|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
6.1.2009 14:39:44   
sunny24
Ja, nevem za kaj jih rabi, ampak če jih hoče nazaj...Jst sem pršparala na planicah, kupla sam 10 novih in to je to. Je pa to ta smotana nona, ne una ta fajn, k hodim stalno h njej!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
6.1.2009 14:49:05   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Ja, nevem za kaj jih rabi, ampak če jih hoče nazaj...Jst sem pršparala na planicah, kupla sam 10 novih in to je to. Je pa to ta smotana nona, ne una ta fajn, k hodim stalno h njej!
No pol ji pa kr vrni te pleničke, očitno jih rabiuser posted image (joj sem nesramna) sorryuser posted image ,  bo tvoje detece vsaj melo nove, ne?user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
6.1.2009 15:05:13   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

jst jih dam kr nazaj pa si še 10 kupim in je to to, nej ma če jih tak rabiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak al tak lej mi smo stari 2leti pa8 mesecev pa jih še kr uporabljamo..... eno ma za cartat eno mamo ppa ne previjalni pa še tak kdaj kej pride da se rabi in je fino k se lahko na 90 perejo tak da se mi zdijo zelo uporabne......

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
6.1.2009 15:08:11   
Katjusa
drgač grem pa jst tud dat zdle plenice prat jih mam cel štos sam morem še poiskat.... pol k pa moj pride boma pa najbrž smrekico pospravla... florjan gre pa zdle z babiko k sosedom (imajo isto starega fanta pa se bosta malo igrala)

punce kaj se res bojite poroda? česa vas je strah jst sem čist flegma zdej pa sploh k vem da je mali na glavo.... tud prvič me ni blo strah zdej me je pa še manjuser posted image user posted image user posted image user posted image bi vam kr dala mal mojih misli da vas nebi blo strah.... sej to hitro mine pol se pa cartate in cartate in vse je za vami sicer ne pozabiš tak k pravijo ampak s časoma pa res pozabiš tist kar ni tok pomembno......

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
6.1.2009 15:09:24   
Katjusa
shukauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za seznam ful dobro....

kje pa je kej seznam od Ajvy za tiste k so že rodile?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
6.1.2009 15:12:53   
Katjusa
vidim da imam monologe tak da še eno vprašanje a ve tud k greste lulat imate občutek da bi lahko kr prtisnle pa rodile.....???? jst mam tak čuden občutek bi kr rodila se mi zdi če bi mal prtisnla....

sem prej gledala v MK od Florjana in je imel pr 33 tednih in 5 dni točno 100g manj k včeraj ta naš tadrug s tem da sem včeraj bla en teden več noseča.... torej bomo verjetno okol 4000g če ne bomo šli preveč čez rok....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
6.1.2009 15:22:46   
brkn83
Pozdravljene čvekice.

No za nazaj vas nisem še nič brala. Danes sem bolj leteča, prej zjutraj sem šla mal v šopng in si kupla ene škornje, pa za user posted image  ene žabice.
Potem pa sem morala iti še v MŠ eno predavanje poslušat, ker sem ga zadnjič izpustila ker sem imela izpit.

Zdej pa sem nahitro kosilo skuhla, jedla bom pa potem ko moj pride domov, zdej pa bom se odpravla še v Velenje v Mullerja, grem kozmetiko kupit, pa plenice, aja pa seveda sebi modrce za dojenje.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
6.1.2009 15:24:45   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

vidim da imam monologe tak da še eno vprašanje a ve tud k greste lulat imate občutek da bi lahko kr prtisnle pa rodile.....???? jst mam tak čuden občutek bi kr rodila se mi zdi če bi mal prtisnla....

sem prej gledala v MK od Florjana in je imel pr 33 tednih in 5 dni točno 100g manj k včeraj ta naš tadrug s tem da sem včeraj bla en teden več noseča.... torej bomo verjetno okol 4000g če ne bomo šli preveč čez rok....

Jest mam tak filing še k sedimna stolu,  mi mali pritisne na mehur se mi zdi k da bo šlo zdej, zdej vse ven.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
6.1.2009 15:35:09   
Čebel@
shuka........super seznamčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bi ti skrbela zanj?user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
6.1.2009 15:49:46   
Čebel@
ko pa jaz pridem za računalnik pa ni nobeneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
6.1.2009 15:53:46   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ko pa jaz pridem za računalnik pa ni nobeneuser posted image user posted image user posted image

to se meni tud vedno dogaja...user posted image user posted image user posted image
sem dala zdej tud tetra pleničke prat pa tud ne najdem vseh sem jih 20 našla pa ene 7 jih mam za florjana tak da bo že dost tak al tak tud če bomo široko povijal mamo sušilca in mam v 2 urah oprano in posušeno

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
6.1.2009 15:54:11   
cati

Te sreče sem pa jaz ponavadiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
6.1.2009 15:56:37   
Čebel@
katjuša,cati....potem smo na istemuser posted image
katjuša a ti daš tetra planice v sušilca........jaz sem jih 20 oprala,10 bom pa kasneje samo jih nisem upala dati v sušilca ampak sem jih na stojalu posušila

