|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
7.1.2009 9:49:14   
miska73
Kolk sem jst vesela za našo Oktavijo, da ji je končno uspelo.
Taka novica res polepša dan in daje novo energijo.

En hiter pozdravček vsem ostalim.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 476
7.1.2009 9:52:15   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

user posted image Blančicauser posted image ...ateka pa bova šli skupaj obiskat, velja? user posted image

To so besede Blanči, nikol obupat punce, samo naprej, glavo gor, stisnit zobe, zbrat moči, če je potrebno jo iz pete gor povlečt, dolge luči in gas!!! Ujeti moramo pravi trenutek!

Larči res ga bova pol, ko mu bova peljali nečake pokazatuser posted image user posted image user posted image , sej on je nekako njihov stric, a ne???user posted image
Jaz tudi pravim "ne obupat". Rata, sigurno rata in to tako, kot je larči napisala TAKRAT, KO UJAMEMO PRAVI TRENUTEK.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 477
7.1.2009 9:56:28   
Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: pika79

tudi jaz sem v postopku ICSI in bi se rada vpisala na seznam,
pa, pa user posted image

Pozdravljena med nami pika 79! Za vpis na seznam preberi spodnja navodila....

Dekleta, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Katera tega ne bo naredila, jo lahko pomotoma spustimo.

V praksi to izgleda nekako tako;
Kruce Fiks - ponedeljek 12.1. 1. UZ,
            - sreda          25.2. NS

Sej si tud ti nisi lih dobr navodila prebraluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se lahko smejem?...se žeuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 478
7.1.2009 10:01:01   
Shuka
Pika79 - dobrodošla med nami in naj bo tvoj ICSI uspešen tud v prvo kot pred 3 leti.user posted image

mlinčka - super za NS pregled, napredujte še naprej tako lepo in javi se kaj bolj pogosto.user posted image

gigi - žal mi je za prijatelja, sočustvujem s teboj.user posted image

Obi - Če je napotnica ne rabiš nič plačat, za kaj pa je napotnica. Sicer pa imaš po zakonu pravico da si v svojem kraju kjer bivaš urediš oz. izbereš zdravnika po želji ki je na koncesijo. Če nimajo nikjer drugje placa ga morajo imeti v najbližjem zdravstvenem domu svojega bivanja ali v bolnici. Tko je po zakonu, če plačuješ dodatno zavarovanje ti te pravice ne morejo odreči. Seveda pa je najbolje če pokličeš na ZZZS in še tam vprašaš kje je kak zdravnik ki je na koncesijo in ki še sprejema paciente, tam ti bodo povedali vse.

baci - naj bo nov postopek uspešnejši od prejšnjega.user posted image user posted image user posted image

mismiska - midva s smenčkom mava rok čez 1 mesec, upam, da nau kej prej k nimam še vse zrihtanuser posted image . Ti meni raje povej, kdaj ti začneš postopek, kdaj greš lahko po svoje pingvinčke?

Oktavija - čestitkeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mojsonček - dej ti mal zasij, da damo sončku33 mal dihat, da nau prehitr kej ven prišlo, če se bo preveč trudla sijatuser posted image

Tud jest navijam
Sreda, 07.01. 
Kisci - pregled pri porodničarju
Serendipity - pregled in UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Larči
- zdele mal počivam, cotke so oprane in zlikane, sam zdej jih še nimam kam dat, tko da delam čistko v omarah in že vidm, kolk stvari bo šlo v Humano, pa zato si ne morem privoščiti da s.menček že prej pogleda ven.

Zarja draga - javi se kajuser posted image

Blanči - super za zadovoljnost ata Reša, vse ga bomo in ga pogrešamo, kakršenkoli da je je CAR.user posted image user posted image user posted image

grem se zdej po prstu s kladvom udart da se mi zbudiuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 479
7.1.2009 10:01:27   
Shuka
aja bistvo sem pa pozabilauser posted image

Dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 480
7.1.2009 10:02:19   
pika.po
Oktavija kakšna lepa novička! Čestitam! user posted image user posted image user posted image
Mirno in nepozabno nosečnost ti želim! In da se med vama poštima vse, da boste one big happy family.user posted image

Je pa res pupe moje, pravi trenutek je treba ujet. Slej ko prej bomo vse ujele ta trenutek! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 481
7.1.2009 10:03:20   
pika.po
Heh sem tud jaz oliko pustila doma zgleda. user posted image

Jutrčka pupe moje in fantič!

