|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
7.1.2009 15:13:07   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Shukica, pridna si. Vse že oprano in zlikano? O, to mora bit lep občutek. Jaz sem danes spet dve stvari za male oblečt kupila...se res splača s 50% popustom dobiš za par evrov lepe cunjice.
Pa dober ultimat si dala malemu, fajn. Jaz jima bom tud kaj takega naštimala...'dokler ne uredim vsega, vaju ne sme bit na spregled'user posted image

Bodte fajn!user posted image

Sej k bi blo od naju odvisno kdaj se bo dete rodilo, tko pa nimamo pravo glasa, naš že iz trebuščka komandirajo.user posted image user posted image

O, vem kako je...ne ne veste...o seveda vemuser posted image user posted image user posted image
Mi ne rata in ne rata bit niti enkrat taglavnauser posted image
To pa zato k smo že v štartu zaje.bale. Zdej smo pa sploh zamudle ta vlakuser posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 501
7.1.2009 15:23:25   
Reby
Kruce - danes sem dvignila paketek, res ti hvala še enkrat user posted image
Mismis - želim ti, da bi čimprej šla po pingvinčke user posted image  user posted image  user posted image
Oktavija - čestitke, to je pa res lepa novica user posted image  user posted image  user posted image

Še info, 6.2. imam NS

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 502
7.1.2009 15:41:24   
Shuka
user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Četrtek, 08.01.
Naska - začetek špikanja
anna1 - gre po napotnico za ICSI

Petek, 09.01.

pikovit - 1. UZ
bbpikica - 1 UZ

Torek, 13.01.
gigi - 1. UZ

Petek, 16.01.
miska73 - začetek 2. IVF-a

Torek, 20.01.
tassi - 1.UZ

Ponedeljek, 26.01.
n74 - 1.UZ

user posted image

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU   

Sreda, 07.01. 
Kisci - pregled pri porodničarju
Serendipity - pregled in UZ

Petek, 09.01.
Dakec - UZ
Zvezdica - CTG+ UZ
obayifo - UZ (Graz)

Ponedeljek, 12.01.
Lučka 25 - NS
Larči - morfologija
Reby - UZ
Zarja - UZ
Kruce Fiks - UZ
Mlinčka - pregled

Torek
, 13.01.
Goldy - pregled

Četrtek, 15.01.
mojsonček - pregled

Sreda, 21.01.
Shuka - posvetovalnica

Sreda, 28.01.
Lučka 25 - posvetovalnica

Petek, 30.01.
Stijan - morfologija
user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V FEBRUARJU

Ponedeljek, 02.02.
Blanči - NS

Torek, 03.02.
ledenka - pregled

Četrtek, 05.02.
Kisci - morfologija

Petek, 06.02.
Reby - NS

Torek, 10.02.
Sulfinija - pregled

Sreda, 25.02.
Kruce Fiks - NS

user posted image  
 user posted image TA MESEC PRAZNUJEJO  user posted image

Sreda, 28.01.
Womanpolice

user posted image

OBJEMČKI
user posted image 11122337.., Zarja, Kajatinauser posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   KANDIDATKE   user posted image V  POSTOPKU    user posted image

• Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, začetek špikanja)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 20.1.2009)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš) 
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ, 16.01.) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Fargesia (3.IUI, GK-LJ, dr. Vogler)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš) 
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • Pika79 (1. IVF, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, zamrznjenčki) 
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • mismis (2.IVF, LJ, dr.Drobnič, zamrznjenčki)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEK   user posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • mala81 (3. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš) 
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)

