|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
5.1.2009 18:34:14   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

vse najbolše Čebelica82 !!!

včeraj sem vam malo pojamrala o bolečinah v trtici ...
no danes sem od jutra ene 6 ur zgubila pri zdravniku ... najprej pri osebni zdravnici potem pa na Polikliniki pri ortopedu (no pri ortopedu sem bila 2 minutke, sem pa čakala 4,5 ur)

Skratka ugotovljeno je bilo da imam vnetje živca - išijas in ker sem noseča praktično nič ne morejo naredit (niti rentgena ne) ... tudi nič za bolečino nisem dobila

me je pa poslal na terapijo z el. tokom tako da v sredo začnem ... terapevtka je sicer rekla da bo poskusla z bolj alternativnim pristopom ker kaj drugega pač zame ne pride v poštev zares (bo začela z minimalnim el. tokom pa potem videla če kaj pomaga)

jutri se oglsaim pri svojemu Ginekologu da mi predpiše kak analgetik (Ortoped pač tukaj ni znal mi predlagat nič)

Je pa tako - najbrž bom do konca nosečnosti več ali manj imela težave s tem .. sploh si ne predstavljam kako bom še 4 mesece zdržala kaj šele se pripravila na prihod otročička, se selila v drugo stanovanje, delala nosečniške vaje user posted image

upam da me jutri G. razveseli pa mi reče da obstaja kaka alternativa za lajšanje bolečin

user posted image user posted image user posted image user posted image Boga... Prav grozno. Upam, da bo kaj bolje po teh terapijah! user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
5.1.2009 19:06:32   
zoja10
ja mene glede tega vozeka najbolj skrbi ker ga bom res dost rabla po makadamu,snegu in takih grdih poteh kot so pr nas... pol se pa najbolj bojim da se razmaje itd... pol bi pa itak rada da je čim lažji....:D za v avto še ni tok problem...no pa cena..
hm ...tko... zdej pa z idejami na dan user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
5.1.2009 19:12:51   
ledenka
da se javim še tule user posted image  morfologija opravljena, vse ok. bo pa sigurno fantek, je pokazal lulčka user posted image  no, ime za fantka imava izbrano, pri punčki pa nikakor nisva prišla skupaj user posted image  edino malo manj imam železa, tako da moram kako zadevo začet jemat.

vozički: ojoj!
moje zahteve:
- ne pretežek in ne prevelik
- da se da športni del obrnit v obe smeri
- 4 kolesa, velika, sprednja gibljiva (in lahko manjša)
- normalno velika košara za spodaj (da lahko tud kako kilo solate pa to dam noter)
- preprosto zlaganje
- da mi je všeč user posted image  

no, zaenkrat imam par kandidatov ogledanih na netu, ko bodo razprodaje izzvenele, bom šla tudi do BTCja malo pogledat v živo. kandidati pa do concord neo (ampak mala košara), mutsy slider (čudne barve), morda mutsy 4 rider, bebe confort mura (težek) in morda še kaj.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
5.1.2009 19:19:46   
Anonimen
Pozdravljene!

Čebelica82 vse najboljše! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Da se vam tudi jaz malo javim.

Voziček sva midva izbrala. Ta je Peg perego GT3. Pri eni sem zasledila, da želi Jane slalom. Jaz sem ga tudi želela, vendar ko sva z mojim ugotovila, da ga lahko dobiš le v kompletu, je ta ideja za nabavo le tega, ker se je avtosedež pokazal za katastrofalnega na AMZS- jevem testu, odpadla. Tako sva se odločila za GT3 športni del in košaro. Stolček za avto bova pa vzela preko socialne v paketu z previjalno mizo.

Oblačila sva že vsa nabavila. Tak užitek je bilo oblekice nabavljat. Nabavila pa sva vse na popustih in prišparala kar 130 €. Mislim, da je pametno kupovat na razprodajah, še sploh za dojenčke, ki robico tako hitro prerastejo in si moraš kupiti vse sam. user posted image

No, naj vam povem, da sem danes imela pregled in pravi ginekolog, da je z najinim fantičem vse v redu. Naslednji pregled imam 02. 02.! Me pa čudi to, da me ginekolog ni dal na morfologijo. Baje, da ti da pripada ali ne?!?!? user posted image  Aja, pa pravi gin., da sem se preveč zredila in, da naj bi se ta mesec zredila samo 1 kg. Ne vem, če bi to uspelo?!?!?!

