in mož je v službi. Ti greš?

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
7.1.2009 15:49:09   
Zoja Miša
Katja, bravo za obrat!user posted image

Anita madona, Zoja je pa res dolginka! Vsaj po sliki sodeč. In kej ima mami torbico???user posted image
Meni drug teden četrtek odgovarja. V ponedeljek Erin, torek patronažna, če ne bo zopet prestavilauser posted image . Bi mogla ta četrtek prit. V sredo imata vi2 plavanje, ne res? V petek ga imava mi2. No in mi ostane še četrtekuser posted image  Tejkaz?

Neža, z nekimi napadi nas strašiš!user posted image

Pridno se učite pune ja, da bo diploma, pa potem nas lahko povabite na praznovanje!user posted image

Naty, ker jaz imam tudi lišaje pozimi, tako da ne vem no, jaz za enkrat še ne bom panike zganjala. Tile P se mi zdi včasih kar nekaj po liniji najmanjšega odpora diagnoze postavljajo.user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1271
7.1.2009 15:50:26   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

user posted image user posted image user posted image user posted image  BRAVO JAN!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jan je kot Neža. Iz trebuščka na hrbet user posted image  Obratno še ne gre.

Neposredna povezava do sporočila: 1272
7.1.2009 15:51:30   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Neža, z nekimi napadi nas strašiš!user posted image

PANIČNI napad je nič hudega. Ti si čist v redu, saj ti ga ne moram dat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1273
7.1.2009 15:55:34   
anita goitan
Meni drug teden četrtek odgovarja. V ponedeljek Erin, torek patronažna, če ne bo zopet prestavila . Bi mogla ta četrtek prit. V sredo imata vi2 plavanje, ne res? V petek ga imava mi2. No in mi ostane še četrtek Tejkaz?

zoja miša ja komot, kar se pa plavanja tiče, verjetno bomo tud mi v petek hodili ker ob sredah je večja verjetnost da gre moj na teren, sicer pa lahko si zmišljujemo al sreda al petek ne komplicirajo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1274
7.1.2009 16:01:18   
Zoja Miša
No še jaz eno vprašanje.

Naša princeska si je sedaj nek ritem ustvarila, tako da se je navadila, da okoli 12h zaspi, seveda moramo biti takrat obvezno zunaj in potem spi do ene 16h. (notri ne spi skupaj več kot 30 minut). In sedaj če kam gremo seveda tega ritma ni, mi lahko povete kako je to škodljivo ali pa ne, da se otroka pri tem zmoti? Ali preveč kompliciram in se otrok že prilagodi in ure spanja nadoknadi kasneje? Saj menda ni mišljeno, da moraš biti pa potem kar doma (oz. pač zunaj z košaro)?!user posted image Ali sem jaz sedaj postala pravi zapečkar v teh 14 dneh, ker nikamor nismo šli?!user posted image  
Mislim res, tole vprašanje je še meni čudno, ampak vseeno me zanima.

Joj se vidi, da imam preveč časa, ko sem skos doma in kar nekaj premlevam.user posted image  Zadnji čas, da se začne plavanje!

Grem pumpat.

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?