• 74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 9.2.) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Anonimna MAJA (1.IVF, Dr.Reš, LJ/PO)
  • žogica13 (2.IVF, dr. Požlep, GK LJ)
  • citrončica (4.icsi, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 6.2)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, Dipherline)  
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)

user posted image user posted image user posted image

sayuri
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image , Amelia
    user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image   user posted image , Konina user posted image   user posted image , Hope2 user posted image , Abra user posted image

user posted image  
    user posted image : Zvezdica , Sonček33, Ledenka,
    user posted image : Pinki36 , dakec , Jadrnica , Sabsa  
    user posted image user posted image : Hedviga user posted image user posted image , Nokes user posted image user posted image , Kicsi  user posted image user posted image ,
    user posted image : Julija30 , Orto2 , Shuka , Linda25  , Rožica29 , Sonček85 , Dobrovoljčica , mojsonček  ,martin6 , Mandreja , Goldy , Jazzz27 , Kalina , anci banci  , Lučka25 , Sulfinija  , Reby , Bumo , Obayifo , Krucefiks 
    user posted image : LaraLight  , Stijan , mlinčkovi , Blanč  , Shadow  , Serendipity   

Špelka12user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , Želvica99  user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image NOVE NOSEČKE  JANUAR user posted image           

user posted image   Oktavija (N)

Dekleta, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Katera tega ne bo naredila, jo lahko pomotoma spustimo.

< Sporočilo je popravil Shuka -- 7.1.2009 15:42:58 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Reby)
  • Neposredna povezava do sporočila: 503
    7.1.2009 16:13:42   
    bbpikica
    Pozdravček vsem.

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

bbpikica, ali je kaj bolje s tem špikanjem, ima še vedno take poseldice nate?

Jao to je čist obup, vsak dan slabš noge in roke ko da niso moje pa tehtajo tud vsaka zase vsaj sto kiluser posted image , glava taka ko da sem se ga včeraj dobr napila, pa slabo mi je, danes me je pa še po jajčnikih začel špikat kot pri ovulaciji, pa krvavimše zmeraj na ful pa je že 4 danuser posted image . A mi zna kera povedat kako pridem do Sayuri da mi pove a je blo pri njej isto?

Oktavija hura da si končno zagledalauser posted image , mirno in srečno nosečnost.

Blanč to je bla pa čist njegova izjavauser posted image  si ga kar predstavljam in ti verjamem da ga boš pogrešalauser posted image

Pika 79 lepo da si se nam pridružila

Zarja srčika zdaj je svet in življenje črno ampak čez mesec dni boš videla ti bo že sijal sonček (če ne drug pa naši RR) in takrat boš komaj čakala da greš ponovno v boj in po svoje pingvinčke. Saj vse vemo da si borka in se ne boš kar tako predala, sedaj pa si vzami čas da izjočeš svojo bolečino, jezo in žalost, da solze odplaknejo vse trpljenje. Vzemi si čas ki ga rabiš za žalovanje za svojima pikicama in da se rana zaceli. Potem pa boš videla bo svet spet lepši in želja po zmagi in malem kričaču te bo pognala v nov boj. 

Kajsica za tabletke pa kar sporoč

Mismis najuser posted image  čimprej pride da boš lahko končno grela svoje pingvinčke, joj kolk nas bo nosečk že na začetku letauser posted image

Če sem katero izpustila al pa kej pobrkala se opravičujem špikice delajo svojeuser posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 504
    7.1.2009 17:19:05   
    Serendipity
    Lep pozdrav pupe!

Pregled je potrdil, tikae-take našega srčka in da smo v 8. tednu, dobili smo (kooončnooo) slikico našega fižolčka. Datumi so naslednji:

Nuhalna:         3.2
    pregled pri G: 13.2.

(odgovor članu bbpikica)
    Neposredna povezava do sporočila: 505
    7.1.2009 18:02:25   
    METULJ1
    Vsem lep pozdrav,

minilo je že skoraj 2 leti od kar se z mojim trudiva za user posted image . Danes sem bila pri dr. Bokal v Leonišču, kjer sem ji predala vse izvide, ki so potrebni za začetek IVF. Jutri moram mojga naročit še k andrologu. Rekla mi je, da naj zdaj čakava na pošto od kozilija. V tem času morva dat še kri za testitanje spolno prenosljivih bolezni, jaz moram pa k svoji G, da vzame bris.

A slučajno katera ve, kolk časa bo preteklo, da začneva s postopkom. Drugač mi je dr. Bokal že dala napotnico za začetek postopka in tudi številko sva že dobila (6/09).

Hvala vsem za odgovore.

Pozdravčki vsem in iskrene čestitke vsem, ki že nostite male pikice pod srčkom.