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 482
7.1.2009 10:05:58   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Oktavija kakšna lepa novička! Čestitam! user posted image user posted image user posted image
Mirno in nepozabno nosečnost ti želim! In da se med vama poštima vse, da boste one big happy family.user posted image

Je pa res pupe moje, pravi trenutek je treba ujet. Slej ko prej bomo vse ujele ta trenutek! user posted image user posted image user posted image

To so besede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 483
7.1.2009 10:09:56   
Shuka
user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Četrtek, 08.01.
Naska - začetek špikanja
anna1 - gre po napotnico za ICSI

Petek, 09.01.

pikovit - 1. UZ
bbpikica - 1 UZ

Torek, 13.01.
gigi - 1. UZ

Petek, 16.01.
miska73 - začetek 2. IVF-a

Torek, 20.01.
tassi - 1.UZ

Ponedeljek, 26.01.
n74 - 1.UZ

user posted image

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU   

Sreda, 07.01. 
Kisci - pregled pri porodničarju
Serendipity - pregled in UZ

Petek, 09.01.
Dakec - UZ
Zvezdica - CTG+ UZ
obayifo - UZ (Graz)

Ponedeljek, 12.01.
Lučka 25 - NS
Larči - morfologija
Reby - UZ
Zarja - UZ
Kruce Fiks - UZ
Mlinčka - pregled

Torek
, 13.01.
Goldy - pregled

Četrtek, 15.01.
mojsonček - pregled

Sreda, 21.01.
Shuka - posvetovalnica

Sreda, 28.01.
Lučka 25 - posvetovalnica

Petek, 30.01.
Stijan - morfologija
user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V FEBRUARJU

Ponedeljek, 02.02.
Blanči - NS

Torek, 03.02.
ledenka - pregled

Četrtek, 05.02.
Kisci - morfologija

Torek, 10.02.
Sulfinija - pregled

Sreda, 25.02.
Kruce Fiks - NS

user posted image  
 user posted image TA MESEC PRAZNUJEJO  user posted image

Sreda, 28.01.
Womanpolice

user posted image

OBJEMČKI
user posted image 11122337.., Zarja, Kajatinauser posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   KANDIDATKE   user posted image V  POSTOPKU    user posted image

• Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, začetek špikanja)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 20.1.2009)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš) 
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ, 16.01.) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Fargesia (3.IUI, GK-LJ, dr. Vogler)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš) 
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • Pika79 (1. IVF, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, zamrznjenčki) 
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • mismis (2.IVF, LJ, dr.Drobnič, zamrznjenčki)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEK   user posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • mala81 (3. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš) 
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • 74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 9.2.) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Anonimna MAJA (1.IVF, Dr.Reš, LJ/PO)
  • žogica13 (2.IVF, dr. Požlep, GK LJ)
  • citrončica (4.icsi, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 6.2)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, Dipherline)  
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)

user posted image user posted image user posted image

sayuri
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image , Amelia
    user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image   user posted image , Konina user posted image   user posted image , Hope2 user posted image , Abra user posted image

Zvezdicauser posted image user posted image , Pinki36user posted image user posted image , Sonček33 user posted image user posted image , dakecuser posted image user posted image , Julija30user posted image user posted image , Orto2user posted image user posted image , Hedvigauser posted image user posted image user posted image , Shukauser posted image user posted image , Linda25 user posted image user posted image , Nokesuser posted image user posted image user posted image , Rožica29user posted image user posted image , Jadrnicauser posted image user posted image , Sonček85user posted image user posted image , Dobrovoljčicauser posted image user posted image , Ledenkauser posted image user posted image , LaraLight user posted image user posted image , Stijanuser posted image user posted image , mojsonček user posted image user posted image , martin6user posted image user posted image , Mandrejauser posted image user posted image , Kicsi user posted image user posted image user posted image , Goldyuser posted image user posted image , Sabsa user posted image user posted image , Jazzz27user posted image user posted image , Kalinauser posted image user posted image , anci banci user posted image user posted image , mlinčkoviuser posted image user posted image , Lučka25user posted image user posted image , Blančuser posted image user posted image , Sulfinija user posted image user posted image , Shadowuser posted image user posted image , Rebyuser posted image user posted image , Bumouser posted image user posted image , Serendipity user posted image user posted image , Obayifouser posted image user posted image , Krucefiksuser posted image user posted image

