|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 10.del
7.1.2009 10:13:18   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Sem izvedela, da imajo 5 moških.com poslovilno turnejo in bodo tudi v MS in sem že klicarila naokrog priateljice, da bomo šle pogledat to predstavo. Se že veselimuser posted image user posted image user posted image
¸
O, fino user posted image  Jaz bi tudi šla to gledat. Pri 5žensk,com sem se tako narežala, da sem imela drug dan "muskelfiber" v obraznih mišicah user posted image

potem pa kar pojdi

jaz sem že gledala in je bilo za crknit smešno

jaz sem imela muskelfiber kar v trebušnih mišicah user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
7.1.2009 10:13:48   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*
Sem bila predvčerajšnjim na CSD da sem se pozanimala kakšne imam možnosti za spremembo porodniške, pa sem mogla iz ženske vse ven izvlečt. Če ne bi bila tečna bi me poslala delat porodniška pa bi mi propadla. Zgleda da bom morala sama te zakone predelat, da bom vedela na čem sem.

Vidiš, tako različno... user posted image  Se spomnim žensk na CSD v Trbovljah, kjer si tudi moral vse vedeti sam in jih dobesedno prepričati, da ne rečem prisiliti, da si lahko uveljavil svoje oz. vse, kar zakon dopušča, ponuja,...
V Zagorju mi je pa ženska sama vse naštela user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
7.1.2009 10:13:57   
špelin@

Grrrrrrrrrrr, napisala sem en lep, dolg povzetek in je računalnik "zmrznil", zato je šlo vse v maloro user posted image  Še 1x ne grem pisat, ker enostavno ni časa. Bom pač sproti komentirala.

Katina, lepo, da si se javila user posted image

Za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A zdaj te pa še računalnik jeziuser posted image user posted image user posted image

Eh, me preveč glava boli, da bi se lahko jezila user posted image

A spet user posted image user posted image user posted image user posted image

Na srečo je tole samo od viroze, je Coldrex že zagrabil user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
7.1.2009 10:14:22   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Moja princeska je dobila     BISERČEK
user posted image

user posted image user posted image user posted image

mi čakamo 4. je že hudo zadnje par dni, upam da bo kmalu zunaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
7.1.2009 10:15:13   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: mya26

Podatki za seznam: 6.1.09: 9260g, 73cm, OG 44,5cm

Mi smo spali še kar, samo zaspat ni hotel, no je na koncu okol 23h, pol se je zbudu okol2h ampak je zaspal nazaj, jedu ob pol4 in pol ob 6h in sva spala do pol9. če ne bi lana zjutraj težila bi bila kar super naspana.
Maj nam je včeraj zakuhal. Ima virozo, mu je P vzel kri in ni bakterijsko vnetje, moramo pa spremljat če bi šlo na slabš da pridemo nazaj. Na srečo je še kar dobre volje.

dobre mere user posted image user posted image user posted image

pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image za zdravje

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
7.1.2009 10:15:18   
Anitka

Moja princeska je dobila     BISERČEK
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za biserček.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
7.1.2009 10:16:55   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Dobro jutro

jaz sem danes pokonci že od 6.00, takrat se Brina zbuja
ponavadi jo moj vzame in gre z njo v dnevno, da spim do 8.00 - sedaj je pa bolan, pa sem ga pustila spat in pla z njo v dnevno
ful sem zaspana, ona pa noče it še nazaj spatuser posted image

zvečer pred spanjem je ful leno papala pri meni... ponoči pa normalno vlekla
zjutraj pa spet samo nekaj cmokala
ne vem, ali ji ni všeč, da se mora matrat, da napraska kaj mleka, ker ga je tako malo, ali je ne zanima več toliko...
ampak ne vem, zakaj je sredi noči normalno vlekla, pa je bilo tudi zelo malo
količina se mi pa noče povečat, čeprav sem zvečer še dodatno črpala in zjutraj bi menda morala imeti malo več, če sem spalauser posted image

tiana, grdo od moževega šefa, ampak tako je sedaj v Sloveniji, to smo hoteli, ta vrli kapitalizem

dobro te lubi razvaja s spanjem user posted image user posted image user posted image

za mlekeca pa mogoče še malo počakaj, če si želiš še naprej dojit, če ne pa v nabavo po AM

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
7.1.2009 10:17:28   
*Tiana*

Vsem ki danes prazujete božič,

želim

VESEL BOŽIČ
user posted image

se podpišem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
7.1.2009 10:18:11   
*Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Moj sonček še spiuser posted image , jaz grem pa  user posted image  

Moj pa ni hotel zaspat, sem se 1 uro matrala, ampak je pri zaprtih očeh ves čas težil... user posted image  Perilo mene še čaka. Oz. jaz čakam nanj, da se opere user posted image

Enako. Mislim, da bo čez kakae pol urce akcijauser posted image Alja ni nič narinila, pa tako je cvililauser posted image Sedaj se obeša po lamelnih zavesahuser posted image nejn fetiš