Uživajte še naprej!

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 3879
5.1.2009 19:29:40   
zoja10
OJla, chiara82 kje pa vidš te AMZS teste?
jst sm se skor že odločla za chicco s3,dobiš cel komplet za solidno ceno... sam ni nobene k bi mi o njem kej povedla pa tiste gume so mi mal sumljive za makadam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
5.1.2009 19:35:06   
Anonimen
Ojla!

Vtipkaš v google "AMZS test otroških sedežev". Midva sva pregledala vse teste od 2005 naprej. Boš videla, da so testi avtosedežev, ki so nabavljeni v kompletih zelo slabo ocenjeni. Vožjem izboru sva midva imela tudi chicco-tov trikolesnik komplet, vendar zaradi sedeža spet ni prišev v poštev.
Za vozičke se ti splača pogledat v Italiji ali Avstriji, ker so bolj poceni kot v Slo. Razlika je pa kar velika. Chicco-tov trio stane 549 € v Trstu, medtem, ko pa v Sloveniji ga pod 650 € ne najdeš. Vsaj mislim, no.

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 3881
5.1.2009 20:15:33   
FLASK_A
no vidite, sej imate vozeke že skor izbrane!user posted image

Jaz sem podala par pomembnih stvari, pri katerih se začne odločat. Odločte se pa same, da ne bom pol jaz kej krivauser posted image

Drugač sem pa za Jakata imela tegale:
http://static.howstuffworks.com/gif/productImages/9/4/00000120094-PegPeregoPlikoP3ClassicoStroller-large.jpeg

Sicer rumene barve, pa za novorojenčke je bil primeren. Kupila sem rabljenega, brez lupine, ker sem jo dobila od moževe sestre.

Zdaj imam tegale:
http://www.detatko.eu/Fotografie/Zbozi/Original/tfk_buggster_rot.jpg

Dokupila sem tudi košaro, tako da bo sedaj naš novi član/ica v tem vozekuuser posted image Je pa SUPER DUPER! (za moje potrebeuser posted image )
Moje potrebe pa so- iber zložljiv, iber lahek voziček, teren- asvalt in zelo malo makedamčkauser posted image Smo bolj fine sorte tu v LJuser posted image Pa dobra cena, seveda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
5.1.2009 20:30:12   
FLASK_A
eh, mi je še enkrat skopiralo... sam komentar sem dodalauser posted image

no vidite, sej imate vozeke že skor izbrane!user posted image

Jaz sem podala par pomembnih stvari, pri katerih se začne odločat. Odločte se pa same, da ne bom pol jaz kej krivauser posted image

Drugač sem pa za Jakata imela tegale:
http://static.howstuffworks.com/gif/productImages/9/4/00000120094-PegPeregoPlikoP3ClassicoStroller-large.jpeg

Sicer rumene barve, pa za novorojenčke je bil primeren. Kupila sem rabljenega, brez lupine, ker sem jo dobila od moževe sestre.
Aja, sem pozabila še komentar: ena A!!!user posted image

Zdaj imam tegale:
http://www.detatko.eu/Fotografie/Zbozi/Original/tfk_buggster_rot.jpg

Dokupila sem tudi košaro, tako da bo sedaj naš novi član/ica v tem vozekuuser posted image Je pa SUPER DUPER! (za moje potrebeuser posted image )
Moje potrebe pa so- iber zložljiv, iber lahek voziček, teren- asvalt in zelo malo makedamčkauser posted image Smo bolj fine sorte tu v LJuser posted image Pa dobra cena, seveda.

