Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 20:38:59
|
|
|
|
maja24
|
Kje ste zej,a vse preverjeno gledate ?
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 20:51:12
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Kje ste zej,a vse preverjeno gledate ? tud ja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 20:53:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 20:58:57
|
|
|
|
24julij
|
blacky bi prosla ce mi na seznam za hujsanje napises Locevalna dieta ,zgubiti zeli 10 kg stehtam se pa jutri da napisem furam jo pa od ponedeljka ma me mika me mika sladkoooo a ve ki hujsate se use cist drzite ?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 20:59:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 21:02:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 21:03:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 21:04:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 21:05:04
|
|
|
|
24julij
|
ne smo itak pol sli,samo una k je govorila je rekla,ko sta vidve sle,no eni se grejo ze prijavit,se vidi da imajo ze vecje otrocke in vejo kam je treba it,hahahah sem se tko nasmejala
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 21:06:25
|
|
|
|
24julij
|
bravo bor
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 21:06:29
|
|
|
|
dzanika
|
frutka kamin imata moj tast in tašča in se super obnese! Jima ful hitro vse zagreje, uporabljata pa drva. frutka tut jaz poznam eno k je malo pustila doma ko je večjega peljala v vrtec. Res je da ma ful dobr ona drugač vzgojena oba maledva pa samostojna sta in to sam js nebi mela srca ga pustit samega doma. netki 13. januarja se začne plavalni tečaj z malčki v hrastniku? A boš šla? blacky ta k je dojenčka doma puščala ima v spodnjem štuku stare starše... Sicer so že precej stari in nebi mogli ravno male urediti ampak če bi se pa kaj zgodilo mamici sta pa še vedno dva v hiši da če drugega ne bi koga poklicala za pomoč... populis ja ta fižol je na ta način kot prebranac sam men je bolj dober. blacky jaz se nisem stehtala ker me cel dan ni bilo doma. Jutri se bom pa res. IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: flower tašča: moj svoji mami tudi nikoli nič ne reče. kaj so vsi dedi taki? jaz svoji mami povem, če mi kaj ni prav,, očitno....to je zgleda napisano pravilo moj nič ne pove svoji mami, ker gre ona takoj v jok, samo enkrat je nekaj rekel in nikoli več, potem ga je pa še oče postrani gledal, tako, da sedaj je raje tiho, pa če mu jaz kaj rečem mi pravi, da brezveze, ker taki pač so, tudi moj brat moji mami ne upa vsega povedat, ker moja mami ima tudi kdaj svoje fore, v bistvu ji nič ne reče, medtem ko ji jaz vse povem, mojega brata pa raje ni, kot, da bi kaj rekel in je svakinja potem tudi jezna. tole mi je pa tko znano. Moj tut nikoli nič ne upa rečt svoji mami ker gre takoj v jok in mu ful zameri in ne vem kaj še vse. Pol se pa on sekira. Sej se še spomnete ne? Ko je dala Janu banano na skrivaj? No in ko ji je sam omenu zakaj mu je dala je blo vse narobe... In je kr začela okrog zdravnika hodit in ne vem kaj. Drug dan se je delala tko boga kot da bo tisti moment umrla. Kao sploh ni mogla govorit in ne vem kaj. In to sam zato da se moj pol sekira kaj je naredu. Pa čeprav moj vedno vse na lep način ji reče in se nikoli ne krega. Groza res! mirjam glede kričanja morm hvala bogu povedati da Jan zaenkrat to izvaja samo podnevi. Če pa začne ponoči pa ne vem kaj bomo nardili ker mora bit pa res zoprno. umpa lahko kuhaš meso s kožo. nadaljevanje sledi čez par urc...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 21:07:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 21:10:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 21:10:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 21:13:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 21:13:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 21:17:16
|
|
|
|
24julij
|
zimska imeli smo uvodno predavanje k gremo na plavanje in smo almeta pa todi pa jaz u isti skupini,pa se tri moje prjatlce,dvanajst nas pa bo almera aja dol ko smo sle placat previ a to se poznate ko vas je tolk za torek,in me z prjatlco da ja,in so se tko rolale,ker da kadar se med sabo poznajo da je pol samo cvekanje,in da bo baje ena vodla k skoz neki poje da bomo skoz peli.Jaz sem rekla da ni panike ker nasa lara full vriska,tko da bojo koncerti
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 21:18:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 6.1.2009 21:18:18
|
|
|
|
24julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: 24julij blacky bi prosla ce mi na seznam za hujsanje napises Locevalna dieta ,zgubiti zeli 10 kg stehtam se pa jutri da napisem furam jo pa od ponedeljka ma me mika me mika sladkoooo a ve ki hujsate se use cist drzite ? jst se je fulll držim...ker bi res rada da gre kaj dol...danes sem bla drugo rundo v hypoxiju...me je vagala...ker te vaga vsakič in imam 0,8kg manj kot včeri... caki kaj pa je to hipoxy??????
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 21:19:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 21:19:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 21:21:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 21:21:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 21:21:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 21:22:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Oblačila za nosečnicemajchKje kupujete nosečniška oblačila? (Kakšna se vam zdi ponudba? Kaj pa cene? Zapišite v komentar)trgovine v slo (
85%)
trgovine v tujini (
8%)
na spletu v slo (
3%)
na spletu v tujini (
4%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!