Upam, da se bo zraven tudi fajn pokakala user posted image

kje sem pa tole zgrešila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
7.1.2009 10:20:38   
*Tiana*

količina se mi pa noče povečat, čeprav sem zvečer še dodatno črpala in zjutraj bi menda morala imeti malo več, če sem spalauser posted image

Pa si zihr, da je mleka tako malo? Ker dvomim, da bi mala brez protesta konkretno vlekla, če bi ga zmanjkovalo user posted image

pomoje tudi, ker jaz sem AT zdaj en dan za foro podojila pa se nismo dojile že cca 1 mesec, pa je kar nekaj navleklauser posted image user posted image

a res....user posted image ....drugače pa kakor pri kateri....jaz po mojem nimam nič več mleka, pa ni dolgo nazaj kar sva se nehala dojit....ampak sva se res odstavljala fuuuuull počasi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
7.1.2009 10:22:19   
*Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Pa si zihr, da je mleka tako malo? Ker dvomim, da bi mala brez protesta konkretno vlekla, če bi ga zmanjkovalo user posted image

Tudi če si spala in črpala ne pomeni, da bo zaloga večna. Čisto vse je odvisno od telesa in ne moreš večno zagotavljat zaloge. Meni se je isto začelo dogajat, da enostavno ni bilo dovolj, čeprav sem en teden red pomanjkanjem načrpala krepko čez 200 ml. Tako pač je. Če se ti bo še bolj pogosto zbujala ali drla na prsih potem veš, da zapiraš obrat.

po moje se ne bo drla, ampak apatično gledala v stran, kolkr jo poznamuser posted image
sem ji zjutraj spet dala mal mlečne kašice, ker se pri meni ni najedla... tut kaj velik zagreta ni bila user posted image

no, sej če se bo pa sama odstavila, pa si lahko samo vesela....ene imajo veliiiiiike probleme z odstavljanjem

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
7.1.2009 10:22:20   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Moj sonček še spiuser posted image , jaz grem pa  user posted image  

Moj pa ni hotel zaspat, sem se 1 uro matrala, ampak je pri zaprtih očeh ves čas težil... user posted image  Perilo mene še čaka. Oz. jaz čakam nanj, da se opere user posted image

Enako. Mislim, da bo čez kakae pol urce akcijauser posted image Alja ni nič narinila, pa tako je cvililauser posted image Sedaj se obeša po lamelnih zavesahuser posted image nejn fetiš

Upam, da se bo zraven tudi fajn pokakala user posted image

kje sem pa tole zgrešila user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgleda, da so lamelne pomagale, je pririnila eno konjsko figouser posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
7.1.2009 10:23:00   
*Tiana*

Grrrrrrrrrrr, napisala sem en lep, dolg povzetek in je računalnik "zmrznil", zato je šlo vse v maloro user posted image  Še 1x ne grem pisat, ker enostavno ni časa. Bom pač sproti komentirala.

Katina, lepo, da si se javila user posted image

Za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A zdaj te pa še računalnik jeziuser posted image user posted image user posted image

Eh, me preveč glava boli, da bi se lahko jezila user posted image

A spet user posted image user posted image user posted image user posted image

Na srečo je tole samo od viroze, je Coldrex že zagrabil user posted image

no super user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
7.1.2009 10:25:17   
*Tiana*
Ej bejbe jaz ne vem kaj je z mano narobe zadnje čase....v 1 tednu sem že najmanj 4x pomila stanovanje....prej sem celo dala kuhat govejo župco....take se ne poznam.... pa menstre še kr nimam, upam da pride user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
7.1.2009 10:28:28   
špelin@
Ej bejbe jaz ne vem kaj je z mano narobe zadnje čase....v 1 tednu sem že najmanj 4x pomila stanovanje....prej sem celo dala kuhat govejo župco....take se ne poznam.... pa menstre še kr nimam, upam da pride user posted image

Tebe je pa ornk popadla "ta pridna" user posted image  A misliš, da se bom nalezla, če dam glavo fajn blizu monitorja?? user posted image user posted image
No, resno: mene je taka pridnost popadla vedno, preden sem morala po dopustu ali praznikih nazaj v službo... Mogoče si kaj meni podobna user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
7.1.2009 10:32:25   
tana7

Tudi če si spala in črpala ne pomeni, da bo zaloga večna. Čisto vse je odvisno od telesa in ne moreš večno zagotavljat zaloge. Meni se je isto začelo dogajat, da enostavno ni bilo dovolj, čeprav sem en teden red pomanjkanjem načrpala krepko čez 200 ml. Tako pač je. Če se ti bo še bolj pogosto zbujala ali drla na prsih potem veš, da zapiraš obrat.

po moje se ne bo drla, ampak apatično gledala v stran, kolkr jo poznamuser posted image
sem ji zjutraj spet dala mal mlečne kašice, ker se pri meni ni najedla... tut kaj velik zagreta ni bila user posted image

no, sej če se bo pa sama odstavila, pa si lahko samo vesela....ene imajo veliiiiiike probleme z odstavljanjem

ja, kaj pa nardim z njenim pitjem mleka?
saj verjetno ga rabi, a ne?
a začnemo delat AM? samo ne vem, če bo hotela
komaj smo jo pripravili, da malo vode spije na aventovo flaško, flaške prej sploh ni poznala

edina, kako si ti Anjo pripravila do pitja AM po flaški? če me spomin ne vara, si enkrat napisala, da je kar zagrabila???

sem josedaj končno spravla spat in preden sem jo dala v posteljico, sem jo še malo pristavila (v polsnu pač vedno zagrabi, to je tudi edini način najinega dojenja) in je potegnila mogoče 4x!!!!! kaj je zdaj to!?!?!? sita pa zihr ni, sedaj ji grem delat sadni obrok!!