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 5.1.2009 20:31:02 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
5.1.2009 20:39:15   
Tanja_
Midva mava tud vozka že!
Mutsy 4 riderja!user posted image Sva ga pa kupla zdej, k so mel v Baby centru akcijo za vsakih 50evrov nakupa bon za 10 evrov, tko da sva od teh bonov potem kupla lupinco MC Cabriofix.user posted image Je pa ful dober vozek, ga obrnem z eno roko, pa z lahkoto zložim. Zdej pa že komaj čakamo, da ga preizkusimo na terenu. Aja, pa unga z napihljivimi gumami sva vzela, k kr velik okol hodva. Komaj čakam maj!!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
6.1.2009 5:41:41   
AKP
Dobro jutro!
Danes sem spala kot hrček. Celih 6 ur sem prespala neprekinjeno. Ponavadi prespim maksimalno 4 ure skupaj, danes pa sem kar potegnila dalje. Mislim, da maja sploh ne bom imela problemov glede nočnega vstajanja, saj bom do takrat že prav utrjena user posted image . Moja mala miška vedno bolj telovadi. Včeraj je že imela konkretne razgibalne vaje. Včeraj sem imela malce časa in sem si ogledovala vozičke. Se bom, kar odločila za PP modularni sistem. Se dajo fajn na malo zložit. Ostale drobnarije, ki jih potrebujem bom pa še sproti kupila.
Tanja, vse najboljše za rojstni dan.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
6.1.2009 7:05:49   
Dudica1
Dobro jutro!
Nevem kaj mi je od mene je kar teklo ponoči sem bila vsake pol ure na wcju-driskauser posted image user posted image user posted image .Sploh nevem od kaj ali od kje sem to pobrala!!!Že dva dni mi je slabo k mi že dolg ni blo včeraj zvečer pa driskauser posted image pojma nimam kaj je zdaj to.
No pa bo že boljš sam da čutim našega user posted image !Sva se z mojim včeraj prav smejala,ko sem ležala na postelji in sva gledala v trebuh kako dela izbokline ko brcauser posted image user posted image user posted image ful se vidi,res!

Drugače pa mi povejte za otroško blago kje majo kaj dost izbire,rabim za posteljnino za košek mi bo naredila kolegica?

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
6.1.2009 7:46:34   
Dudica1
TANJA VSE NAJBOLJŠEuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
6.1.2009 8:30:10   
Anonimen
Dobro jutro,

ja ja, sej vem da se že dolgo nisem oglašala, ampak imamo saj veste pestro na vseh področjih.

Torej, buši raste, kile gredo gor, za spol pa ne bomo spraševali, ker nam je čisto vseeno. Tudi pri imenih smo že skoraj sklenili kompromis.

Glede vozička je pri nas tako, da bomo ponucali kar še starega. Imamo pa Jane Slalom in ga za nič ne menjam. Tisti kakor avtosedež je res bolj tako tako, ampak mi smo montirali drugega. Itak pa mi niti slučajno ni priročno uporabljati enako stvar za voziček in za v avto. Poleg tega se je bilo vedno potrebno hitro obrnit, ker ali je bilo mraz, ali je dete jokalo, ali se je mudilo, tako da mi ni bilo priročno to vsakokrat montirat. Za vse ostale stvari pa je super. Tudi vožnja po makadamu, po gozdnih poteh, po asfaltu, za v avion, po ulicah, v vročini, mrazu, za majhne in velike. Ko sem s tem vozičkom šetala po new yorku, me je nešteto ljudi ustavljajo in spraševalo kje sem nabavila, češ da je fantastičen. No, to je pač moj komentar....

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3888
6.1.2009 8:31:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Drugače pa mi povejte za otroško blago kje majo kaj dost izbire,rabim za posteljnino za košek mi bo naredila kolegica?

jest sem ga nabavljala v Begunjah na Gorenjskem, ampak se ne spomnim kako se je imenovala trgovina....je pa full znana....mogoče ti bo katera druga znala povedati...

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3889
6.1.2009 8:36:27   
Lalica1
Dudica: ko sem jaz iskala blago za prvo punčko sem šla pogledat v vse trgovine z blagom v mestu (ne vem od kod si). Potem sem si nagledala in kupila. Po moje imajo otroške motive povsod, vendar niso glih vsi cartiš in lepi. Sem pa vso posteljnino sešila sama, ker je prišlo veliko ceneje, kot če bi kupila. Pa še tisto mehko obrobo za okoli sem naredila. Vse unikat user posted image  Pa nisem šivilja. Sem pa take sorte človek, ki vse proba narediti sam. Pa vprašaj prijateljico koliko rabiš, da ne bo premalo ali veliko preveč.

