Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Če spite v družinski postelji, ...? 12.10.2005 13:16:39
|
|
|
|
muki1
|
Dnevna soba, kopalnica. Nikoli spalnica.
|
|
RE: Če spite v družinski postelji, ...? 12.10.2005 13:23:33
|
|
|
|
StBarbara
|
Jančika zdej si me pa najdla Pri nas že dolgo ne vemo kaj je to sex_vsi v eni sobi; mam tak trapast občutek lp
|
|
|
|
RE: Če spite v družinski postelji, ...? 12.10.2005 13:50:58
|
|
|
|
Nia30
|
Zanimivo vprašanje. Naša prva piška je imela do drugega leta posteljo pri nama v spalnici; pa tud k nama v posteljo je zlezla. Tako je seksanje v spalnici v postelji postalo bolj izjema, povsod drugod pa čisto vsakdanje . Ponavadi sva zadevo opravila v dnevni preden sva šla spat, čez dan pa ponavadi v kopalnici na pralnem stroju (če se je mudilo). Ko je malo zrasla, sva ji ob vikendih zjutraj naštimala risanke al pa igrice, midva pa hitro nazaj med rjuhe. Ko postanejo še večji je zadeva kljub otroški sobi še bolj komplicirana in tako zdaj izkoristiva trenutke, ko je ni v hiši. Je pa zdaj pri drugem njegova postelja tudi v spalnici in bo verjetno tudi ostala ker nam manjka ena otroška soba. Torej: živela dnevna in pralni stroj v kopalnici
|
|
|
|
RE: Če spite v družinski postelji, ...? 12.10.2005 14:13:16
|
|
|
|
viv_
|
Naša tamala ima posteljo pri nama v spalnici, pa mi je zato totalno mi sexat v spalnici, tudi če spi... ker potem samo razmišljam, ali sva dovolj tiho in tako naprej... Enkrat, ko je bila še ful manjša, je vstala v posteljici pa naja gledala. Kriza! Ne vem, lahko da ma zdej ideje, da ati mamico matra Tako da v dnevni raztegujeva kavč, pa potem tam... ampak mi ni taka fora, ker potem to ni tako zelo spontano... Povzetek - komaj čakam, da naredimo novo spalnico in se izseliva v svojo sobo!
|
|
|
|
RE: Če spite v družinski postelji, ...? 12.10.2005 14:20:00
|
|
|
|
total
|
V dnevni sobi ,ko tamal zaspi .
|
|
|
|
RE: Če spite v družinski postelji, ...? 12.10.2005 14:24:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Še dobro, da imate take može, ki se strinjajo s takim načinom življenja. Midva trenutno še spiva v spalnici, kjer je tudi otroška posteljica, v kateri spi otrok. Nikoli ne spi pri nama v postelji. Se pa nameravava izseliti iz sobe takoj, ko nabaviva novo sedežno, ki bo imela normalno ležišče. Sicer pa te zadevice opravljava v dnevni sobi na sedanji sedežni.
|
|
|
|
RE: Če spite v družinski postelji, ...? 12.10.2005 15:49:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Na pralnem stroju, ko zalaufa centrifuga..
|
|
|
|
RE: Če spite v družinski postelji, ...? 12.10.2005 15:57:14
|
|
|
|
baguSka
|
Hm fuuuull zanimiva tema. Mene je to vedno zanimal kako sfolgate. Bom vsaj vedla za vnaprej. ;) Jst sm namreč naše dva v vseeeeeh teeeeeh letih ujela le 1x da sta bla zaklenjena v spalnico. Matr. Še dobr da sta se zaklenila, ker pojma nimam kaj bi lahko takrat zagledala. Sm se pa to že večkrat vprašala kako bova, če se morva že zdej pazt, pa mava 'samo' psa..
|
|
|
|
RE: Če spite v družinski postelji, ...? 12.10.2005 16:14:49
|
|
|
|
Maxica
|
Mi spimo v skupni spalnici, vendar ima svojo posteljico. Tako da razne "aktivnosti" izvajava zvečer, v najini postelji, ko že trdno in nekaj časa spi. Meni je bilo na začetku tudi kr malo čudno, ampak potem se pa človek kr nekako navadi, da je otrok v istem prostoru. No, če bi se zbudil, bi pa z aktivnostjo nemudoma prenehala, to pa gotovo.
|
|
RE: Če spite v družinski postelji, ...? 12.10.2005 21:17:32
|
|
|
|
HuAnita
|
Škripajoč kavč v dnevni, pa na tleh, povsod, kjer so tla...
|
|
|
|
RE: Če spite v družinski postelji, ...? 12.10.2005 21:46:29
|
|
|
|
ZARA
|
V kopalnici, ob steno...