Špelka12user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , Želvica99  user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image NOVE NOSEČKE  JANUAR user posted image           

user posted image   Oktavija (N)

Dekleta, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Katera tega ne bo naredila, jo lahko pomotoma spustimo.

< Sporočilo je popravil Shuka -- 7.1.2009 10:11:12 >

(odgovor članu Shuka)
  • Neposredna povezava do sporočila: 484
    7.1.2009 10:15:35   
    zarja1
    Srčice moje........
    sam tolko, da se javim. Jaz se bolj počasi pobiram...kr ne morem in ne morem. Očke mam od jokanja že čist vnete, najraje bi se zavlekla v eno luknjo in tam čepela do jeseni. Še večja žalost me ima kr sta bla dva palčka......hcg pa prepočasi pada in moram v ponedeljek že spet nazaj......
    HB sem naletela še na Reljiča. Tale revež me čist vedno faše v najslabšem možnem trenutku. Je bil že čist na robu joka, ko mi je delal UZ......njega mam pa res full rada. Saj on me tud tolaži, da so še štirje pingvinčki, pa da bova v marcu merla progesteron in aprila šla v boj.....samo jaz ne vem.....Enostavno ne vem več.

Zdaj sem pa še vas čist zamorila........

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 485
    7.1.2009 10:27:02   
    pika.po
    Zarči lubica, nič nisi zamorila!

Zakaj pa smo tu gor, če ne za to, da ena drugo vzpodbujamo, da delimo strahove, skrbi, žalost, pa da ne pozabim, seveda tudi veselje! Vem, da boš že spomladi delila z nami lepe novičke!

Verjamem, da ti je zdaj hudo, ampak z vsakim dnem bo boljše in lažje.
    Zgleda, da tema dvema palčkoma ni bilo namenjeno. Čakajo pa še štirje pingvinčki, ki si želijo k mamici na toplo!
    Punca glavo pokonci, me smo s tabo!

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 486
    7.1.2009 10:48:37   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Srčice moje........
    sam tolko, da se javim. Jaz se bolj počasi pobiram...kr ne morem in ne morem. Očke mam od jokanja že čist vnete, najraje bi se zavlekla v eno luknjo in tam čepela do jeseni. Še večja žalost me ima kr sta bla dva palčka......hcg pa prepočasi pada in moram v ponedeljek že spet nazaj......
    HB sem naletela še na Reljiča. Tale revež me čist vedno faše v najslabšem možnem trenutku. Je bil že čist na robu joka, ko mi je delal UZ......njega mam pa res full rada. Saj on me tud tolaži, da so še štirje pingvinčki, pa da bova v marcu merla progesteron in aprila šla v boj.....samo jaz ne vem.....Enostavno ne vem več.

Zdaj sem pa še vas čist zamorila........
    Zarja lubica - sej vem, da te nobena beseda ne more potolažiti in morda bodo grobo zvenele moje besede a hitro se boš morala pobrati, če želiš iti v nov boj. Žal je res tako, da mati narava sama poskrbi za to in čeprav smo jezne na mati naravo ko se takole poigrava z našimi čustvi vedi da je že prav, da se je tako zgodilo, očitno pingvinčka nista bila tako močna, da bi se obrdžala, zato pa bosta naslednja dva, ti pa si boš vmes še pomagala s pozitivnim pogledom na to, da jih bo tvoje telo lažje sprejelo.

