tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ampak ne vem, zakaj je sredi noči normalno vlekla, pa je bilo tudi zelo malo količina se mi pa noče povečat, čeprav sem zvečer še dodatno črpala in zjutraj bi menda morala imeti malo več, če sem spala Pa si zihr, da je mleka tako malo? Ker dvomim, da bi mala brez protesta konkretno vlekla, če bi ga zmanjkovalo Tudi če si spala in črpala ne pomeni, da bo zaloga večna. Čisto vse je odvisno od telesa in ne moreš večno zagotavljat zaloge. Meni se je isto začelo dogajat, da enostavno ni bilo dovolj, čeprav sem en teden red pomanjkanjem načrpala krepko čez 200 ml. Tako pač je. Če se ti bo še bolj pogosto zbujala ali drla na prsih potem veš, da zapiraš obrat. po moje se ne bo drla, ampak apatično gledala v stran, kolkr jo poznam sem ji zjutraj spet dala mal mlečne kašice, ker se pri meni ni najedla... tut kaj velik zagreta ni bila no, sej če se bo pa sama odstavila, pa si lahko samo vesela....ene imajo veliiiiiike probleme z odstavljanjem ja, kaj pa nardim z njenim pitjem mleka? saj verjetno ga rabi, a ne? a začnemo delat AM? samo ne vem, če bo hotela komaj smo jo pripravili, da malo vode spije na aventovo flaško, flaške prej sploh ni poznala edina, kako si ti Anjo pripravila do pitja AM po flaški? če me spomin ne vara, si enkrat napisala, da je kar zagrabila??? sem josedaj končno spravla spat in preden sem jo dala v posteljico, sem jo še malo pristavila (v polsnu pač vedno zagrabi, to je tudi edini način najinega dojenja) in je potegnila mogoče 4x!!!!! kaj je zdaj to!?!?!? sita pa zihr ni, sedaj ji grem delat sadni obrok!! kaj pa mlečne izdelke? jogurtke, skutke, mlečne kašice....a ti to je? vprašaj špelino kaj daje Gregorju namesto AM Mislim, da je tana7 napisala, da bo z mlečnimi izdelki počakala do 8. meseca, se mi zdi. Drugače pa ima naš princ 5 obrokov GH. Ker AM noče (niti noče navadnega kravjega mleka), mu mlečne beljakovine zagotovim s tem, da dobi 2x dnevno lino, 1x pa skutko ali jogurt. aja, potem pa bo malo težje, če tudi AM noče, razen če ima full rada mlečne kašice v bistvu jih ima rada, ja to še edino normalno papa za ostalo jo moram prosit ampak a ji naj sedaj dajem ful kašice, al kako? hm... pa že itak ful malo pije,...to bo sedaj šele zabavno estrella, ti imaš spomin kot slon, se vse spomniš o Brini daj povej, kaj bi ti nardila
|