|
|
RE: Če spite v družinski postelji, ...? 13.10.2005 14:09:04
|
|
|
|
Bejba
|
Sem se prav nasmejala ko vas berem . No, pri nas sicer nimamo takih problemov, ker mali že od tretjega meseca spi v svoji sobi, tako da imava spalnico samo zase. Me pa zanima ali imate potem same quickje glede na to, da to opravite v kopalnici, na pralnem stroju. 5 minut pa je fertik, al kako to zgleda ?
|
|
RE: Če spite v družinski postelji, ...? 13.10.2005 14:35:02
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bejba Me pa zanima ali imate potem same quickje glede na to, da to opravite v kopalnici, na pralnem stroju. 5 minut pa je fertik, al kako to zgleda ? Kašnih 5 minut... pejt enkrat gledat kok časa stroj centrifugira?
|
|
|
|
RE: Če spite v družinski postelji, ...? 13.10.2005 21:41:01
|
|
|
|
elizabeta p
|
Midva sva pri njegovih starših v stanovanju tako da tud dnevna in pralni stroj odpadeta. Ponavadi to počneva popoldne ko gre on spat k dediju. Ene parkrat sva tud zvečer v najini postelji pa sva ga zbudila. Saj sva tud že ful pazila, da ne bi postelja preveč škripala sam pol ni tistga filinga ta pravga, če skoz o tem razmišljaš.
|
|
|
|
RE: Če spite v družinski postelji, ...? 13.10.2005 21:42:44
|
|
|
|
elizabeta p
|
Aja, pa on ma svojo posteljo, samo v isti sobi smo.
|
|
|
|
RE: Če spite v družinski postelji, ...? 14.10.2005 8:26:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: elizabeta p Aja, pa on ma svojo posteljo, samo v isti sobi smo. Ena varianta je tudi, da gresta v avto.. Poleti pa itak ni problema.. lahko kjer koli..
|
|
|
|
RE: Če spite v družinski postelji, ...? 14.10.2005 8:31:20
|
|
|
|
Bela
|
Vsi smo v isti sobi, le da ima Bor svojo posteljo, tko da se da.
|
|
|
|
RE: Če spite v družinski postelji, ...? 14.10.2005 19:59:04
|
|
|
|
Joe
|
Stilski povzetek odgovorov: Seksate kot ježki!
|
|
|
|
RE: Če spite v družinski postelji, ...? 14.10.2005 20:14:00
|
|
|
|
ZARA
|
A našpičeno, Joe ??
|
|
RE: Če spite v družinski postelji, ...? 14.10.2005 20:21:48
|
|
|
|
Joe
|
...previdno.
|
|
|
|
RE: Če spite v družinski postelji, ...? 15.10.2005 17:09:40
|
|
|
|
FRAČAFELA
|
Jančika, midva sicer ne deliva posteljo z , pa vseeno spimo v isti sobi. Nobene panike. Včasih se zadeve lotiva v dnevni, včasih v spalnici. Je pa res, da spi kot top. Bi lahko naglas govorila in vpila (he he pa ne da sedaj vpijeva ). Je pa res, da sedaj kar večkrat izkoristiva prednost dnevne sobe. Se pa že veselim dneva, ko bo uredil sobo za . Upam, vsaj da pred prihdom 4.člana družine. Ker če ne bo pa res nastala zagata. Eden od dveh da se zbudi...hm...to je že 50% možnosti
|
|
|
|
RE: Če spite v družinski postelji, ...? 6.1.2009 20:24:21
|
|
|
|
Mariposy
|
Pa si že slišu Joe ježke k se ponoči gonijo ...sklepam da ne ker so precej glasni nam se je to zgodil na morju smo jih celo noč podil stran boga reveža tud sexat nista v miru mogla
|
|
RE: Če spite v družinski postelji, ...? 7.1.2009 8:23:54
|
|
|
|
kalbo
|
Najina spalnica je pa sveti prostor in tako upam, da bo ostalo, ker nekje pa morava imeti malo intime. Saj podrediš svoje življenje otrokom, samo čisto popolnoma pa ne. Otroka spita vsak v svoji sobi, skupno posteljo imamo pa ob vikendih zjutraj, ko prideta oba in se premetavamo, gledamo knjigice. No zadnje čase gresta gledat risanke.
|
|
|
|
RE: Če spite v družinski postelji, ...? 7.1.2009 8:44:17
|
|
|
|
higuys
|
mali je že od drugega mesca v svoji sobici..tako, da sva že naveličana zakonske postelje in si včasih privoščiva eksotiko na kavču, v kadi ...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?