Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 7.1.2009 14:56:47
|
|
|
|
MIHAILO
|
ne sploh nisi sitna,ce ne bi hotla klepetati se vam ne bi pridruzila ...Stara sem 22let(1986)...se kaj?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 7.1.2009 14:57:18
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ce jo pa ne znam dati ne na forum ne na album Sliko k jo maš v svojem mailu shrani na namizje svojega računalnika, potem odpri TOLE spletno stran, tam pod datoteko prebrskaj to slikco in klikneš na SHRANI, potem ko ti ta stran da tam 4 možne variante izbereš drugo kodo, ki je za forume, tm klikneš na kopiraj, pol pa tle samo pritisneš v okenčku prilepi in objaviš. Probaj ni težko.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 7.1.2009 14:58:06
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ne sploh nisi sitna,ce ne bi hotla klepetati se vam ne bi pridruzila ...Stara sem 22let(1986)...se kaj? O fino..še ena taka kot jst
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 7.1.2009 14:58:10
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: lilcha Tancy al pa kera druga če ve,kaj je to dekompresijski stol? Se opravičujem ampak res ne vem kva je to. Mislim, da je to nekaj povezano s kisikom. Dodatno te nafilajo s kisikom in baje to fuuul paše. Upam, da sem prav povedala Pa piše da je dobro če maš težave z otečenimi nogami, sicer pa na rr vse piše.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 7.1.2009 14:58:33
|
|
|
|
MIHAILO
|
bom zdaj probala...upam da mi bo uspelo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 7.1.2009 14:58:35
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ne sploh nisi sitna,ce ne bi hotla klepetati se vam ne bi pridruzila ...Stara sem 22let(1986)...se kaj? O fino..še ena taka kot jst madonca ste mlade
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 7.1.2009 15:00:08
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ce jo pa ne znam dati ne na forum ne na album Sliko k jo maš v svojem mailu shrani na namizje svojega računalnika, potem odpri TOLE spletno stran, tam pod datoteko prebrskaj to slikco in klikneš na SHRANI, potem ko ti ta stran da tam 4 možne variante izbereš drugo kodo, ki je za forume, tm klikneš na kopiraj, pol pa tle samo pritisneš v okenčku prilepi in objaviš. Probaj ni težko. Pa sliko pomanjšaš na 400 pikslov-odkljukaš, da ne pade slika z ekrana To so pa mene tud na rr-ju naučile....a je bla to celo shuka
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 7.1.2009 15:00:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ne sploh nisi sitna,ce ne bi hotla klepetati se vam ne bi pridruzila ...Stara sem 22let(1986)...se kaj? za seznamček imam vse podatke če se še kaj spomnim ti pa povem
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 7.1.2009 15:02:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ne sploh nisi sitna,ce ne bi hotla klepetati se vam ne bi pridruzila ...Stara sem 22let(1986)...se kaj? O fino..še ena taka kot jst madonca ste mlade lohk vaja po cigarete pošljem shuka.......ti si pa res full stara
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 7.1.2009 15:02:47
|
|
|
|
Čebel@
|
claud.......sem pozabila pohvalit tvoj buši
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 7.1.2009 15:03:59
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 claud.......sem pozabila pohvalit tvoj buši Hvala Sam je že res ogromen ane?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 7.1.2009 15:07:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 claud.......sem pozabila pohvalit tvoj buši Hvala Sam je že res ogromen ane? v primerjavi z mojim ki je mali,je tvoj full velik ja-drugače si pa prov fletna s tok velikmu bušijem-lohk bi mela pa še večjega pa bi bla že res boga
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 7.1.2009 15:08:59
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ce jo pa ne znam dati ne na forum ne na album Sliko k jo maš v svojem mailu shrani na namizje svojega računalnika, potem odpri TOLE spletno stran, tam pod datoteko prebrskaj to slikco in klikneš na SHRANI, potem ko ti ta stran da tam 4 možne variante izbereš drugo kodo, ki je za forume, tm klikneš na kopiraj, pol pa tle samo pritisneš v okenčku prilepi in objaviš. Probaj ni težko. Pa sliko pomanjšaš na 400 pikslov-odkljukaš, da ne pade slika z ekrana To so pa mene tud na rr-ju naučile....a je bla to celo shuka Ja bla sem jest, sam to je že druga faza najprej se je prvo treba naučit
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 7.1.2009 15:09:48
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ne sploh nisi sitna,ce ne bi hotla klepetati se vam ne bi pridruzila ...Stara sem 22let(1986)...se kaj? O fino..še ena taka kot jst madonca ste mlade lohk vaja po cigarete pošljem shuka.......ti si pa res full stara Ja , vse vas lohka po čike pošlem, sam k ne kadim, no pol pa po Nutello
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 7.1.2009 15:10:01
|
|
|
|
MIHAILO
|
sem sla dodaj slike z diska in zdaj zacni prenos...kaj pa potem???
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 7.1.2009 15:11:01
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO sem sla dodaj slike z diska in zdaj zacni prenos...kaj pa potem??? a to si sla na tej strani k sem ti dala link? shrani.si?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 7.1.2009 15:14:17
|
|
|
|
MIHAILO
|
prosim,ce katera pogleda ,ali sem dodala slike?mi je uspelo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 7.1.2009 15:14:54
|
|
|
|
MIHAILO
|
ne ,to sem sla na moja ringaraja pa potem na album...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 7.1.2009 15:19:39
|
|
|
|
Shuka
|
Ne nč nimaš v albumu Dej probaj tko narest k sem ti napisala pa tukaj na forumu prilepi tisti link od slike.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 7.1.2009 15:20:12
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 claud.......sem pozabila pohvalit tvoj buši Hvala Sam je že res ogromen ane? v primerjavi z mojim ki je mali,je tvoj full velik ja-drugače si pa prov fletna s tok velikmu bušijem-lohk bi mela pa še večjega pa bi bla že res boga Ma je že ta dost velik da mi dela težave... Še dobr da sm mela mojga zraven na ctg-ju, k traja drugač preden se jst sezujem pa pol spet obujem....on pa pol preklinja k mam škorne..... je reku a ne morš ene navadne šlape obut
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 7.1.2009 15:24:14
|
|
|
|
claud
|
No bejbe moje, zdj grem pa na kosilo...moj je že iz službe! Se še pol kj oglasim! Lepo se imejte, počivajte! pa pa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 7.1.2009 15:27:13
|
|
|
|
MIHAILO
|
slike dodam potem mi pa tole napise Opozorilo!: Povabiš lahko prijatelje iz ringaraja.net, iz svojega poštnega imenika ali z vnosom naslova njihove e-pošte. Ne skrbi. Naslovov ne bomo uporabili za nič drugega in jih ne bomo delili z nikomer! in mam za vpisat uporabnisko ime in pasword ,ce vpisem svojega mi napise da je napacen...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 7.1.2009 15:28:21
|
|
|
|
Shuka
|
Z albumom se jaz ne ukvarjam to ti bo mogla druga povedat.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 7.1.2009 15:30:29
|
|
|
|
MIHAILO
|
jaz se tudi ne bom ukvarjala z albumom,ker me je cist znerviral....vse naredim kot pise pa ne gre...Napisite mi e-mail in vam slike rade volje posljem...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Gibi plodaAlizeeKdaj ste v prvi nosečnosti prvič začutile gibe ploda?pred 20. tednom (
65%)
v 20. tednu (
17%)
v 21. tednu (
10%)
v 22. tednu (
4%)
v 23. tednu (
2%)
kasneje (
2%)
Število vseh glasov: 48Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!