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
6.1.2009 16:00:08   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

katjuša,cati....potem smo na istemuser posted image
katjuša a ti daš tetra planice v sušilca........jaz sem jih 20 oprala,10 bom pa kasneje samo jih nisem upala dati v sušilca ampak sem jih na stojalu posušila

ja zato ga pa mam pa še tak fajn mehke bodo k nisem nič mehčalca not dala če se lahko na 90 perejo s elahko tud v sušilcu sušijo.... pa zdej prvič jih bom še zlikala pol bomo pa vidli če bo treba široko jih bo treba likat drgač pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image upam da ne pravjo da fantov je manj k jih je treba na široko povijat...  sicer je pa zima in ne bo nič zato če bo malemo mal bolj toplouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
6.1.2009 16:06:20   
Čebel@
no hvala za informacijo......zdele to rundo sem jih še likala,potem za naprej jih bom pa kar v sušilca dajala pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image full bo dela prihranjenegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drgač pa poznam samo 1 ki je mogla široko povijati,in ima user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
6.1.2009 16:11:27   
sunny24
Čvekice...
Jst še kar čakam, da mi stroj opere prvo rundo plenic, pol še ena in pol bom tudi jst kar v sušilca dala in malo polikala. Pol bom pa še enih par rjuhc oprala, da jih bom mela za v voziček...
Pa pohištvo smo šla pogledat kako zgleda oz smo ga dala vn iz škatl...ga mamo že skori 1 mesc doma, pa ga nismo niti pogledala...upam, da ne manka kak kos!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
6.1.2009 16:14:42   
Čebel@
sunny....pridna perešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj mi pa žaga pult v kuhinji za kuhalno ploščo in korito da bo konec tedna lahko moj foter prišel in priklopil vodo,jaz pa za šolo delamuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
6.1.2009 16:23:24   
sunny24
majchy, super! Boste meli lepo pošlihtano kuhno! user posted image user posted image user posted image  

Sam si spet ratala pridna s šolo! Kaj ste pa meli za eno predavanje včeri?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
6.1.2009 16:25:59   
tanci29
no jest sem doma..

sam na hitrco poročam

na pregeledu vse ok +2kg, hemoglobin ok, pritisk ok, voda ok,
dete obrnjeno na glavico utrip ok...mal smo si ga /jo ogledali, ampak bolj na hitrco,
naslednji pregled 27.1. takrat dobim napotnice pol pa počas rodituser posted image

upam da ste danes use uspešno opravile preglede...

zdej grem pa mal erika mečkat
papa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
6.1.2009 16:27:20   
Čebel@
sunny.......drugač kuhinja že stoji samo korito in plošča še manjkata(sta tudi že doma)
drugače sem se pa spravila narediti prakso.....je kar neki-v učilnici smo po 2 par in si izmislimo podjetje ki da ustanoviš in vodiš........in glih pišem razpis za direktorja(ki  je sošolka,ona pa zame ki bom tajnicauser posted image ) no to napiševa in še neki obrazcev sprintava z neta,dava v seminarsko in fertik......tadrug izpit je pa isto samo da je teba napisati poslovni načrt-kar neki vse skupi-igračkanjeuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
6.1.2009 16:28:10   
sunny24
tanci, super za pregled! user posted image user posted image user posted image  

Sam res, kje so pa vse ostale, k so danes mele preglede??? Čakamo poročila!user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
6.1.2009 16:28:43   
Maksi1
Sunny - a ste pohištvo sam pogledali, al boste tudi sestavljali?

Tanci - lepo, da si nas prišla pozdravt. Super za pregled. Kar lepo se z Erikom požgečkajta.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
6.1.2009 16:28:44   
Čebel@
tanci........čestitke za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image a user posted image  noče pokazati spolauser posted image user posted image user posted image fajn se mečkejta z erikomuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
6.1.2009 16:30:04   
sunny24
Aha majchy, to vem kaj je. To smo tudi mi meli v srednji. Kao svoje firme, smo poslovali,...Kot prave firme v glavnem, no. Ma sej je fajn, rajši kot se piflat za nevem kak predmet, ne?user posted image

maksi, pohištvo smo pa samo pogledala, ker mormo najprej še vse izolirat, potem prebarvat,...Še je dela!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
6.1.2009 16:35:31   
Maksi1
Majchy - lepo si rekla, da je igrackanje. Samo s poslovnim načrtom se da velik zaslužit. Zdej sicer že en čas nisem nič na netu preverjala, ampak cene so pa obupne. Pred par leti sem jaz za mojega naredila poslovni načrt, ker je hotu zaprosit za subvencijo, ko je odpru s.p.. Pol pa so na razvojni agenciji povedali, da če hočeš dobit ta dnar, mora bit pod načrtom podpisano eno podjetje, ki je baje vrhunsko za pripravo teh načrtov. In potem sem morala eni njihovi uslužbenki poslat mojo e-verzijo, da je samo naredila kopi-pejst in popravila izdelovalca (njihovo firmo). Glede na to, da je moj potem dobil subvencijo, se ne pritožujem. Se mi pa zdi prav bedno, kako je v tej državi.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?