(odgovor članu Serendipity)
    Neposredna povezava do sporočila: 506
    7.1.2009 18:16:18   
    gloria
    IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Hvala drage moje!!!!user posted image user posted image user posted image

Sem vam hotela sama povedat, pa me je že mojsonček prehitela!!!user posted image

Rada bi vam samo povedala, da je uspelo po naravni poti in da je pomoje kriva dijeta gospoda Montinjaka z nizkim GI, ki je strup za PCO (kar imam jaz).

Hvala za čestitke in podporo!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
    Neposredna povezava do sporočila: 507
    7.1.2009 18:17:52   
    gloria
    Srčice moje........
    sam tolko, da se javim. Jaz se bolj počasi pobiram...kr ne morem in ne morem. Očke mam od jokanja že čist vnete, najraje bi se zavlekla v eno luknjo in tam čepela do jeseni. Še večja žalost me ima kr sta bla dva palčka......hcg pa prepočasi pada in moram v ponedeljek že spet nazaj......

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 508
    7.1.2009 18:18:29   
    gloria
    sonček kak je bilo na pregledu

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 509
    7.1.2009 18:21:35   
    sonček33
    Zarja - drži se! Iskreno mi je žal.

Gloria - pregled brez posebnosti....itak samo ctg, uzja nič, bomo vidl..drug teden spet

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 510
    7.1.2009 18:29:55   
    gloria

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zarja - drži se! Iskreno mi je žal.

Gloria - pregled brez posebnosti....itak samo ctg, uzja nič, bomo vidl..drug teden spet

...aha...sam da je ok

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 511
    7.1.2009 18:47:16   
    bbpikica
    da mal navijam za jutri
    Četrtek, 08.01.
    Naska - začetek špikanja

anna1 - gre po napotnico za ICSI

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 512
    7.1.2009 18:48:40   
    sonček33
    bbpikica - kako si?

akterke - navijamo sto an uro.

(odgovor članu bbpikica)
    Neposredna povezava do sporočila: 513
    7.1.2009 18:49:50   
    sonček33
    joj, bbpikica, sem zdele vidla, da si napisala že prej, da se grozno počutiš...naj hitro minejo tele težave

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 514
    7.1.2009 19:03:10   
    BarbiG
    Pozdravljene.

Že dalj časa vas berem, vendar se zdaj prvič tudi oglašam. Za mano je neuspešen ICSI postopek na GK v Ljubljani. 24.12.2008 sem imela transfer - vstavili so mi dve moruli, vendar sem 2.1. dobila user posted image , . Dva dni sem jokala na moževih ramenih, sedaj pa počasi prihajam k sebi in že vem, da bom spomladi spet šla v postopek - žal nisem pridelala zamrznjenčkov. Očitno konec leta ni bil prav uspešen - vsaj zame ne.
    Upam, da me sprejmete medse. Res je, da imam za sabo že dva uspešna ICSI postopka, vendar si močno želim še enega  user posted image . Vsem, ki vam je uspelo user posted image user posted image user posted image , ostalim pa user posted image  in da čimprej ugledate user posted image .

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 515
    7.1.2009 19:06:52   
    sonček33
    Barbi seveda te sprejemmeo,in si dobrodošla med nami. Žal mi je za neuspel postopek, a prav je, da daš iz sebe žalost, potem pa glavo pokonci in v nov boj. A si bila pri prvih dveh tudi na gk?

(odgovor članu BarbiG)
    Neposredna povezava do sporočila: 516
    7.1.2009 19:13:50   
    Vitaebella
    Pozdravljene,

zanima me, katera začne naslednji teden z zdravili Superfact in Menagon (priprava na postopek IVF). Bila bi zelo vesela, če bi se lahko skupaj bodrile in izmenjavale izkušnje.

Lp in srečno vsem,

Maja.