Za vsakim dežjem posije sonce, zato dovoli soncu da pogleda skozi temne oblake in ogreje tvoje srce.user posted image

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 487
    7.1.2009 11:00:26   
    lana08
    Zarja lubica, vem kako ti je. S časom bo bolje, upam samo da bo vse u redu in brez zapletov. Potem pa po nova pingvinčka, ki te že čakata da prideš ponju.

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 488
    7.1.2009 11:01:17   
    lana08
    Oktavija super novica.

Vesela sem tudi za vse ki ste videle srčke.

(odgovor članu lana08)
    Neposredna povezava do sporočila: 489
    7.1.2009 12:04:03   
    mismis
    Shuka, mi gremo po pingvine, če bo vse posreči, naslednji teden, ko naj bi prišla user posted image . Takrat kličemo sestro Miro, da nam pove kako in kaj naprej.

Larica, naš kužon je priden, za šolo ti pa ne morem povedati, se mi zdi, da bo pa letos morala šola počakati, da dam jaz moje postopke čez. Bomo videli, morda leta 2010, ko bo naš kužon že bolj zrel.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana08)
    Neposredna povezava do sporočila: 490
    7.1.2009 13:29:06   
    Kruce Fiks

pa, pa user posted image

Sej si tud ti nisi lih dobr navodila prebraluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

Neposredna povezava do sporočila: 491
    7.1.2009 13:33:32   
    Kruce Fiks
    IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

KRUCE hvala za kofi... kako kaj tvoja nosečka, se dobr počuti? Pa ti? Si se nalezu kkšnih nosečniških znakovuser posted image

Razen bolečin v predelu desnega jajčnika je vse OK. Itak je še vedno tečka, ma se prilagajam tako da....

Pri meni začetna evforija počasi popušča in se približujem zemlji!user posted image  

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mojsonček)
    Neposredna povezava do sporočila: 492
    7.1.2009 13:52:31   
    lučka 25
    Dober dan vsem skupaj.user posted image

Kruce, hvala za kavo, čeprav mene bolj mika tisti košček milke.user posted image

Pika79, dobrodošla med nami. Naj vama tui sedaj uspe v prvo, da bo Naja dobila bratca ali sestrico.

Gigi, žal mi je za prijatelja in, za tako žalostne pretekle dni. user posted image  Zdaj pa naj se začnejo lepšidnevi.

Pija, vidim, da si aktivna pri delu. Kot so že rekle nekatere, hiti počasi.user posted image

obi, upam da boš lahko čim prej rešila svojo težavo z G, ker 150 km daleč pa ni kar tako.

Mlinčki, prav lepo je brati, da je s pikicama vse v redu. Jaz pa še 5 dni počakam, pa bova tudi vsa blažena gledala najino pikico.

baci, lepo da si spet z nami. Naj bo ta postopek uspešen.

Zarja, mislim nate. Pa nič bat, da bi naszamorila. Za to smo tu, da si stojimo ob strani in pomagamo v takih trenutkih. Ti se kar izjoči in naj se čim prej vse uredi. user posted image

mismis, jaz sem dobro, Matevž raste. Ga grem zdajle spet mal cartat, včer pa sem malo obiskala moje vrtčevske. So bli kar nalimani name in vsakič, ko sem vstala so spraševali, da pa ja še ne grem domov in če bom še kaj prišla. Ah, ti mali škratki. Ampak je doma še vseeno najlepše, ker takoj ko sem stopila v službo so me ta starejše oselavke spravle v slabo voljo (majo take osnovnošolske in egoistične fore, da ej škoda besed).
    Kako pa si ti? Si že v nizkem štartu?

oktavija, vse čestitke tudi tu. user posted image  user posted image  user posted image  Kar se pa diete tiče je pa res. Jaz sem jo tudi imela od 1.-2. postopka in mislim, da je tudi nekaj pripomogla k uspehu.

blanč, vidim da si sedaj končala pri Rešu. Ja jih res zna kar puhnit in mal pogrešaš njegov stil. Ampak jaz imam podobnega G, ki tudi zna kako bolj na hec obrnit, pa nič ne komplicira, vse pove na kratko in z bistvom. Edino po tem se razlikujeta, da je moj G bolj na počas narejen, da nima stila hop na mizo kor Reš.user posted image

Shuka, en mesec bo tako hitro tu. Kar ne morem verjeti, samo ko pa te vidim s trebuhom, mi j pa vse jasno.user posted image

pika.po, prave besede si uporabila: Slej ko prej bomo vse ujele ta trenutek!