Voziček: mi mamo Peg Perego Pramette in ga ne menjam za nič na svetu. Sem tako zadovoljna z njim, da vam ne mnorem povedati.

< Sporočilo je popravil Lalica1 -- 6.1.2009 8:37:34 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
6.1.2009 8:39:51   
Dudica1
aha nimam pojma kje na gorenjskem bi blo to,če katera ve naj pove al pa še za kje v lj.,če katera ve mi je bližjeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
6.1.2009 8:45:14   
Dudica1
Dudica: ko sem jaz iskala blago za prvo punčko sem šla pogledat v vse trgovine z blagom v mestu (ne vem od kod si). Potem sem si nagledala in kupila. Po moje imajo otroške motive povsod, vendar niso glih vsi cartiš in lepi. Sem pa vso posteljnino sešila sama, ker je prišlo veliko ceneje, kot če bi kupila. Pa še tisto mehko obrobo za okoli sem naredila. Vse unikat Pa nisem šivilja. Sem pa take sorte človek, ki vse proba narediti sam. Pa vprašaj prijateljico koliko rabiš, da ne bo premalo ali veliko preveč.

Ja sej sva že vse premerile kolk rabiva in tud čist same bova to sešile za košek
samo tle pr nas ni nič izbire teh otroških blag.Kje v ljubljano bom morala it pogledat pa nevem kje majo velik izbireuser posted image
Tle pr nas v eni trgovini z blagom majo enga roza in enga modrega to je pa vse...!!!Jaz bi rada pa mal kombinirala,če ma katera kakšne slikce od koškov naj mi prosim pošlje da se odločim kako bi imela

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
6.1.2009 8:57:35   
OliveOyl
Jutro

Tanja_ vse naj naj za tvoj RD user posted image user posted image

Jaz sem blago kupila ene 4 leta nazaj v Cerknici v Mravi,eno je z medvedki,ma vglavnem lušno blago z otroškimi motivi,dva sta flanelasta za pozimi, ostalo je bombaž.Smo sami naredili obrobe in prevleko za kovterček pa rjuhice tudi.

Ma ve že vse nekaj nabavlajte za user posted image ,jaz bom sam kakšen kos enkrat proti koncu,voziček bo pa tud še ta star uredu,za ta tretjega je itak vse uredu.user posted image user posted image
saj se hecam... imam PP Pliko P3,pa ga ne dam,razen zamenjam za novega.user posted image
Danes sem končno dobila od komisije,rešeno za nazaj.user posted image user posted image Zdaj pa spet v nove boje.

Danes mi je komaj avto vžgal za v vrtec je bilo -15,5°C ,ja  Sibirija

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
6.1.2009 9:18:25   
mani2
Tanja_  
Ko si se zjutraj prebudila,
v zrcalo svetlo se ozrla,
olajšano si ugotovila,
da ti mladost še ni zamrla,

in da lepota še cveti,
in da nasmeh je še igriv,
in da oko se še blešči,
in da tvoj stas je še vabljiv.

Vsa zgodba se bo ponovila,
ko znova leto bo prešlo.
Čeprav bo močna časa sila,
poznalo nič se ti ne bo!

Kaj naj si lepšega želiš,
kot to je, kar že zdaj imaš,
saj istočasno pridobiš
le tisto, kar iz sebe daš.

Naj se življenje ti smehlja,
ti vedno le najboljše da,
a notranja zakladnica
naj vedno bo napolnjena!      

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
6.1.2009 10:43:10   
mayflower
OliveOly- super, da so ti vsaj za nazaj poštimali. Držim pesti še za naprej.

Sem že včeraj dolg post napisala, pa mi ga ni objavlouser posted image Se mi ni dalo še enkrat vsega naklofat goruser posted image

Jst sem že pisala, da imamo dva vozička PP PlikoP3- z lupinco in košaro- fajn za ninanje. Lupinca je pa precej ozka, tako, da jo je tamali hitro preasel. Za makadam pa en poceni voziček iz Rutaraja z velikimi napihljivimi kolesi. Oba sta se fajn obnesla.

