glen
|
Pozdravljene sončice. Za mano je pregled. Je vse o.k.,pritisk o.k.,smo poslušali srček,sem še zaprta in spodaj kaže vse o.k.(me je pregledal,ker mi že par dni otrdeva trebuh pa za preventivo),kg +6,5 obuta in oblečena vglavnem je vse v najlepšem redu. Naslednji pregled imam 21.jan. Sem pa danes spet ful pohajala. Lin nisem peljala v vrtec ker je moja mama na dopustu pa smo bili povabljeni na kosilo. tako da sem zjutraj peljala Lin k njej,šla na pregled,po pregledu še malo v izvidnico na popuste,pa še na kavo s prijatelco. Pol pa sem šla k mami,kjer sem še lahko uro lepo počivala na kauču in pol je prišu še moj možek iz službe in smo lepo popapcali(beri se nažrli)in šli na lep sprehod,ma tako je pasalo. Na popustih sem pa kupla sebi in Lin enako bundo. Sem šla pokukat v benetton in so meli od -30 do -80 in sem kupla njej bundico za 5 let meni pa največjo otroško, mi je bila prav,sicer je nezaprem čez trebuh ampak pri prsih in drugje je kot ulita. Je nežno roza. komaj čakam feb. ko se rešim bušija,bova z Lin lahko pohajale v enaki bundi. Si pa dosti krat privoščim kaj z otroškega oddelka,še posebej poleti v H&M,le hlače nepridejo prav zaradi dolžine,saj imam 176 cm. katjusa vidim da si neki spraševala glede torbe iz dm-a. Tista ki sem jo jaz omenjala neki dni nmazaj za 20 eu je cela črna ali cela rdeča,dosti lepaš kot ta in not dobiš termos torbo za stekleničko,katero lahko pritrdiš na voz previjalno podlogo,velik paket vlažilnih robčkov,veliko kremo,vzorec najmanjših pleničk(2 kosa)pa nevem če še kaj. Je pa ful lepa. Ajvy,lepo pozdravljena,in hvala za pestke za pregled,glede avta pa si me spraševala,imamo C5 karava l. 2004 pa bi ga menjali,no moj dragi bi ga se ga je mal naveličal,samo meni ga je malo žal,ker je res fuul velik in nobenih problemov z njim. tanči29 mene pa zanima ta stol,a ti stoli so v porodnišnici ali to greš že prej nanj ,kam.kako kje?????? Sunny kako kaj vaša sobica,ste se je lotli? In vsem ostalim lep večer
|