(odgovor članu pika79)
    Neposredna povezava do sporočila: 493
    7.1.2009 14:11:09   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Shuka, en mesec bo tako hitro tu. Kar ne morem verjeti, samo ko pa te vidim s trebuhom, mi j pa vse jasno.user posted image

A se ti zdi, da mam velik trebuh?user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 494
    7.1.2009 14:11:34   
    Shuka

pa, pa user posted image

user posted image
    Ne vela goljufatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
    Neposredna povezava do sporočila: 495
    7.1.2009 14:12:12   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Shuka, mi gremo po pingvine, če bo vse posreči, naslednji teden, ko naj bi prišla user posted image . Takrat kličemo sestro Miro, da nam pove kako in kaj naprej.

Navijam da tvoja tečka hitr pride, da boš čimprej grela svoje pikiceuser posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 496
    7.1.2009 14:23:06   
    lara light
    Zarjica, samo da si se javila, jaz sem kar vesela, da te berem, čeprav vem, da ti je zeloooo hudo. Kot so ti že ostale napisale, mislim tudi jaz. dopusti sončku v srce, čimprej se posmej, naj bo vse čimprej pozabljeno. Kmalu bo pomlad in novo upanje, nov boj!user posted image user posted image user posted image

Kruce, malo heca sva si privoščile Shukico na tvoj račun, ne skrbiuser posted image user posted image
    Bolečine bodo minile, spremembe v telesu hočejo svoje. Veliko vode, sprehodov in počitka. Pa pustit ji bit tečna in se ji lepo nasmehnit, ne tko kot moj, ko mi to na krožnik mečeuser posted image ...ti kar uživaj še malo nad zemljo!user posted image

Mismis, pametna odločitev. Se mi zdi, da si ti ena tistih, preveč pridna v službi, preveč doma, pa hobi in vse skupaj privede do nič časa zase. Čuvaj se. Vzemi si ga. Telo to rabi, ti to rabiš. Za kužona bo še čas. Kdaj začneš postopek, že kej veš?

Lučka, kako je s tabo? Vse v redu? Zdrava in vesela?

Shukica, pridna si. Vse že oprano in zlikano? O, to mora bit lep občutek. Jaz sem danes spet dve stvari za male oblečt kupila...se res splača s 50% popustom dobiš za par evrov lepe cunjice.
    Pa dober ultimat si dala malemu, fajn. Jaz jima bom tud kaj takega naštimala...'dokler ne uredim vsega, vaju ne sme bit na spregled'user posted image

Bodte fajn!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 497
    7.1.2009 14:27:48   
    lara light

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Navijam da tvoja tečka hitr pride, da boš čimprej grela svoje pikiceuser posted image

Tudi jazuser posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 498
    7.1.2009 14:46:27   
    Shuka

Shukica, pridna si. Vse že oprano in zlikano? O, to mora bit lep občutek. Jaz sem danes spet dve stvari za male oblečt kupila...se res splača s 50% popustom dobiš za par evrov lepe cunjice.
    Pa dober ultimat si dala malemu, fajn. Jaz jima bom tud kaj takega naštimala...'dokler ne uredim vsega, vaju ne sme bit na spregled'user posted image

Sej k bi blo od naju odvisno kdaj se bo dete rodilo, tko pa nimamo pravo glasa, naš že iz trebuščka komandirajo.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 499
    7.1.2009 15:11:53   
    lara light

Sej k bi blo od naju odvisno kdaj se bo dete rodilo, tko pa nimamo pravo glasa, naš že iz trebuščka komandirajo.user posted image user posted image

O, vem kako je...ne ne veste...o seveda vemuser posted image user posted image user posted image
    Mi ne rata in ne rata bit niti enkrat taglavnauser posted image

Coelho

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 500
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
    Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
    Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...

Ritka.
    пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?