Jst sem mela moja dva fanta zdej 2 tedna doma in se kar dolgočasim, ker sem sama. Je pa tamali kar pogrešal vrtec. Me je malo skrbelo, da ne bo hotel nazaj. Pa se v tej letošnji skupini res dobro počuti.

Joj, kok se mi ne da kuhat kosilauser posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
6.1.2009 10:54:05   
petrazg
Ojla souser posted image ...

Po dolgem času se spet oglašam... sedaj je šlo vse nazaj v ustaljene tire in bom spet imela več časa za rr... Moram vas še malo za nazaj prebrat ste med prazniki tolk napisale...

Še eno zapoznelo voščilo, upam da ga sprejmete... user posted image
Z novim letom, ki je zdaj že prišlo, ravnajte kot s čokolado: odvij..., ugrizni..., uživaj!! Naj bo to za vse vas posebno leto!!!

No midva z bejbijem v trebuščku pridno ratseva, oba veselo pridobivava na teži. Bili smo na morfologiji, vse ok, dobili bomo še enega fantka. Edino kar me skrbi je , da sem včeraj šla dati kri, ker g sumi na nosečniški diabetes. Zdaj čakam izvide, ampak mislim, da bi me že poklicali, če bi bilo kaj narobe...

Stvari za malčka še ne kupujemo. V bistvu skoraj ničesar ne rabimo. Voziček bomo imeli star, buzza... Meni je odgovarjal in ga ne mislim menjat. Vsem pa polagam na srce, da pojdite preden kupite voziček, le-tega poskusit dati v avto... poznam nemalo punc, ki so vsakič user posted image ko je bilo treba voziček v avto dajat... Drugače pa mislim, da med vozički ni neke znanosti, bolj je to kateri ti je všeč in kateri ne...

Pa čestitke za rojstne dneve...user posted image user posted image user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
6.1.2009 10:57:32   
petrazg
OliveOylie... super za podaljšanje user posted image user posted image user posted image oz. urejanje za nazaj. Pa zdaj so ti tudi za naprej podaljšali?

Kako je pa BarbyD uredila s komisijo?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
6.1.2009 11:10:04   
Anonimen
Tanja_ vse naj naj ob tvojem prazniku! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3898
6.1.2009 11:20:00   
avokado
Ojla majčice tudi v novem letu!

Želim vsem, da bi rodile zdrave in srečne otročke - drugo bo že.

Ker se tolko časa nisem javla - vse najboljše vsem tistim, ki praznujete in ste praznovale - bom bolj redna v naprej.user posted image

Moja morfologija je za mano - že pred novim letom in je vse ok. Tako sem vesela. Naslednji pregled pa imam 16.1.2009.

Voziček: midva bova vzela od Brevi Ovo. Ma katera kaj izkušenj z njim? V trgovini, ko sem ga gledala je bil ful zakon.

Pište in vse dobro v letu 2009 (malo pozno - ma od srca).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
6.1.2009 11:29:09   
U_SURDI
Najprej SREČNO vsem mojim majčicam.
Nekaj časa je minilo od kar sem pisala, vendar brala sem vas stalno. JOj komaj že čakam morfologijo ki jo imam v četrtek. Otroček sicer veselo raste in se kobaca, brcike čutim že 14 dni, vendar kakor kašen dan, kdaj so bolj nežne kdaj pa kr ornk, vendar moj še ne čuti ko da roko gor- no pa saj bo kmalu.
Drugače pa tudi midva sva bila že na ogledu vozičkov in sva trenutna no dveh - Stokke ali Mutsy (za tega so mi rekli da je ok, edino oklegica je rekla če so sprednja kolesa manjša zna biti problem, ker ti jih v vsaki luknji v stari ljubljani lahko obrne ko se zakačijo notri) Kaj menite vi o tem oz. tiste ki ga že imate?

No v nakupe pa se bom spustila po morfologiji, ko bom točno vedela kaj naj bi bilo, sicer smo nekaj že dobili za Božička, in komaj čakam, da bom urejala sobico za malo mojo pikico.....

(odgovor članu avokado)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?