|
RE: Če spite v družinski postelji, ...? 8.1.2009 22:02:58
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gregstrx IZVIRNO SPOROČILO: picola1 IZVIRNO SPOROČILO: gregstrx Se pa sprašujem nekaj drugega ... zakaj tako besno čuvamo to našo intimo ali pa da otroci ne vidijo kako seksamo? A je kaj narobe s tem? Jaz ti lahko povem iz lastne izkušnje, da je blo meni to za videt ogabno, ko sem bila stara (po moje) pet let. In poslušat mi je blo tut grozno. In sem mogla mal delat na sebi, da sem kot odrasla razčistila s tem. Sej z otrokom se pogovarjaš o tem pa vse...(pri nas je bla napaka tut to, da se nobeden ni pogovarjal o tem) Sam, da bi mi bilo pa vseeno, če me otroci vidijo pri tem...Ne vem, no...A tebi je vseeno, če bi npr. tvoji tastari al pa kolegi uletel v spalnico? Ja, ja kr used se...sam še mal imava do konca...oh, ah...No, povej kaj te muči, mama? Če ti ni, zakaj bi pa bili otroci izzvzeti iz tega? Sploh pa zato, ker si čist majhni otroci razlagajo stvari čist po svoje in lahko resnično mislijo, da oče tepe mamo ali kaj podobnega. In to ni glih kej preveč lepa popotnica za naprej, če hočeš svojemu otroku dobro...(če hočeš, da ima občutek, da je spolnost nekaj lepega). Plus to, da če nima smisla skrivat svojo intimo, zakaj pa to ne počnemo kr na ulici nekje? Slabo pa se mi zdi tut to, da če se slučajno res zgodi, da te otrok zaloti, da se o tem ne govori. Se obnašamo, kot da ni bilo nič. Mislim, da je to stvar, o kateri se je treba z otrokom nujno pogovorit. Sej nisem mislil, da naj kar gledajo. Bolj to, da jim je treba razložit, da mami in oči rabita svoj kotiček, ker se imata rada ... potem pa tudi če se kregaš otroc mislijo, da se ljubiš . hec. No sej men to tudi ni bilo dobro, ko sem bil majhen, ampak problem je to ker smo potem tiho in se delamo kot da nič ni. A nam je nerodno? Aha, ok... Ja, to pa itak...razložit otrokom, da imata starša svoj kotiček in da rabita čas zase. To si dobr reku... Ja, po moje je večji problem to, da smo potem tiho, kot pa to, da nas otroci vidijo. Če nam je nerodno? Žal res. Spolnost je še vedno en tak tabu...Čeprav se veliko več pogovarjamo o njej kot včasih, se mi zdi, da nam je še vedno ful nerodno, ko se kaj menimo v živo (forum je drugače). Sploh pa če bi se šli eno resno in zrelo debato. Ponavadi se vsi nekaj režimo in pokamo štose, resne debate pa ni...(še posebej, če si z nekom nisi ful ful blizu)
|
|
|