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
7.1.2009 10:33:07   
tana7

kaj ko bi ti malo k nam prišla??user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
7.1.2009 10:33:31   
katy82
Jutro mačkice moje

Naša noč je bila porazna,sem se že 2x pošteno zjokala pa še kr se nisem spraznila.Ko bi vedla da je materinstvo tak napor bi po moje imela otroka pr 50-ih.user posted image
Jst nisem kej velik bolš,grlo ne boli več tolk pa mal izkašljujem sluzi,drugače je pa nos obupen,nonstop mam zabasanga,oči se mi solzijo da je joj.V glavnem če povzamem -še mal pa se bom začela smilit sama sebuser posted image

Mala se je dokončno prebudila okrog 8-ih in se skor do zdle skor nonstop drla,to sploh ni več joku podobnuser posted image Pol ji pa pogledam v usta pa vidm da je na poti že 4.zobek samo prebiti mora še dlesen.Bilo mi je zadost in sem ji dala svečko zdej je pa revca komaj zaspala  vsa blažena da je ne boli več tolk.
Grem še mal za nazaj prebrat dokler spi

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
7.1.2009 10:35:10   
hijenca
Kaj boste danes kuhale za čmrleke male?

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
7.1.2009 10:36:38   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Jutro mačkice moje

Naša noč je bila porazna,sem se že 2x pošteno zjokala pa še kr se nisem spraznila.Ko bi vedla da je materinstvo tak napor bi po moje imela otroka pr 50-ih.user posted image
Jst nisem kej velik bolš,grlo ne boli več tolk pa mal izkašljujem sluzi,drugače je pa nos obupen,nonstop mam zabasanga,oči se mi solzijo da je joj.V glavnem če povzamem -še mal pa se bom začela smilit sama sebuser posted image

Mala se je dokončno prebudila okrog 8-ih in se skor do zdle skor nonstop drla,to sploh ni več joku podobnuser posted image Pol ji pa pogledam v usta pa vidm da je na poti že 4.zobek samo prebiti mora še dlesen.Bilo mi je zadost in sem ji dala svečko zdej je pa revca komaj zaspala  vsa blažena da je ne boli več tolk.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
7.1.2009 10:36:51   
*Tiana*

Tebe je pa ornk popadla "ta pridna" user posted image  A misliš, da se bom nalezla, če dam glavo fajn blizu monitorja?? user posted image user posted image
No, resno: mene je taka pridnost popadla vedno, preden sem morala po dopustu ali praznikih nazaj v službo... Mogoče si kaj meni podobna user posted image

ja user posted image user posted image user posted image upam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
7.1.2009 10:37:25   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Kaj boste danes kuhale za čmrleke male?

Za vse skupaj kuham ričet, mali bo pač dobil zmiksano varianto brez fižola user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
7.1.2009 10:39:02   
*Tiana*

ja, kaj pa nardim z njenim pitjem mleka?
saj verjetno ga rabi, a ne?
a začnemo delat AM? samo ne vem, če bo hotela
komaj smo jo pripravili, da malo vode spije na aventovo flaško, flaške prej sploh ni poznala

edina, kako si ti Anjo pripravila do pitja AM po flaški? če me spomin ne vara, si enkrat napisala, da je kar zagrabila???

sem josedaj končno spravla spat in preden sem jo dala v posteljico, sem jo še malo pristavila (v polsnu pač vedno zagrabi, to je tudi edini način najinega dojenja) in je potegnila mogoče 4x!!!!! kaj je zdaj to!?!?!? sita pa zihr ni, sedaj ji grem delat sadni obrok!!

kaj pa mlečne izdelke? jogurtke, skutke, mlečne kašice....a ti to je?

vprašaj špelino kaj daje Gregorju namesto AM

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
7.1.2009 10:39:47   
*Tiana*

kaj ko bi ti malo k nam prišla??user posted image

user posted image user posted image user posted image sej pravim da je nekaj narobe z mano, kot da bi bila nekaj bolana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
7.1.2009 10:40:32   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Jutro mačkice moje

user posted image user posted image user posted image bogice sta obe

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dekliška imena
jagodka7

Katero ime je najlepše?

Isabela (27%)

Lina (10%)

Neli (10%)

Zoja (20%)

Taja (9%)

Brina (23%)

Število vseh glasov: 400

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!