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 517
    7.1.2009 19:16:19   
    bbpikica

joj, bbpikica, sem zdele vidla, da si napisala že prej, da se grozno počutiš...naj hitro minejo tele težave

Ja saj bo minil sam zdržat moram še en tedenuser posted image , pol pa itak druge težave pridejo, kot je trepetanjeuser posted image

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 518
    7.1.2009 19:24:49   
    BarbiG

Barbi seveda te sprejemmeo,in si dobrodošla med nami. Žal mi je za neuspel postopek, a prav je, da daš iz sebe žalost, potem pa glavo pokonci in v nov boj. A si bila pri prvih dveh tudi na gk?

Najprej hvala za sprejem. Ja tudi prva dva postopka sem imela na GK. Prvega leta 2002, drugega pa 2005 - sam postopek ni bil uspešen, vendar sem pridelala dva zamrznjenčka in eden se je prijel. Tako imam dva navihana korenjaka, stara 5 in 3 let. Vendar pa si vsi z očitom na čelu močnp želimo še kakšnega. Žal nama z možem po naravni poti nikakor ne more uspeti, težava je pri možu, saj v izlivu nima nič pametnega. Do plavalcev so prišli z biopsijo. Za pomlad nama je ostala še ena epruvetka zamrznjenega moževega tkiva, tako da močno upava da bo postopek uspešen, da mu ne bo potrebno ponovno pod nož.

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 519
    7.1.2009 19:27:38   
    sonček33
    Barbi o lepo, že dva sončka...to je spodbudno za vse nas...držim pesti, da spomladi uspe. In ful lepo, da si želita še tretjega otroka in da kljub temu, da gre vedno za umetno oploditev, bnista obupala. 

(odgovor članu BarbiG)
    Neposredna povezava do sporočila: 520
    7.1.2009 19:35:09   
    bbpikica
    BarbiG lepo je videti stare borke ki jim je uspelo in želijo še povečati svojo družino. Čestitke za pogum in borbenost in želim ti da vama uspe, da možu ne bo potrebno zopet na biopsijo. Drži se vse navijamo zateuser posted image

(odgovor članu BarbiG)
    Neposredna povezava do sporočila: 521
    7.1.2009 19:42:30   
    lana08
    BarbiG čimveč takih hočemo tukaj, da nam vlijete upanje za naše pikice.

(odgovor članu bbpikica)
    Neposredna povezava do sporočila: 522
    7.1.2009 19:47:19   
    BarbiG
    Hvala za vzpodbudo. Mi je pa tudi kar malo laže, ker vidim, da je kar nekaj med vami že nosečih in vsak uspeh vpliva name pozitivno. Vsem nam želim, da spomladi ne bi cvetela samo narava, ampak tudi me vse - za srečo vsem, ki se borimo in tistim, ki jim je že uspelo, pa da bi nosečnost pripeljale srečno do konca, pošiljam user posted image .

(odgovor članu bbpikica)
    Neposredna povezava do sporočila: 523
    7.1.2009 19:49:32   
    cukica
    BarbiG dobrodošla in veliko uspehov spomladi in upam,da vama rata.
    Oktavija iskrene čestitke in upam,da ti bomo ostale sledile in tudi me v kratkem zagledale user posted image .
    Zarja zelo mi je žal zate,daj iz sebe to bolečino potem pa počasi novi borbi na proti,...

Mismis ti boš šla pa mal pred mano po zamrznjenčke,če naj bi jo drug teden dobila jaz jo pričakujem čez 14 dni.
    ostalim pa lepe pozdrave,...

(odgovor članu bbpikica)
    Neposredna povezava do sporočila: 524
    7.1.2009 19:51:04   
    BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: lana08

BarbiG čimveč takih hočemo tukaj, da nam vlijete upanje za naše pikice.

Ja Lana08 to pa zmeraj. Tudi na GK, kadar vidim zaskrbljen obraz, vedno poskušam vliti vsaj malo upanja, saj je konec koncev upanje tisto, ki umre zadnje. A, ne? Če je meni uspelo, ni kaj, da enkrat ne bi uspelo tudi vsem ostalim. Dokaz in upanje, da bo vsaki enkrat uspelo so vse tiste, ki že lahko božajo svoje sončke, pa naj bodo še v trebuhu ali pa že pri nas v naročju.

(odgovor članu lana08)
    Neposredna povezava do sporočila: 525
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
    5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
    пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?