giotti
|
Ma ja, nič bit slabe volje Vas je kar neko malodušje danes tukajle zapopadalo. Se sloh nisem mogla vključit ... Anyway, mene je zima tudi že načela, rezultat pa je zelo dolgi pogovor s frendico iz Avstralije in nato brskanje po najcenejših kartah in dejansko se jo dobi že za okoli 800 eurov iz Londona spomladi, ne morem verjet. Kar naenkrat sem postala ful vznemirjenja. Sicer sem totalno v minusu na računu in bi si mogla denar od nekoga sposodit (le koga, če ne od banke za totalno oderuške obresti, ampak razumem, denar je drag, sploh v teh časih ), samo kaj naj naredim, če pa imam spet nemiren um... prav ne da se mi več živet vsakdanjega življenja, hočem da se kaj dogaja... Danes pa se mi totalno ne da delati večernega šihta v postelji in bo ful težka. Še danes, pa čez dva dni bo treba vložit napor, mogoče še čez 4 dni, potem pa zaslužen odklop od teh igric. Upam, da bo odklop trajal precej, precej mesecev. Če spet ne bo nič črtic, potem bo tale božja igra zame postala že tako dolgočasna, da ne vem, če se mi jo bo dalo še igrati. Sploh sem se malo opazovala te dni in ugotovila, da tiste totalno hude želje po dojenčku sploh več nimam. Da itak vse mine, tudi to, da je dojenček sladki dojenček in potem malo večji otroček, s katerim se igraš, in potem... ma, kaj pa vem, me sploh kaj dosti več ne gane. Se mi zdi, da je 50 % te želje samo zato, ker skoz o tem z vami debatiram in o tem razmišljam. Prav ozavestila sem en globok, zelo iskren občutek v sebi, ki mi ne daje ravno največje motivacije, da bi se za dojenčka borila z vsemi mogočimi sredstvi. Tako me na primer še vedno niti najmanj ne zanima umetna oploditev in sem, kar se tega tiče, še ful konzervativnega mišljenja... Kakorkoli, vsak ima svojo pot, naj se nauči kaj iz hoje po njej... Sama sem se naučila, da se na silo ne da ničesar dobiti, da se želje izpolnijo šele, ko se jim odpoveš, in da nima smisla jokati za nečim, česar nimamo in nikoli niti nismo imeli. Če pa smo imeli, pa bodimo veseli, da smo imeli... Malo me danes daje malodušje ... , pa bo minilo... , ker vse mine... tudi te občutki in pridejo novi, drugačni. Pa še nekaj sem ugotovila, da se je treba izogibati situacij, ki te vznemirjajo oziroma ti dajejo negativne občutke ali asociacije. In če bo mene tale forum še naprej vznemirjal iz kakršnihkoli razlogov (ali ker si bom gnala k srcu vaše potencialne neuspehe in žalost ali ker bom mogoče sama razočarana, ker boste vse navijale zame, rezultat pa bo negativen...), se bom mogla odtrgati od njega, čeprav sem se nanj (torej na vas, ki ga delate živega) totalno navezala in si sploh ne predstavljam, kako bo tole odvezovanje potekalo... no, upam pa seveda, da mogoče ne bo potrebno. Da bodo končno črtice, in ne samo pri meni, in se bo končno začelo nekaj dogajati. Če ne, bo pač dogodek moral biti ta, da totalno preusmerim misli v druge življenjske projekte, kjer me tovrstni forumi ne bodo niti najmanj zanimali. Je pač treba nekaj narest iz svojega življenja in ne samo čakati na... saj vemo, kaj . Tane, sama nisem pri Požlepovi do zdaj še nič plačala, enkrat je vzela bris, trikrat pa je naredila ultrazvok. Čuvajte se in polno ljubezni tako in drugače želim vsem
|